Trimgel en Trimcaps

De dieet-markt is volop in beweging. Een nieuwkomer is “Trimgel Slim 3-D” waar zelfs de volslanke Oprah Winfrey in haar show over heeft gebabbeld. Wat mag je verwachten voor een tube van 250ml waar je ruim 30 euro voor uit je portomonee mag trekken?

De afslankgel Trimgel Slim 3-D is gebaseerd op o.a. de Zuid-Afrikaanse cactussoort Hoodia Gordonij en de afslankhype uit Amerika: Geraniumolie. Deze bestanddelen zorgen ervoor dat onderhuidse vet ophopingen weg gaan zonder op dieet te zijn.

Bewezen

Nadat Trimgel Slim 3-D klinisch is onderzocht was bewezen dat de opname van met name geraniumolie de werkzaamheid van 3-D vergroot in de aanval op overtollige kilo’s.

Volgens Trimgel zorgt de combinatie van zes unieke stoffen in de Trimgel Slim 3-D, verwerkt in een etherische gel voor vetverbranding en het verdwijnen van een hongergevoel. Hierdoor verwijnt bij het gebruik van Trimgel Slim 3-D de drang naar tussendoortjes die dik kunnen maken en wordt minder eten een automatisch gevolg.

Jouw mening over telt!

Wat is jouw ervaring met Trimcaps? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Werking Trimgel Slim 3-D

Trimgel Slim 3-D smeer je direct aan op de probleemgebieden waar het vet zich ophoopt: o.a. bij de buik, bovenbenen en heupen. Of je nu op vakantie bent, gaat slapen of op het werk bent, het schijnt dat je lichaam de hele dag dóór wordt getrimd door de werking van Trimgel Slim 3-D zonder dat je het in de gaten heeft. Hoe klinkt dat?

Trimcaps

Mocht je niet van smeren houden, dan kun je altijd nog slikken. De heilzame natuurproducten hebben ze ook in een pilletje gestopt. Makkelijk toch?

Waarschuwing

De Trimgel Slim 3-D gel en de werkende stoffen worden door het lichaam goed verdragen. Overgevoeligheid bij het gebruik van Trimgel Slim 3-D gel is tot op heden nog niet bekend. Men raad aan de Trimgel Slim 3-D gel niet te gebruiken tijdens een zwangerschap of wanneer men nog borstvoeding geeft.

Bestellen

De onderstaande producten staan op de bestellijst van Trimgel. Deze producten zijn op dit moment alleen via internet te bestellen:

Trimgel SLIM 3-D € 29,95
Trimcaps € 29,95

Ervaring met Trimgel en / of Trimcaps?

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen met Trimgel en Trimcaps. Hoeveel gewicht ben je verloren? en hoe voel je jezelf erbij? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

46 Reacties

 1. volgens mij werkt de Trimgel verschillend, het verschilt per persoon.
  Denk ik, want mijn zus is er wel slanker erdoor geworden, en bij mij werkt het helemaal niet ondanks ik gezond eet en veel water drink maar goed helaas…
  maar mijn zus sport er ook bij en eet gezond en drinkt 2 liter water per dag vertelde zei mij.
  dan is de Trimgel een steuntje in de rug blijkbaar?

 2. Ik heb een tijdje geleden de gel plus capsules gekocht en ik ben nog geen kilo kwijt ik vind dat ze de mensen niet zo mogen bedriegen en de mensen hun geld moeten teruggeven als het niet werkt zo zullen de mensen het niet meer zien zitten om nog maar iets te proberen

 3. de prijs van een tube 3d trim gel word explosief te hoog gehouden . gemiddeld kost een tube 39,95 ! , maar ik heb bij de inkoper de prijs gevraagd en ontvangen , en dan kost een tube inkoop maar slecht 10-11 euro incl. btw . een tube geld te maken kost max 2 euro per tube incl tube zelf .

  wat een oplichting zeg . ik heb nu via iemand die kvk staat geregistreerd ingekocht . hele fam nu voor max 11 stuk . betaald toch geen 40 euro hahha oplichters in ned .

  • Beste Els,

   Hierbij heb ik uw reactie gelezen op het effect van de Trimgel! Ik wil hier ook mee beginnen omdat ik lees dat het effectief wel werkt om wat kilo’s te verliezen
   Kunt u mij eventueel een e-mail sturen hoe ik deze kan verkrijgen aan een goedkopere prijs?
   Persoonlijk vind ik 40€ wel redelijk duur voor 250ml

   Het zou vriendelijk zijn mocht ik een respons krijgen.
   Alvorens Bedankt

 4. ik vond de trimgel super, maar heb geen enkel profijt gehad van de trimcaps. die werken gewoon niet bij mij. de gel wel. met behulp van de gel ben ik een tijd geleden in combinatie met een aangepast dieet 17 kg en nog veel meer cm afgevallen. zeker een aanrader.

 5. Ik heb het product drie jaar geleden gekocht en ik zag het vorige week in een hoekje in de kast liggen. Ik smeer het nu een week en half op en ik ben 1.5 kg afgevallen.
  Bij mij heeft het effect dat ik er meer dorst van krijg (dus automatisch meer van drink) en dat mijn hongergevoel wel weg gaat. Ik eet minder grote porties.
  Het zin in snoepen heeft er bij mij niks aan geholpen, dat moet ik gewoon op karakter proberen te laten.
  Ik denk vooral dat de werking van trimgel tussen de twee oren zit.

 6. ik snap dat gezeur erover niet zo, met een beetje geduld lukt t heus wel, maar net als met bijvoorbeeld homeopathie, werkt t bij de ene beter als bij de ander.
  ik kan niet van snoep afblijven, maar toch wordt ik niet dikker met de trimgel, ik voel ook een soort trilling in mn buik, alsof ik hard heb getraind.
  als ik niet meer zou snoepen zou het helemaal snel gaan, dus
  voor mij doet ie t wel!

 7. Ik wilde wel even een “warme douche”geven aan de firma van trimgel!. Ik bestelde 2 tubes, waarvan ik 1 geheel opstreek, tezamen met 3 liter water en zeker geen zoetigheid eten..Helaas verloor ik niet meer dan 1 kg in een maand ondanks alle smeer uurtjes..

  Echter stuurde ik de 2 dichte verpakking terug en ontving ik MIJN GEHELE aankoop bedrag terug!!!, Dus liep ik buiten de verzendkosten, geen enkel risico!! Dat is nou weer mooi!…

  Iedereen sucses en een heerlijk zomer! Yvonne

 8. Beste lezers,

  Ik heb de gel incl pillen gisteren besteld!
  Helaas ben ik zo dom geweest door de naam Oprah om het gelijk aan te schaffen en niet eerst op onderzoek uit te gaan zoals de meeste van jullie!! smart assers ;)

  Dus…. aangezien ik het over 2dagen in huis heb houd ik jullie op de hoogte! het gaat mij niet om het afvallen maar puur om de cellulites tegen te gaan!

 9. hoi! ik ben sinds 2 jaar aan het afvallen. Dit was hard nodig in verband met rug problemen. Na 1.5 jaar was ik 15 kilo kwijt. Door gezond te eten, te sporten, water te drinken etc. Ik ben nog niet tevreden. Wil graag nog een aantal kilo´s kwijtraken. Alleen nu gaat het gewoon niet zo goed meer. Ik weet dat ik al veel kwijt ben, maar het is nog niet genoeg! Ik let nog steeds op wat ik eet, sport elke dag en drink veel water.
  Ik heb nu de trimgel gekocht en ja hoor… het gaat weer! In 2 weken ben ik 2 kilo kwijt. Dat is een hele lange tijd geleden en ik zie dat (vooral mijn bovenarmen) anders zijn. Ik kan het echt aanraden! Je moet het alleen echt goed inmasseren! als je het niet goed inmasseert komt het niet in de huidporieen terecht en dan doet het niets……

  hopelijk hebben meer er profijt bij, want echt…ik zie het als een wondermiddel!

  groetjes sandra

 10. @Emmely,

  Door water te drinken je voeding aan te passen en een half uur per dag sporten val je dus al af..zonder gel.

 11. ik heb de tube al meedere keren besteld .
  Het werkt dus wel !! enkel moet je wel de richtlijnen heel erg goed opvolgen ! dus heel erg veel water drinken , zeker 2 liter per dag. en pas je voeding zeker aan.
  Wil je meer afvallen, sport dan ook een half u per dag .

 12. Mensen laat je niet foppen, er is geen enkele stof die door de huid in de bloedbaan wordt opgenomen. Dat kan simpelweg niet. Dit zijn gewoon amerikaanse boevenpraktijken.

 13. Ik heb de gel gebruikt en ben 20 gram lichter omdat er opeens geld uit mijn beurs was die ik besteed had aan een sprookje.

  Nee serieus heb hetniet gebruikt maar zie aan de reakties dat het niet echt zal werken.
  Wat ik wel denk is dat als mensen er echt in geloven dat je met je eigen energie ook kunt afvallen.
  Daarom worden sommige mensen ook dik door stress.
  Je geest kan meer dan je denkt.

  Wil je afvallen dan moet je toch van je fladdy ass afkomen en bewegen.
  Houd bij hoeveel calorien je eet en zorg dat je er meer verbrand.
  Water en citroensap verdrijven vet (kijk maar naar afwasmiddel) dus dat is zeker ook nodig.
  Niet gaan liggen na het avond eten en wat je na 8 uur savonds eet zit smorgens aan je reet.

  Heel simpel dus..eet gewoon maar niet teveel en zorg dat je verbrand wat je gegeten hebt en dat extra wat je kwijt wilt.

  Een leuke tip dan nog maar…De Wii en dan Wii fit+ met balance bord…is gewoon leuk,je beweegt en er word alles bijgehouden qua verbranding,gewicht,BMI enz enz.

  Ben nu door die dingen 4 kilo afgevallen in 30 dagen en voel me fitter,sterker en gezonder.
  4 is misschien niet veel maar het waren wel 30 leuke dagen.

  Easy like that!

 14. nou mensen ik hoor een hoop negatieve reacties hier…
  Ik gebruik trimgel al 1 week en ik ben niet ontevreden maar ik moet wel zeggen dat ik op wel mijn eten let.
  Ik ben niet dik maar heb altijd een klein buikje gehad door mijn jeugd die ik maar niet wegkrijg. Door op de plaatsen te smeren waar ik teveel vet heb zie ik resultaat!!
  Aan de andere kant denk ik wel dat je niets van zou merken als je niet op je eten zou letten…dus voor mij is het een aanvulling….

 15. Even heeeeeel iets anders..
  Ik kocht een Collarium!! Heeft hier niets mee te maken en toch ook weer wel, daar wij toch ook bezig zijn met onszelf opknappen haha..
  Kijk eens even op google bij collageen licht, een nieuwe wereld gaat open,…Misschien bedrog?.
  ik kocht er een. Ik houd jullie desnoods op de hoogte!,Groetjes Yvonne

 16. Er zijn diverse wetenschappers die verklaren dat je van deze slimgel NIET kan afvallen. Is allemaal te vinden op internet als je “slimgel” googlet. Ik was ook van plan die gel te kopen maar nu ik dit weet, geef ik mijn geld niet uit aan dat spul.

 17. @Daphne, Ben ook erg benieuwd, wil je hier laten weten wat je ervaring is met trimgel? Naar aanleiding daarvan ga ik er ook / niet mee aan de slag.

  Bedankt!

  Mammie

 18. Hoooiii
  Ik heb het ook gekocht, net voor het eerst opgesmeerd, dus ik ben benieuwd :-D
  Ik zal eventuele resultaten laten weten…..

 19. Natuurlijk val je af!! Indien je 2 liter water per dag verbruikt, veel sport en of beweegt en op je eet patroon let!! Maar daar heb je trimgel dan niet meer voor nodig!!!
  En de lieve dame Hanneke, welke scjrijft dat wij te veel een wonder middel verwachten, heeft gelijk!!

  Dat belooft trimgel toch ook!! afvallen en toch dooreten!.. afvallen terwijl je
  slaapt!! bla bla..
  Ik probeerde dus alles trimgel eerst met alleen water en gewoon dooreten…(Ik werk ongeveer 10 uur per dag ben dus vrij actief in de catering bezig.. dus beweging zat).Na een week totaal niks afgevallen haha wel bijgekomen..Ben ik er bij gaan opletten wat ik eet..Geen vet meer geen snoep, geen tussendoor doortjes die dik maken,, en ja hoor nu ben ik 1/5 kg kwijt,,,Dus LET OP JE EET PATROON liefs Yvonne

 20. Hoe kan dit nu? De één valt af en de ander niet!
  Ik ben nog niet overtuigd….

  Ik heb wel van Weleda anti-cellulite-olie gehaald en gebruik dit nu een week samen met de Celesse van Philips. Ik heb ’t idee dat m’n bovenbenen iets gladder worden… Ik hou jullie op de hoogte!

 21. Hallo

  Ik ben nu twee weken bezig, en ik ben eigenlijk niets afgevallen.
  Ik wandel veel, ben gestopt met snoepen ,drink 2 liter water per dag, eet gewoon normaal 3x per dag maar de overige kilo’s raak ik niet kwijt.

  Doe ik iets fout of werkt het indd niet

  Groetjes

 22. Ik heb het wel gekocht en het helpt WEL!
  Voor de mensen die willen afvallen en lekker door willen eten en s’avonds na het eten niet een blok om lopen: Zo val je niet af! Minimaal 45 minuten per dag een stevige wandeling maken (en niet te langzaam lopen) denk om je eten! Veel water drinken…En dan helpen deze tabletten echt wel!Dan gaat het dubbel op. Maar ik geloof dat de meeste mensen een afslankmiddel zoeken waarmee ze gewoon door kunnen eten en drinken en snoepen en niet bewegen….Jammer!

 23. Ik geloofde er ook niet in maar heb het toch geprobeerd en ik ben 6 kilo kwijt, daar ben ik blij om want dat waren nog zwangerschapskilo’s die er niet af gingen. Bij mij werkt het dus wel,… en ik snoep graag en heb dat ook blijven doen,.. wel heel veel water drinken!

 24. Nee , het werk inderdaad voor geen meter!! het is oplichterij. Kan ook niet anders eigenlijk!!! Afvallen alleen d.m.v smeren, maar ja we willen graag wat geloven , zeker als een rechtvaardig iemand als Oprah er bij staat!!! Nee had wel verwacht dat zij zich niet zou verkopen met leugens aan ons..Maar goed…Niet kopen het werk niet!!!! gewoon wat minder snoepen en veel water drinken helpt wel!! Groetjes en sucses allemaal..Yvonne

 25. Dag allemaal,ik gebruik trimgel nu een week icm de pillen. Wat ik merk is dat mijn hongergevoel veel minder is en daardoor ben ik al wel wat gewicht kwijt maar echt niet de hoeveelheden die ze beloven. Ik heb het gevoel dat de gel eigenlijk niets doet maar de pillen dus wel. Een bijkomend effect is denk ik ook dat je door de gel en pillen veel meer bezig bent met wat je wel/niet eet en kan best zijn dat ik daardoor wat aan het afvallen ben. Kortom: het doet wel wat maar niet erg veel tot nu toe! groet Anja

 26. ik ben dus wel zo DOM geweest om het te kopen Idd allemaal onzin heb het drie maanden gebruikt nou helemaal niks afgevallen.

 27. het is troep en niet aan te raden om te kopen!

  ik heb diverse websites onder de loep genomen en overal zie ik dezelfde reacties over hoe geweldig het werkt en hoeveel ze zijn afgevallen. De reacties exact hetzelfde en dus ook dezelfde eigenaar zit erachter.

 28. Ik probeer het sinds enkele dagen. Tot op heden kreeg ik inderdaad veel energie en de neiging dingen te ondernemen, maar omdat ik zittend werk is fysieke beweging vooral mogelijk door ff naar de koffiecorner te gaan en wat te eten, dus werkt het niet. Misschien moet je de capsules vooral gebruiken als je fysiek werk gaat doen?

 29. Heb samen met mijn partner gedurende twee maanden zowel de gel alsook de pillen gebruikt, en dat zoals op de gebruiksaanwijzing wordt vermeld.
  GEEN ENKEL RESULTAAT…

  Heb gereclameerd bij de verdeler, maar geen enkele reaktie ontvangen.

  Produkten werken totaal niet en ik stel mijn vragen bij wat wordt beweerd.

  Wel bijna 300 euro lichter.

 30. Ik smeer de gel gedurende bijna 1 jaar. Wat het product beloofd klopt absoluut niet. Je valt geen gram af, en ook vermindert het hongergevoel niet. Wel verstevigt het de huid enigsinds, en dat is dan ook de reden dat ik blijf smeren. Misschien in combinatie met de capsules dat het wel werkt.

 31. Wij gebruiken de trimgel nu 1,5 week samen met de trimcaps.
  In 1 week tijd al meetbaar resultaat.
  Al 4 cm van de bovenbenen en 4,5 cm van de bovenarmen!
  En je honger gevoel is verdwenen, geen trek in tussendoortjes meer en veel meer energie!

 32. hallo

  ik heb het ook besteld ben erg benieuwd ben idd bang dt het allemaal onnzin is maar vond het het proberen wel waard

 33. BULL SHIT DIE TRIMGEL WERKT VOOR GEEN METER ALLEMAAL RECLAME, WIL MIJN GELD TERUG, MENSEN IN DE MALING NEMEN KOOP WAT LEUKS VOOR JEZELF OF VOOR JE KIDS MET DAT GELD TRAP ER NIET IN……

 34. Ik gebruik de trimcaps capsules en de trimgel nu 7 dagen. Ik snoep helemaal niets meer en geen tussendoortjes. Ik ben welteverstaan 0,2 kilo afgevallen….. volgens mij komt dat dus niet door de dure pillen en de gel.
  Helaas bij mij werkt het dus niet maar koste me wel € 70,00.

 35. hallo Dahlia,

  ja het is wel op winkels te verkopen voor 40 euro

  dat kan bij apotheken en paar gezond winkeltejes bij onze in de buurt dat is heel veel te verkopen

  ik woon in capelle aan den ijssel bij het koperwiek centrum naasr kaper dat winkeltje

 36. Hallo,
  ik had een vraagje over het product afslankmiddel Trimgel
  Is het ook gewoon verkrijgbaar in winkels?
  Zo ja waar en in welke winkel?
  Is er dan ook eentje dichtbij rotterdam?
  Maakt het wat uit je diabetes heb?

  Ik hoop snel iets te horen!

  Vriendelijke Groet,
  Dahlia

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987