Trimshake Review en Ervaringen

Trimshake is een bijzondere eiwitshake die verrijkt is met onder andere langzame koolhydraten, omega 3 vetzuren en allerlei vitamines en mineralen. De trimshake bevat hierdoor zoveel voedingsmiddelen dat het gebruikt kan worden om twee tot drie maaltijden te vervangen. De Trimshake wordt momenteel driftig gepromoot en fitnessgoeroe Carlos Lens en presentatrice Bridget Maasland zijn de gezichten van het merk.

TrimShake Review

Onderdeel van de reclamecampagnes is de Trimshake Challenge, waar je door een combinatie van het gebruik van de Trimshake en een workout schema van Carlos Lens kilo’s kwijt kunt raken. Ook is er een voedingsschema opgesteld waarbij je de rest van je dieet ook aanpast. Wij hebben gekeken wat het effect is van de Trimshake zonder meer te gaan sporten en zonder anders te gaan eten. Dat je gaat afvallen als je drie keer per week naar de sportschool gaat is immers logisch.

De Trimshake bestaat uit een behoorlijk aantal componenten. De basis wordt gevormd door een eiwitshake op basis van wei-eiwit. Er zitten twee mixen in die het afvallen ondersteunen; de HardCore Blend en de Fatburners blend

Deze twee blends bevatten allerlei, voornamelijk plantaardige producten, die de vetverbranding moeten stimuleren. Hierbij kun je denken aan Garcinia Cambogia en groene thee extracten. Dit alles wordt aangevuld met blends met groenten, zoals Spirulina en Chlorella en een superfruit mix, met onder meer blauwe bessen, granaatappelen en mangosteen. Als klap op de vuurpijl worden er nog twee mixen toegevoegd met vitamines en mineralen.

Voor wie is het geschikt?

Trimshake is geschikt voor mensen die graag af willen en weinig tijd hebben. Een simpele shake is zo klaar en je kunt daardoor snel een maaltijd op een gezonde manieren vervangen. Eventueel kan dit zelfs meerdere keren per dag.

Wil je een effectief all-in programma om af te vallen, dan kun je meedoen aan de Challenge. Het volgen van het voedingsplan of het workoutplan van Carlos Lens zal je dan helpen om slanker en fitter te worden.

Is het effectief?

Alles staat of valt met hoe lekker je de trimshakes vindt. Zeker als je het voedingsplan volgt eet je toch al gauw twee keer per dag een pure shake. De meningen waren verdeeld onder de testers. Sommigen vonden de shake lekker, maar waren er na een week flauw van. Andere proefpersonen vonden de shake niet lekker, maar konden het wel opbrengen om langer door te gaan met de shake.

Het resultaat in kilo’s was niet slecht. Een aantal van de proefpersonen verloor een halve tot een hele kilo, en dat dus zonder verdere wijzigingen qua dieet of sportgewoonten

Wat kost het?

Een verpakking met een kilo Trimshake kost €49,95. Uit zo’n verpakking gaan 33 maaltijden.Een maaltijd kost dus €1,50. Volg je het volledige voedingsplan, dan ben je ongeveer €3 per dag kwijt. Wil je blijvend resultaat en blijf je de Trimshake gebruiken, dan ben je op jaarbasis een half maandsalaris (€1100) kwijt.

De Voordelen

Het belangrijkste voordeel aan de shake boven andere shakes is dat er veel andere voedingsmiddelen in zitten. Dit betekent dat je ook allerlei antioxidanten en andere stoffen uit deze voedingsmiddelen binnen krijgt. Hoewel dit geen vervanger is van echte groente, is het beter dan een maaltijdshake met alleen eiwitten en een vanille- of chocoladesmaakje. Een ander voordeel is dat de shake makkelijk te maken is.

De Nadelen

De Trimshake werkt alleen goed als je de shake lekker vindt en het op kan brengen om deze dagelijks te gebruiken. Bij veel mensen zal de trimshake na een paar weken de neus uit komen. Er zijn leuke recepten beschikbaar om de shake smakelijker te maken met bijvoorbeeld groente of fruit, maar dat vergroot de inname van calorieën en snelle koolhydraten.

Het combineren van het voedingsplan of een van de workoutplannen met het gebruik van de Trimshake is voor de meeste mensen een te grote stap

Dit maakt het heel moeilijk om door te gaan met zowel het gebruik van de Trimshake als met het voedings- of workoutplan. Waarschijnlijk zul je daardoor uiteindelijk met alles stoppen. Voor de meeste mensen zijn kleinere veranderingen effectiever dan grote veranderingen.

Conclusie

De Trimshake laat, zelfs zonder dat we meedoen aan de voedings- of workoutplannen, een goed resultaat zien op de weegschaal. Het is makkelijk om een Trimshake klaar te maken en met name de recepten met groenten of fruit zijn best lekker.

Toch worden de meeste mensen na verloop van tijd de Trimshake wel zat. Sommige mensen kunnen het na een week al niet meer opbrengen om soms twee keer per dag een pure trimshake te gebruiken. Combineer je het gebruik van de shake met een van de andere plannen, dan is de kans groot dat je na een paar weken afhaakt. Het volhouden van zulke grote veranderingen vraagt veel discipline. Heb je die discipline wel, dan kan het prijskaartje van ongeveer €3 per dag reden zijn om te stoppen.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelUncover Skincare Review en Ervaringen
Volgend artikelHet DNA Dieet
trimshakeDe Trimshake laat, zelfs zonder dat we meedoen aan de voedings- of workoutplannen, een goed resultaat zien op de weegschaal. Het is makkelijk om een Trimshake klaar te maken en met name de recepten met groenten of fruit zijn best lekker.

1 reactie

  1. Goedemiddag
    Ik heb 2 weken geleden een bestelling (bestelnummer 985) gedaan. Heb nu nog steeds mijn pakket niet ontvangen. Ik kan jullie niet berichten via mail en jullie site ligt eruit ook op facebook krijg ik geen reactie. Ik begin nu het gevoel te krijgen dat ik naar mijn pakket en nar mijn geld kan fluiten. Zeer slechte service.
    Hoop via deze weg toch een reactie te krijgen.

    Mvg Janetta Aukes

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in