Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Vegetarisch Krachtvoer van Antoinette Hertsenberg

Vegetarisch Krachtvoer van Antoinette Hertsenberg

1
Vegetarisch Krachtvoer van Antoinette Hertsenberg

We kennen Antoinette Hertsenberg van TROS  programma’s zoals Radar. Maar wist je dat Antoinette Hertsenberg ook overtuigd vegetariër is? Naast een vegetarische website heeft ze ook verschillende vegetarisch kookboeken geschreven zoals ‘de dunne vegetariër‘ en ‘vegeterrean‘ Sinds kort is er ook een vegetarisch kookboek speciaal voor kinderen.

Klaas eet geen vlees

Klaas eet geen vlees. Dat heeft hij ook nooit gedaan en dat vindt hij heel gewoon. Zijn vriendjes vinden het maar raar dat Klaas geen frikandellen en kroketten, maar vegetarische loempiaatjes trakteert op zijn feestje. Klaas heeft geen antwoorden op hun vragen. Als hij bij oma gaat logeren, vertelt zij Klaas dat zij ook geen vlees eet, omdat ze dieren zo bijzonder vindt. Zo dansen koeien van blijdschap als ze in de lente weer naar buiten mogen, praten kippen al met hun kuikentjes als ze nog in het ei zitten en weten vissen hoe laat het is. En als oma vertelt dat planten zo sterk zijn dat ze rotsblokken weg kunnen duwen en dat je zo groot kunt worden als een olifant als je geen vlees eet, weet ook Klaas het zeker: hij eet voortaan ook alleen nog maar krachtvoer! Antoinette Hertsenberg, bekend van de tv-programma’s TROS Radar en Opgelicht, is moeder van drie kleine vegetariërs. Nadat ze haar medewerking verleende aan de vegetarische kookboeken Vegeterranean en De dikke vegetariër, gaf ze haar eigen favoriete, snelle recepten prijs in De dunne vegetariër.

Krachtvoer
Krachtvoer
Hertsenberg, A. & Hertsenberg, Antoinette

Len Munnik is veelvuldig bekroond illustrator voor onder meer Trouw en de Algemene Onderwijsbond. Daarnaast illustreerde hij verschillende kinderboeken. Het welzijn van dieren vormt sinds begin jaren 90 de rode draad in de samenwerking tussen Munnik en Hertsenberg.

bron boek omschrijving : bol.com

Vorig artikel Vedax Easyline EiwitSlank, Anti Cellulitiscrème
Volgend artikel Is er een Dokter (Frank) in de zaal?
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

  1. Ik ben al bijna 10 jaar vegetarier. In het begin ‘moest’ ik mezelf overal en altijd verdediger. Tegenwoordig is het steeds makkelijker en maatschappelijk geaccepteerd dat ik geen vlees eet. Goed dat bekende Nederlanders zoals Georgina en Antoinette zich openlijk uitlaten over het feit dat ze geen vlees eten. De boeken van Antoinette zijn echt top! Ik heb ook het vegetarische boek voor kinderen van haar gekocht voor mijn kinderen. Zeker de moeite waard!

    groetjes van mama Linda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987