VirtuaGym voor Android, en iPhone

Eerder hebben we al een review geschreven over Virtuagym. Je kon VirtuaGym al volgen via je PC, maar sinds kort is er ook een app voor iPhone en Android beschikbaar.

virtuagym

VirtuaGym is een online Fitness Platform dat je kunt gebruiken voor meerdere doeleinden. Een op maat samengesteld schema helpt je bijvoorbeeld bij het afvallen, opbouwen van spieren, of juist om meer energie te krijgen.

Inhoud van dit artikel

Vragen over VirtuaGym

Heb jij vragen over VirtuaGym, of wil je ervaringen delen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Digitale Diëtiste

Een digitale diëtiste zorgt ervoor dat je een maatplan krijgt met dagelijks calorie-advies. Je kunt online eenvoudig je vorderingen bijhouden en het aantal activiteiten en de daaraan gekoppelde verbrande calorieën in kaart brengen. Het instap abonnement van Virtuagym is gratis, daarnaast zijn er upgrades vanaf 20 euro tot 90 euro verkrijgbaar.

FitPlan

Nadat je jezelf online hebt ingeschreven volt een fittest. Inschrijven kan via email, of je kunt je VirtuaGym account koppelen aan facebook. Naar aanleiding van de uitslag van de fittest en je leeftijd krijg je een persoonlijk Fitplan. Je krijgt toegang tot meer dan 500 oefeningen en 100 trainingsplannen.

iPhone en Android

Vanaf nu kun je jouw persoonlijke FitPlan ook raadplegen via een iOS of Android fitness app. Je kunt een workout uitvoeren of je vorderingen in kaart brengen.

De VirtuaGym Fitness Home & Gym app in het kort

  • 500+ oefeningen
  • 100+ workouts
  • 3D animaties
  • aanwijzigen voor iedere oefening
  • personal trainer

Vragen en Ervaringen

Heb jij vragen over VirtuaGym, of wil je ervaringen delen? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

1 reactie

  1. Wat is het verschil tussen een gratis en een betaald abonnement van virtuagym? en kan ik het ook volgen via een sportschool?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in