Home Dieet Categorie Afslank Clubs Download de vetvrij lijn-lijst en doe mee

Download de vetvrij lijn-lijst en doe mee

10
Download de vetvrij lijn-lijst en doe mee

Om je gewichtsverlies in kaart te brengen willen we je een handje helpen met de vetvrij lijn-lijst

Print deze lijst uit en hang hem op een plek waar je hem dagelijks ziet, bij voorkeur op de koelkast! Vervolgens ga je een keer per week op de weegschaal staan. Doe dit bij voorkeur op dezelfde dag, ongeveer dezelfde tijd en onder dezelfde omstandigheden (kleding, schoenen)

Schrijf je gewicht vervolgens op in de tabel bij de desbetreffende datum.

Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Als je blijvend gewicht wil verliezen is het noodzakelijk om je eetpatroon aan te passen. Ook adviseren we je om minimaal twee keer per week sporten. Dit mag natuurlijk ook een lekkere wandeling zijn of een stuk fietsen of skaten. Gebruik de artikelen van vetvrij.com voor meer informatie.

Om je eetpatroon in kaart te brengen adviseren we je om naast de lijnlijst een eetdagboek bij te houden op deze site. Op deze manier creëer je een bewust eetpatroon en zul je zien dat je blijvend gewicht verliest!

Download de vetvrij lijn-lijst

Heel veel succes!

Vorig artikel Hoe gezond is jouw koelkast?
Volgend artikel Afvallen op latere leeftijd
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

10 REACTIES

  1. Ik ga vanaf 2 jan. de vetvrij dieetlijst volgen. Niet dat dan alle feestjes voorbij zijn maar er valt wel een mouw aan te passen.

  2. Goed idee, ik ga sonja bakkeren vanaf 1 januari 2008. Heb het nieuwe boek gekocht. Met de lijnlijst breng ik mijn vorderingen in kaart! Ik hou jullie op de hoogte!

  3. Dat is een hele goede zet…ga het zo uitprinten…en begin dit jaar dus 1 januari er ook mee beginnen. Mijn dagboek hou ik al bij…en volgend jaar gaan we vrolijk verder!

    Dus?….ik wens iedereen dan ook mega veel succes!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987