Vedax Easyline EiwitSlank, Anti Cellulitiscrème

Dat eiwitten verzadigend werken hebben we van Erica Terpstra en dr. Frank geleerd. Er komen steeds meer eiwitshakes op de markt. Vedax Easyline Eiwit Slank is een eiwitshake die je door dit verzadigende gevoel kan helpen bij het het afvallen en om op gewicht te blijven.

Jouw ervaring me Easyline Eiwit Slank

Heb jij ervaring met dit product? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Door hier een reactie achter te laten steun je andere bezoekers die overwegen om te beginnen met Eiwit Slank. Hier kun je de ervaringen lezen van andere bezoekers.

Marco Bakker

Niemand minder dan Marco Bakker is afgevallen dank Vedax Easyline Eiwit Slank.  Easyline Eiwit Slank is om die reden ook bekend als het “Marco Bakker Dieet” Door de inname van Eiwit Slank met hoogwaardige eiwitten kan het verzadigingsgevoel worden ondersteund waardoor er een honger verminderende invloed kan optreden. Met minder hongergevoel kan mogelijk de behoefte aan calorierijk eten gematigd worden. Easyline Eiwit Slank beïnvloedt en vermindert het hongergevoel op een natuurlijke wijze. De hoogwaardige eiwitstructuur zorgt er op een krachtige wijze voor dat het verzadigingsgevoel wordt versterkt, waardoor er een hongerremmend effect optreedt.

Kruidvat

Dat een eiwitrijkdieet voor iedereen bereikbaar is bewijst de drogisterijketen Kruidvat. De producten van Vedax waar onder Easyline Eiwit Slank zijn prominent aanwezig bij ieder filiaal van de drogisterij-stunter. Naast Vedax Easyline Eiwit Slank is er ook Vedax Hoodia Slim en Vedax Slanker verkrijgbaar.

Vedax EasyLine Afslank- en Anti Cellulitiscrème

Naast Eiwit Slank is in het Vedax programma ook een afslankgel beschikbaar.  Vedax EasyLine Afslank- en Anti Cellulitiscrème is een ultradoordringende crème die hardnekkige cellulite tegen gaat. De afslankgel ondersteunt de natuurlijke afvoer van overtollig vocht. Daarnaast zorgen ze ervoor dat vetten niet in de cellen kunnen worden opgeslagen.

Gebruiksaanwijzing Vedax Easyline Eiwit Slank

Neem ’s morgens een kwartier voor het ontbijt en ’s avonds een kwartier voor het avondeten een glas/shake Vedax Easyline. Vul een flink glas/shake, ruim driekwart, met magere melk of water. Voeg daar 3 volle eetlepels (ca 35 gram) Vedax Easyline aan toe en roer het geheel goed door totdat er een heerlijke shake ontstaat. Direct opdrinken! Vedax Easyline is geen maaltijdvervanger. Voor een goede invloed is het van belang om uw maaltijden in kleinere porties te nuttigen. Dit kan met ondersteuning van Vedax Easyline. Zorg er ook voor dat u vette (hartige hapjes) en zoete tussendoortjes (zoetigheden, snoep, ed.) vermijdt.

6 Reacties

 1. Het werkt prima tegen het hongervoel, ik zit er behoorlijk vol van.
  Het minpunt eraan vind ik dat de shake veel te zoet, mierzoet zelfs en te melig is.
  Gebruikte eerst Weihgt Care shakes, heerlijk romig en niet zoet!

 2. Even een vraag?
  nu ben ik net begonnen met easyline en nu las ik de gebruiksaanwijzing en daar staat dat je nog wel erbij moet eten!

  nu lees ik hierboven dat Sam het gebruikt als maaltijdvervanger!

  hoe ziet zo’n dag er dan uit, smorgens een shake en savonds en
  verer bijna niks eten?>

  graag hoor ik jullie ervaringen!

  • Hoi Max, ik heb easyline een tijdje gebruikt maar ben ermee gestopt omdat het te eenzijdig voor me was. Het werkte overigens wel.

   Annemie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in