Valentus koffie Review en Ervaringen

Je kent de naam Valentus koffie misschien wel. Je ziet de naam ergens voorbij komen op social media of je hoort ergens in de sportschool dat iemand er flink mee is afgevallen. Wat is Valentus precies en is het de moeite waard?

Wat is Valentus koffie?

Valentus is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat verschillende afslankproducten verkoopt. Dit doet het niet zelf, maar via verkopers die een deel van de winst opstrijken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Een van de belangrijkste producten van Valentus is de Slim Roast Optimum Koffie. Dit product combineert de werking van cafeïne met extracten van groene thee, L-Theanine en VASO6, een ingrediënt dat de aanmaak van stikstofmonoxide stimuleert.

Dit is niet het enige afslankproduct van Valentus. Zo zijn er supplementen met voedingsvezels en met garcinia cambogia.

Tot slot heeft Valentus heeft een aantal andere supplementen, zoals middelen die de sportieve prestaties verbeteren en detoxsupplementen.

In deze review richten we ons op de Slim Roast Optimum Koffie.

Valentus Review
Valentus Review

Voor wie is Valentus geschikt?

Het is verstandig om naar het etiket te kijken voordat je een Valentus koffie product koopt. Voor de koffie geldt dat het product mogelijk niet geschikt is voor mensen die last hebben van hart- en vaatziekten.

Is Slim Roast Optimum Coffee effectief?

Van cafeïne is bekend dat het de stofwisseling van vet kan versnellen (bron). Probleem is alleen dat je hier snel aan went (bron), waardoor de effectiviteit van het middel snel verdwijnt. Dit probleem lijkt niet te spelen bij groene thee, maar dit middel is dan weer vooral effectief als je flink gaat sporten (bron).

L-theanine is een stof die van nature voorkomt in thee en die mogelijk bijdraagt aan het afvallen (bron).

Het ingrediënt VASO6 stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide. Dit heeft verschillende voordelen voor de bloedvaten, maar niet direct voor het afvallen (bron).

Op basis van dit resultaat, verwachten wij een klein positief resultaat als je Slim Roast Optimum Coffee gebruikt. Echter kun je dezelfde resultaten halen als je zelf koffie en thee maakt, want alleen deze ingrediënten dragen bij aan het afslanken.

Wat is Valentus Koffie?
Wat is Valentus Koffie?

Wat kost Valentus koffie?

Je bestelt Valentus koffie niet bij het bedrijf zelf, maar via een verkoper. De prijzen wisselen hierdoor en zijn afhankelijk van hoe groot je dealer inkoopt. Je dealer betaalt altijd minimaal $33 voor een verpakking.

Voordelen

Valentus heeft een groot aanbod met verschillende afslankproducten. Een verkoper heeft er belang bij dat jij zo effectief mogelijk afvalt, dus deze is graag bereid jou te helpen.

Nadelen

Valentus is een multilevel marketing concept. Mensen die producten van Valentus aanraden, verdienen grof aan geld aan de producten die jij koopt. Dit is op zich geen probleem, maar de producten zijn daardoor duurder dan nodig.

Conclusie

Slim Roast Coffee Optimum helpt je om gewicht te verliezen, maar je bent een stuk voordeliger uit als je gewoon thuis koffie en groene thee gaat drinken. Dit is een stuk voordeliger en waarschijnlijk nog lekkerder ook.

Bij de andere producten geldt vermoedelijk dat deze snel te duur zijn omdat er een tussenpersoon zit in de vorm van een verkoper. Her en der bespreken verkopers zelfs dat het erg lucratief is om Valentus aan de man te brengen.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHuel Review en Ervaringen
Volgend artikelRevolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen
valentus-koffieJe kent de naam Valentus koffie misschien wel. Je ziet de naam ergens voorbij komen op social media of je hoort ergens in de sportschool dat iemand er flink mee is afgevallen. Wat is Valentus precies en is het de moeite waard? Wat is Valentus...

262 Reacties

 1. Eerst zien en dan geloven…. Ben een koffie drinker met meerdere kilo’s te veel. Lust geen thee. Mocht dit waar zijn…. Ik wil dit graag testen.

 2. Na de bevalling van me zoon val ik maar niet af.
  Wat ik eet alleen maar salades of normaal niks helpt.
  Sporten 2x in de week dmv ems training helpt me getoneder te worden maar me vet vetpercentage blijft gelijk. Gek toch??? Misshcien dat dit helpt want ik ben ten einde raad

 3. Ik ben al heel veel afgevallen, maar de laatste kilootjes willen er maar niet af, dus zou ik dit graag proberen om misschien hiermee de laatste kilootjes te verliezen

 4. Hallo, ik zou het product heel graag testen. Ik ben een gezonde en heel sportieve vrouw van 50 jaar. Toch heb ik iets teveel vet op mijn onderbuik en heupen. Dit gaat niet weg, wat ik ook doe. Ik heb al veel geprobeerd, ook groene thee en tabletten. Maar daarvan krijg ik hartkloppingen. Als deze koffie wel doet wat het beloofd, dan zal ik het zeker aanprijzen!!! Ik ben benieuwd en sta ervoor open. Sandra

 5. Ik wil heel graag iets uitproberen wat mij helpt om in omvang wat kwijt te raken. Ik kan wel kilo’s verliezen maar ik zie het niet aan mijn omvang :(
  Please help me ;)

 6. Ik wil het wel gratis testen. Heb al meerdere afslankkuren/pillen geprobeerd maar heb niet het idee dat ze doen wat ze beloven…. wellicht deze wel.

 7. Ik sta open voor het proberen van de koffie om af te vallen! Ik heb al veel geprobeerd maar poeh wat is t lastig, nu heb ik de leeftijd van de overgang bereikt en merk ik dat t nog moeilijker is om af te vallen. Ben wel weer gestart met sporten, nu de kilootjes nog… ????

 8. Snacken snacken snacken zou willen dat ik hier wat minder gevoel voor zou hebben. Super lastig en ik hou van koffie perfect testpersoon denk ik

 9. Meerdere pogingen geprobeerd.. blijf echt hangen al 6 maanden! Veel afslank producten geprobeerd. Echt benieuwd of dit wel werkt. Ik zou dit eeuwig delen! Haha

 10. Ik zou heel graag willen testen. Ik ben veel met voeding en afvallen bezig en zou dit graag willen ondervindenen mijn ervaringen met iedereen delen

 11. Zou het graag eens proberen ondanks dat ik er een beetje sceptisch tegenover sta. Een kennis is er wel 20kg lichter mee geworden en dat maakt dan wel weer nieuwsgierig. Dus graag.

 12. Ik heb vaker naar dit product gekeken, maar bleef alrijd een beetje skeptic. Graag zou ik me willen opgeven als proefpersoon.

 13. Ik ben 6 weken geleden bevallen en ben nu langzaam bezig met de overtollige kilo’s er weer af te trainen en ben benieuwd of dit product me daar bij kan helpen.
  Dus ik geef me graag op als proefpersoon

 14. Al jaren strijd met mijn gewicht. Het wil maar niet lukken. Inmiddels gaat het zover dat ik openbare ruimtes liever vermijd.. ik wil alles op dit moment proberen dus ik meld mij graag aan als proefpersoon.

 15. Al jaren strijd met mijn gewicht. Het wil maar niet lukken. Inmiddels gaat het zover dat ik openbare ruimtes liever vermijd.. ik wil alles op dit moment proberen dus ik meld mij graag aan als proefpersoon.

 16. Ik zou heel graag het product willen testen, omdat ik graag de laatste kilo’s nog eraf zou willen hebben en dit moeizaam gaat.

 17. Gezien mijn zware operatie ( verwijdering alvleesklier en milt) ben ik flink aangekomen. In overleg met het ziekenhuis kan ik dit product testen zonder bijwerkingen en kom hier dan ook graag voor in aanmerking. Het zou ideaal zijn mede gezien het feit er geen lichamelijke inspanning voor is vereist…

 18. Veel gehoord over deze wonder koffie, ben benieuwd of het mij gaat helpen, bij deze geef ik mij ook op als proefpersoon, als dat nog mogelijk is?

 19. Beste Noëlla,

  Ik kan je meer info verschaffen en heb enkele producten op voorraad liggen indien gewenst. Stuur me gerust een bericht

  Mvg,
  Emily

 20. Ik zou mezelf graag willen aanmelden om het product te testen. Ik ben in een zeer korte tijd veel aangekomen en zou die overtollige kilo’s zo snel mogelijk willen kwijtraken. Ik hoop dat dit product mij daarbij zal helpen.

 21. Ik zou graag mee willen doen als proefpersoon! Ik wil gezonder leven en het sporten weer oppakken om mij beter in mijn vel te voelen en weer blij te zijn met mijn lichaam. Ik hoop dat jullie product mij zou kunnen helpen!

 22. Ik wil ontzettend graag meedoen als testpersoon. Na 3 jaar wil ik toch echt wel eens af van dat zwangerschapsbuikje! Nadat ik me laatst heb laten overhalen tot een 10-dagen kuur die totaal niet werkte, wil ik wel eens wat anders proberen.

 23. Ik heb heel veel van deze koffie gedronken, ben zelfs distributeur geweest van Valentus. De eerste pot koffie die ik had die werkte als een malle. Ik had een energie en niet veel honger en trek in zoetigheid meer, daardoor ook veel afgevallen. Daarna werkte het niet meer en vervolgens weer aangekomen.

  Nu inmiddels alweer 11 kg kwijt met personal body plan binnen 6 maanden.
  Dit is gezond eten en trainen met een persoonlijke coach, trainen kan al vanaf 2x per week en dit is niet zwaar, maar wel effectief.
  Dit is mij gelukt met ups en downs en ik kan nu echt zeggen dat mijn eetpatroon en gedrag veranderd is.
  Het is geen dieet, ik eet alles wat ik wil, alleen dan minder.

  Ik zou de koffie van Valentus iedereen afraden, je bent een hoop geld kwijt voor iets wat niet tot weinig werkt.

 24. ik zou dit product graag testen.
  Ik volg een proteine dieet maar blijf hangen en die shakes zo beu. Zou graag gezond willen eten en dan in combinatie met die koffie/chocolade/topical en sporten.
  Dus ik ben zeer benieuwd of dit mijn gezichtsverlies terug zou stimuleren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in