Verleiding en Vakantie

Chocolade, welke vrouw vindt dat niet lekker? Heerlijk af en toe een stukje van dit heerlijke spul in de vele varianten die er zijn, allemaal even heerlijk…

Onze ‘beppers’ zijn goed bezig met wandelen en gezond eten. En ja, dat je de verleiding een keer niet kunt weerstaan wanneer je zo’n hele zak M&M’s ziet liggen, dat is ook weer begrijpelijk. Maar wat zegt onze BEP hiervan? Ten eerste; van Bep mag je best eens een flink stuk chocolade of een muffin of mousse of wat je maar lekker vindt. Twee keer per week mag je namelijk de ‘joker’ inzetten wat staat voor 300 Kcal. Dat kun je dus gebruiken voor een keer een gebakje, een klein patatje of een stuk chocolade.

Ten tweede; wanneer je dat stuk chocolade neemt terwijl je niet van plan was om de joker in te zetten, dan is dit dus een fout. Máár, zegt BEP, fouten zijn leermomenten. Wat kun je van deze fout leren, hoe ga je zo’n situatie de volgende keer oplossen, op welke tijd gebeurde dit? Wat zou je hiervoor in de plaats kunnen nemen wanneer je op dezelfde tijd weer in de verleiding komt? Wanneer je hierover nadenkt en een besluit neemt over je eetgedrag in een dergelijke situatie, ben je een gewaarschuwd mens en die telt voor twee!

En nu de vakantie. Gaat je vakantie verpest worden door een VRIENDIN die meegaat? Nee, dat hoeft echt niet! Lees hierover alle vakantietips in BEP waardoor je ook tijdens je vakantie vriendinnen blijft, onder andere met je weegschaal.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in