Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Vergeet je ontbijt niet

Vergeet je ontbijt niet

1
Vergeet je ontbijt niet

Dat ontbijten een gezonde voedingsgewoonte is, staat buiten kijf. Regelmatig ontbijten kan de kans op overgewicht verkleinen! Bij 77% van de Nederlandse huishoudens wordt elke dag ontbeten (bron trendbox 2007). Toch is het ontbijt niet bij iedereen even populair. Vooral kinderen en jongvolwassenen laten steeds vaker het ontbijt achterwege

Leuk om te weten:

* Bijna 8 op de 10 Nederlanders eet brood bij het ontbijt. Het beleg is meestal kaas of zoetigheid. Vleeswaren komen op de derde plaats.

* 1 op de 2 Nederlanders gebruikt een melkproduct, zoals melk of yoghurt, bij het ontbijt.

* 1 op de 10 Nederlanders eet ontbijtgranen, zoals cornflakes of muesli

* 4 op de 10 Nederlanders drinkt thee, 3 op de 10 drinkt koffie.

bron: blog.nl

Vorig artikel Kinderen zeggen NEE tegen alcohol
Volgend artikel Goed nieuws over Teken
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987