UpSize Crème Review

Helpt UpSize Crème voor grotere en stevigere borsten?

Een van de meest aantrekkelijke dingen aan de vrouw is haar borsten. Mannen weten dit en vrouwen zijn er natuurlijk ook bewust van. Daarom zijn grote, goed gevormde borsten die leuk zitten in je kleding, het streven van velen.

Helaas zijn weinig vrouwen echt helemaal tevreden met de borsten die zij van nature hebben. Daarnaast kan het verouderingsproces hoe de borsten eruit zien ook zwaar beïnvloeden. Daarom probeert men al jaren de mooiere borsten te krijgen via cosmetische ingrepen. Dan streeft men naar borsten die jeugdigheid, schoonheid, lust en aantrekkingskracht uitstralen. Iedere vrouw wilt immers perfecte borsten die haar aantrekkelijker maken. Hangende borsten die dan ook nog klein zijn worden als minder aantrekkelijk gezien.

Upsize Cream Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Upzize Cream zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 12 plaatsen beschikbaar.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Upsize Cream graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Ervaring met Upsize Cream

Heb je ervaring met Upsize Cream of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voorheen was een chirurgische correctie van de borsten de voornaamste oplossing. Maar zulke ingrepen zijn duur, gevaarlijk en ook pijnlijk. Nu zijn er minder invasieve oplossingen voor vrouwen die mooiere borsten willen. De UpSize Crème is daar eentje van. Het is goedkoper dan een chirurgische ingreep en pijnloos. Met deze crème krijg je grotere en stevigere borsten zonder alle nadelen of risico’s van een chirurgische ingreep. Gebruik het een maand lang regelmatig voor optimale resultaten.

Slappe Borsten?

De crème biedt vele vrouwen die ontevreden zijn over de borsten een geweldige oplossing. De borsten zijn van grote invloed op het gevoel van aantrekkelijkheid van zelfvertrouwen van de vrouw. Het hebben van hangende borsten vinden ze niet mooi, en kan bijdragen aan een negatief zelfbeeld. Met de crème kun je dit eenvoudig aanpakken. Je bent na gebruik dus gelukkiger en hebt meer zelfvertrouwen.

Is UpSize daadwerkelijk in staat de borsten te verbeteren? Het lijkt te mooi om waar te zijn dat een simpele crème een chirurgische ingreep kan vervangen. Daarom wordt UpSize onder de loep genomen in dit artikel. Ook wij zijn benieuwd naar dit product. We bekijken meteen hoe effectief dit product is. Is dit een wondermiddel voor de borsten of worden we voor de gek gehouden? Lees maar verder.

Wat doet UpSize Crème?

Op papier lijkt dit op een wondermiddel. De vraag rijst meteen of de verkooppraatjes op waarheid berusten. Kun je echt mooiere borsten krijgen van een crème? Dat is wellicht een droom voor iedere vrouw die ontevreden is over haar borsten. Van dit smeerseltje kun je het volgende verwachten:

 • Grotere borsten,
 • Borstlifting,
 • Verbetering in de vorm van de borsten,
 • Minder striemen op de borsten,
 • Het afremmen van het verouderingsproces rondom de borsten.

Veranderingen in de borsten van de vrouw

Het lichaam van de vrouw is aan meerdere veranderingen onderhevig. Je merkt dit vooral tijdens de puberteit en de overgang. Dit komt door veranderingen in de belangrijkste geslachtshormonen. De hormoonhuishouding tijdens de overgang en puberteit verandert sterk. Dit merk je vooral aan het hormoon oestrogeen welke verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van borstweefsel. Zo bepaalt dit hormoon ook de vorm en hoe groot de borsten uiteindelijk worden. Heb je veel oestrogeen in je lichaam dan kunnen de borsten groter worden. Het tegenovergestelde gebeurt dan wanneer er sprake is van weinig oestrogeen. Daarom merken vele vrouwen een verschil in de grootte van de borsten wanneer zij een anticonceptiepil gebruiken. In deze pillen zitten namelijk oestrogeen. Als je een anticonceptiepil slikt dan herken je dit ongetwijfeld. De meeste anticonceptiepillen bevat namelijk oestrogeen (bron: 2).

Om de borsten mooier te maken is dus oestrogeen nodig. De crème bevat daarom natuurlijke stoffen die de hoeveelheid oestrogeen in het lichaam op een veilige manier verhogen. Door de toename aan oestrogeen krijg je stevige borsten en zijn de hormonen beter in balans. Dat laatste op zich leidt ook weer tot grotere en stevigere borsten.Wat zit er allemaal in?

De werking van de UpSize crème komt door de innovatieve samenstelling van vier natuurlijke ingrediënten. Deze zijn:

 • Etherische Rozenolie,
 • Centella extract,
 • Deoxymiroestrol,
 • Pueraria Mirifica.

Etherische Rozenolie

Deze olie vervaagt littekens of striae. Het is een belangrijk onderdeel van de crème, omdat het de borsten als geen ander verzorgt. Het is een exclusieve en prijzige oliesoort. Voor een kilo rozenolie betaal je volgens Wikipedia tussen de €3.000 en €5.000. De crème kost gelukkig niet zo veel, daar zit er immers geen kilo aan olie in.  

Centella extract

Centella extract is goed voor het herstellen van huidcellen, het sterker maken van de huid en het bevat anti-verouderings eigenschappen. Het houdt de huid soepel en stevig en geeft je het felbegeerde push-up effect.

Deoxymiroestrol

Deoxymiroestrol ondersteunt het verjongingsproces en stimuleert de melkklieren. Ook laat het de borsten er jonger en groter uitzien.

Pueraria Mirifica

Ook deze stof is goed voor de huid. Het maakt de borsten steviger.

De crème heeft zijn goede werking dus te danken aan deze vier stoffen. Je merkt gelijk dat men heel zorgvuldig te werk is gegaan bij het samenstellen van dit product. De genoemde ingrediënten worden allemaal door wetenschappelijk onderzoek ondersteunt.

Een studie gedaan in Thailand heeft aangetoond dat Pueraria Mirifica de borsten tot 80% groter kan maken. Om de borsten mooier te maken is de etherische rozenolie de ideale keus. Het staat bekend hierom en wordt daarom steeds in cosmetica verwerkt.

Is UpSize Crème de moeite waard?

Upsize Crème is in ieder geval een veelbelovend product en kan een ware uitkomst zijn voor vrouwen. Het biedt ze de mogelijkheid om tegen een fractie van de kosten grotere en mooiere borsten te krijgen. Ja, je kunt de borsten van je dromen krijgen zonder de pijn en het gevaar van een chirurgische ingreep.

Wil je Upsize Creme proberen? Bestellen met korting kan eenvoudig via deze link.

Conclusie

Toch is het aan te raden om realistisch te blijven in je verwachtingen. Je zult niet van een cup A naar een cup D gaan door slechts 14 dagen de crème op je borsten te smeren. Daarvoor zul je toch bij de chirurg moeten langslopen.

UpSize Crème kun je aanschaffen als je het volgende wilt:

 • Mooiere borsten tegen een betaalbare prijs.
 • Niet naar de chirurg wilt.

Zie de crème meer als wat extra verzorging voor de borsten. Door regelmatig hiermee te smeren worden de borsten aantrekkelijker.  Vergelijk de crème met de verzorgingsproducten die je voor je gezicht zet. Deze smeersels houden je huid jong, stralend en gezond. Ditzelfde effect kun je verwachten bij de borsten.

Het is dus geen wondermiddel, maar het is een betaalbare manier om de borsten mooier en groter te maken.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelPhen24 Review en Ervaringen
Volgend artikelKilo Burner Review en Ervaringen

314 Reacties

 1. Hallo
  Graag wil ik mij als testpersoon opgeven. Ik wil UpSize proberen voor mijn kleine borsten. Ik hoop dat het helpt!
  Dankjewel alvast!

 2. Ik zou graag deze crème willen proberen,
  Mijn borsten zijn alle volume en vet weefsel verloren na mijn 2e kindje en het geven van borstvoeding.
  Ik ben de wanhoop nabij, en super onzeker over mijn borsten geworden.
  En wil eerst alle andere opties bekijken voordat ik moet overwegen om een borstvergroting te laten doen.

 3. Hallo,
  Ik zou heel graag upsize willen uitproberen .
  Ik wordt 39jaar en ben moeder van zes kinderen.
  Na de borstvoeding zijn mijn borsten klein en slap geworden .
  Er zit totaal niets meer in .
  Ik vind zelfs geen deftige bh die goed zit wegens er ene groter is dan de andere.
  Echt geen volume meer
  Het lijkt me borsten van ouderen uit te zien.
  Ik voel me daardoor niet meer als een aantrekkelijke vrouw.
  Help me aub !!!

 4. Hey, heb momenteel borsten die het niet waard zijn borsten te noemen, zo klein zelfs de kleinste bh maat is te groot, zou graag dit eens proberen voor ik het bestel, wil ook geen ingreep

 5. Ik heb op zich een prima maat borsten, maar wil graag wat meer volume bovenin creëren, heb ooit een borstlift gehad en wil geen operatie meer.
  Graag zou ik het willen proberen.

 6. ik ben een jonge vrouw van 21 en heb al een kindje. Omdat ik 1,5 jaar borstvoeding gaf, zijn me borsten klein en lelijk gebleven. Ook lijkt het alsof er geen spieren in zitten of vet. Ik ben heel verdrietig mee en onzeker. Ik wil het graag uitproberen of het werkt. Ik heb namelijk al alles daaraan geprobeerd, zonder succes. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

 7. Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten van de crème. Na je zwangerschappen en je 40ste veranderd er toch het 1 en ander in je lijf. Waaronder ook je borsten ze worden minder stevig . Het zou toch mooi zijn als deze crème je vrouwelijkheid weer een boost kon geven.

 8. Ik zou graag dit product willen uitproberen. Ik ben al heel lang onzeker over de grootte van mijn borsten. Lang heb ik geprobeerd het te vergroten door oefeningen te doen. Dit heeft helaas nog geen invloed gehad. Dit product trekt mij aan en zou ik heel graag willen testen!

 9. Ik heb kleine borsten en ben heel benieuwd naar het resultaat van UpSize Crème.
  Heb hele goede recensies gelezen van dit produkt.

 10. Graag zou ik deze creme willen proberen. Ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 10 13 en 15 . En ben eigenlijk altijd aan het zorgen . (mantelzorger voor een van mijn kinderen) Nu wil ik graag weer eens tijd aan mijn lichaam besteden en dan te beginnen met mijn borsten. Alvast bedankt

 11. Mijn naam is Esmée,
  Ik ben 5 jaar geleden enorm afgevallen en daardoor zijn mijn borsten van cup c naar een cup a gegaan…. ik hoop met deze creme dat ik mijn oude borsten een beetje terug kan krijgen zodat ik mij ook weer vrouwelijker voel en dat mijn zelfvertrouwen over mij lichaam ook weer terug komt.

 12. Hallo, mijn naam is Arianne.
  Ik voel me heel onzeker als het gaat over mijn borsten. Ik vindt dat ze erg hangen en kijk er elke dag naar in de spiegel met vragen in mijn hoofd of mijn vriend dat wel aantrekkelijk vindt. Ik vindt een borstvergroting duur en veel te eng en bang dat mijn borsten helemaal verpest zullen worden. Ik zou dus heel graag dit product willen uitproberen, het mij een genoegen zijn! Met vriendelijke groet, Arianne

 13. Ik zou graag de upsizeCream willen testen ,
  Wegens ik 6 kinderen heb die allemaal 2 jaar borstvoeding hebben gehad zijn mijn borsten wat gaan hangen en de stevigheid zit er ook niet echt meer in .
  Ik zou heel graag willen zien of dit product echt zo efficiënt is om mij met dit probleem te Kunnen helpen.

 14. Hallo, ik zou graag dit product willen uittesten vermits ik geen geld heb voor een operatie. Al jaren lang zit ik met een cup A75 wat me zo hard stoort. Ik verstop mezelf in kleren die wat groter zijn zodat het niet opvalt hoe klein ze zijn. Het is raar hoe borsten je leven kunnen beïnvloeden. Paar jaar geleden durfde ik nog uit te gaan met vrienden, zelfs dit is niet meer van toepassing. Ik hoop dat ik een kans krijg om het uit te testen en eindelijk mijn mooie leven kan beginnen.

 15. Hallo ik ben Ewelina van 30jaar oud en van mijn 13de heb ik nog altijd a cup ik droom al zo lang voor mooie borsten te hebben dus bijna niets alleen als ik in verwachting was dan waren ze weer weg..
  Ik zou het super vinden als ik eens mag proberen..

  Hopelijk op spoedig nieuws

  Mvg ewelina

  • Dag ewelina,wou je efkes langs deze weg laten weten dat je prachtig bent zoals je bent
   Groetjes van een oude vriendin

 16. Hallo

  Ik zou graag de creme willen proberen omdat ik enorm ben afgevallen en ik nauwelijks borsten heb. Ik wordt hier erg onzeker over. Ik heb geen geld voor borstimplantaten (en zou deze ook niet willen ivm het risico op lekken) lipofilling is ook te duur. Ik zou daarom graag deze creme eens proberen om te zien of dit voor mij uitkomst kan bieden.

 17. Ik zou graag heel graag dit product willen testen, ik vind chirurgie heel duur en ik ben opzoek naar een andere manier om borsten groter te maken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in