TV kok Mathijs Vrieze lanceert zijn nieuwe kookboek

TV kok Mathijs Vrieze lanceert zijn nieuwe boek met de titel:  “Lekker en gezond koken met Mathijs!” foto: Diederik Kratz

“Lekker eten en gezonder afvallen” krijgt een bijzonder vervolg. Zijn eerste boek “Lekker eten en gezonder afvallen” is inmiddels een bestseller. Ook met zijn RTL4 programma’s “Eten & Daten” en zijn biologische kookprogramma “Puur Smaak” enthousiasmeert hij veel consumenten. Wekelijks verzorgt hij zijn eigen eetpagina in dagblad Metro en hij bruist van de energie om heel Nederland te blijven motiveren lekker en gezond te koken! Dinsdag 17 maart a.s. brengt Mathijs Vrieze vol trots zijn nieuwe kookboek “Lekker en gezond koken met Mathijs” op de markt. Het is een gezellig lifestyle kookboek met meer dan 100 gezonde recepten, workshops, afslanktips en eetweetjes. Heel vernieuwend ten opzichte van zijn eerste boek, waarin 16 seizoensgebonden afslank‐weekmenu’s en recepten staan.

In zijn nieuwe boek maak je een keuze uit meer dan 100 recepten met prachtige foto’s. Overzichtelijk onderverdeeld in de rubrieken voorgerechten, soepen, broodjes, salades, vis, vlees, gevogelte, vegetarisch, pasta, rijst, sausen, dressings, dips en desserts. Door de 10 workshops in het boek krijg je feeling met koken en maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten klaar. De gerechten passen binnen een verantwoord voedingspatroon, door de samenstelling en het evenwicht in de receptuur in combinatie met de bereidingswijze. Alle recepten zijn voorzien van een uitgebreide voedingswaardetabel. De recepten zijn ook te combineren met de weekmenu’s uit zijn eerste boek.

Hierdoor zul je op basis van 80% van de dagelijks benodigde kilocalorieën ongeveer 2 kilo per maand afvallen. Met dit boek wil Mathijs iedereen inspireren in de keuken en hopelijk werkt zijn passie aanstekelijk! Het plezier dat gezond koken hem brengt, wil hij graag delen met anderen.

“Lekker en gezond koken met Mathijs”: zijn trendy vormgegeven hardcover boek met 192 smulpagina’s is in alle boekhandels verkrijgbaar vanaf 17 maart voor € 18.95

Lees hier een verslag van de boekpresentatie in Amsterdam.

Bestel de boeken van Mathijs bij bol.com

Lekker eten en gezonder afvallen
Lekker eten en gezonder afvallen
Mathijs Vrieze

Lekker en gezond koken met Mathijs
Lekker en gezond koken met Mathijs
Mathijs Vrieze

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

bron: mathijsvrieze.nl

4 Reacties

  1. Jaaaaaaaaaaaa ook ik heb Mathijs z’n nieuwe boek al even doorgebladerd op bol.com… ziet er fantastisch uit en ga het ook zeker kopen!!!

    Misschien houdt hij nog wel ergens een signeersessie! Dat zou me toch tof zijn!!!

  2. Ja die Mathijs…had zijn nieuwe kookboek al ingekeken op bol.com…erg mooi…en gave foto voor op!.

    Nu nog het boek in handen krijgen..en ik denk …foutje…weet wel zekers dat dit boek nog mooier is dan het eerste boek..dus ik kijk er al naar uit!

    Nog even wachten….dinsdag nog precies drie weken!

    Groetjes een Mathijsfan…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in