Gezichtsmasker van Bladgoud By Victoria Dermocare

Gezichtsmaskers, zoals het masker van By Victoria Dermocare, worden al duizenden jaren lang gebruikt door vrouwen die graag mooi willen blijven. Het gebruik van gezichtsmaskers gaat mogelijk terug naar de oude Egyptenaren. Er zijn verhalen opgetekend dat de beroemde Farao Cleopatra al gezichtsmaskers droeg. Ook in oosterse culturen worden gezichtsmaskers al millennia lang gebruikt.

Gezichtsmaskers zijn er in allerlei soorten en maten. In dit artikel bespreken we de werking van verschillende soorten gezichtsmaskers. Werken gezichtsmaskers echt en waardoor wordt deze werking veroorzaakt? Als laatste bekijken we een van de nieuwste trends op het gebied van gezichtsverzorging, een masker van bladgoud, zoals onlangs geïntroduceerd door het merk By Victoria Dermocare.

Het principe achter een gezichtsmasker

bladgoud masker
bladgoud masker

Gezichtsmaskers zijn dus al duizenden jaren in gebruik in verschillende culturen over dehele wereld. Dit rijst natuurlijk de vraag of gezichtsmaskers effectief zijn, en zo ja, waardoor deze werking veroorzaakt wordt.

Victoria Dermocare Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Victoria Dermocare ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Victoria Dermocare graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

De werking

De werking van een gezichtsmasker is gebaseerd op de afsluiting van de huid. Een gezichtsmasker is eigenlijk een soort tweede huid die je over je eigen huid heen legt. Als gevolg hiervan kan vocht in je huid niet verdampen. Daarnaast kan de warmte uit je huid niet zo goed weg. Het gevolg hiervan is dat de doorbloeding van de huid verbetert.

Betere doorbloeding

De betere doorbloeding van de huid heeft drie voordelen. Er wordt meer zuurstof aangevoerd, waardoor processen in de huid efficiënter verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de huid. Als tweede worden er meer belangrijke bouwstenen voor de huid aangevoerd. Een van de belangrijkste oorzaken van de veroudering van de huid is de verminderde aanvoer van stoffen als collageen, juist als gevolg van een mindere doorbloeding. Het spreekt dus voor zich dat een betere doorbloeding helpt om de huid jong te houden. Het derde voordeel van de betere doorbloeding van de huid heeft te maken met het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen.

Op de huid

Ook de buitenkant van je huid profiteert van een gezichtsmasker. Door het gebruik van een gezichtsmasker kunnen eenvoudig allerlei losse huidschilfers worden verwijderd. Ook afvalstoffen die zich op je huid hebben verzameld hechten zich aan masker, waardoor deze van de huid af gehaald worden. Het resultaat is dat de huid merkbaar gladder is gelijk na gebruik van het masker.

Maak een masker effectiever

Een masker werkt al als je deze aanbrengt op de huid en vervolgens verwijderd. Maar het liefst haal je natuurlijk alles uit een masker dat er in zit. De volgende acties helpen om je gezichtsmasker nog effectiever te maken.

 • Zorg ervoor dat je haar niet in het gezichtsmasker terecht komt, bijvoorbeeld door je haar in een paardenstaart te binden.
 • Als je een droge huid hebt, breng dan een beetje nachtcrème aan voor extra bescherming
 • Een gezichtsmasker is effectiever na een sauna of een stoombad, omdat je poriën dan open staan.
 • Maak voor je het masker gebruikt je gezicht schoon met water of een reinigingslotion. Het gebruik van zeep is uit den boze.
 • Zorg dat je ontspannen bent als je een masker gebruikt.
 • Spoel je gezicht af met lauw water en verwijder achtergebleven stukjes masker door met een handdoek je gezicht te deppen.

By Victoria Dermocare gezichtsmasker van bladgoud

Nieuw op de markt is het gezichtsmasker op basis van bladgoud van By Victoria Dermocare. Dit gezichtsmasker bevat 24-karaats bladgoud. Ondanks dat een masker bladgoud bevat is het behoorlijk betaalbaar. Voor slechts €19,95 kun je een masker proberen. Bestel je zes maskers in een keer, dan betaal je €15 euro per gezichtsmasker. Natuurlijk is het duurder dan een gezichtsmasker zonder goud, maar goud is nu eenmaal duur. Voor dit bedrag krijg je ook gratis een gezichtscrème die de huid goed beschermd.

Waarom goud?

Het gebruiken van een masker klinkt natuurlijk bijzonder decadent, maar er kleven een aantal voordelen aan het gebruik van goud. Zo wordt er onderzoek gedaan naar de antibacteriële werking van goud. Deze werking kan onder andere worden gebruikt om acne tegen te gaan (bron).

https://youtu.be/pE0wC4YkuVo

Goud heeft echter niet alleen een antibacteriële werking. Het zorgt er ook voor dat je huid jonger blijft. Goud stimuleert je huid namelijk op meerdere manieren. Goud stimuleert namelijk de bloedsomloop door de huid. Dit heeft allerlei voordelen. Allereerst krijg je hierdoor een mooi gezond kleurtje in je gezicht; je begint als het ware letterlijk te stralen.

Belangrijker is nog dat de doorbloeding van de huid minder wordt naarmate je ouder wordt. Dit is een van de oorzaken van het feit dat er minder collageen en elastine in je huid terecht komt. Door de doorbloeding in je huid te stimuleren, komt er weer meer aanvoer van deze stoffen. Het gevolg: een jongere en stralende huid die bovendien ook nog meer elastisch is.

Waarom het gezichtsmasker van By Victoria Dermocare?

Het gebruik van goud in een gezichtsmasker lijkt een onnodige decadentie. Met het gezichtsmasker van By Victoria Dermocare is het gebruiken van een gezichtsmasker met bladgoud redelijk betaalbaar. Er gaan veel voordelen uit van de werking van goud. Het gezichtsmasker dat Cleopatra, misschien wel een van de mooiste vrouwen uit de geschiedenis, droeg was dan ook inderdaad van goud.

Bestellen en meer informatie via de website van Victoria Dermocare.

Groeten,

1 reactie

 1. Omdat ik een betaalbaar en goed werkend product zoek. En graag hier gebruikt van wil maken om het te testen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in