Home Dieet en Afvallen Bio HCG Kuur Ultrasound Lipocavitatie en Lymfedrainage

Ultrasound Lipocavitatie en Lymfedrainage

Helaas is soms een dieet niet genoeg om op de juiste plaatsen af te vallen. Ondanks dat de weegschaal flink daalt blijven regelmatig de buik of bovenbenen in verhouding met de rest. Liposuctie was tot voor kort één van de weinige oplossingen hiervoor.

Nu is er sinds enige tijd de Ultrasound behandeling bij gekomen. Mij is gevraagd er iets over te vertellen omdat het nog vrij onbekend is. Ik zal het proberen te doen en zal dit doen naar aanleiding van mijn eigen ervaringen. Voor details enzovoorts verwijs ik jullie door naar de mensen die deze behandelingen aanbieden en er meer vanaf weten.

Ultrasone Geluidsgolven

De methode is gebaseerd op het principe van een niersteenvergruizer. Met ultrasone geluidsgolven (vergelijkbaar met die van een echoapparaat) wordt de celwand van de vetcel kapot getrild. De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm, daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. Op deze manier is het veilig voor de spieren en andere organen van het lichaam.

Gebieden die behandeld kunnen worden zijn onder andere

 • buik
 • onderkin
 • taille
 • rijbroek zone
 • dijbenen
 • billen

Je krijgt geen verdoving, dus geen injecties en zover bekend zijn er geen risico’s of bijwerkingen. Je kan er wel behoorlijk spierpijn van krijgen dat is alles en het kan erna wat beurs aanvoelen. Soms ontstaat er voor een paar dagen een blauwe plek. ( Ikzelf had spierpijn achteraf, maar blauwe plekken heb ik niet gehad) In het begin is het even wennen aan het geluid wat je hoort. Ze zijn bezig op b.v de buik en je hoort een geluid in het hoofd! Het heet niet voor niets ultra SOUND. Heel typisch in het begin om te ervaren maar als snel heb je er geen hinder meer van.

Figuurcorrectie

Het is puur voor figuurcorrectie dus beslist niet om af te vallen. Per keer kan je ongeveer 2 cm in omvang minder verwachten maar dit is per persoon verschillend. Dit merk je direct na de behandeling. Ik was zelf na 5 keer 9 a 10 cm kwijt in omvang, heel bijzonder! De laatste keer dat ik ben geweest is alweer een maandje of 2 geleden ( de eerste keer een maand of 5 geleden) en het effect is er nog steeds.

Er zijn diverse plekken in Nederland waar de ultrasound behandeling gedaan wordt. Het is slim om eerst even prijzen te gaan vergelijken voor je eraan gaat beginnen, dit verschilt nog wel eens. Ook misschien handig om navraag te doen hoelang een behandeling duurt ( zonder opmeten/intakegesprek enzovoorts)

Ervaringen en Vragen

Zijn er vragen stel ze gerust en als je zelf ook bent geweest is het misschien ook leuk als je er iets over neerzet. Zo krijgen anderen een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Reacties en ervaringen kun je hier lezen.

Dit artikel is exclusief voor vetvrij.com geschreven door Hcgtje

168 Reacties

 1. Hallo, ik heb ern 3 in 1 slimming devicer gekocht maar weet niet welke funties ik moet gebruiken voor mijn cellulites. Alvast beda nkt Fabienne

 2. Ben geweest bij HL lipo cavigatie in Bergen op zoom.
  Kortom om te huilen
  Zeer on professioneel, vies, mevrouw rookt tijdens haar behandeling , ze staat vol.met lelijke tattoos , heel ordinair en wat zij doet werkt dus echt niet .
  Alles heeft me 150 euro gekost en niks mee opgeschoten

  Kan dus wel janken, opgelicht!!!
  Ben nu ook voor navigatie behandelingen in Rotterdam .Tot nu toe ze er tevreden .

  Apparaat van mevrouw Jet uit Bergen op zoom.is dus nep !!!is ook bekend in de Rotterdamse kliniek!!

  Niet naar Bergen op zoom dus

 3. Van de week dit apparaat in huis ontvangen. Mijn vraag :
  Om ‘vet’ te doen smelten op heup , knieën en evt billen… uit de gebruiksaanwijzing kan ik niet precies wijs… kan je de knop EMS én Sonic gebruiken om vet te doen ‘verdwijnen’ of alleen de sonic functie..
  en je mag het maar 30 minuten per dag gebruiken.. is dit totaal voor alle oppervlakken die je behandeld dus buik, heup, billen , benen en knieën .
  Of per oppervlakte apart 30 min per dag ? Dus bv 3 x 10 minuten voor alleen je buik, heup en billen en de andere dag 3 x 10 minuten voor je benen , knieën en een ander deel wat nodig is ….

  • hoi ik ben nieuw hier!! kan je mij misschien vertellen waar je dat apparaat gekocht hebt en hoeveel het gekost heeft. op voorhand bedankt.

 4. werkt idd erg goed. heb zelf zo’n apparaat thuis staan en gebruik hem al jaren. om plaatselijk af te vallen, maar ook om mijn gezicht strak te houden. er is inmiddels al 10 cm van mijn bovenbenen af. je bent alleen gek als je er zoveel voor betaald, want je kunt die apparaten gewoon zelf aanschaffen voor ca 500 euro en de gel is ook te krijgen heb ze een tijdje geïmporteerd uit china maar mee gestopt ivm te weinig animo. zonde want het is een fantastisch product om je lichaam mee te shapen en je gezicht jong te houden.

  • Waar heb je dit apparaat gekocht? We hebben goede ervaringen met een dergelijk apparaat in een studio, maar de behandelingen zijn tamelijk prijzig. Dus aanschaf vind ik zeker een overweging. Ik hoor graag.

 5. hierbij wil ik de mensen die Lipocavitatie behandelingen overwegen inlichten over de vele lieden die zomaar uit het niets denken een lipocavitatie salon te kunnen openen .

  Lipocavitatie is een absoluut effectieve manier om (plaatselijk) vet te verwijderen.
  het resultaat is direct zichtbaar maar zeker niet met 1 behandeling klaar.
  De gemiddelde behandel duur is ongeveer 5 tot 8 behandelingen voor het gewenste resultaat bereikt is .
  ook het apparaat waarmee gewerkt word is van degelijk belang .Er zijn op de markt verschillende aanbieders van deze machines met allemaal een zeer mooi en fraai uiterlijk . Niets is minder misleidend , aangezien een goed werkend lipocavitatie apparaat een werk frequetie heeft van 32 tot 40 kHz .
  Ligt het getal hoger dan werkt het apparaat niet voldoende en voldoet dit niet aan de norm om de client goed en effectief genoeg van dienst te zijn ! Informeer hiernaar bij uw salon !!!

  • Ik ben geweest bij een mevrouw de beunhaas in Bergen op Zoom, aan huis praktijkje. Absoluut geen risico werd me verzekerd.
   dus niet! Je moet gezond zijn!
   Mensen met auto-immuun probleem, diabetes, hart/ vaatziekten, pacemaker, metalen implantaten, maagzweee/maagpoblemen en kanker word het afgeraden. Als ik dat geweten had, had ik nooit gedaan.

 6. Hoi,

  Ik heb inmiddels 9 behandelingen gehad bij een salon in Egmond aan den Hoef. Via Social deal 9 behandelingen gekocht voor 200 euro. Ik moet eerlijk zeggen dag ik geen a weinig resultaat zie. Voor mij was het dus geld verspilling. Ik vraag me af waarom het bij MBocean zo duur is?

 7. Ik ben 4 weken geleden gestart met cavitatie in een proffesioneel uitziende salon met een super behandelaarster – zeker geen beunhaas!
  Ik heb veel water gedronken, gelet op mijn voeding (veel eiwitten en weinig koolhydraten) en na het avondeten 30 minuten wandelen.
  Na 3 behandelingen ben ik 1 cm buikomvang kwijt en 1 kilo in gewicht. Ik kan wel huilen want ik heb al mijn spaargeld hier in geïnvesteerd aangezien ik na een buikoperatie en 2 zwangerschappen met een flinke buik opgescheept zat en niks mij hielp.
  Kan iemand mij uitleggen wat de oorzaak kan zijn dat cavitatie ook niet aanslaat bij mij? (Ik heb overigens nog wel 5 behandelingen staan)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987