Na een zoektocht op internet trok de Universal Contour Wrap mijn aandacht. Ik lees dat het mogelijk is om 15 centimeter in omtrek te verliezen binnen twee uur.

Yeah right! denk ik bij mezelf! Op een andere website lees ik een aantal punten waarop de pakking effect heeft:

 • Verwijdert dode huidcellen
 • Maakt striemen en littekens minder zichtbaar
 • Verminderd cellulite
 • Ontgift het hele lichaam
 • Is een geweldige aanvulling bij een dieet omdat het de stofwisseling versnelt
 • Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is
 • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
 • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
 • Geeft je meer energie

Hmmm, een mooi lijstje maar in mijn ogen niet realistisch. Gedurende de week bleef ik geprikkeld door nieuwsgierigheid dus besloot ik om een afspraak te maken. Ik wilde het proberen!

Inhoud van dit artikel

Oorsprong

Wie heeft dit ooit ontworpen?

Oorspronkelijk ontwikkelde de Amerikaanse arts Dr. Strem de pakking als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten. Tegenwoordig wordt het ook gebruikt door de ‘normale’ mens. Zo wordt methode, met ontgiftende werking, vooral gebruikt om het lichaam eens grondig op te ruimen (detoxen). Maar de methode kan ook gebruikt worden voor huidaandoeningen, zoals acne en psoriasis. Iedereen kan deze methode ondergaan, echter zwangere vrouwen en mensen die antibiotica gebruiken worden niet behandeld.

Behandeling

Sceptisch en nieuwsgierig tegelijk

Met een sceptisch gevoel ging ik de behandeling maar eens uitproberen, ‘zou het echt werken?’ dacht ik. Als eerste werd mijn lichaam opgemeten op achttien punten. De pijnlijke waarheid stond op papier, de behandeling kon dan ook echt beginnen. Met warme windsels doordrenkt met Dode Zeeklei begon ze mijn benen in te wikkelen. In het begin is het even wennen, want het zit een beetje strak, maar vervolgens voelt het best wel aangenaam!

Mummie

Van top tot teen in de windsels

Vakkundig werd ik helemaal ingewikkeld. Zoals je misschien wel denkt, ik had echt het gevoel of ik een mummie was. Omdat de windsels snel afkoelen kreeg ik nog een soort van regenpak aan om mijn lichaam warm te houden. Daar lag ik dan, als een mummie in een regenpak moest ik een uur ontspannen voor ik weer uitgepakt zou worden.

Uitpakken

Vol verwachting

Na een uur werd ik weer vakkundig uitgepakt en opnieuw opgemeten. Wat was ik benieuwd. Ontzettend verrast zag ik dat ik in twee uur tijd maar liefst 22,5 centimeter in omvang was verloren! Totaal verbluft van het resultaat stapte ik de auto in en reed ik naar huis. Tijdens deze rit heb ik ongelooflijk veel nagedacht. Zo sceptisch als ik was op de heenweg, zo enthousiast was ik nu op de terugweg. Doordat ik de behandeling heb ondergaan snap ik nu ook hoe het kan en het werkt dus echt. Naast het feit dat je in twee uur tijd ongeveer 15 cm kan verliezen over je hele lichaam aan afvalstoffen, heb ik in de dagen na de behandeling een duidelijk verschil opgemerkt. Ik was minder moe, had veel minder pijn in mijn knieën, voelde me minder gespannen en had minder eetbuien. De Universal Contour Wrap is een fijne behandeling met, zoals u leest, ongelooflijke goede resultaten. Ik ben om!

PUUR thuis in je lichaam

Ik heb de behandeling ondergaan bij PUUR thuis in je lichaam in Kelpen. Eigenaresse Kim verteld me dat ze zich na een training alles heeft geleerd over de Universal Contour Wrap. Inmiddels mag ze nu met trots zeggen: ‘ik bied de Universal Contour Wrap aan in mijn praktijk’!

Ben je nieuwsgierig geworden? Via vetvrij.com ontvang je tijdelijk 10 euro korting op een behandeling bij PUUR thuis in je lichaam in Kelpen. Vermeld de kortingscode ‘vetvrij’ tijdens je reservering en profiteer van deze unieke korting. *

Reserveren en meer informatie is mogelijk via onderstaande gegevens.

Kelperweg 23
6037 RL Kelpen-Oler
+31 (0)6 – 46 47 50 12
[email protected]
www.puurthuisinjelichaam.nl
Like ons ook op facebook: PUUR thuis in je lichaam

* deze actie is geldig tot 1 maart 2015

2 Reacties

 1. Ik ben naar een aantal diëtiste geweest, onder andere 2 diëtiste met afslank pillen en een beperkt dieet. Een er van heeft mij goed geholpen maar toen ben ik gestopt en is het langzaam weer aangekomen. Ik ben ook naar een diëtiste geweest waarbij je op de calorieën letten maar dat vond ik te ingewikkeld. Ik ben natuurlijk ook naar de sportschool geweest met een personal trainer, ik werd er veel fitter van maar ik bleef nog steeds zwaar.

  Waarom zou universal body countour wrap wel werken?

  Olga

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in