Vetcellen Bevriezen met Koude Lasertechnologie

Vetcellen Bevriezen met Koude lasertechnologie is een technologie waarmee vet uit het lichaam verwijderd kan worden. Deze methode kun je gebruiken om af te vallen. In tegenstelling tot bij sommige andere methoden worden de vetcellen niet afgebroken of weggehaald (bij liposuctie), maar lopen ze als het ware leeg.

Koude lasertechnologie ervaringen

Over het algemeen zijn de ervaringen met koude lasertechnologie positief. De behandelingen zijn kort en de meeste mensen geven aan dat ze weinig last hebben van de behandeling. Na afloop van de behandeling ben je wellicht een klein beetje vermoeid, maar je kunt verder alles doen dat je wilt.

Koude lasertechnologie is wel relatief duur in het gebruik. Behandelingen van 4 weken kosten rond de 1500 euro, maar er zijn uitschieters alle kanten op. Vaak krijg je niet alleen een laserbehandeling, maar ook een dieet.

Koude lasertechnologie negatieve ervaringen

Koude lasertechnologie is relatief nieuw. Op Amerikaanse websites lees je dat een deel van de mensen geen baat heeft gehad bij de behandeling. In de laatste jaren nemen het aantal negatieve reviews wel wat af, dus mogelijk zijn er betere apparaten of kunnen de behandelaren er beter mee over weg.

Cryolipolyse of koude lasertechnologie

Cryolipolyse is een andere behandeling dan koude lasertechnologie. Bij cryolipolyse worden de vetcellen bevroren, waardoor deze helemaal verdwijnen. Cryolipolyse is wat minder geschikt voor mensen die willen afvallen, maar helpt wel om plaatselijke vetophopingen te verwijderen.

Koude lasertechnologie wetenschappelijk onderzoek

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar koude lasertechnologie voor het afvallen. De beste resultaten worden gehaald door mensen die zich zes weken lang twee maal per week laten behandelen. Gemiddeld was er na zes weken ongeveer een kilo aan lichaamsvet verdwenen, maar er zijn ook mensen waarbij de behandeling niet aanslaat (bron).

Het is pas recent dat de technologie goede resultaten laat zien, in 2013 was het nog niet zo duidelijk (bron).

De methode is ook uitgebreid getest voordat deze toegelaten werd in Amerika en Europa. Je kunt er dus van uit gaan dat de methode veilig is.

Koude lasertechnologie voor en na

Er zijn op diverse plaatsen op het internet voor en na foto’s te zien van mensen die de behandeling hebben ondergaan. Deze zijn er doorgaans goed uit, ook als deze op onafhankelijke sites zijn geplaatst. Let wel dat mensen die geen resultaat hebben geboekt minder snel geneigd zijn om foto’s te plaatsen.

TC Clinics reviews

TC Clinics met vestigingen in onder andere Huizen (Noord-Holland) en Someren (Noord-Brabant) is een aanbieder van diverse afslankmethoden, zoals ook koude lasertechnologie. Omdat dit bedrijf verschillende methoden aanbiedt, kun je een intake plannen. De best passende methode voor jouw situatie wordt dan in overleg met een arts bepaald.

Koude lasertechnologie gevaarlijk

Koude lasertechnologie wordt als erg veilig beschouwd, omdat er geen cellen vernietigd worden. Dit vermindert de kans op bijvoorbeeld ontstekingen (bron). Dit maakt de methode iets veiliger dan bijvoorbeeld het bevriezen van vetcellen, al is laser wel wat minder effectief.

Koude lasertechnologie nadelen

Een belangrijk nadeel van koude lasertechnologie is dat je de vetcellen niet afbreekt. De methode is erg effectief als je het combineert met grote veranderingen in je leefstijl. Ga je op de oude voet verder, dan heb je binnen een paar jaar de vetcellen weer vol zitten.

Conclusie

Koude lasertechnologie is een goed alternatief voor een liposuctie, maar alleen als je het combineert met levensstijlveranderingen. Los daarvan meldt een deel van de mensen die de behandeling heeft ondergaan dat er geen effect is.

Het doorvoeren van aanpassingen aan je dieet en beweging is essentieel. Doe je dit niet, dan bouwen de vetreserves zich langzaam weer op. Daar is de behandeling te kostbaar voor, want de meeste mensen zijn toch al snel een paar duizend euro verder.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNo Botox Collageen Review en Ervaringen
Volgend artikelPS. food & lifestyle PowerSlim Review en Ervaringen
vetcellen-bevriezenKoude lasertechnologie is een goed alternatief voor een liposuctie, maar alleen als je het combineert met levensstijlveranderingen. Los daarvan meldt een deel van de mensen die de behandeling heeft ondergaan dat er geen effect is. Het doorvoeren van aanpassingen aan je dieet en beweging is essentieel. Doe je dit niet, dan bouwen de vetreserves zich langzaam weer op. Daar is de behandeling te kostbaar voor, want de meeste mensen zijn toch al snel een paar duizend euro verder.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in