Uncover Skincare Review en Ervaringen

Review Uncover skincare

Uncover Skincare is een lijn met gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Jetske Ultee. Jetske Ultee is een van de autoriteiten in Nederland op het gebied van schoonheid en huidverzorging en is jarenlang werkzaam geweest als cosmetisch chirurg bij het Erasmus Ziekenhuis en de Velthuiskliniek.

Uncover Skincare Producten

Met de ervaring als onderzoeker en cosmetisch chirurg is Jetske in 2008 begonnen met het bijhouden van een weblog over cosmetica. Zij is haar kennis gaan delen omdat zij zag dat veel vrouwen eerder problemen met hun huid kregen door cosmetica dan dat ze ermee geholpen waren. Op haar weblog publiceert zij dan ook haar ervaringen over verschillende soorten cosmeticaproducten. Zo publiceert zij grondige analyses van de ingrediëntenlijsten van producten en helpt zij haar lezers om op basis van de werkzame ingrediënten in cosmetica de juiste producten te vinden.

Uncover Skincare Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Undercover Skincare zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Undercover Skincare graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Gewapend met een schat aan ervaring en veel kennis over cosmetica heeft Jetske haar eigen lijn cosmeticaproducten gelanceerd onder de naam Uncover Skincare. De Uncover lijn bestaat uit vijf verschillende producten. Er is een cleanser, een toner, een exfoliator, een moisturizer en een zonnebrandcrème. Al deze producten zijn in twee verschillende uitvoeringen verkrijgbaar; één voor de droge tot normale huid en één voor een normale tot vette huid. De zonnebrandcrème is verkrijgbaar in factor 15 en factor 30. Tijdelijk is er een limited edition moisturizer voor mannen, maar deze is niet meegenomen in de test.

De verschillende onderdelen van het Uncover Skincare pakket werken nadrukkelijk met elkaar samen. De verschillende producten zijn genummerd naar de volgorde waarmee je ze kunt gebruiken. Het is verstandig om deze volgorde aan te houden, bijvoorbeeld omdat de toner de laatste restjes van de cleanser wegspoelt

Voor wie is het geschikt?

De producten van de uncover skincare zijn in principe geschikt voor iedereen. Met name mensen die allergische reacties hebben gemerkt op ‘reguliere’ cosmetica zullen veel baat hebben bij de producten van uncover skincare.

Is het effectief?

We hebben de verschillende producten natuurlijk stuk voor stuk voor je getest.

Undercover Cleanser

Door de dag heen verzamelt je huid allerlei vuil, komt er talg op je huid en sterven er huidcellen. De cleanser helpt om deze vervuilingen van je gezicht te wassen. De cleanser schuimt erg weinig en dat is goed, want je huid droogt daardoor niet zoveel uit. Omdat de

cleanser niet schuimt kun je een beetje het idee krijgen dat hij niet werkt, maar niets is minder waar. Mijn huid is brandschoon! Je kunt daarnaast lang met een flesje cleanser doen en er zitten geen irriterende stoffen in voor de huid.

Undercover Toner

De toner speelt een belangrijke rol in het stappenplan van Uncover Skincare. Dit verwijdert de laatste resten cleanser en vormt een belangrijke basis voor de moisturizer. De toner bevat als een van de belangrijkste werkzame stoffen niacinamide. Nadeel van de toner van Uncover Skincare is dat er veel toner nodig is om een wattenschijfje lekker vochtig te krijgen. Het flesje met toner was dan ook het snelst leeg.

Undercover Exfoliant

Een exfoliant speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van dode huidcellen. Exfolianten bevatten concentraties van bepaalde zuren, zoals glycolzuur of salicylzuur. Deze stoffen zorgen ervoor dat dode huidcellen loslaten. Met name mensen met een vette huid hebben veel baat bij het gebruik van de exfoliant van uncover skincare, die heel goed werkt. Naast dat de dode huidcellen goed verwijderd worden heeft het product ook een ontstekingsremmende werking. Bij een van ons leidde de exfoliant wel tot een lichte huidirraties.

Undercover Moisturizer

Over de moisturizer zijn de mening verdeeld. De moisturizer heeft een interessante samenstelling met onder andere zoethout (ruikt lekker), vitamine C, hyaluronzuur en niacinamide. Een van ons, met een hele droge huid, kon de huid maar niet vochtig krijgen met deze moisturiser en is dan ook gestopt met het gebruik.

Een ander proefpersoon was juist heel enthousiast omdat de moisturizer heel goed werkte. Nadeel aan de moisturizer is verder dat er geen SPF in zit, je kunt dus eigenlijk niet om de aparte zonnebrandcrèmes heen.

Undercover Zonnebrandcrème

De zonnebrandcrème van Uncover Skincare bevat naast SPF ook allerlei andere ingrediënten met een heilzame werking, zoals opnieuw niacinemide. De crème is makkelijk smeerbaar en je moet echt flink je best doen om witte vlekken op je gezicht te krijgen. De crème, zeker de factor 30 variant biedt daarnaast een hele goede bescherming tegen de zon.

We hebben de producten van Uncover Skincare een maand gebruikt. De huid straalt wat meer en bevat wat minder oneffenheden. Bij de deelnemers die al een hele droge huid hadden is dit niet voldoende verbeterd, en zij zullen in ieder geval op zoek moeten naar een andere moisturiser.

Wat kost het?

 • Cleanser: €24,95
 • Toner: €34,95
 • Exfoliant: €34,95
 • Moisturizer: €49,95
 • Zonnebrandcrème factor 15: €31,95
 • Zonnebrandcrème factor 30: €35,95

De Voordelen

Een aantal van ons was heel erg enthousiast over het totaalpakket van Uncover Skincare. De verschillende onderdelen van de productlijn sluiten erg goed op elkaar aan. Voor sommigen van ons is de zoektocht naar cosmetica misschien wel beëindigd. De producten werken zo goed dat we niet anders meer willen.

Een heel groot voordeel aan de Uncover Skincare producten is dat er nauwelijks ingrediënten in zitten die tot irritatie leiden.

Nergens zitten parfums of alcohol in. Slechts een van ons had wat last bij het gebruik van de exfoliant. Dat is een hele goede score, zeker als je het vergelijkt met andere cosmeticaproducten.

De Nadelen

Sommige losse onderdelen van de set hebben niet de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Sommige toners en moisturizers van andere merken zijn minstens zo goed en goedkoper dan Uncover Skincare. Daarnaast werkte bij een aantal proefpersonen de moisturizer helemaal niet zo goed.

Conclusie

De Uncover Skincare cosmeticalijn van Dr. Jetske Ultee levert over de gehele linie een goede kwaliteit. De producten sluiten subliem op elkaar aan, maar met name de moisturizer werkt niet bij iedereen even goed.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelVerantwoord Eten tijdens het Weekend en Vakantie
Volgend artikelTrimshake Review en Ervaringen
uncover-skincareDe Uncover Skincare cosmeticalijn van Dr. Jetske Ultee levert over de gehele linie een goede kwaliteit. De producten sluiten subliem op elkaar aan, maar met name de moisturizer werkt niet bij iedereen even goed.

27 Reacties

 1. graag wil
  ik de uncover serie testen. Ik heb een zeer gevoelige eczeem
  huid met puistjes die overal gevoelig op reageert… echt om verdrietigvan te worden. Ik hoop zo dat dit me kan helpen

 2. Heb al zoveel geld uitgegeven aan producten die uiteindelijk niet voldeden dat ik sceptisch ben geworden en graag eerst producten wil testen voor ik besluit het te gaan kopen

 3. Goeiemorgen

  Geen idee of er nog mensen worden gezocht producten te testen van uncover maar ik zou dat heel graag doen. Drie jaar geleden heb ik een antibiotica kuur gehad en sindsdien heb ik rosacea. Ik baal hier heel erg van, het ziet er niet uit en doet regelmatig ook echt pijn. Vitamine b3 schijnt goed te zijn voor de huid en dit zit in de artikelen van uncover skincare. Ik heb al heel veel geprobeerd, niets lijkt te helpen.

 4. Hi, ik heb voor mijn pigmentvlekken veel verschillende producten geprobeerd, maar niks hielp heel goed. Na het lezen van de artikelen van Jetske Ultee ben ik heel benieuwd of de producten van Uncover Skincare helpen. Graag zou ik ze willen proberen, voordat ik de producten koop.

 5. Ha, ik zou heel graag de producten willen testen ivm mijn rode eczeemvlekken op mijn gezicht. Andere producten hebben geen effect of zorgen ervoor dat mijn gezicht in brand lijkt te staan. Ik hoop dat dit helpend is!

 6. Ik zou heeeeeeeeeeeeeeeeeel maar ook heeeeeeeeel graag dit willen uittesten, ik kan er een heel lang verhaal maken, maar iedereen zou graag deze kans natuurlijk willen krijgen. Ik heb echt een probleemhuid na een paar traumatische gebeurtenissen in mijn leven is mijn huid compleet van slag. Heb nu van de dermatoloog duac Acne voorgeschreven gekregen en Diffirin gel, maar het voelt voor mij te chemisch aan. Heb daarnaast zoveel andere dingen geprobeerd maar niets helpt. Ik lees nu al een paar weken over deze lijn maar heb nog niet de stap durven te nemen, ben bang dat ik weer een miskoop doe en mijn huid hevig op gaat reageren, maar lees heel veel goede revieuws dat ik net op het punt stond om zo een miniverpakking aan te schaffen voor 2 weken. Maar dit zo helemaal geweldig zijn als de kans mag krijgen zo kan ik het ook echt de tijd ervoor krijgen en hopen dat er een eind komt aan mijn ellendige huid, want het heeft helaas toch een impact op mijn zelfvertouwen.

  Alsnog een lang verhaal, ben gewoon in 1 keer zo enthousiast geworden.

  Bedankt voor je tijd om dit lezen, ik hoop dat ik 1 van de gelukkige mag zijn.

  Groetjes, Maryam

 7. Hoi
  Momenteel gebruik ik producten uit Amerika wat na jatenlang zoeken mijn huid enigzins onder controle kreeg. Ik heb een acne gevoelige huid met grotere poriën en mee eters maar die ook gevoelig en droog kan zijn. De producten importeren kost echter veel geld en ik zoek naar kwaliteit dichter bij huis.

 8. Hoi! Graag zou ik deze producten willen testen. Ik ben 25 jaar en heb zeer veel moeite met het vinden van juiste huidverzorgingsproducten. Mijn huid is erg gevoelig en ik heb last van eczeem (niet op mijn gezicht) . Ik probeer bewust crèmes te kopen met de juiste ingrediënten maar tot stellen de crèmes en de gezichtsreining mij steeds teleur. Over deze productlijn heb ik al het een en ander gelezen en ik benieuwd of deze huidverzorgingslijn ook daadwerkelijk werkt voor mensen met een gevoelige huid!

  Groeten, Dewi

 9. Helaas heb ik een allergische reactie op de Suncare gekregen, dit omdat er Propylene Glycol in zit, terwijL Jetske zelf aangeeft op haar site (2014) bij Ingrediënten die je moet vermijden PROPYLENE GLYCOL.
  Dit snap ik dus niet.
  Ook op internet veelvuldig te lezen onder .Risicovolle ingrediënten

 10. Beste redactie,
  Ik zou graag producten willen testen zonder veel chemische additieven waarvan de effectiviteit wel voor een deel bewezen is. Ik ben 37 jaar en al jaren opzoek naar een geschikte/ goede verzorgingslijn die bij mijn gevoelige gecombineerd, maar veelal vette huid past. Ik heb van goedkope merken van Lidl tot dure merken van Sensai geprobeerd en ook natuurlijke biologische oliën, echter zonder goed resultaten. Ik heb een acne gevoelig huid en rondom de kin het meest en iets op de wangen met rocascea. Als gevolg van niet juiste producten te kunnen vinden, is mijn huid laatste 2 jaar drastisch in negatieve zin veranderd. Ik heb opeens veel rimpelvoeming, vochtarme huid en rocascea. Ik hoop dat ik via deze weg de juiste verzorgingslijn voor mijn huid kan vinden. En hiermee anderen ook kan helpen.

 11. Goedenavond!

  Ik zou heel graas het vitamine A-serum uit willen proberen, aangezien dit een positief effect zou moeten hebben op pigment plekken…..
  Ik heb al heel veel geprobeerd ???? maar blijf hoop en moed houden dat er een product is wat het nog meer kan vervagen of helemaal kan laten verdwijnen!

  Hoop dat ik het uit mag proberen, zo juist de 5 producten van het stappenplan besteld…
  De eerste stap ????, ben heel benieuwd!!

 12. Hallo, ik loop al een hele tijd te tobben over de aanschaf van een of meerdere JU producten.
  Heb al diverse malen de huidanalyse gedaan op de site, maar ik durf het niet aan ivm de prijs. Mijn huid kan je gerust een probleemhuid noemen: veel acnelittekens (onder behandeling van huidtherapeut), talghyperplasie en problemen doordat ik schildklierpatient ben. De huidtherapeut raadt La Roche Possay producten aan, maar behalve de Cicaplast die na een huidbehandeling wordt gebruikt, is mijn huid helaas niet erg blij met de LRP producten(veelal met alcohol, parfum) Tot overmaat van ‘ramp’ is mijn huid door de overgang ook nog anders geworden.
  Zou heel graag de producten van JU voor jullie testen. Op de site staan alleen hele jonge dames met gave huidjes, ben benieuwd of ik met mijn 54 jarige probleemhuid ook nog interessant ben en meetel…
  Mvg,
  Kika

 13. Beste redactie,
  ik zou heel graag producten willen testen met bewezen effectiviteit en zonder veel chemische additieven. Vanuit mijn werk als copywriter, werkte ik eerder mee aan een testpanel voor de consumentenbond om een objectief beeld te geven van enkele producten, maar nog niet eerder voor huidverzorging, dus dat lijkt mij een uitdaging.
  Een mooie bijkomstigheid is dat ik mogelijk ook zou kunnen overstappen naar de uncover skincare producten. Ik bestel nu meestal via paula’s choice, maar de ervaring met deze producten is wisselend (sommige producten werken heel goed, sommige minder goed).
  Ik heb een gecombineerde huid, op sommige plekken wat gevoelig en rood, dus ben benieuwd wat Uncover qua verzorging en make-up voor mij zou kunnen betekenen! Vriendelijke groeten, Mikki

 14. Al een tijdje zoek ik een goede dagcrème met zonnefilter en een zonnebrandcrème zónder allerlei schadelijke troep. Daarom hoop ik dat ik een van die producten mag testen.

 15. Hoi, wat zou ik graag willen meedoen met het testen van deze producten! Al zo lang ik me kan herinneren (ben nu 31 jaar) heb ik een gevoelige en problematische huid; het wordt snel rood en droog, voelt snel trekkerig aan, maar is ook wat vettiger en met name de weken voorafgaand aan en tijdens mijn maandelijkse periode heb ik veel last van kleine huidskleurige en rode bultjes (en soms ook onderhuidse ontstekingen). Ik heb al van alles geprobeerd, maar helaas heeft het me tot nu toe met name veel geld en tijd gekost zonder (langdurig) resultaat. Ik wist niet meer waar ik het moest zoeken, totdat ik over de producten van Dr. Jetske Ultee las. Aangezien ik vaker producten heb gekocht die geschikt zouden zijn voor mijn huid maar waar ik uiteindelijk weer gevoelig op reageerde, ben ik altijd een beetje huiverig om nieuwe producten meteen aan te schaffen. Maar nu kom ik bij jullie artikel (en oproepje) terecht en ik hoop dat jullie nog mensen zoeken om ze uit te proberen, en uiteraard dat ik er in aanmerking voor kom! Ik ben ontzettend benieuwd naar de uitwerking van de producten op mijn huid en wil mijn ervaringen graag met jullie en anderen delen.

  Groetjes Linda

 16. Hi, ik ben flightattendant en moet er goed verzorgt uitzien. Ik ben reeds in de overgang geweest en merk dat mijn huid vaal en grauw geworden is. Na mijn zoektocht ben ik jullie producten tegengekomen en wil ze graag uitproberen en als ze aanslaan, zeker promoten onder de crewleden.

 17. Sinds 2 jaar is mijn huid enorm veranderd, ja nu 46 en volop in de menopauze. Dus ik kan wel goede gezichtsproducten gebruiken.

 18. Wat fijn dat jullie de mogelijkheid bieden om te testen en iets van een dergelijk product te vinden. Ik hoop van harte dat jullie nog mensen zoeken om te testen. Net als zoveel andere mensen, ben ook ik steeds op zoek naar goede producten voor mijn huid. Steeds als ik denk dat ik iets gevonden heb, veranderd er weer wat in de productenlijn, of mijn huid lijkt veranderingen te ondergaan (zoals nu, omdat ik in de overgang ben) en dan begint de zoektocht weer van voren af aan.
  Uiteraard zal ik, als ik mee mag doen, het advies geven waarmee ik jullie kan helpen. Ik denk maar zo, een goede mogelijkheid om elkaar te helpen!

 19. Ik ben op zoek naar iets anders en zou heel graag deze producten willen uitproberen! Ben heel benieuwd!!

 20. Wat leuk dat mensen de kans krijgen om deze produkten te proberen. Hopelijk kunt u nog een testpersoon gebruiken. Ik zou heel graag de produkten van Uncover Skincare willen proberen, omdat ik genoeg heb van alle reclame en van het zoeken naar goede huidverzorgingsprodukten. Hoewel ik voor goede produkten wel iets over heb moet ik voorzichtig omgaan met mijn inkomsten zodat ik niet steeds maar iets nieuws kan proberen. Mijn zoektocht begon al in mijn tienerjaren en dat is lang geleden want ik ben nu 61 jaar. Per toeval kwam ik op de site van dr. Jetske Ultee en wat ik daar las sprak mij wel aan; geen allergenen en schadelijke stoffen, alleen dat wat noodzakelijk is voor een goede huidverzorging met zo weinig mogelijk produkten. Het zou heerlijk zij als dit waar zou zijn.
  Met vriendelijke groeten,
  Mw. G van Dam

 21. Ik zou heel graag de producten van Uncover Skincare willen testen, omdat ik een arme student ben die nog altijd huidproblemen heeft. Als Uncover Skincare mijn huid echt verbeterd dan vind ik het waard om de producten te kopen, maar eerst uittesten zou dus echt geweldig zijn! Ik hoop dat mijn eeuwige zoektocht naar goede huidproducten tot een einde zal komen.

 22. Ik zou deze producten graag willen testen omdat ik een erg gevoelige huid heb met een verstoorde huidbarrière. Ik zit al jaren in een grote zoektocht naar goede en werkende producten. Veel tijd, energie en geld kwijtgeraakt. Deze producten lijken veelbelovend….. zou mijn zoektocht hier dan eindigen?

 23. Heel graag zou ik de producten van de Uncover lijn proberen, met name het Vitamine A serum, maar de exfoliant en de rest van de lijn voor droge- normale huid ook om te zien of het inderdaad goed samenwerkt. Ik heb een droge, gevoelige huid, licht rosasea en ( helaas..) ouder wordend ( 40 +). Uiteraad schrijf ik graag mijn bevindingen op!

 24. Ik zou graag de producten van Undercover Skincare willen testen voordat ik tot kopen overga.
  Ik heb een ouder wordende gevoelige huid met couperose/rosacea en ben op zoek naar een nieuwe lijn producten, omdat de producten die ik nu gebruik niet goed meer werken.

 25. Ik zou heel graag de producten van Undercover Skincare willen testen voordat ik tot kopen overga! Dit omdat nu ik ouder word ik van sommige producten uitslag krijg. Ik heb al verschillende producten geprobeerd om mijn vale met rimpels gezicht te behandelen. Naar tot op heden weinig resultaat. Ook ik zou een wat jonger en fris uiterlijk willen hebben!
  Vriendelijke groet,
  Mevr E. Moonen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in