Verleg je grenzen, met Sonja en Rik op Culinaire safari

Men neme een Bourgondiër in de vorm van Rik Felderhof, voeg daar een snufje Sonja Bakker aan toe en je krijgt een heerlijk Afrikaans Kookboek. Verleg je grenzen, met Sonja en Rik op Culinaire safari!

Keukentafelriksonja-wince

Voor haar glossy wilde Sonja graag aanschuiven aan de keukentafel van Rik in Blaricum. Rik, die 3 maanden per jaar in zijn huis met uitzicht op de Kilimanjaro verblijft had echter een beter idee en nodigde Sonja uit in zijn keuken in Tanzania. Hier ontstond het idee om een culinaire reis te maken door het prachtige Afrikaanse land en samen een boek te schrijven. Het resultaat is een geweldig boek met fantastische reisverhalen en vele prachtige foto’s. Daarnaast staan er 9 nieuwe weekmenu’s in om af te vallen en tot slot 27 heerlijke Afrikaanse recepten van Sonja.

Afvallen

Dieetgoeroe Sonja wilde echter niet zomaar met Rik in zee, eerst moest hij 8 kilo afvallen. Dit was echter met de steun van Sonja geen enkel probleem en binnen de kortste keren was Bourgondiër Rik zijn buikje kwijt. De geruchten dat Sonja en Rik een relatie zouden hebben die eerder door Edwin Evers en Privé de wereld in zijn geholpen zijn met de publicatie van dit boek ook van tafel geveegd. Sonja en haar man en manager Coen zijn nog stapelverliefd.

23 koeien

Tijdens de kook-reis bleek een Afrikaanse Masai Man met 7 vrouwen de blonde Sonja wel te zien zitten. Hij bood Rik 23 koeien aan die gelukkig bedankte voor dit aanbod.

Joop Braakhekke

Het eerste boek met de titel: ‘Verleg je grenzen met Sonja en Rik‘ is op 26 mei door Joop Braakhekke aangeboden aan Sonja en Rik en ligt vanaf 27 mei in de boekhandel. Het is niet toevallig dat Joop dit boek overhandigde omdat hij en Sonja eerder te gast waren in de vila van Rik Felderhof. Met dit boek vol heerlijke recepten en weekmenu’s bewijst Sonja dat ze nog altijd in staat is om Nederland gezond op de rails te houden.

Prijsvraag

Wil je kans maken opeen gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek van Sonja Bakker en Rik Felderhof ? Doe dan mee aan deze prijsvraag van RTL.

Bestel het nieuwe boek van  Sonja Bakker bij bol.com

Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Verleg je grenzen met Sonja en Rik
Sonja Bakker

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Of bestel een van de andere boeken van Sonja Bakker bij bol.com

Bereik je ideale gewicht !
Bereik je ideale gewicht !
Sonja Bakker

Bereik je ideale gewicht voor kinderen én tieners !
Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners !
Sonja Bakker

Bereik en behoud je ideale gewicht!
Bereik en behoud je ideale gewicht!
Sonja Bakker

Zomerslank met Sonja
Zomerslank met Sonja
Sonja Bakker

Gezond genieten met Sonja
Gezond genieten met Sonja
Sonja Bakker

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in