Valentus koffie Review en Ervaringen

Je kent de naam Valentus koffie misschien wel. Je ziet de naam ergens voorbij komen op social media of je hoort ergens in de sportschool dat iemand er flink mee is afgevallen. Wat is Valentus precies en is het de moeite waard?

Wat is Valentus koffie?

Valentus is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat verschillende afslankproducten verkoopt. Dit doet het niet zelf, maar via verkopers die een deel van de winst opstrijken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Een van de belangrijkste producten van Valentus is de Slim Roast Optimum Koffie. Dit product combineert de werking van cafeïne met extracten van groene thee, L-Theanine en VASO6, een ingrediënt dat de aanmaak van stikstofmonoxide stimuleert.

Dit is niet het enige afslankproduct van Valentus. Zo zijn er supplementen met voedingsvezels en met garcinia cambogia.

Tot slot heeft Valentus heeft een aantal andere supplementen, zoals middelen die de sportieve prestaties verbeteren en detoxsupplementen.

In deze review richten we ons op de Slim Roast Optimum Koffie.

Valentus Review
Valentus Review

Voor wie is Valentus geschikt?

Het is verstandig om naar het etiket te kijken voordat je een Valentus koffie product koopt. Voor de koffie geldt dat het product mogelijk niet geschikt is voor mensen die last hebben van hart- en vaatziekten.

Is Slim Roast Optimum Coffee effectief?

Van cafeïne is bekend dat het de stofwisseling van vet kan versnellen (bron). Probleem is alleen dat je hier snel aan went (bron), waardoor de effectiviteit van het middel snel verdwijnt. Dit probleem lijkt niet te spelen bij groene thee, maar dit middel is dan weer vooral effectief als je flink gaat sporten (bron).

L-theanine is een stof die van nature voorkomt in thee en die mogelijk bijdraagt aan het afvallen (bron).

Het ingrediënt VASO6 stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide. Dit heeft verschillende voordelen voor de bloedvaten, maar niet direct voor het afvallen (bron).

Op basis van dit resultaat, verwachten wij een klein positief resultaat als je Slim Roast Optimum Coffee gebruikt. Echter kun je dezelfde resultaten halen als je zelf koffie en thee maakt, want alleen deze ingrediënten dragen bij aan het afslanken.

Wat is Valentus Koffie?
Wat is Valentus Koffie?

Wat kost Valentus koffie?

Je bestelt Valentus koffie niet bij het bedrijf zelf, maar via een verkoper. De prijzen wisselen hierdoor en zijn afhankelijk van hoe groot je dealer inkoopt. Je dealer betaalt altijd minimaal $33 voor een verpakking.

Voordelen

Valentus heeft een groot aanbod met verschillende afslankproducten. Een verkoper heeft er belang bij dat jij zo effectief mogelijk afvalt, dus deze is graag bereid jou te helpen.

Nadelen

Valentus is een multilevel marketing concept. Mensen die producten van Valentus aanraden, verdienen grof aan geld aan de producten die jij koopt. Dit is op zich geen probleem, maar de producten zijn daardoor duurder dan nodig.

Conclusie

Slim Roast Coffee Optimum helpt je om gewicht te verliezen, maar je bent een stuk voordeliger uit als je gewoon thuis koffie en groene thee gaat drinken. Dit is een stuk voordeliger en waarschijnlijk nog lekkerder ook.

Bij de andere producten geldt vermoedelijk dat deze snel te duur zijn omdat er een tussenpersoon zit in de vorm van een verkoper. Her en der bespreken verkopers zelfs dat het erg lucratief is om Valentus aan de man te brengen.

Groeten,

237 Reacties

 1. Ik zou heel graag het product willen testen, omdat ik graag de laatste kilo’s nog eraf zou willen hebben en dit moeizaam gaat.

 2. Gezien mijn zware operatie ( verwijdering alvleesklier en milt) ben ik flink aangekomen. In overleg met het ziekenhuis kan ik dit product testen zonder bijwerkingen en kom hier dan ook graag voor in aanmerking. Het zou ideaal zijn mede gezien het feit er geen lichamelijke inspanning voor is vereist…

 3. Veel gehoord over deze wonder koffie, ben benieuwd of het mij gaat helpen, bij deze geef ik mij ook op als proefpersoon, als dat nog mogelijk is😊

 4. Beste Noëlla,

  Ik kan je meer info verschaffen en heb enkele producten op voorraad liggen indien gewenst. Stuur me gerust een bericht

  Mvg,
  Emily

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in