Ultra Slim review en ervaringen Review en Ervaringen

De Ultra Slim is een nieuw afslankapparaat. Je zet het apparaat dat lijkt op een douchekop op jouw huid en de ultrasone golven en de infraroodwarmte doen de rest. Je bestrijdt cellulitis en je verbrandt vet op de plaatsen waar jij dit wilt. Tenminste, dat is wat de fabrikant beweert. Is de Ultra Slim echt zo effectief?

Wat is de Ultra Slim?

De Ultra Slim is een apparaat dat jou helpt in de strijd tegen cellulitis en vetophopingen. Je kunt het apparaat gebruiken waar je maar wilt om zo een lokaal effect te behalen. Dit maakt de Ultra Slim een interessant apparaat, want er zijn tot nu toe geen methoden gevonden om lokaal vet te verbranden (bron). Zelfs het trainen van je buikspieren leidt er niet toe dat je buikvet verliest.

De machine komt in een doos met een oplader, vier elektroden en een kabel. Met het apparaat kun je kleine stroomschokjes geven, infraroodwarmte gebruiken of ultrasone golven op je huid afsturen.

Voor wie is de Ultra Slim geschikt?

Als je een pacemaker of een apparaat van soortgelijke strekking gebruikt, dan leveren de stroomschokjes mogelijk gevaar op. Overleg in dat geval met je arts of cardioloog voordat je het apparaat gebruikt.

Ultra Slim Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor een Ultra Slim zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Ultra Slim graag wil testen
  2. We sturen het product gratis naar je toe
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
  4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 14 plaatsen beschikbaar

Hoe effectief is de Ultra Slim?

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van de verschillende technieken die Ultra Slim gebruikt. We vonden alleen een klein beetje bewijs dat de ultrasone geluidsgolven werken (bron). Het probleem is dat je alleen dicht aan de oppervlakte wat vet verliest, terwijl de meeste ongezonde vetsoorten dieper in het lichaam zitten (bron).

In deze onderzoeken is ook gebruik gemaakt van professionele apparatuur. Een professionele installatie met ultrasone golven is behoorlijk groot. We hebben daarom een aantal proefpersonen de Ultra Slim laten gebruiken om te kijken of het apparaat hetzelfde werkt.

Ultra Slim 2020 review
Ultra Slim 2020 review

Test met proefpersonen

Een testpanel van negen mensen heeft de Ultra Slim vijf dagen achtereen gebruikt. De fabrikant claimt dat je na 2 of 3 dagen al resultaat moet zien, dus dit is ruimschoots voldoende voor een goede test.

Je voelt wel dat er iets gebeurt als je de Ultra Slim op je huid zet. Dit is een beetje een vreemd gevoel, maar je went er snel aan. Wel is het zo dat een professioneel apparaat met ultrasone golven is een stuk sterker.

Voor de test hebben we de omtrek van de dijen gemeten van de proefpersonen. Na afloop van de periode van vijf dagen hebben we dit nogmaals gedaan. De resultaten waren heel klein. Gemiddeld waren onze negen proefpersonen nog geen millimeter aan doorsnee kwijt. Dit verschil kan ook veroorzaakt zijn door een afwijking bij een meting. Sommige proefpersonen zijn langer doorgegaan, maar ook toen verdwenen er geen millimeters.

Overigens is het apparaat technisch wel in orde. Het apparaat ziet er robuust uit en doet het prima met de meegeleverde batterij. Het is heel handig dat er een accu in zit en dat je dus niet dicht bij een stopcontact hoeft te zitten.

Ultraslim Getest

Wat kost de Ultra Slim?

De Ultra Slim kost €99.95. Houdt er rekening mee dat er een vrij lange levertijd is, van soms wel drie weken.

Voordelen

Het is bijzonder handig dat de Ultra Slim met een accu komt. Dit scheelt een hoop gedoe met snoeren.

Nadelen

Van een apparaat dat bijna €100 kost, verwacht je iets meer. Het apparaat is nu iets te zwak om echt resultaat te bieden.

Conclusie

De Ultra Slim klinkt veelbelovend. Ultrasone geluidsgolven zijn effectief bij het plaatselijk verbranden van vet. Helaas is het apparaat te zwak, waardoor het niet goed mogelijk is om een echt resultaat te behalen. Dit is bevestigd in onze test met proefpersonen. Ook al zou het apparaat wel werken, dan heb je overigens nog wel een ander probleem. Je pakt niet de oorzaak van het probleem aan, waardoor je met het apparaat bezig blijft.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelGolden Curcuma Latte Review en Ervaringen
Volgend artikelTros Radar Q10 Pillen onder de loep
ultra-slim-review-en-ervaringen-review-en-ervaringenDe Ultra Slim klinkt veelbelovend. Ultrasone geluidsgolven zijn effectief bij het plaatselijk verbranden van vet. Helaas is het apparaat te zwak, waardoor het niet goed mogelijk is om een echt resultaat te behalen. Dit is bevestigd in onze test met proefpersonen. Ook al zou het apparaat wel werken, dan heb je overigens nog wel een ander probleem. Je pakt niet de oorzaak van het probleem aan, waardoor je met het apparaat bezig blijft.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in