Ultra Slim 2020 Review en Ervaringen

De Ultra Slim 2020 is een origineel afslankproduct; het is een apparaat waarmee je de vetverbranding stimuleert op de plekken waar jij vetmassa wilt kwijt raken. Het apparaat belooft daarmee de vervanging te zijn van afslankpillen, personal trainers en sapkuren. Wij willen meer weten en hebben de Ultra Slim 2020 aan een review onderworpen.

Wat is de Ultra Slim 2020?

De Ultra Slim 2020 is een apparaat dat de bloedsomloop in de buitenste huidlagen stimuleert met infraroodwarmte.  Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Je kunt ook elektroden aanbrengen op de huid waarmee je kleine schokjes door de huid stuurt. Als gevolg van deze stimulans gaan de spieren onder de huid tot wel 30 keer harder werken (meer energie verbruiken) dan normaal.

Als klap op de vuurpijl heeft de Ultra Slim 2020 ook nog een modus waarbij elektromagnetische straling door de huid wordt gestuurd. Dit klinkt een stuk minder eng dan het lijkt. Dit werkt vooral tegen cellulitis.

De Ultra Slim 2020 is een apparaat dat qua vorm lijkt op een soort douchekop. Je sluit het apparaat aan op het stroom en het apparaat doet zijn werk. Het product wordt geleverd in een luxe verpakking. Je krijgt behalve het apparaat vier elektroden, een oplader en een stekker.

Ultra Slim 2020 review
Ultra Slim 2020 review

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is de Ultra Slim 2020 geschikt?

Het is onbekend hoe sterk de kleine schokjes precies zijn die je krijgt als je de Ultra Slim 2020 gebruikt. Voor de zekerheid raden wij aan om het apparaat niet te gebruiken als je een pacemaker of andere technische hulpmiddelen in je lichaam hebt. Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

Hoe effectief is de Ultra Slim 2020?

Voordat wij naar de wetenschappelijke onderzoeken gaan, is het belangrijk om te vermelden dat wij niet precies weten hoe krachtig de Ultra Slim 2020 is.

Er is wel onderzoek gedaan naar de effecten van infrarood licht op de huid en het gewicht, maar altijd in combinatie met andere technieken. In een studie werd infrarood licht bijvoorbeeld gecombineerd met een soort massage. Dit werkte voor de meeste mensen (bron).

Er is ook geen effect gevonden van stimuleren van de spieren met kleine stroomstootjes. Deze techniek wordt wel gebruikt om pijn tegen te gaan (bron).

Het is wel zo dat de elektromagnetische straling die je met de Ultra Slim 2020 kunt uitsturen, een positief effect hebben op de doorbloeding. Dit kan onder andere helpen bij het genezen van wonden, maar mogelijk ook om de gezondheid van de huid te verbeteren (bron).

Ultra Slim 2020 ervaringen
Ultra Slim 2020 ervaringen

Wat kost de Ultra Slim 2020

Je koopt de Ultra Slim voor €99.95. Deze wordt dan gratis naar je toe gestuurd.

De Ultra Slim is een nieuw afslankapparaat. Je zet het apparaat dat lijkt op een douchekop op jouw huid en de ultrasone golven en de infraroodwarmte doen de rest. Je bestrijdt cellulitis en je verbrandt vet op de plaatsen waar jij dit wilt. Tenminste, dat is wat de fabrikant beweert. Is de Ultra Slim echt zo effectief?

Ultra Slim tegen Cellulitis?

De Ultra Slim is een apparaat dat jou helpt in de strijd tegen cellulitis en vetophopingen. Je kunt het apparaat gebruiken waar je maar wilt om zo een lokaal effect te behalen. Dit maakt de Ultra Slim een interessant apparaat, want er zijn tot nu toe geen methoden gevonden om lokaal vet te verbranden (bron). Zelfs het trainen van je buikspieren leidt er niet toe dat je buikvet verliest.

De machine komt in een doos met een oplader, vier elektroden en een kabel. Met het apparaat kun je kleine stroomschokjes geven, infraroodwarmte gebruiken of ultrasone golven op je huid afsturen.

Mag ik Ultra Slim gebruiken?

Als je een pacemaker of een apparaat van soortgelijke strekking gebruikt, dan leveren de stroomschokjes mogelijk gevaar op. Overleg in dat geval met je arts of cardioloog voordat je het apparaat gebruikt.

Ultraslim Getest
Ultraslim Getest

Ultra Slim onderzoek

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van de verschillende technieken die Ultra Slim gebruikt. We vonden alleen een klein beetje bewijs dat de ultrasone geluidsgolven werken (bron). Het probleem is dat je alleen dicht aan de oppervlakte wat vet verliest, terwijl de meeste ongezonde vetsoorten dieper in het lichaam zitten (bron).

In deze onderzoeken is ook gebruik gemaakt van professionele apparatuur. Een professionele installatie met ultrasone golven is behoorlijk groot. We hebben daarom een aantal proefpersonen de Ultra Slim laten gebruiken om te kijken of het apparaat hetzelfde werkt.

Test met proefpersonen

Een testpanel van negen mensen heeft de Ultra Slim vijf dagen achtereen gebruikt. De fabrikant claimt dat je na 2 of 3 dagen al resultaat moet zien, dus dit is ruimschoots voldoende voor een goede test.

Je voelt wel dat er iets gebeurt als je de Ultra Slim op je huid zet. Dit is een beetje een vreemd gevoel, maar je went er snel aan. Wel is het zo dat een professioneel apparaat met ultrasone golven is een stuk sterker.

Voor de test hebben we de omtrek van de dijen gemeten van de proefpersonen. Na afloop van de periode van vijf dagen hebben we dit nogmaals gedaan. De resultaten waren heel klein. Gemiddeld waren onze negen proefpersonen nog geen millimeter aan doorsnee kwijt. Dit verschil kan ook veroorzaakt zijn door een afwijking bij een meting. Sommige proefpersonen zijn langer doorgegaan, maar ook toen verdwenen er geen millimeters.

Overigens is het apparaat technisch wel in orde. Het apparaat ziet er robuust uit en doet het prima met de meegeleverde batterij. Het is heel handig dat er een accu in zit en dat je dus niet dicht bij een stopcontact hoeft te zitten.

Voordelen

Je kunt de Ultra Slim 2020 gebruiken om lokaal het herstel van de huid te stimuleren. Dit kan handig zijn, bijvoorbeeld als je een plaatselijk huidprobleem hebt. Het is bijzonder handig dat de Ultra Slim met een accu komt. Dit scheelt een hoop gedoe met snoeren.

Nadelen

Van een apparaat dat bijna €100 kost, verwacht je iets meer. Het apparaat is nu iets te zwak om echt resultaat te bieden. Een ander nadeel is dat de levertijd van het product erg lang is. De levertijd van tegen de drie weken doet vermoeden dat het product rechtstreeks vanuit een fabriek in bijvoorbeeld China wordt geleverd. Gezien de prijsstelling, is de kans aanwezig dat je een naheffing krijgt van de douane.

Conclusie

Uiteindelijk zijn er net te veel redenen om de Ultra Slim 2020 niet te bestellen. Als eerste zijn er te weinig aanwijzingen dat het product werkt. Je kunt het apparaat gebruiken om de huid te herstellen, maar hier zijn ook wel andere oplossingen voor te bedenken. Er is geen bewijs dat je met het apparaat helpt bij het afvallen of om cellulite tegen te gaan.

Daar komt nog bij dat er andere problemen zijn met het product. Een daarvan is de lange levertijd plus het risico op een naheffing van de douane. Als we alles bij elkaar optellen, raden wij aan om het product niet te kopen.

De Ultra Slim klinkt veelbelovend. Ultrasone geluidsgolven zijn effectief bij het plaatselijk verbranden van vet. Helaas is het apparaat te zwak, waardoor het niet goed mogelijk is om een echt resultaat te behalen. Dit is bevestigd in onze test met proefpersonen. Ook al zou het apparaat wel werken, dan heb je overigens nog wel een ander probleem. Je pakt niet de oorzaak van het probleem aan, waardoor je met het apparaat bezig blijft.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAmbronite Review en Ervaringen
Volgend artikelSlechte adem door shakes – dit doe je eraan
ultra-slimUiteindelijk zijn er net te veel redenen om de Ultra Slim 2020 niet te bestellen. Als eerste zijn er te weinig aanwijzingen dat het product werkt. Je kunt het apparaat gebruiken om de huid te herstellen, maar hier zijn ook wel andere oplossingen voor te bedenken. Er is geen bewijs dat je met het apparaat helpt bij het afvallen of om cellulite tegen te gaan. Daar komt nog bij dat er andere problemen zijn met het product. Een daarvan is de lange levertijd plus het risico op een naheffing van de douane. Als we alles bij elkaar optellen, raden wij aan om het product niet te kopen. Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

4 Reacties

 1. Ik wil het graag testen omdat ik het niet geloof dat je vet kwijtraakt door een apparaat. Moet echt 15 kg afvallen dus test dit graag voor jullie

 2. Ik wil het graag testen omdat ik het niet geloof dat je vet kwijtraakt doorheen apparaat. Moet echt 15 kg afvallen dus test dit graag voor jullie

 3. Ik ben na een maagverkleining 45 kilo afgevallen en heb wat losse huid onder de armen, binnenkant van de bovenbenen en de buik.
  Graag zou ik hier de huid toch wel strakker willen hebben

 4. Goeiedag, ik ben al een tijd aan het detoxen
  man, 40jaar, woog 107 nu ongeveer 94, en will onder de 80 uitkomen.
  kan jullie product prima testen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in