Home Dieet en Afvallen Valentus koffie Review en Ervaringen

Valentus koffie Review en Ervaringen

Je kent de naam Valentus koffie misschien wel. Je ziet de naam ergens voorbij komen op social media of je hoort ergens in de sportschool dat iemand er flink mee is afgevallen. Wat is Valentus precies en is het de moeite waard?

Wat is Valentus koffie?

Valentus is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat verschillende afslankproducten verkoopt. Dit doet het niet zelf, maar via verkopers die een deel van de winst opstrijken.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 2. We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Een van de belangrijkste producten van Valentus is de Slim Roast Optimum Koffie. Dit product combineert de werking van cafeïne met extracten van groene thee, L-Theanine en VASO6, een ingrediënt dat de aanmaak van stikstofmonoxide stimuleert.

Dit is niet het enige afslankproduct van Valentus. Zo zijn er supplementen met voedingsvezels en met garcinia cambogia.

Tot slot heeft Valentus heeft een aantal andere supplementen, zoals middelen die de sportieve prestaties verbeteren en detoxsupplementen.

In deze review richten we ons op de Slim Roast Optimum Koffie.

Valentus Review
Valentus Review

Voor wie is Valentus geschikt?

Het is verstandig om naar het etiket te kijken voordat je een Valentus koffie product koopt. Voor de koffie geldt dat het product mogelijk niet geschikt is voor mensen die last hebben van hart- en vaatziekten.

Is Slim Roast Optimum Coffee effectief?

Van cafeïne is bekend dat het de stofwisseling van vet kan versnellen (bron). Probleem is alleen dat je hier snel aan went (bron), waardoor de effectiviteit van het middel snel verdwijnt. Dit probleem lijkt niet te spelen bij groene thee, maar dit middel is dan weer vooral effectief als je flink gaat sporten (bron).

L-theanine is een stof die van nature voorkomt in thee en die mogelijk bijdraagt aan het afvallen (bron).

Het ingrediënt VASO6 stimuleert de aanmaak van stikstofmonoxide. Dit heeft verschillende voordelen voor de bloedvaten, maar niet direct voor het afvallen (bron).

Op basis van dit resultaat, verwachten wij een klein positief resultaat als je Slim Roast Optimum Coffee gebruikt. Echter kun je dezelfde resultaten halen als je zelf koffie en thee maakt, want alleen deze ingrediënten dragen bij aan het afslanken.

Wat is Valentus Koffie?
Wat is Valentus Koffie?

Wat kost Valentus koffie?

Je bestelt Valentus koffie niet bij het bedrijf zelf, maar via een verkoper. De prijzen wisselen hierdoor en zijn afhankelijk van hoe groot je dealer inkoopt. Je dealer betaalt altijd minimaal $33 voor een verpakking.

Voordelen

Valentus heeft een groot aanbod met verschillende afslankproducten. Een verkoper heeft er belang bij dat jij zo effectief mogelijk afvalt, dus deze is graag bereid jou te helpen.

Nadelen

Valentus is een multilevel marketing concept. Mensen die producten van Valentus aanraden, verdienen grof aan geld aan de producten die jij koopt. Dit is op zich geen probleem, maar de producten zijn daardoor duurder dan nodig.

Conclusie

Slim Roast Coffee Optimum helpt je om gewicht te verliezen, maar je bent een stuk voordeliger uit als je gewoon thuis koffie en groene thee gaat drinken. Dit is een stuk voordeliger en waarschijnlijk nog lekkerder ook.

Bij de andere producten geldt vermoedelijk dat deze snel te duur zijn omdat er een tussenpersoon zit in de vorm van een verkoper. Her en der bespreken verkopers zelfs dat het erg lucratief is om Valentus aan de man te brengen.

Groeten,

222 Reacties

 1. Ik wil ontzettend graag meedoen als testpersoon. Na 3 jaar wil ik toch echt wel eens af van dat zwangerschapsbuikje! Nadat ik me laatst heb laten overhalen tot een 10-dagen kuur die totaal niet werkte, wil ik wel eens wat anders proberen.

 2. Ik heb heel veel van deze koffie gedronken, ben zelfs distributeur geweest van Valentus. De eerste pot koffie die ik had die werkte als een malle. Ik had een energie en niet veel honger en trek in zoetigheid meer, daardoor ook veel afgevallen. Daarna werkte het niet meer en vervolgens weer aangekomen.

  Nu inmiddels alweer 11 kg kwijt met personal body plan binnen 6 maanden.
  Dit is gezond eten en trainen met een persoonlijke coach, trainen kan al vanaf 2x per week en dit is niet zwaar, maar wel effectief.
  Dit is mij gelukt met ups en downs en ik kan nu echt zeggen dat mijn eetpatroon en gedrag veranderd is.
  Het is geen dieet, ik eet alles wat ik wil, alleen dan minder.

  Ik zou de koffie van Valentus iedereen afraden, je bent een hoop geld kwijt voor iets wat niet tot weinig werkt.

 3. ik zou dit product graag testen.
  Ik volg een proteine dieet maar blijf hangen en die shakes zo beu. Zou graag gezond willen eten en dan in combinatie met die koffie/chocolade/topical en sporten.
  Dus ik ben zeer benieuwd of dit mijn gezichtsverlies terug zou stimuleren.

 4. Ik wil eens kijken of dit werkt ik heb al diverse fatburners geprobeerd en ik begreep dat dit ook op natuurlijke basis is.

 5. De laatste 3 kilo’s willen er maar niet af. Vandaar dat ik graag dit product wil proberen. Een kennis van me is al ruim 3 kilo kwijt door dit product.

 6. Ik ben al lang aan het twijfelen om dit produkt te willen gebruiken, alleen vind ik het wat prijzig.
  Ook ben ik niet zeker dat het wel doet wat het moet doen,
  Daarom zou ik deze heel erg graag testen voor jullie

 7. Ik zou graag een proefpakket willen, sporten is geen probleem, alleen het dieet volhouden is altijd lastig, mischien dat dit product mij beter kan motiveren om het vol te houden.

 8. Beste,

  Ik wil graag een 5 a 6 kilo kwijt, sinds ik hormonaal in beetje in de knoop zit op dit moment….( Lees meno pauze)….
  Ben altijd een slanke geweest, maar nu komen er toch wel wat kilo’s bij….

 9. Ik wil het product testen omdat de laatste kilo’s er met gezond eten maar niet af willen. Hopelijk geeft dit het laatste duwtje!

 10. Ik wil graag een gratis proefpakket ontvangen.
  U mag me contacteren via mail.
  Met vriendelijke groeten

  Sammy omloop

 11. Voor wie interesse heeft en fb heeft kan ik in een groep uitnodigen waar je echte resultaten kan zien van gebruikers.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in