Unieke twittercursus helpt bij afvallen

Twitter is hot, maar afslanken via Twitter, dat is nieuw! Vanaf 1 januari kun je afvallen met de twittercursus ‘(tw)eet jezelf slank’. In deze cursus krijgen de twittervolgers van @PuurGezond elke dag een korte tip of advies. Wie de tips opvolgt, ziet zijn eet- en leefpatroon in de maand januari fors verbeteren. Ideaal voor iedereen met goede voornemens!

Alle tweets zijn gemakkelijk te volgen via de hashtag #SLPG. En voor wie niet twittert: wekelijks verschijnt er een samenvatting van de tweets op de website. Bekijk het laatste overzicht van de afvallen tweets.

De twittercursus is gebaseerd op de adviezen uit het boek ‘Puur Gezond! Slank in 8 stappen’ van Karine Hoenderdos. Zij is een van de initiatiefnemers van de website www.puurgezond.nu. Puur Gezond is een website die ‘echt’ eten promoot. Geen pakjes en zakjes, maar gezonde en eerlijke producten en recepten. Waarbij een ding voorop staat: lekker eten. Want als gezond eten niet lekker is, houdt niemand het vol!

Op de website vind je dagelijks tips en adviezen om puur gezond te gaan eten en ook tips om af te vallen op een puur gezonde manier. Je kunt er je kennis testen over eten en leuke columns lezen. Het is ook mogelijk om je te abonneren op een gratis wekelijkse nieuwsbrief.

2 Reacties

  1. Hoi Marije,
    Ook al heb je dan geen twitter op je telefoon, dan kun je via internet naar twitter.com. Daar kun je je ook melden.

  2. Afgelopen week had ik over deze manier van afvallen gelezen in metro of spits. Het lijkt me wel wat maar heb geen twitter op mijn telefoon. Kan ik het dan toch volgen?

    Marije

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in