Vetvrij koken met je eigen magnetron

Heb je zin in iets lekkers maar wil je niet al te veel moeite doen om iets klaar te maken? Dan kan je gewoon iets lekker samsung-ce137nem-x.1129881 gezond klaarstomen in je magnetron. En met “klaarstomen” bedoel ik dan ook letterlijk “stomen” want nu bestaan er ook magnetrons waar je mee kan stoomkoken. Met de Samsung CE137NEM-X bijvoorbeeld kan je nu naast de normale functies van een magnetron zoals grillen en opwarmen ook gewoon stomen. Om alvast in de smaak te komen hebben we een aantal heerlijke stoomrecepten voor je samengesteld.

Door voedsel te stomen blijven de smaak en de vitamines van het gerecht bewaard en wordt de kook-en bereidingstijd enorm verkort. Het is een alternatieve manier om snel lekker en gezond te koken. De stoom wordt gelijkmatig verdeeld over het voedsel waardoor het zout, magnesium of calcium van het voedsel bewaard blijft, er is geen gewichtsverlies en er komen geen verzadigde vetten aan te pas. Gedaan dus met boter, olie of water om een gerecht te bereiden want nu kan je met één druk op de knop een overheerlijk vetvrij gerecht klaarstomen in je eigen magnetron.

Niet alleen de smaak van je gerecht blijft bewaard maar ook de kleur van de ingrediënten blijft intact. Zo zullen je groene boontjes er ook nog heel groen uitzien na het stomen en nog lekkerder zijn dan ooit. Stomen is een nieuwe kooktrend, het is de kooktrend van de toekomst voor mensen die kiezen voor een gezonde levensstijl en niet altijd de tijd hebben om lang te staan koken. Het is bovendien een goede manier om die paar extra kilo’s te verliezen want bij het stomen wordt er helemaal geen vet gebruikt en kan je toch nog lekker eten.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in