Ultrasound Lipocavitatie en Lymfedrainage

Helaas is soms een dieet niet genoeg om op de juiste plaatsen af te vallen. Ondanks dat de weegschaal flink daalt blijven regelmatig de buik of bovenbenen in verhouding met de rest. Liposuctie was tot voor kort één van de weinige oplossingen hiervoor.

Nu is er sinds enige tijd de Ultrasound behandeling bij gekomen. Mij is gevraagd er iets over te vertellen omdat het nog vrij onbekend is. Ik zal het proberen te doen en zal dit doen naar aanleiding van mijn eigen ervaringen. Voor details enzovoorts verwijs ik jullie door naar de mensen die deze behandelingen aanbieden en er meer vanaf weten.

Ultrasone Geluidsgolven

De methode is gebaseerd op het principe van een niersteenvergruizer. Met ultrasone geluidsgolven (vergelijkbaar met die van een echoapparaat) wordt de celwand van de vetcel kapot getrild. De ultrasound gaat niet dieper dan ongeveer 1,5 cm, daar waar de vetcellen zich bevinden. Op dat punt is de kracht van het signaal op zijn sterkst. Op deze manier is het veilig voor de spieren en andere organen van het lichaam.

Gebieden die behandeld kunnen worden zijn onder andere

 • buik
 • onderkin
 • taille
 • rijbroek zone
 • dijbenen
 • billen

Je krijgt geen verdoving, dus geen injecties en zover bekend zijn er geen risico’s of bijwerkingen. Je kan er wel behoorlijk spierpijn van krijgen dat is alles en het kan erna wat beurs aanvoelen. Soms ontstaat er voor een paar dagen een blauwe plek. ( Ikzelf had spierpijn achteraf, maar blauwe plekken heb ik niet gehad) In het begin is het even wennen aan het geluid wat je hoort. Ze zijn bezig op b.v de buik en je hoort een geluid in het hoofd! Het heet niet voor niets ultra SOUND. Heel typisch in het begin om te ervaren maar als snel heb je er geen hinder meer van.

Figuurcorrectie

Het is puur voor figuurcorrectie dus beslist niet om af te vallen. Per keer kan je ongeveer 2 cm in omvang minder verwachten maar dit is per persoon verschillend. Dit merk je direct na de behandeling. Ik was zelf na 5 keer 9 a 10 cm kwijt in omvang, heel bijzonder! De laatste keer dat ik ben geweest is alweer een maandje of 2 geleden ( de eerste keer een maand of 5 geleden) en het effect is er nog steeds.

Er zijn diverse plekken in Nederland waar de ultrasound behandeling gedaan wordt. Het is slim om eerst even prijzen te gaan vergelijken voor je eraan gaat beginnen, dit verschilt nog wel eens. Ook misschien handig om navraag te doen hoelang een behandeling duurt ( zonder opmeten/intakegesprek enzovoorts)

Ervaringen en Vragen

Zijn er vragen stel ze gerust en als je zelf ook bent geweest is het misschien ook leuk als je er iets over neerzet. Zo krijgen anderen een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Reacties en ervaringen kun je hier lezen.

Dit artikel is exclusief voor vetvrij.com geschreven door Hcgtje

168 Reacties

 1. Ik betaalde bij een Lipocavitatie consulente uit bergen op zoom voor 10 x 300,- en mocht pet behandeling betalen (30,- p keer dus)
  Was echt top te noemen met super resultaten!
  Ik denk dus dat je bij de juiste persoon moet zijn met goed apparatuur!

  • Is ultrasound gevaarlijk? Aangezien wij veel klachten krijgen over de Divinia ultrasound/cavitatie behandelingen die door een franchise clubje wordt gegeven, willen wij graag deze mensen laten weten dat het Divinia apparaat perfect werkt, maar door onkunde en te weinig of geen ervaring er geen of nauwelijks resultaat is.

 2. Goedemiddag, is er iemand die mij de naam van een goed bedrijf door wil geven? Het liefst in de buurt van Arnhem. En dan niet te duur natuurlijk. Het zal om maximaal 3 behandelingen gaan. Ik wilde eigenlijk naar Wellshaped Rotterdam gaan, die heeft nu een leuke aanbieding (3 voor 200 euro) maar ik durf het niet zo goed meer aan omdat je bij hun op de site alleen maar leest hoeveel pijn het doet en hier staat dat het geen pijn mag doen…

  • De goedkoopste die ik zelf heb gevonden is in bergen op zoom. Ik moet wel 1,5 uur er voor rijden maar heb het et echt wel voor over. Is echt goed!
   Cavitatie.simdif.com

 3. Beste,

  ik heb reeds 2 maal sessie gehad lipocavicatie aan mijn bovenarmen.
  Het deed de tweede keer heel veel pijn, ook sta ik stond ik vol in kleine rode plekjes en kleine blauwe plekken.. Is dat normaal? Of hoe zou dat kunnen komen? Ik heb ook geen millimeter resultaat..

  Groetjes

 4. Ik heb alle 2x per week, verzet naar 1x per week..
  Lijkt me dan sowieso beter en veiliger..

  De betreffende arts zegt dat het resultaat nu minder gaat worden, als er meer dan een paar dagen tussen zit, en als mensen niet met hun werk rekening hoeven te houden hij mensen zelfs 3x behandeld per week..
  Maandag woensdag en vrijdags. .

  Gelukkig leesde Ik dit topic nog even en ga ik niet met de voorgestelde 2 of 3X per week akkoord. .

 5. Ik heb afgelopen maandag mijn eerste behandeling gehad. Was een prima ervaring. Mooie schone zaak en de eigenaresse geeft je een hoop informatie. Ik heb nog 2 behandelingen te gaan de komende 2 weken. Volgens hen zie ik in de 3e week pas echt resultaat omdat het 10 dagen duurt voordat het vet je lichaam verlaat.
  Nu werd mij geadviseerd om de komende 10 dagen geen buikspieroefeningen te doen omdat het vet dan werd omgezet in spieren. Sporten mag wel maar de buikzone moest vermeden worden. Ik begreep deze redenering niet helemaal. Ik sport 3x in de week en buikspieren worden toch aangespannen bij iedere oefening. Ik ben gisteren wezen sporten maar heb geen buikspieroefeningen gedaan.

  Nu vraag ik mij toch af hoe het zit met het vet dat wordt omgezet in spieren. Dat vind ik op zich helemaal niet erg want een gespierde buik vind ik heel mooi. Ik vraag me alleen af wat voor negatief effect het doen van buikspieroefeningen dan heeft op het afdrijven van de vetcellen.

  Is er iemand die mij hier iets meer over kan vertellen?

  • Hoi hoi,

   Als het goed is bedoelde ze meer dat je geen extra spier massa moet bouwen de reden is omdat je niet goed kan meten of je centimeters heb verloren. Hoe meer spier massa Hoe minder de resultaat lijkt voor de behandelaar als ze jou straks gaat meten.

   Vet cellen worden geïmplodeerd en kunnen niet naar je spier massa gaan. Die word Door de lichaam verbruikt of verlaten via urine of ontlasting.

   Veel water drinken tot 2,5 liter.

   nog meer vragen ? Dan hoor ik het graag ;)

   Vriendelijke groet

  • Vet kan niet omgezet worden in spieren! Dit zijn twee compleet verschillende dingen namelijk. Dus tenzij ze nog andere redenen opgeven om even geen buikspieroefeningen te doen, zou ik ze gewoon blijven doen!

  • Het vet dat vrijkomt door dit soort behandelingen wordt helemaal niet omgezet in spieren. Als het goed is wordt de wand van de vetcel kapotgemaakt en 80% van het vet wat vrijkomt wordt omgezet naar koolstofdioxide en dat adem je uit. En 20% van het vet wordt omgezet in water dat verlaat je lichaam via urine, zweet en ontlasting.

 6. Ik heb in totaal 9 behandelingen gehad en ben 16 cm inmiddels kwijt. Ze hebben leuke aanbieding 9 behandelingen voor €170 euro daarna 60 euro per behandeling.

 7. Kan je lipocavitatie ook nemen als je een okseltoiletbehandeling hebt gehad na borstkanker? Ivm vochtophoping in de arm

 8. Hallo,

  Ik kreeg laatst een aanbieding voor een cavitatie apparaat via de mail.
  Ik vroeg me af of dit net zo goed werkt als een behandeling door een schoonheidsspecialist ed.? Heeft iemand hier ervaring mee en is het slim om zelf met het apparaat aan de slag te gaan?

  Mvg, Monique.

 9. Beste Lindsey,

  Iedere 2 dagen is niet goed voor het lichaam. Het lichaam heeft tijd nodig om de behandeling te verwerken. Er gebeurd veel in het lichaam. De vetcellen worden week, moeten afgevoerd worden en er komen afvalstoffen vrij. Dit zorgt ervoor dat het lichaam dit op een natuurlijke manier moet afvoeren en verwerken. Dus mijn advies is, niet zo snel na elkaar. Wij behandelen bij een cavitatie tussen de 10 a 14 dagen. En niet eerder.

  Groetjes,

  Brenda de la Porte

  • Ik lees hier over de in ieder geval 10 dagen er tussen..
   Nou heb ik net een schema in elkaar geknutseld met een bedrijf waar ik 10 behandelingen laat doen..

   Dit bedrijf kent al veel positieve klanten naar afloop en staat goed bekend, maar de betreffende arts zegt mij dat er 2 dagen tussen moet zitten en dat het anders niet effectief genoeg is met lange periodes er tussen..
   Ik wordt elke dinsdag en vrijdag behandeld.
   1x per week zou niet genoeg resultaat bieden omdat er dan veel te lang tussen zit..

   Kan de apparatuur niet zo veel verder zijn tegenwoordig, dat sommige wel om de 2 a 3 dagen kunnen behandelen, of moet ik dit gewoon echt niet doen, en alles verzetten naar om de 10 a 14 dagen, ?

 10. De dame die bij mij cavitatie heeft verzorgd deed dit met platen die volledig de bui bedekten dus niet met een hand gestuurd apparaat vervolgens zat erbij mij steeds een week tussen want in princiepe is het zeer goed te begrijpen dat het lichaam niet op twee dagen kan opruimen wat er aan los vet moet worden opgeruimd doordat cavitatie de vetcellen vernietigt dient het losse vet te worden afgevoerd door de lever en de nieren en dat is niet op een dag verwezenlijkt.
  Dus denk ik dat zo kort achter elkaar sessies te ondergaan of geen effect heeft of voor problemen kan zorgen maar nogmaals ik ben geen specialist maar ik heb me wel goed laten inlichten door een specialiste en bij mij heeft het prima gewerkt want buikvet is anders nooit zo snel weg te krijgen.
  M.vr.gr.
  Jonny

 11. Hallo

  Heb een klein vraagje, heb 9 sesies lipovavitatie geboekt waarvan mijn sessies 2 en 3 en sessies 4 en 5 telkens 2 dagen achter elkaar zijn. Maar had ergens gelezen dat er normaal 7 tot 10 dagen tussen elke sessie moet zijn. Is dit waar?

  Mvg,

  Lindsey

  • Hallo Lindsey,
   Ik ben net begonnen met cavitatie maar mijn behandelend specialist zegt: minimaal 10 dagen tussen de behandelingen en heel veel water drinken, beide zijn nodig om de afvalstoffen op een goede manier te kunnen afvoeren. Ik zou zeker niet om de twee dagen behandelen. Wel mogelijk in combinatie met endermologie, dat mag wel met een dag of 3 tussenpozen gedaan worden.
   Succes!
   Karin

 12. hallo,

  ik heb sinds kort last van cellulitis aan mijn benen. Zeer lastige zaak dat mijn zelfvertrouwen serieus naar beneden haalt.

  Ik overweeg lipocavitatie. Ik vraag me af of het echt geen risico’s inhoudt?
  Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Is 12 teveel?
  Heb je er echt blauwe plekken van?

 13. Wat kost het gemiddeld?
  Het klinkt allemaal mooi, hoe zit het als er in familie wel hart problemen voorkomen, maar ik er zelf geen last van heb, nog?

 14. Ik heb deze behandeling ondergaan bij SHAPECARE Kalmthout
  bij de allerliefste en zeer toegewijde Alice Meeusen. Zij heeft een prachtige en nieuwe praktijk en ik ben er drie keer geweest telkens met een week ertussen en mijn taille is zeker met 7 cm. vermindert en nogmaals totaal pijnloos.
  Voor mensen met dreigende suikerproblemen zoals ik zelf een uitzonderlijke kans om het gevaarlijke buikvet te lijf te gaan met gegarandeerd resultaat.

 15. `Hoeveel “tijd”mag/moet er tussen de behandelingen zitten?
  Ik heb via groupon 3 behandelingen, start in mei.
  Aan de telefoon vertelden ze me dat er om de 3 dagen een behandeling moet plaatsvinden.
  Ik begrijp dit niet, want lees overal dat het 4 weken duurt om de vetcellen af te voeren.

  • Nee zeker niet om de 3 dagen gaan,dat is echt gevaarlijk. Kan schadelijk voor je lever zijn. Doe dat alsjeblieft niet. Voor de benen kan het wekelijks, voor de buik, liefst 1,5 a 2 weken tussen zit. Dit om dat het lichaam tijd nodig heeft om de behandeling te verwerken en alles op een natuurlijke manier af te voeren. Succes!

 16. Ja, inderdaad het moet pijnloos zijn er wordt te weinig gel gebruikt als het pijnlijk is. Voor nog een mooier resultaat is er een nabehandeling van de endermologie een aanrader..een ondersteuning met prodimed is helemaal super..

 17. Heel erg hartelijk bedankt voor uw reactie maar ik heb inmiddels een prachtig adres gevonden op ongeveer 40 km van mijn huis .
  Dit is een totaal nieuw bedrijfje met een zeer gedreven vrouw aan het roer met de allernieuwste apparatuur.
  Ik vind de behandeling totaal pijnloos. Er kan alleen pijn ontstaan door te weinig gel en dat hoor je ook want dan ontstaat er een krakend geluid maar door voldoende gel aan te brengen heb je een homogene aansluiting met de huid.
  Ik ben in twee beurten 7 cm slanker geworden natuurlijk ondersteund door dagelijks minimaal 100 buikspieroefeningen te doen (p.m. 10 minuten).
  Ik ben razend enthousiast alles past weer veel beter, ik zie er iets jonger uit maar het voornaamste het buikvet verdwijnt waardoor het gevaar op suikerziekte enorm af neemt.
  Als dan ook het eetpatroon nog een beetje wordt aangepast gaat alles na verloop van tijd van zelf, ik voel me als herboren.

  M.vr.gr.
  J.X. van Goethem

  • Beste J.X. van Goethem,

   kunt u mij de naam van dit adresje doorgeven? en wat is de kostprijs per behandeling?

   Alvast bedankt!

   Vriendelijke groeten

 18. Ultrasound lijkt mij de ultieme oplossing voor mij en mijn vrouw maar helaas is deze behandeling omgeven met heel veel vragen voor ons daarom bij deze enkele vragen.
  Waar bij ons in de buurt is deze behandeling mogelijk, hoeveel behandelingen zijn er nodig en wat gaat dat kosten.

  Wij wonen in Zeeus Vlaanderen in het plaatsje Hulst en voor zo ver ik het kan bekijken is de dichtste plaats voor ons Rotterdam en dat is geen probleem als het dan bij 1 behandeling blijft maar stel je hebt 5 of 6 behandelingen nodig dan is dat voor ons iets te ver want dan zit je toch al gauw op 1000 km heen en terug.

  Graag antwoord want we zouden zo snel mogelijk willen beginnen i.v.m. op de loer liggend suiker met als voornaamste reden buikvet.

  • Ik zou eens kijken bij wellosophy, zij hebben een filiaal in Antwerpen (en een in Rotterdam) en dat is voor jullie volgens mij best goed te berijden, toch?
   Wellosophy heeft vaak aanbiedingen via Groupon, dus dat scheelt een hoop geld.
   Ikzelf heb gister een eerste behandeling gehad en mijn ervaring is dat het niet pijnloos, maar ook niet heel pijnlijk is. Je wordt er niet direct slanker van, maar je huis wordt wel duidelijk ‘strakker’. Bij mij is er 2cm af na gister, maar mijn buik ziet er iig een stuk beter uit…
   Succes!

 19. ik sport 3 maal in de week, krachttraining, heb al geruime tijd een voedingsschema, ik carbcycle, dus max 50gr koolhydraten op rustdagen, en hoog in koolhydraten op mijn trainingsdagen,
  echter hoe ik ook mijn voedings schema aanpast, zo ook enige tijd ketogeen geweest, mijn buik verdwijnt wel, maar zodra ik een cleanbulk wil gaan doen, is zonder dat ik gek doe, mijn buik weer direct terug, en dan bulk ik toch echt heel erg clean, 250kcal boven onderhoud carbs 200gr, koolhydr. 375gr vetten 60gr per dag..

  ik ultrasound voor mij intressant? zou dan gaan om buik en lovehandles

  ik lees vaak negative berichten over wellshaped, is dit terecht, zijn dit echt van die slagers? dit aangezien ik hier wek vaak aanbiedingen van zie staan

  • Beste Rob,

   Dit is zeker heel erg interessant voor jou. Wij hebben vaak sporters en die dat laatste beetje niet weg krijgen. Dit is uitermate geschikt voor de buik en lovehandles.

   Laat je goed informeren bij een inttake gesprek. Stel al je vragen en ga je op je gevoel af.

   Negatieve verhalen hou je altijd, in elke branche.

   Ik hoop je hiermee een beetje geholpen te hebben.

   Groetjes,

   Brenda

 20. Wanneer mensen het advies krijgen om rigoreus af te vallen, dan moeten zij zich tevoren goed realiseren, dat hun huid nooit meer strak zal zitten, wanneer zij eindelijk hun gewenste doel hebben bereikt. Vaak wordt dit aspekt onvoldoende door deskundigen belicht, terwijl het toch een belangrijk punt is.
  5-12-2012

 21. Ik ben nu 2x bij Wellosophy in Rotterdam geweest. De behandeling doet pijn (pijnlijker dan het zetten van een tattoo) en ik zit onder de blauwe plekken, bloeduitstortingen. Er wordt daar gezegd dat het er bij hoort. De pijn en de blauwe plekken! Das juist goed want dan wordt het vet afgebroken. Ik lees hier nu dat pijn er niet bij hoort. Hoe weet ik nu of ik niet door een stel slagers aangepakt word?

  • Nikkie, pijn hoort er absoluut niet bij en blauwe plekken al helemaal niet. Het heeft niets te maken dat er daardoor vet wordt afgebroken, dmv het hard aanpakken van de probleemzone maak je alleen maar iets stuk. Informeer maar eens bij andere klinieken die de behandelingen uitvoeren en iedereen zal je vertellen dat pijn en blauwe plekken niet hoort! Succes en erg vervelend dat je het zo hebt ervaren.

 22. Beste,

  ik zou graag willen weten hoe lang een sessie duurt, hoeveel beurten en om de hoeveel dagen je terug mag? Wat kost het voor één beurt ongeveer in Belgie?

 23. bij mij wel!! Ik heb meer kont! Dus zekers het aanraden waard! Ik heb daarna ook totaal geen pijn gehad of blauwe plekken ofziets.

 24. Ik ben benieuwd hoor!! Ik mag morgen!!! Ik ben echt benieuwd wat het is hoe het in het echie werkt en of je pijn hebt.
  Ik hou jullie op de hoogte!! :D

  • Nou ben geweest. En het is compleet pijloos!! Soort harde massage. Ik heb mijn achterbenen laten doen. Tot nu geen pijn, blauwe plekken of bloeduitstortingen. Maar ik hou jullie op de hoogte!!!

 25. Ik heb zelf drie ultrasoundbehandelingen gehad bij MBocean in Amersfoort. Na 2 behandelingen was ik 2,5 cm per been kwijt. In totaal dus 5 cm! De derde behandeling is daar nog niet bij gerekend. De laatste twee behandelingen zijn gecombineerd met een ultrasound bindweefselmassage. Waardoor ik strakkere benen heb gekregen en de striae zeker voor de helft is verminderd. Ik heb tijdens deze periode ook op mijn eten gelet. Ik kreeg er een dieet van MBocean bij. De behandeling zelf duurt een half uur en je voelt er helemaal niks van. Voor en na de behandeling kan je gewoon alles doen. Ik vond het echt een super behandeling, je voelt er niks van en ik ben eindelijk trots op mijn bovenbenen!

 26. Ik lees overal dat je 3 behandelingenn nodig hebt voordat het echt helpt.
  Klopt dat?? Of heb je aan 1 behandeling genoeg??
  wil zoooo graag van mijn buikje af…heb vanmezelf maat 34, maar kom gewoon niet van me buikje af!!

  Beste elm, om verwarring te voorkomen graag met een andere naam dan ‘ultrasound’ reageren. tnx. Sanne

 27. Volgens mij komen de volgende drie personen in aanmerking voor een gratis behandeling:

  – Snif
  – Meertje
  – Julija

  Als backup, voor als er onverhoopt iemand afvalt de nummer 4

  – Elm

  Ik zal jullie mail adressen doorsturen naar MBocean Beauty Care zodat ze contact met jullie kunnen opnemen.

  Allemaal gefeliciteerd en wel even hier laten weten wat jullie ervaring is met mbocean hoor.

  Sanne

 28. Blauwe plekken kunnen weleens voorkomen, maar niet vaak. Pijn tijdens de behandeling, hoor ik helaas te vaak de laatste tijd, mag absoluut niet. Dat is onnodig, en wordt je veel te hardhandig aangepakt. Pijn hoort er niet bij, nooit.

 29. Dit is een verrassing. Voor de eerste 3 personen die hier een reactie plaatsen krijgen van ons een gratis behandeling bij mbocean beauty care, en laat het aan ons bewijzen dat centimeters af kan zonder pijn. Ik hoor het wel dames snel reageren en fijne zonnige dag.

  de redactie van vetvrij.com zal de gegevens doorgeven aan MBocean

  • Denk niet dat ik tel als persoon omdat ik al weet dat t pijnloos kan.. dus meiden kom op dit is een prachtige kans!

  • Snif laat je het weten hoe het was?
   Veel plezier/succes!

   Ikzelf ga in september naar Brenda.
   Body-plaza te Uithoorn.
   Ben erg benieuwd!
   Zal ook hier vertellen hoe het was.

 30. Dank voor je reactie. Wellicht, ik hoop snel normaal in bikini te kunnen. Natuurlijk trekken de blauwe plekken weg, maar dit kan tot wel 2 weken duren (en als ik zie wat voor een bloeduitstortingen ik heb, gaat dat zeker ook wel die tijd duren :-)).
  Over pijn… Tja, ieder zijn grens ligt ergens anders, maar als je aangeeft dat het pijnlijk is, dan zeggen zij, dan werkt het dus… Dat is je harde vet die afgebroken moet worden… Tja, dan denk je, wie mooi wil zijn moet pijn lijden…

  Maar goed, wellicht ben ik een uitzondering. Maar wil mensen wel aangeven, lees je goed in voordat je er aan begint en bereid je goed voor (ik hoor achteraf pas dat je beter Arnica tabletjes kan slikken ter voorkoming van de blauwe plekken)…

  • Hopelijk kan je weer snel in de bikini en is het dan ook nog bikiniweer :)
   Sterkte ermee en fijn dat je even een reactie hebt gegeven.
   Zo weten mensen die voor het eerst gaan dat pijn er niet bij hoort.
   En ze nog duidelijker kunnen aangeven dat t wel ietsje minder mag.

   Heel af en toe hoor ik van blauwe plekken bij mensen, maar die erna toch blij zijn. Eigenlijk zou je die bon die je hebt gewoon moeten gebruiken en dan aangeven dat t wel wat minder mag.
   Dan zal je zien dat je pech hebt gehad deze keer.
   Fijne zonnige dag nog en hopelijk snel weer helemaal in orde!

  • Hopelijk kan je weer snel in de bikini en is het dan ook nog bikiniweer :)
   Sterkte ermee en fijn dat je even een reactie hebt gegeven.
   Zo weten mensen die voor het eerst gaan dat pijn er niet bij hoort.
   En ze nog duidelijker kunnen aangeven dat t wel ietsje minder mag.

   Heel af en toe hoor ik van blauwe plekken bij mensen, maar die erna toch blij zijn. Eigenlijk zou je die bon die je hebt gewoon moeten gebruiken en dan aangeven dat t wel wat minder mag.
   Dan zal je zien dat je pech hebt gehad deze keer.
   Fijne zonnige dag nog en hopelijk snel weer helemaal in orde!

  • Hopelijk kan je weer snel in de bikini en is het dan ook nog bikiniweer :)
   Sterkte ermee en fijn dat je even een reactie hebt gegeven.
   Zo weten mensen die voor het eerst gaan dat pijn er niet bij hoort.
   En ze nog duidelijker kunnen aangeven dat t wel ietsje minder mag.

   Heel af en toe hoor ik van blauwe plekken bij mensen, maar die erna toch blij zijn. Eigenlijk zou je die bon die je hebt gewoon moeten gebruiken en dan aangeven dat t wel wat minder mag.
   Dan zal je zien dat je pech hebt gehad deze keer.
   Fijne zonnige dag nog en hopelijk snel weer helemaal in orde!

 31. Ik ben geweest in Rotterdam… Erg aardige mensen en een net centrum. Echter… De behandeling zelf… Geen aanrader voor mij. Bij mij deed het best wel pijn… En nu , drie dagen later zit ik nog compleet onder de flink blauwe plekken (tot bloeduitstortingen aan toe!). Het was bij mij niet hard nodig, want ik heb een goed gewicht, maar wilde die kleine randjes kwijt… Ik zie geen verschil en hoewel er na de behandeling 1,5 cm weg was… vraag ik me af of dat wel zo goed gemeten is. Kortom… ik heb nog een bon om 1 x terug te gaan… maar voor mij geen aanrader.

  • C.O Bedankt voor je reactie.
   Ik hoor t weleens vaker over blauwe plekken ( gelukkig trekken die weg) maar wat ik niet snap is dat mensen er niets van zeggen als t pijn doet tijdens de behandeling?
   Dus tip voor de mensen die nog ergens naar toe gaan voor een behandeling: Zeg, als je t pijn vindt doen!
   Over de aantal cm’s, mij maakt t niet uit hoeveel cm’s er af zijn als ik t maar merk aan de kleding.
   Hoe slanker je van jezelf bent hoe minder je de verandering te zien zal zijn denk ik.
   Zelf 8 keer geweest in Rotterdam en geen 1 keer ook maar 1 blauwe plek gehad.
   Van de mensen die wel blauwe plekjes hadden ( en daar ook wel van schrokken) waren na een paar dagen toch enthousiast.. wie weet jij ook?

 32. Het is ook zeker niet zo dat het allemaal vanzelf gaat. WIj adviseren de klant altijd om laag in de koolhydraten te zitten tijdens de behandeling, veel water drinken, genoeg bewegen. Kortom, gezond eet en leefpatroon. Dit is enkel om het proces te optimalizeren. Mensen die ten tijde van de behandeling aan het afvallen zijn is eigenlijk perfect. Wij behandelen mensen niet met een hoge bmi dan 29. Dit kan het lichaam niet verwerken en zeker de lever niet. Helaas wordt dit niet overal gedaan, maar wij nemen dat risico niet.

  En idd..het vet kan wel degelijk op andere plekken weer terug komen als je aankomt.

  • Dank je voor het antwoord.
   Er zullen vast mensen zijn uit die omgeving die dit lezen en dat is het handig om te zien waar jullie zitten en wat het kost.

 33. Wat moet u zelf doen?
  Het proces van Ultrasound kan alleen plaatsvinden in een ‘waterrijke’ omgeving. Het is daarom noodzakelijk om minstens twee liter water per dag te drinken. Om het behandeleffect te optimaliseren kunt u hiermee een week voor de eerste behandeling beginnen en dit volhouden tot minsten 1 week na de laatste behandeling. Er is alleen resultaat haalbaar als het weefsel veel vocht bevat!

  Daarnaast is het belangrijk dat u gewicht stabiel blijft en dat u dus niet aankomt. Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is zal het bij een stabiel lichaamsgewicht niet meer terugkeren. Bij ongezonde, te eenzijdige voeding, onvoldoende vochtinname en te weinig beweging zal het lichaam nieuwe vetcellen gaan aanmaken.
  Een lipo Ultrasound behandeling kan gegeven worden voor:
  • Vermindering van lokale vetophoping en cellulite (sinaasappelhuid)
  • Ondersteuning van de bloedsomloop met als gevolg een betere doorstroming van de huid en het onderhuidse vetweefsel.
  • Stimulatie van weefselvorming
  • Het modelleren van vetkussens
  • Het verstevigen van lichaamsgedeelten

  Voordelen van de Ultrasound behandeling:
  • Overtollig vetweefsel wordt verwijderd zonder chirurgische ingreep met narcose

  • Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid
  • Ultrasound is een effectieve behandeling voor figuurcorrectie/contourverbetering

  • Ongewenste vetkussentjes worden gemodelleerd
  • De behandeling is absoluut pijnloos
  • Er is geen herstelperiode nodig na de behandeling waardoor dagelijkse werkzaamheden of andere activiteiten onmiddellijk hervat kunnen worden
  • Bij een stabiel lichaamsgewicht is het behandelresultaat permanent en is het niet nodig om ‘onderhoudsbeurten’ te ondergaan.

  Contra indicaties:
  Contra-indicaties zijn onder andere obesitas (vetzucht), ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, zwangerschap,diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebieden of stofwisselingsziekten.

  • Helaas.. ik niet…wie weet iemand anders.
   Ik ga wel naar Beautyplaza in Uithoorn in september en zal daar over vertellen als ik er ben geweest.
   Wellosophy in Rotterdam wel geweest… tot nu toe prima ervaren.

 34. Je kan tegenwoordig ook zelf een apparaat aanschaffen, nieuw op de markt. Bespaard je een hoop kosten en geeft je de mogelijkheid het zelf een beetje bij te houden. Het werd eerst aangeboden op internet. iemand ervaring?

  • De 1 zegt dat het niets doet, de ander zegt dat t wel werkt.
   Natuurlijk kan het niet zo goed werken als bij professionele bedrijven ook omdat je dan begeleid word voor nog beter resultaat.
   Ikzelf heb er 1 besteld bij groupon, ik wilde het graag testen.
   Ipv 3 weken, 9 weken levertijd en die kwam kapot aan.
   Gevolg: 10 weken verder, apparaat terug gestuurd en hopelijk snel geld terug.

 35. @ karen en brenda: Dat is helaas wel zo. Vet moet altijd ergens naartoe, als je op een plek in je lichaam vetcellen verwijderd kan het vet dat je lichaam opslaat als je eet niet meer op die plek terugkomen en gaat zich dan ergens anders ophopen. Dit is wel alleen het geval als je aankomt! Zolang je op hetzelfde gewicht blijft zal er nooit zomaar ergens vet ophopen.

  • Het vet zal wel verdwijnen als men voldoende water drinkt om de vetcellen af te voeren
   Nu na 4 behandelingen duidelijkvoelbaar, mijn onderbuik verdwijnt

   Echt een aanrader

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in