Ultrasone Cavitatie Behandeling Review en Ervaringen

Een cavitatie behandeling is een populaire methode om van vetophopingen in het lichaam af te komen. Dit gebeurt door middel van ultrasone geluidsgolven. Hierdoor komen de vetophopingen in beweging en dit breekt de wanden van de vetcellen af. In dit artikel lees je alles over deze methode.

Ultrasone cavitatie behandeling

Als gezegd werkt een ultrasone cavitatie behandeling met geluidsgolven in een lage frequentie. Simpel gezegd schud je hiermee de vetcellen op. Er onstaan een soort belletjes in de cellen, waardoor de wanden van de vetcellen afbreken en het vet afgevoerd kan worden. Dit gebeurt vervolgens op helemaal natuurlijke wijze door de lever, de nieren en de spieren (bron).

Een cavitatie behandeling is een alternatief voor bijvoorbeeld liposuctie. Je kunt vet verwijderen, zonder dat je hierbij onder het mes moet.

Met cavitatie behandel je slechts een klein gedeelte van het lichaam. De methode is daarmee niet zo geschikt voor mensen die obesitas hebben.

Cavitatie behandeling Limburg

Verspreid over het hele land zijn bedrijven die ultrasone cavitatie aanbieden, dus ook in Limburg. Er zijn allerlei soorten bedrijven die dit aanbieden en de kwaliteit loopt uiteen. Doe dus goed onderzoek voor je met een partij in zee gaat.

Cavitatie of cryolipolyse

Er zijn meerdere manieren om van overtollig vet af te komen zonder operatie. Een andere techniek is cryolipolyse. Hierbij worden vetcellen bevroren.

Een belangrijk voordeel van cryolipolyse is dat het eenvoudiger op grotere gebieden is toe te passen. Daar staat tegenover dat het cavitatie makkelijker is om preciezer te werk te gaan.

Cavitatie heeft over het algemeen iets meer bijwerkingen dan cryolipolyse. Cryolipolyse is volgens wetenschappers een beetje effectiever, maar wel een stuk duurder (bron). Uiteindelijk zijn geen van beide behandelingen geschikt als je echt met overgewicht kamot.

Cavitatie behandeling prijzen

De prijzen voor een cavitatiebehandeling lopen uiteen van ongeveer €40 tot €100. Hierbij moet gezegd worden dat een behandeling niet overal even lang duurt. Ook de gebruikte apparatuur verschilt nog al eens. Soms zijn er aanbiedingen waarbij bedrijven behandelingen met korting aanbieden.

Hoeveel cavitatie behandelingen heb je nodig? Ultrasone Cavitatie Behandeling Review en Ervaringen Ultrasone cavitatie bestellen

Je bent zelden in een keer klaar als je kiest voor cavitatie. De hoeveelheid cavitatie behandelingen die je nodig hebt, lopen erg uiteen. Sommige mensen zien al na een behandeling resultaat, andere mensen hebben een langere kuur nodig.

Het is verder belangrijk om te weten dat cavitatie maar op kleine gedeelten van het lichaam gebruikt kan worden. Soms moet je een behandeling zowel links als rechts uitvoeren.

Cavitatie behandeling wetenschappelijk

Cavitatie behandeling is wetenschappelijk onderzocht. De bevindingen zijn over het algemeen erg positief. Zo nam de hoeveelheid lichaamsvet ongeveer net zoveel af als bij mensen die een streng dieet gebruiken (bron).

Cavitatiebehandeling hoe vaak

Bij de meeste mensen wordt er eens per week een behandeling gegeven.

Het is aan te raden om na een behandeling in ieder geval een paar dagen rust te nemen. Je lichaam heeft tijd nodig om de afvalstoffen af te voeren. Drink ook goed water nadat je een behandeling hebt ondergaan.

Cavitatie behandeling ervaringen

De meeste mensen die met ultrasonic zijn behandeld, hebben hier positieve ervaringen mee. De behandelingen zelf voelen even wat raar aan, mensen ervaren prikkelingen of een warm gevoel.

Verreweg de meeste mensen kunnen een cavitatie behandeling goed verteren, maar niet iedereen. Als je last hebt van afwijkingen aan je lever, stofwisseling (bijv. diabetes) of bij sommige huidziekten, kun je geen behandeling ondergaan.

Conclusie

Cavitatie is uiteindelijk vooral een oplossing voor mensen die nog wat laatste restjes overtollig vet moeten kwijtraken. Het is geen duurzame oplossing voor mensen die overgewicht hebben. In dat geval kun je beter aanpassingen doorvoeren in je levensstijl: gezonde voeding, meer bewegen en minder stress.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in