Trimgel en Trimcaps

De dieet-markt is volop in beweging. Een nieuwkomer is “Trimgel Slim 3-D” waar zelfs de volslanke Oprah Winfrey in haar show over heeft gebabbeld. Wat mag je verwachten voor een tube van 250ml waar je ruim 30 euro voor uit je portomonee mag trekken?

De afslankgel Trimgel Slim 3-D is gebaseerd op o.a. de Zuid-Afrikaanse cactussoort Hoodia Gordonij en de afslankhype uit Amerika: Geraniumolie. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat onderhuidse vet ophopingen weg gaan zonder op dieet te zijn.

Bewezen

Nadat Trimgel Slim 3-D klinisch is onderzocht was bewezen dat de opname van met name geraniumolie de werkzaamheid van 3-D vergroot in de aanval op overtollige kilo’s.

Volgens Trimgel zorgt de combinatie van zes unieke stoffen in de Trimgel Slim 3-D, verwerkt in een etherische gel voor vetverbranding en het verdwijnen van een hongergevoel. Hierdoor verwijnt bij het gebruik van Trimgel Slim 3-D de drang naar tussendoortjes die dik kunnen maken en wordt minder eten een automatisch gevolg.

Jouw mening over telt!

Wat is jouw ervaring met Trimcaps? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Werking Trimgel Slim 3-D

Trimgel Slim 3-D smeer je direct aan op de probleemgebieden waar het vet zich ophoopt: o.a. bij de buik, bovenbenen en heupen. Of je nu op vakantie bent, gaat slapen of op het werk bent, het schijnt dat je lichaam de hele dag dóór wordt getrimd door de werking van Trimgel Slim 3-D zonder dat je het in de gaten heeft. Hoe klinkt dat?

Trimcaps

Mocht je niet van smeren houden, dan kun je altijd nog slikken. De heilzame natuurproducten hebben ze ook in een pilletje gestopt. Makkelijk toch?

Waarschuwing

De Trimgel Slim 3-D gel en de werkende stoffen worden door het lichaam goed verdragen. Overgevoeligheid bij het gebruik van Trimgel Slim 3-D gel is tot op heden nog niet bekend. Men raad aan de Trimgel Slim 3-D gel niet te gebruiken tijdens een zwangerschap of wanneer men nog borstvoeding geeft.

Bestellen

De onderstaande producten staan op de bestellijst van Trimgel. Deze producten zijn op dit moment alleen via internet te bestellen:

Trimgel SLIM 3-D € 29,95
Trimcaps € 29,95

Ervaring met Trimgel en / of Trimcaps?

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Trimgel en Trimcaps. Hoeveel gewicht ben je verloren? en hoe voel je jezelf erbij? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

46 Reacties

 1. volgens mij werkt de Trimgel verschillend, het verschilt per persoon.
  Denk ik, want mijn zus is er wel slanker erdoor geworden, en bij mij werkt het helemaal niet ondanks ik gezond eet en veel water drink maar goed helaas…
  maar mijn zus sport er ook bij en eet gezond en drinkt 2 liter water per dag vertelde zei mij.
  dan is de Trimgel een steuntje in de rug blijkbaar?

 2. Ik heb een tijdje geleden de gel plus capsules gekocht en ik ben nog geen kilo kwijt ik vind dat ze de mensen niet zo mogen bedriegen en de mensen hun geld moeten teruggeven als het niet werkt zo zullen de mensen het niet meer zien zitten om nog maar iets te proberen

 3. de prijs van een tube 3d trim gel word explosief te hoog gehouden . gemiddeld kost een tube 39,95 ! , maar ik heb bij de inkoper de prijs gevraagd en ontvangen , en dan kost een tube inkoop maar slecht 10-11 euro incl. btw . een tube geld te maken kost max 2 euro per tube incl tube zelf .

  wat een oplichting zeg . ik heb nu via iemand die kvk staat geregistreerd ingekocht . hele fam nu voor max 11 stuk . betaald toch geen 40 euro hahha oplichters in ned .

  • Beste Els,

   Hierbij heb ik uw reactie gelezen op het effect van de Trimgel! Ik wil hier ook mee beginnen omdat ik lees dat het effectief wel werkt om wat kilo’s te verliezen
   Kunt u mij eventueel een e-mail sturen hoe ik deze kan verkrijgen aan een goedkopere prijs?
   Persoonlijk vind ik 40€ wel redelijk duur voor 250ml

   Het zou vriendelijk zijn mocht ik een respons krijgen.
   Alvorens Bedankt

 4. ik vond de trimgel super, maar heb geen enkel profijt gehad van de trimcaps. die werken gewoon niet bij mij. de gel wel. met behulp van de gel ben ik een tijd geleden in combinatie met een aangepast dieet 17 kg en nog veel meer cm afgevallen. zeker een aanrader.

 5. Ik heb het product drie jaar geleden gekocht en ik zag het vorige week in een hoekje in de kast liggen. Ik smeer het nu een week en half op en ik ben 1.5 kg afgevallen.
  Bij mij heeft het effect dat ik er meer dorst van krijg (dus automatisch meer van drink) en dat mijn hongergevoel wel weg gaat. Ik eet minder grote porties.
  Het zin in snoepen heeft er bij mij niks aan geholpen, dat moet ik gewoon op karakter proberen te laten.
  Ik denk vooral dat de werking van trimgel tussen de twee oren zit.

 6. ik snap dat gezeur erover niet zo, met een beetje geduld lukt t heus wel, maar net als met bijvoorbeeld homeopathie, werkt t bij de ene beter als bij de ander.
  ik kan niet van snoep afblijven, maar toch wordt ik niet dikker met de trimgel, ik voel ook een soort trilling in mn buik, alsof ik hard heb getraind.
  als ik niet meer zou snoepen zou het helemaal snel gaan, dus
  voor mij doet ie t wel!

 7. Ik wilde wel even een “warme douche”geven aan de firma van trimgel!. Ik bestelde 2 tubes, waarvan ik 1 geheel opstreek, tezamen met 3 liter water en zeker geen zoetigheid eten..Helaas verloor ik niet meer dan 1 kg in een maand ondanks alle smeer uurtjes..

  Echter stuurde ik de 2 dichte verpakking terug en ontving ik MIJN GEHELE aankoop bedrag terug!!!, Dus liep ik buiten de verzendkosten, geen enkel risico!! Dat is nou weer mooi!…

  Iedereen sucses en een heerlijk zomer! Yvonne

 8. Beste lezers,

  Ik heb de gel incl pillen gisteren besteld!
  Helaas ben ik zo dom geweest door de naam Oprah om het gelijk aan te schaffen en niet eerst op onderzoek uit te gaan zoals de meeste van jullie!! smart assers ;)

  Dus…. aangezien ik het over 2dagen in huis heb houd ik jullie op de hoogte! het gaat mij niet om het afvallen maar puur om de cellulites tegen te gaan!

 9. hoi! ik ben sinds 2 jaar aan het afvallen. Dit was hard nodig in verband met rug problemen. Na 1.5 jaar was ik 15 kilo kwijt. Door gezond te eten, te sporten, water te drinken etc. Ik ben nog niet tevreden. Wil graag nog een aantal kilo´s kwijtraken. Alleen nu gaat het gewoon niet zo goed meer. Ik weet dat ik al veel kwijt ben, maar het is nog niet genoeg! Ik let nog steeds op wat ik eet, sport elke dag en drink veel water.
  Ik heb nu de trimgel gekocht en ja hoor… het gaat weer! In 2 weken ben ik 2 kilo kwijt. Dat is een hele lange tijd geleden en ik zie dat (vooral mijn bovenarmen) anders zijn. Ik kan het echt aanraden! Je moet het alleen echt goed inmasseren! als je het niet goed inmasseert komt het niet in de huidporieen terecht en dan doet het niets……

  hopelijk hebben meer er profijt bij, want echt…ik zie het als een wondermiddel!

  groetjes sandra

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in