Van Fat tot Fit in 90 dagen met FitAtHome

Het Vlaamse auteursduo Inge van Haselen en Yvon Kruger kennen we van het receptenboek ‘Fit in 90 dagen‘ Deze sportieve dames hebben echter nog meer in hun mars. Op youtube vonden we een filmpje waar Inge en Yvonons een Bikini Body Workout proberen bij te brengen.

Bikini Body Workout

Heb je zin om in 21 dagen optimaal slank en fit te worden met de clean eating lifestyle? Dan is het Bikini Body Programma wat voor jou! Het bevat een eetplan voor 21 dagen en een supergoede Bikini Body Workout om thuis te doen. Het programma is samengesteld op basis van de clean eating lifestyle en mijn eigen ervaring als personal trainer en voedingscoach. Wanneer je dit programma volgt ben je over 21 dagen zo slank en fit als mogelijk op een natuurlijke, verantwoorde manier, zodat je weer in je zomerkleding past en vol zelfvertrouwen op het strand kunt zitten. Woehaa, het weer wordt al beter! Ontdek hoe ook jij in 90 dagen FIT wordt en blijvend afslankt. Word je eigen Personal Trainer.

http://www.youtube.com/watch?v=RnMzLYTQVBI

FitAtHome

FitAtHome is een 6-weeks online programma voor thuis van Personal Trainer en Voedingscoach Inge van Haselen. Je ontdekt je ideale voedingspatroon en valt kilos af. Deze resultaten heeft Inge ook bereikt bij haar personal training clienten, dankzij de gecombineerde aanpak van voeding en training die je je leven lang makkelijk vol kunt houden. Dit is dus geen kortstondig dieetprogramma, maar een echte lifestyle verandering. Zo’n verandering gaat natuurlijk niet vanzelf. Het is belangrijk dat je je open stelt voor mijn adviezen en de lessen volgt. Maar dat zal je geen enkele moeite kosten! Het is echt een interessante en leuke ontdekkingstocht naar jouw persoonlijke ideale voedingspatroon en manier van trainen.

Jouw ervaring met het programma van Inge en Yvon

heb jij ervaring met de recepten of het dieetprogramma van Inge van Haselen en Yvon Kruger? We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Laat hier je reactie achter of lees hier de ervaringen van anderen.

3 Reacties

  1. Ik wil dit programma vanaf volgende week beginnen (even voorbereiden met boodschappen). Hebben jullie dit 3 weken gedaan? En wat doen jullie nu verder, of doen jullie dit meerdere weken achter elkaar?
    Ik ben benieuwd hoeveel eraf gaat. Ik wil nu nog ca. 10 kilo eraf voor mijn wintersportvakantie in februari en wil dit op een gezonde manier doen, vandaar dit programma.

  2. ik volg het programma van yvon al een tijdje. Hier in Vlaanderen is het erg populair en het werkt bij mij erg goed. Vooral de begeleiding bevalt me uitermate goed.

    Annemieke

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in