Varikosette Review en Ervaringen

Spataderen zijn een vervelende kwaal. Veel vrouwen krijgen hier last van en dit kan een reden zijn om dat leuke jurkje of rokje toch maar in de kast te laten. De vraag is of Varikosette de oplossing is tegen dit probleem. Spataderen kunnen ook leiden tot allerlei vervolgklachten, waaronder trombose. Varikosette belooft iets aan spataderen te doen en wel op geheel natuurlijke wijze.

Varikosette Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Varikosette ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 18 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Varikosette graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Varikosette?

Varikosette is een crème met zes verschillende ingrediënten die helpt bij het verlichten van de pijn, het versterken van de aderen en het voorkomen van bloedstolsels. Deze zes ingrediënten zijn aloë veragel, extract van de Butcher’s Broom wortel, cedratextract, goldenrod exract, muskaat- en arganolie en menthyl lactose. Daarnaast zitten er een aantal vitaminen in de crème.

Deze crème zou moeten helpen tegen spataderen. Spataderen worden veroorzaakt doordat bepaalde kleppen in de aderen van je benen niet meer zo goed werken. Deze kleppen zorgen ervoor dat het bloed in je aderen weer omhoog kan stromen als je staat (bron). In sommige gevallen leiden spataderen tot andere klachten. Meestal zijn deze onschuldig; bijvoorbeeld jeuk of lichte trillingen, maar de complicaties kunnen ook ernstiger zijn.

Niet iedereen krijgt last van spataderen, maar bepaalde groepen mensen lopen meer risico. Met de benen over elkaar zitten is een risico, net als het dragen van strakke kleding zoals leggings en strings. Helaas hebben vrouwen ook een grotere kans op spataderen dan mannen als gevolg van hun hormoonhuishouding (bron).

Voor wie is Varikosette geschikt?

Varikosette belooft dus iets te doen aan spataderen, maar kan iedereen het middel veilig gebruiken? In de crème zitten geen bekende allergenen. Je kunt wel eerst voor de zekerheid een klein stukje van je huid insmeren met de crème om op die manier te kijken of de crème geen nadelige effecten heeft op je huid, zoals irritatie of andere vervelende effecten.

Is Varikosette Effectief?

Zoals je van ons gewend bent, hebben wij Varikosette getest bij een aantal vrouwen die spataderen hebben. Alle vrouwen in ons onderzoek hadden last van een lichte vorm van spataderen, soms met wat kwaaltjes zoals jeuk en trillingen.

Alle vrouwen, vijf in totaal, brachten de crème van Varikosette gedurende een maand lang aan op hun beide benen. Na afloop van deze maand keken wij oude foto’s terug om te kijken of er resultaat was geboekt.

Helaas waren de resultaten na een maand vrij bedroevend. Geen van de vrouwen had een verbetering gemerkt. De klachten waren niet over en de spataderen waren niet minder zichtbaar worden. Wel was de huid van de benen wat gladder en gaver. Ook trekt het middel snel in, waardoor je geen vlekken krijgt in kleding.

Waarom is Varikosette niet zo effectief

Dat Varikosette niet zo goed werkt, kan te maken hebben met de werking van de ingrediënten. We zetten de belangrijkste bestanddelen op een rijtje.

Aloë vera

Er is wel onderzoek gedaan waaruit blijkt dat aloë vera de bloedcirculatie stimuleert, maar dit is heel oppervlakkig (bron). Aloë vera kan daarom werken om een wond te helpen herstellen, maar de invloed reikt niet tot de slagaderen.

Butcher’s Brooms wortel

Ja, Butcher’s Brooms wortel helpt bij problemen in de aderen, maar helaas alleen als je het inneemt (bron). Over een positieve invloed van het smeren van deze wortel op de huid is niets bekend.

Cedrat extract

Cedrat bevat een stof genaamd rutine. Deze stof heeft positieve uitwerkingen op het bloed, maar de invloed bij het smeren van dit middel blijft beperkt tot de huid (bron).

Goldenrod extract

Goldenrod extract is een van de weinige ingrediënten die doet wat het moet doen. Het extract kan worden gebruikt om ontstekingen aan de huid tegen te gaan. Dit zou het ook moeten doen volgens de verpakking (bron).

Argan- en muskaatolie

Argan en muskaatolie helpen om de huid te bevochtigen (bron). Dit is interessant, maar heeft geen directe invloed op spataderen, omdat de oorzaak hiervan dieper ligt.

Menthyl lactose

Onze wetenschapper is er niet helemaal in geslaagd om te ontrafelen wat dit nu precies is. Mogelijk wordt ethyl lactaat bedoeld. Dit middel heeft een werking tegen acne.

Wat kost het?

Een verpakking Varikosette kost €49. Hoe lang je hier mee doet is sterk afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Voordelen van varikosette

Varikosette zorgt er gek genoeg voor dat de huid op de benen een stukje gladder wordt. Dit is niet helemaal de bedoeling van de crème, maar eerder een gevolg van de goldenrod en arganolie in de crème. Deze helpen tegen ontstekingen en zorgen voor hydratatie.

Nadelen

Geen van de proefpersonen merkte enige verbetering als het ging om de spataderen. Dit was juist waar het hen allemaal om te doen was.

Conclusie

Varikosette werkt helaas niet. Dat is jammer, want veel vrouwen (en mannen) smachten naar een goede oplossing voor spataderen. Het enige goede dat Varikosette doet is de huid iets gladder maken.

108 Reacties

 1. Dag, mijn arts in de alternatieve sector heeft me dit product aangeraden en tijdens mijn zoektocht kwam ik dit tegen. Dus graag! Ik hoor graag van u.

 2. Goedendag

  Ik heb last van spataderen eerst laten weg spuiten later behandeling waarbij ze zijn dichtgebrand en nu zou ik weer moeten middels operatie waarbij ze afgebonden worden masr zie dit niet zitten zou graag de creme willen proberen .

 3. Ik heb al lang last van spataderen helaas.
  eerst met vloeistof inspuiten en speciale kousen geprobeerd hiep een tijdje. Daarna
  ben ik gelaserd Ze zijn zelfs er uitgetrokken Muller behandeling.kleine aders op de huid gelaserd dat was pijnlijk.
  Nu was het resultaat geen pijn meer maar litekens en nog lelijke aders. Ik heb voor me werk veel staand werk gedaan. Ik ben nu erg nieuwsgierig of deze crème helpt en dat zou veel mensen helpen vooral als de zomer er weer aan komt Daarom wil ik het graag testen

 4. Ik heb last van kleine spataderen en blauwe verkleuring in vooral mijn knieholte en binnenkant van mijn bovenbeen. Graag zou ik dit product testen.

 5. Hallo, ik ben een aantal jaren geleden geholpen aan spataderen.
  Helaas komen ze weer terug, en lijkt dit een goed moment om deze zalf te proberen..

 6. Goedendag,
  Ik zou graag Varikosette willen testen. Ik heb lichte spataderen en verscheidene zichtbare haarvaten op mijn benen. Ook gevoelig bij staan en lang lopen.
  Mvg
  Hellen

 7. Ik wil graag testpersoon zijn. Ik heb na de geboorte van de jongste spataderen gekregen. De huisarts ziet geen andere oplossing dan laseren maar ik zie dit niet zo zitten dus als ik ze met een creme kan verminderen zou dit fantastisch zijn!!!

 8. Ik heb ontsierde aderen op mijn benen alsmede wat fijnere adertjes. Heb deze een paar x laten injecteren maar helaas zonder resultaat

 9. Ik ben man van 56 en spataderen is erfelijk in mijn familie. Ik begin ze nu ook te krijgen en het veroorzaakt een soort zeurende pijnlijke vermoeidheid waar ik eigenlijk vanaf wil. Ik wil graag testen en evalueren of Varikosette inderdaad binnen een week de klachten wegneemt.

 10. Al jaren pijn in mijn linkerbeen, arts zegt dieperliggende spataderen.
  Zou dus graag creme willen uittesten.

 11. Na drie zwangerschappen een aantal lelijke bulten van spataderen op mijn benen, Het doet pijn tot in de schaamstreek, Ik wil voorkomen dat het er meer worden of dat het erger wordt, vandaar mijn interesse in het testen van dit produkt.

 12. beste,
  ik wil me opgeven als proefpersoon voor het testen
  van VARIKOSESETTE zalf (in bijzonder voor spataderen) en voor de evaluatie ervan.

 13. Beste mevrouw,
  welk efficiënt product zou u wel adviseren
  voor het voorkomen en/of verminderen van spataders?
  dank vooraf voor reactie,
  en vriendelijke groeten van Yvette

 14. Al langere tijd last van spataderen over beide benen. Dik en bobbelig en mijn man en zoon hebben er ook last van. Graag zouden wij Varikosette uit willen proberen. Alvast bedankt.

 15. Hi, ik heb jarenlang al last van spataderen op beide benen. Ik heb div dingen geprobeerd en sta open om nieuwe dingen te proberen en zelf te ervaren of een product wel of niet werkt.

 16. Hallo,

  Graag zou ik varikosette crème willen proberen omdat ik last heb van spataderen, vermoeide en pijnlijke, zwaar aanvoelende benen.
  Voorheen heb ik mijn spataderen medisch laten verwijderen bij een arts. Maar helaas zijn er andere spataderen terug gekomen.
  Ik ben 31 jaar en wil graag ook mooie benen hebben.
  Ik vind het ook erg lelijk eruit zien als ik een rokje of een korte broek met mooi weer aan wilt trekken.
  Graag zou ik van mijn klachten af willen en daarom zou ik graag mee willen doen aan dit onderzoek.

  Vriendelijke groeten, Meryl

 17. Ik zou graag dit product willen uittesten omdat ik al best wat geprobeerd. Kwa weg spuiten, laseren, appelazijn maar toch niet helemaal tevreden. Ben heel benieuwd naar dit product.

 18. Ik zou het heel graag uit willen proberen. Ik ben nu 40 jaar oud , en ik ben begonnen met wegspuiten van mijn spataders toen ik 16 jaar oud was. Regelmatig bijgehouden. Maar nu na 2 kinderen ziet het er niet meer uit. Ik zou graag een test persoon willen zijn.

 19. Ik kreeg een tip om dit middel te gaan gebruiken omdat ik spataderen heb. Ik wil mij graag opgeven als proefpersoon omdat ik erg benieuwd ben of het mij helpt.

 20. Omdat ik vooral rond de knieën last heb van rode adertjes en ik daarom ‘s zomers geen leuke rokken kan dragen.

 21. Ik heb sinds geboorte zoon last van spataderen. Worden steeds erger. Laten behandelen door fleboloog zonder resultaat.
  Hoop heel erg dat varicosette werkt

 22. Aangezien mijn spataderen nu beginnen uit te puilen wilde ik zelf iets proberen voordat ik ermee naar de dokter stap. Als ik endometriose met behulp van moeder natuur heb beteugeld dan moet ik mijn circulatie en aderen ook kunnen helpen lijkt mij. Het is nog niet te ernstig gelukkig, maar ik ben nog net geen 40 en vind het eigenlijk te vroeg voor zoiets. Tenslotte lijkt het mij simpelweg leuk om dit product te testen en terugkoppeling te geven.

 23. Ik heb last van spataders en dus ook zeer vermoeide onderbenen.
  Zou graag in aanmerking komen als proefpersoon van de crème.

 24. Beste, daar ik geen rokken meer durf te dragen ben ik op zoek naar een product dat ECHT helpt. Hopelijk is dit er ééntje dat niet enkel veel belooft, maar ook echt resultaat geeft.
  Grt
  P

 25. Helaas heb ik last van ontsierende aders op mijn benen. Heel graag zou ik weer met blote benen willen lopen. Ik vind mezelf te jong om mijn benen te verstoppen voor de rest van mijn leven. Ik kwam u oproep tegen en zou graag varikosette willen gebruiken.

 26. Sinds een aantal jaar ontsieren kleine spataders mijn onder en bovenbenen, omdat mijn moeder al een lange geschiedenis heeft van allerlei soorten behandelingen zou ik graag deze crème willen testen en kijken of ik zo langen geen medische ingrepen hoef uit te laten voeren

 27. Doordat ik meer last krijg van spataderen de laatste maanden zowel pijnlijker als zichtbaar en hier graag op een natuurlijke wijze iets aan zou willen doen, in mijn leefstijl heb ik al veel aangepast maar misschien dat Varikosette me echt van mijn klachten af kan helpen, ik zou het graag testen.

 28. Na ruim 2 maanden thuiswerken merk ik dat de spataderen meer zichtbaar en voelbaar zijn. Al zoekend naar een middel zag ik de oproep voor deze proef. Ik zou de Varikosette graag willen testen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in