VirtuaGym Nederland

VirtuaGym is afvallen via internet. Met VirtuaGym sport je samen met behulp van online begeleiding. Uiteindelijk zul je de instructies zelf op moeten volgen. Met behulp van een goed doordacht en uitgewerkt online programma wordt krijg je de nodige begeleiding om af te vallen. Je moet wel zelf de discipline hebben om het programma consequent te volgen. Je wordt gemotiveerd om een gezonde lifestyle te volgen en online sporten, samen met andere leden behoort ook tot de mogelijkheden. Er is een VirtuaGym app beschikbaar voor Android en iPhone. Je kunt deze app onder andere downloaden via de website van website van VirtuaGym.

virtuagym

je kent het ongetwijfeld, je zit thuis op de bank en hebt geen zin om naar de sportschool te gaan. Bijna twee derde van de mensen die af willen vallen of iets aan hun conditie willen verbeteren kunnen regelmatig niet de motivatie opbrengen om de stap te zetten om naar de sportschool te gaan. VirtyaGym heeft de oplossing bedacht, je hoeft niet naar de sportschool, de sportschool komt naar jou toe! Je zou zeggen dat een belangrijk concept van de sportschool hierdoor verloren gaat en dat is het ‘ samen sporten’ Juist door het saamhorigheidsgevoel hebben programma’s als WeightWatchers succes. Je motiveert elkaar en werkt samen naar een doel toe. Ook hier heeft VirtyaGym aan gedacht, je kunt online sporten en aan je programma werken, samen met andere ’thuiswerkers’  Fit worden met VirtuaGym is dus makkelijk, leuk en gezellig.”

Inhoud van dit artikel

Hoe werkt VirtuaGym

Iedereen kan gratis lid worden van VirtuaGym. Na inschrijving doe je eerst de Fit Test om een idee te krijgen van je fitheid. De score wordt vertaald in je eigen Virtua-Leeftijd; hoe slechter het met je is gesteld, des te ouder je bent en visa versa. Vervolgens kun je een Fit Plan op maat laten aanmaken dat aansluit bij je persoonlijke doelen en je voortgang bijhouden in je Fit Profiel. Als gratis lid heb je beschikking tot de onderstaande opties:

 • Een persoonlijk Fit Profiel
 • Basis Trainingsprogramma
 • Basis Voedingsadvies

VirtuaGym PRO

Wil je meer mogelijkheden? Dan kun je een VirtuaGym Pro lidmaatschap overwegen. De kosten van VirtyaGym Pro zijn 4,95 per maand. Je ontvangt hiervoor de volgende extra’s:

 • Onbeperkte Voortgangsregistratie
 • Meer training programma’s en een print optie
 • Trainingsplan Creator
 • Uitgebreid voedingssysteem
 • Volledige Privacy opties
 • Pro Profielfotolijst
 • Volledige ondersteuning voor gekoppelde producten
 • Geen reclame van derden in het programma

Heartbeat Master

Fit worden op VirtuaGym doe je samen. Het is niet alleen leuker, maar het werkt ook motiverend als je weet dat je vrienden met je meekijken. En met de sport game Heartbeat Master kun je met maximaal 6 spelers tegelijk de strijd aan gaan, terwijl de verbrande calorieën na afloop automatisch verwerkt worden in je Fitkalender.

Jouw Ervaring met Virtuagym

Is VirtuaGym een gat in de markt, of uitsluitend weggelegd voor mensen met een ijzeren discipline? Laat het ons weten, geef dan jouw mening over VirtuaGym en lees hier de ervaringen van andere bezoekers.

Wie zitten er achter Virtuagym?

VirtuaGym, de start-up opgericht door de Nederlandse broers Paul en Hugo Braam, heeft Basic-Fit aangemeld als hun nieuwste klant. Basic-Fit is de grootste fitness-keten in Europa en heeft een contract met VirtuaGym voor de uitrol van VirtuaGym’s coaching oplossing voor alle Basic-Fit vestigingen in 4 landen ondertekend.

Platform voor clubs en trainers

VirtuaGym biedt een oefening en voeding app voor consumenten, die meer dan 5 miljoen keer wereldwijd is gedownload, waardoor het een van de meest populaire apps op deze markt. Sinds 2012 biedt het bedrijf ook een oplossing voor de gezondheid clubs en personal trainers, die ze kunnen aanbieden aan hun klanten in hun eigen huisstijl. In 2013 ontving de start-up een investering van Sanoma Ventures – de investering tak van Sanoma Media – die werd ingezet om verdere groei te stimuleren. Door nu, meer dan 1200 clubs en persoonlijke training bedrijven in 23 landen gebruiken VirtuaGym Professional. De ondertekening van Basic-Fit als klant past VirtuaGym heeft de ambitie om het platform voor consumenten, clubs en personal trainers geworden over de hele wereld. “Basic-Fit is, net als VirtuaGym, een exportproduct van Nederland met een ambitieuze expansie drift,” zegt Hugo Braam, mede-oprichter van VirtuaGym. “Voor de Basic-Fit moesten we ons systeem te vertalen naar rechts Frans en Spaans afstand. Dit zal ons helpen om actief te dienen die markten ook. ”

Zelfmanagement

Basic-Fit-leden toegang tot de Basic-Fit Online, een platform en mobiele app, waar ze hun training, voeding en de voortgang kunt volgen krijgen. Belangrijkste voordeel VirtuaGym is dat het kan worden ingezet als ondersteunend instrument voor een personal trainer, maar ook als een self-management oplossing. Op deze manier kunnen de leden werken aan hun persoonlijke fitness doelen in hun eigen tempo. Dit is in lijn met de Basic-Fit’s business formule, waarin wordt benadrukt leden uit te werken individueel. René Moos, CEO Basic Fit: “We zijn altijd op zoek naar innovaties in de fitness-industrie en we willen een leider in innovatie. Net als Basic-Fit, VirtuaGym is een leider in hun vakgebied. We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking tussen de twee Nederlandse bedrijven met internationale allure.

Over Basic-Fit

Basic-Fit is Europa’s grootste fitness keten. In totaal heeft de keten heeft meer dan 350 vestigingen in Europa, ook in België, Frankrijk en Spanje. Basic-Fit wordt geleid door CEO René Moos en CFO Hans van der Aar.

Over VirtuaGym

VirtuaGym ontwikkelt software voor consumenten, health clubs, personal trainers, fysiotherapeuten en corporate gezondheid. Het bestaat uit een sociaal platform met oplossingen voor beweging, voeding en de voortgang volgen. Voor zijn professionele klanten, VirtuaGym biedt het systeem in hun eigen branding, in combinatie met oplossingen voor ledenadministratie, geautomatiseerde online reservering en facturatie. Dit maakt het een unieke all-in-één-oplossing op de markt. VirtuaGym wordt gerund door een team van 23 personen, gevestigd in Amsterdam, het ondersteunen van klanten over de hele wereld.

Wil je meer weten over VirtuaGym? Bezoek dan de website en download de software.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHet geheim van slanke mensen
Volgend artikelRecepten: Koken met Olijfolie
virtuagym-online-afslankenVirtuaGym geeft inzicht in inname calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten. Het Voedingsdagboek en uitgebreide voedingsdatabase geven een goed inzicht. De Voedingstips en Koppeling met fitness-app met vele workouts maken het programma veelzijdig en compleet.

10 Reacties

 1. Zitten is het nieuwe roken. Maar met Virtuagym kun je overal aan je gezondheid werken. Met deze office workout, bijvoorbeeld, die je prima in de baas zijn tijd kan doen. Beter gezegd, je zou het in de baas zijn tijd moeten doen. Het liefst een paar keer per dag. Want als je een kantoorbaan hebt, heb je de neiging om lange tijd in dezelfde houding te zitten. Je spieren en gewrichten houden daar helemaal niet van. Wat je dus moet doen is je spieren regelmatig wakker schudden. Zo blijven ze in vorm en heb je minder snel last van klachten. En je hoeft je hiervoor helemaal niet in het zweet te werken, hoor.

 2. Ik ben het met Marja eens het zijn oplichters. Ik wilde registeren en van betaling klopte niets. Daarnaast is het programma zonder wezenlijke inhoud. Laat staan afmelden gek ben ik er van geworden.

  Oplichters zijn het en mij zullen ze nooit meer terug zien. En zeker niet mijn vriendinnen. Lekker weightwatchers of zo !!

  • Je kunt toch gewoon een mailtje naar de beheerders sturen? Èn het zijn zekers geen oplichters!

   Bij de help deks, waaar allerlei vragen staan, waaronder òòk afmelding! Dus? Misschien met de neus gekeken.

   Het bevalt mij prima.

 3. @Marja: ik ben van Virtuagym en werd door een lid van Virtuagym op je reactie gewezen. Allereerst vervelend dat je het zo ervaart en denkt dat we de boel willen oplichten. Ik had je al een reactie gestuurd op Virtuagym, zoals je zult hebben gezien.
  Wij zijn een klein team, dat keihard werkt om een zo goed mogelijk product neer te zetten. Er zijn zeker altijd zaken die beter kunnen en we doen zoveel wat we kunnen. Afmelden kan eenvoudig via de Help-sectie, maar we zullen kijken in hoeverre we dit bijv. onder de instellingen nog duidelijker kunnen weergeven.
  Groet, Hugo
  Virtuagym

 4. Hoihoi,

  Je kunt je wel afmelden! Ik ben nu met mijn tweede bezig! De eerste was bijna om en de vakantie kwamen er aan…okeeik heb wel gezocht waar dat kon, even een mailtje gestuurd naar Hugo en ik kreeg een link waar je je mee kon afmelden, deze heb iknatuurlijk bewaard.

  Maar tis een leuke site, vol ,met leuke uitdagingen, hier leer je ook weer andere mensen kennen…die met je mee doen

  Dus? Afmelden kan écht wel!

  Gr,
  Alice

 5. Pas op. Ik dacht ook dat dit een leuke app was. Heb zelfs een betaald account genomen. Heb spijt als haren op mijn hoofd, je kunt je nergens afmelden en ze blijven maar geld van je rekening af plukken.
  Pas na 6 maanden is het eindelijk gelukt – hoop ik –
  Het zijn oplichters.

  Wees gewaarschuwd…

  Vriendelijke groet, Marja

 6. Hoi,

  Ik heb het sinds een paar weken ook ontdekt! Tjee ik heb nog nooit zoveel bewogen, haha, zo leuk met al die badges!

  Ik heb sinds kort ook voeding, tegen betaling, het helpt en alles wat jeteveel beweegt, mag je weer wateten, als alles maargroen blijft ( soort step a day, maar dit is veel mooier opgezet ).

  Ook kun je metgroepen sporten mee doen, elkaar uitdagen , vijf kilo of tien kilo verliezen en je krijgt …eum verrassing, dacht beker! Leuk , mooie motivatie.

  Er staat vast nog welmeer op, maar die ben ik nog aan het bekijken.

  Het bewegingsprogramma, kun je zelf indelen, als jij thuis een wii hebt, kun je die ook indelen, als jij naar de sportschool gaat kun je die ook invullen, simpele oefeningen doen al wat.

  Ik was een beetje te fanatiek! Dus heb nu even rust, over ander halve week begin ik weer rustig aan alles op te bouwen.

  Ga eens kijken…jij raakt ookvast verslaafd! Pas op! Hè..ennne veel plezier vast..

  Gr,
  Alice

 7. Ik gebruik VirtuaGym nu ruim een maand en het is precies wat ik zoek. Het is zeer uitgebreid in de soorten activiteiten die je kunt doen, zoals fitness, hardlopen, skeeleren en zelfs huishoudelijke taken. Ik gebruik het in combinatie met mijn telefoon (Android), waar ik zowel de VirtualGym app als de Digifit Cardio op heb gedownload. Absoluut een aanrader als je thuis wilt sporten en/of je sportactiviteiten wilt bijhouden.
  Ik heb geen ervaring met iOS, maar ik weet dat er een versie voor de iPhone is, dus neem aan dat het dan ook op de iPad werkt.

  • Hoi

   Ik gebruik sinds ik de gym heb ondekt op de ipad, je hebt er een appje van, maar met voeding en zo, kom je gewoon op online, zonder app, daar heb ik eentje zelf gemaakt! Erg handing, wel jammer als je geen internet hebt kun je niet je voeding invullen…of misschien wel, maar dan heb ik dat over het hoofd gezien

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in