Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Vet Fit Gratis Weekmenu Recepten

Vet Fit Gratis Weekmenu Recepten

Vet Fit is een nieuw TV programma van SBS6 waarin zes Bekende Nederlanders allemaal op hun eigen manier gedurende honderd dagen onder begeleiding werken aan een fittere versie van zichzelf. Irene Moors presenteert het TV programma waarin we René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en de drie dames van OG3NEen kunnen volgen in hun strijd.

Doe mee en volg de Gratis Weekmenu Recepten

Zeg eens eerlijk, hoe gaat het met jouw voornemen om fitter, slanker en strakker te worden? Wil je graag meer sporten of om gezonder te leven? De kans is heel groot dat het niet zo goed gaat met je voornemens. Wees gerust, je bent de enige.

ketox24 korting

Doe Mee met Vet Fit

Goede voornemens zoals gezonder leven zijn soms lastig vol te houden, maar samen met anderen deze uitdaging aangaan, vergroot de kans op succes. Sluit je aan bij René, Brace, Anne-Marie en OG3NE en zet alle excuses aan de kant! Werk 100 dagen lang aan een fittere en strakkere versie van zichzelf. Volg de dagelijks oefeningen en recepten én deel je eigen ervaringen. Volg het laatste nieuws over de kandidaten, download recepten en weekmenu’s of meld je aan en start ook met Vet Fit. Waarom wil jij deelnemen? Laat het weten door een reactie en maak kans op een receptenboek inclusief begeleiding.

In dit artikel lees je alles over het nieuwe programma. Hoe gaat het programma in z’n werk. Wat beweegt de BN’ers om mee te doen aan met fit en wat hopen zij te bereiken in de 100 dagen die het programma duurt. Daarnaast lees je hoe je zelf mee kunt doen aan het programma.

Hoe Werkt Vet Fit?

In een periode van honderd dagen gaan de deelnemers in Vet Fit hard werken aan een gezonder lichaam. De kick-off van het programma is op 14 februari. Vanaf 6 maart zal het programma vervolgens te zien zijn op televisie. De presentatie is in handen van Irene Moors.

In Vet Fit gaan de zes bekende Nederlanders allemaal aan hun lichaam werken op een andere manier. De BN’ers hebben niet alleen allemaal een verschillend doel, zij kiezen ook een andere benadering om hun doel te halen. In Vet Fit worden de BN’ers honderd dagen gevolgd in hun strijd.

Over de Deelnemers

Zes BN’ers doen mee aan Vet Fit. Wie zijn zij en wat willen zij bereiken in hun programma.

René Froger

René Froger is een van Nederlands bekendste zangers. René geeft voor alles de volle honderd procent. Dit is niet alleen te merken in zijn showbizz-carrière. René sport fanatiek, maar snoept, snaait en snackt misschien nog wel iets fanatieker. René maakt er ook geen geheim van dat hij af en toe best een keer een biertje lust.


Dit is de reden dat hij al jarenlang jojoot. De zanger is zich er van bewust dat als hij zo lang mogelijk gezond wil leven, dat hij dan iets aan deze laatste gewoonte moet doen. Daarnaast realiseert hij zich dat een gezond lichaam en een gezonde geest hand in hand gaan. Reden dan ook voor René om er vol tegen aan te gaan.

Anne-Marie Jung

Anne-Marie Jung is een actrice die onder andere bekend is van televisie (onder andere Wie is de Mol, Klokhuis en de Videoland serie Vaders en Moeders), theater en musicals. Zoals Anne-Marie zelf zegt, zag zij bij het roeren in de havermout haar onderbuik meebewegen met de bewegingen van haar arm. Dit was voor het teken om er over na te denken; welke moeder op het schoolplein wil ik zijn?

De strijd gaat voor Anne-Marie Jung erg zwaar worden. Ze baalt ervan dat ze niet meer zo fit is als voorheen, maar zegt ook: “Ik heb een natuurlijke voorliefde voor zoet en vet, voor mij zijn dat randvoorwaarden van het leven”.

Brace

Brace is al jaren een van de meest succesvolle zangers van Nederland en zijn stem past goed bij de hiphopklanken van onder meer Ali-B, Yes-R en Lange Frans & Baas B. Daarnaast kennen wij de geboren Indonesiër met Surinaamse roots van onder meer The Voice of Holland, de Beste Zangers en Expeditie Robinson.

Inmiddels lijkt Brace niet meer op de Brace van 10 jaar geleden. Hij noemt zichzelf ‘Obracitas’ omdat hij de laatste jaren toch wat aangekomen is. Zijn doel is om de bruine Jeroen van der Boom te worden. Een zanger die er gewoon goed uit ziet. Brace wil immers op zijn veertigste ook nog aanspraak maken op mooie vrouwen, maar belangrijker is misschien nog wel dat hij gewoon wil kunnen voetballen met zijn zoontje Miguel zonder dat hij na drie minuten naar adem moet happen.

O’G3ne

De drie zusjes Lisa, Amy en Shelley doen al vanaf hun geboorte alles samen. Dag en nacht zijn bij elkaar om met O’G3ne muziek te maken. De zusjes zongen eerst in het Junior Songfestival, maar bereikten hun grote doorbraak door hun optreden in The Voice of Holland. Hoogtepunt was hun deelname aan het Eurovisie Songfestival. Daarnaast zijn de dames actief op televisie, bijvoorbeeld in de Beste Zangers.

Het is dan ook geen wonder dat de dames een druk en hectisch leven hebben. Hierdoor hebben zij niet altijd de tijd om goed op hun lichaam te letten, ook al is dat wel nodig. Met hun deelname aan Vet Fit willen de drie zusjes dit veranderen.

Recepten

Goede voeding is essentieel maar wat is verantwoord? Het Recepten Afslankplan is de basis voor een verantwoord en gevarieerd eetpatroon.

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

Aanmelden Vet Fit

Het leuke aan Vet Fit is dat je het programma niet alleen op televisie kunt volgen. Irene Moors en de BN’ers dagen ook alle kijkers uit om mee te doen. Zij hopen dat de inspanningen van de BN’ers inspirerend werken, waardoor ook anderen hun doel kunnen bereiken.

Wil jij meedoen en net als de BN’ers op jacht naar een fitter of strakker lichaam? Je kunt je hiervoor eenvoudig opgeven via de website van SBS6. Je krijgt vervolgens allerlei recepten en oefeningen die je kunt volgen om net als Brace, René Froger, Anne-Marie Jung of O’G3ne ook gezonder lichaam te krijgen.

Ook kun je Vet Fit volgen via Facebook of Instagram. Hier kun je met andere mensen praten over je successen. Of gaat het wat minder, dan kun je advies vragen aan de andere deelnemers aan het Vet Fit programma.

Volg de Resultaten van de Kandidaten

De Kick-off van Vet Fit is op 14 februari. Vanaf 6 Maart zal het programma wekelijks te zien. Vanaf dan zullen de zes BN’ers 100 dagen alles geven om strakker in hun vel te zitten en om zich fitter te voelen.

REVIEW OVERVIEW
Algehele Waardering
Previous articleStap uit je Comfort Zone
Next articleZweethanden; Oorzaken en Oplossingen
vet-fitWil jij meedoen en net als de BN’ers op jacht naar een fitter of strakker lichaam? Je kunt je hiervoor eenvoudig opgeven via de website van SBS6. Je krijgt vervolgens allerlei recepten en oefeningen die je kunt volgen om net als Brace, René Froger, Anne-Marie Jung of O’G3ne ook gezonder lichaam te krijgen.

11 Reacties

 1. Op 2 juni aanstaande gaan wij trouwen. We zijn al een tijdje bezig met afvallen, maar het wil maar niet lukken om het gewenste resultaat te behalen. Wij willen ontzettend graag wat kilo’s kwijt, zodat wij beiden kunnen stralen in onze prachtige jurken!

 2. Ik heb een auto immuunziekte en chronische vermoeidheid. door toe te geven aan moeheid ben ik in een jaar 10 kg aangekomen en traag geworden. Ik wil het roer omgooien en weer lekker in mn vel komen te zitten en die bloeddruk wat lager krijgen.

 3. Ik wil dit graag samen met mijn man doen.
  Wij hebben heel veel meegemaakt en hart en vaatziekte is ons niet onbekend helaas
  Een kookboek zou mij zeker helpen.
  Ik kook graag en mijn man smult graag van mijn eigengemaakte gerechten

 4. Ik vecht al jaren tegen de kilo’s het beste voor mijn lijf is 20 kilo afvalle ben nu 53 en merk dat dat niet meevalt groetjes dini

 5. Ik heb mezelf altijd al dik gevonden en heb van alles geprobeerd om af te vallen. Van weinig eten tot elke dag sporten, dit hield ik dan een week vol en daarna viel ik weer in mijn oude gewoonte maar een jaar geleden is het me toch gelukt om 15 kilo kwijt te raken, ik was super trots op mezelf. Dit was alleen van korte duur want ik raakte zwanger dus die kilo’s zaten er vlug weer aan. Ik ben nu 7 weken geleden trotse mama geworden maar, ik walg echt van mijn hangbuik en wil hier heel graag wat aan doen zodat ik in de zomer trots op het strand kan lopen!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987