Home Dieet en Afvallen Bio HCG Kuur Tussenstand Vara Kassa Dieet met Invorm

Tussenstand Vara Kassa Dieet met Invorm

0
Tussenstand Vara Kassa Dieet met Invorm

Eerder kon je op deze site lezen dat Vara Kassa op dieet is. Een goep van 24 personen volgt een van de volgende dieten: HCG injecties, WeightWatchers, Sonja Bakker Dieet, de Alli afslankpil, Bodyinvest, Slimline Dieet Kristallen, Modifast Intensive en Acupunctuur. De kandidaten worden begeleid door een de deskundige begeleiding van Invorm. We zijn inmiddels bijna halverwege en we zijn benieuwd hoe het met de 24 lijners gaat. Vara Kassa laat echter niets los over de tussenstand. Toch hebben wij een tussenstand weten te bemachtigen, deze ziet er als volgt uit:

1. Bodyinvest (beter bekend als Prodimed)

2. WeightWatchers

3. Modifast

4. Slimline Dieet Kristallen

5. Sonja Bakker

6. Alli Afslankpillen

7. Accupunctuur

Waarom geen HCG meer in deze lijst?

De drie deelnemers aan de Kassa afslankspecial zijn – op verzoek van de inspectie – gevraagd te stoppen met het gebruik van HCG. Zij krijgen een vervangend dieet aangeboden.

Opvallend in dit rijtje is dat Slimline Dieetkristallen op dit moment op een vierde positie staat. We hebben eerder vastgesteld dat Slimline Dieetkristallen niet bestaan en het resultaat van de personen uit het Vara Kassa panel die dit product moeten uitproberen alleen afkomstig is van de gezonde voeding en veel beweging.

Dat WeightWatchers hoog genoteerd staat verklaart het jarenlange succes van deze afslankclub.

De Bodyinvest / Prodimed afslankers staan op dit moment op de eerste plaats. Ook op onze site kun je honderden reacties vaststellen dat Eiwit Diëten bij veel personen het gewenste resultaat hebben.

Benieuwd naar de definitieve uitslag? Kijk dan 2 januari naar de Kassa Afslankspecial. In deze uitzending krijg je ook veel informatie over gezonde voeding en hoe je het beste kunt afslanken.

Bekijk de uitzending

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

bron fragment: vara

Vorig artikel Goede Voornemens
Volgend artikel Hollywood Cookie Dieet Bestellen
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987