Vaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen

Vaud Break is een afslanksupplement van Zwitserse makelij. Het supplement bevat een stof die ervoor moet zorgen dat je lichaam minder verzadigde vetten opneemt. Of en hoe dit werkt, lees je in deze Vaud Break Review

Dit is wat je in dit artikel leert Vaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen Vaud break testen

 • vaud break review
 • vaud break afvallen
 • vaud break bijwerkingen
 • vaud ervaringen

Vaud Break Review

Voor we naar de feiten kijken, volgt eerst een korte introductie van Vaud Break. Dit is een afslanksupplement op basis van chitosan. Dit is een stof, afkomstig uit schaaldieren, die ervoor moet zorgen dat het lichaam minder vetten uit de maaltijd opneemt. Dit product wordt vooral gebruikt bij mensen die een zogeheten ‘cheat day’ hebben; het middel is niet zo geschikt op dagen dat je flink aan het vasten bent. Logisch, want dan heeft je lichaam alle voedingsstoffen nodig.

Vaud is een van origine Zwitsers bedrijf. In het aanbod van het merk tref je verschillende supplementen aan, ook voor andere doeleinden dan afvallen.

Ook al is Vaud een Zwitsers bedrijf, het is mogelijk om in het Nederlands contact te hebben met het bedrijf. Je kunt een e-mail sturen of een chatgesprek starten. Bellen is helaas niet mogelijk.

Vaud Break Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Green Barley Plus zijn we op zoek naar 100 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Er zijn nog 78 plaatsen beschikbaar

Aanmelden kan door het formulier rechts onderaan op deze pagina in te vullen. Je krijgt de pennen en de review instructies automatisch gratis thuisgestuurd.

Vaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen Meer informatie

Vaud Break Afvallen Vaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen Vaud break review

De belangrijkste werking van Vaud Break zou zijn dat het stofje chitosan de opname van vet in het lichaam zou belemmeren. Dit is vooral zinvol als je een vetrijke maaltijd gaat eten. Ideaal dus als je een dieet volgt en toch graag mee wilt naar dat etentje.

Chitosan is een stofje dat van nature voorkomt in het skelet van schaaldieren. Dit stofje wordt voor allerlei verschillende doeleinden gebruikt, omdat deze stof heel veel mogelijkheden biedt op scheikundig vlak (bron). Een van de voordelen voor het menselijk lichaam is dat het stofje een antibacteriële werking heeft (bron).

Maar daar gaat het niet om, het belangrijkste is de werking als afslanksupplement. In een grote studie waarbij meerdere mensen enkele dagen een flinke hoeveelheid chitosan innamen, bleek dat het effect helaas miniem is (bron). Er wordt wel een klein beetje vet opgenomen door de chitosan, en dus niet door het lichaam, maar een man zou het product meer dan een half jaar moeten gebruiken om een pond vet te verliezen.

Vaud Break Bijwerkingen Vaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen Vaud break ingredienten

Chitosan komt uit schaaldieren en sommige mensen zijn hier allergisch voor. Ook mensen die vegetarisch of veganistisch willen eten, kunnen Vaud Break niet gebruiken. Gebruik wordt ook afgeraden voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Vaud Ervaringen

De ervaringen die je leest op internet zijn erg wisselend. Sommige mensen kopen het product graag, terwijl anderen erg sceptisch zijn.

Wat kost Vaud Break?

Een verpakking van Vaud Break met 90 capsules kost €39,95 (exclusief eventuele verzendkosten). Een normale dosering is 3 capsules per keer, maar je gebruikt deze capsules in principe niet iedere dag.

Voordelen

In theorie is chitosan, als het werkt, een handige oplossing voor de lastige situaties die je tijdens het diëten wel eens tegen komt. Denk aan feestjes en etentjes die je eigenlijk niet wilt missen.

Nadelen

Vaud Break Review Ervaringen en Bijwerkingen Vaud break werking

Een nadeel aan chitosan is dat het een vals gevoel kan geven dat je het goede doet. Omdat je een supplement hebt ingenomen, ga je wellicht meer eten dan je van tevoren van plan was. Doordat het product niet zo goed werkt, sla je dan meer vet op dan wanneer je geen supplement had gebruikt.

Conclusie

Het idee achter Vaud Break is fantastisch. Je neemt een supplement dat vet aan zich bindt en je kunt ongestuurd genieten van een cheat day of een etentje. In de praktijk valt de werking helaas tegen. Je hebt heel veel chitosan nodig om het verschil te maken. Dit maakt Vaud Break al snel een dure oplossing om slechts een heel klein beetje gewicht te verliezen. Sterker, het risico bestaat dat je verder van huis raakt, omdat je meer gaat eten.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringSensipharm Digestie Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSaxenda Obesitaspil Kopen Liraglutide Review, Ervaringen, Kosten
vaud-breakHet idee achter Vaud Break is fantastisch. Je neemt een supplement dat vet aan zich bindt en je kunt ongestuurd genieten van een cheat day of een etentje. In de praktijk valt de werking helaas tegen. Je hebt heel veel chitosan nodig om het verschil te maken. Dit maakt Vaud Break al snel een dure oplossing om slechts een heel klein beetje gewicht te verliezen. Sterker, het risico bestaat dat je verder van huis raakt, omdat je meer gaat eten.

3 Reacties

 1. Ik zou het heel graag willen testen!
  Ik moet 15 kilo afvallen.
  Na zoveel verschillende diëten en shakes erg benieuwd of dit werkt.

 2. Is mij gelukt om 5 kilo af te vallen met ketox24. Dit werkt super goed maar is helaas nergens meet te koop. Weet iemand waar ik ketox24 kan bestellen please. Ook zou ik dit product graag willen testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in