Vergeet het Dieet, Alex Greve 3 in 1 ZelfSlank Plan


Iedereen weet hoe hij of zij gewicht moet verliezen. Neem een dieet erbij en het wordt je haarfijn uitgelegd. Niet meer snoepen, drie – of viermaal daags eten, veel bewegen en het gewichtsverlies volgt dan vanzelf. Maar hoe komt het dan dat slechts een handjevol mensen erin slaagt daadwerkelijk af te vallen? Hoe komt het dan dat zo weinig mensen weten het vet eraf te houden?

Elk dieet legt je uit wát wel te eten en wat niet. Er is echter niet één dieet dat je vertelt hoe zo ver te komen dat je chocolade laat staan, en liever een hap neemt in een appel. Zolang we namelijk plezier beleven aan gewoonten als snoepen, zal lijnen altijd een gevecht met onszelf zijn. Wanneer lijnen zo’n strijd is, elke dag weer, dan wordt het nu tijd de strijdbijl te begraven, óf te beginnen met de vredesonderhandelingen. Want met behulp van het boek van Alex leer je hoe je controle krijgt over je eetpatroon.  ‘Vergeet het Dieet’ vertelt je niet wat je moet eten, maar hoe je je gedrag kunt veranderen, en invloed kunt uitoefenen op je eetpatronen en dus je gewicht. Als verlengde op ‘Vergeet het Dieet’ heeft Alex in 2013 ‘Het ZelfSlank Plan‘ ontwikkeld.

Het ZelfSlank Plan 3 in 1 Afslankmethode

Het ZelfSlank Plan combineert op basis van de kennis die Alex heeft opgebouwd een 3 stappen programma. Deze 3 afslankmethoden zijn door hem gebundeld in 1 glashelder programma. Het is een afslankprogramma op basis van gezonde groente van het seizoen en (dure) shakes en poeders zoals je die misschien van andere dieten kent zijn niet nodig. Dit zijn de 3 afslankmethoden van het ZelfSlank Plan:

Methode 1 heeft als doel het snel kilo;s kwijt door het boosten van de vetverbanding
Methode 2 heeft als doel het jojo-effect buiten de deur houden dankzij een anti-eetbuien mindset
Methode 3 heeft als doel het op gewicht blijven dankzij praktisch leefstijlprogramma

Yvonne vertelt over haar Ervaring met Het ZelfSlank Plan

Bezoek de ZelfSlank site voor een grotere versie van deze video

>

Download Vergeet het Dieet

De technieken uit het boek ‘Vergeet het Dieet‘ van Alex Greve zijn géén snelwegen naar succes. Snelwegen naar succes bestaan niet, en mochten ze al bestaan, dan zijn ze grijs en grauw. Kies liever een andere route. Eén waarbij je onderweg van het mooie landschap kan genieten. Eén waarbij de kans op een crash of een file klein is. Eén die je de zekerheid geeft dat je zult aankomen op je bestemming én dat je tegelijkertijd zult genieten van de dingen om je heen.

Aan het eind van ons leven telt niet alleen waar we zijn aangeland, maar vooral wat we onderweg hebben ervaren. Welke momenten van blijdschap, geluk en trots die we in ons leven hebben gehad. Het terugkijken op een levenslange, eindeloze en uitputtende strijd om ons gewicht maakt ons ook dán niet gelukkig. Dit boek vraagt het volgende van je: vergeet het dieet

  • Het vraagt dat je daarvoor tijd vrijmaakt.
  • Dat je oefent met de technieken uit het boek.
  • Dat je van dat oefenen een prioriteit maakt.
  • Dat je jezelf doelen stelt.
  • Dat je bijhoudt hoever je al gekomen bent.
  • Dat je inziet hoever je nog te gaan hebt.

De beloning is een andere kijk op voeding, en een gezonde geest, in een gezond lichaam. Tijd om te starten, klik op de afbeelding van het boek aan de rechterkant van het scherm en download het boek van Alex geheel gratis.

De Auteur: Alex Greve

Alex Greve  houdt zich al jaren bezig met de gezondheid van mensen en inspireert ze om op eigen kracht hun eetpatronen te wijzigen en meer te bewegen. Vanaf zijn jeugd werd Alex al geïntrigeerd door gewichts-problemen. De interesse in gezondheid ontstond al tijdens zijn jeugd. Iedereen in huize Greve was dagelijks bezig met zaken als gewichtscontrole en een goede gezondheid. Het is altijd een droom van Alex geweest een plezierige methode te vinden voor gewichtsverlies, zodat hij en de mensen om hem heen daarvan konden profiteren. Naarmate Alex meer en meer in aanraking kwam met verschillende filosofieën realiseerde hij zich echter dat er niet zoiets bestond als één zaligmakende methode! Slank worden en blijven is niet een kwestie van wat instructies opvol-gen. Het is niet een kwestie van het juiste dieet weten te vinden. Het is geen kwestie van calorieën tellen. Het is geen kwestie van voedselcombinaties, pillen of andere afslankproducten. Het is een kwestie van het veranderen van je eetpatroon en leefwijzen en dat doen op een plezierige manier. Zoiets vraagt discipline. Als onderdeel en resultaat van zijn scholing in NLP verdiepte hij zich jaren later in de motieven achter gewichtstoename en de reductie van gewicht. Dat resulteerde in het boek ‘Vergeet het dieet’ dat nu gratis te downloaden is. De methode voor gewichtsverlies die Alex in zijn boek beschrijft heeft hij in de afgelopen jaren verder verfijnd.

1 reactie

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in