Ebook: Vitaal en Gezond Zwanger door Judith Rolf

Vandaag neem ik het e-Book Vitaal en Gezond zwanger van de Puur&Fit Academie onder loep. Het e-Book is speciaal geschreven voor zwangere vrouwen die gezond en vitaal zwanger willen zijn. Het wordt aangeboden door Puur&Fit, een aanbieder van pure gezondheidsproducten. Naast de mooie webshop van Puur&Fit hebben zij ook een uitgebreide Academie waar digitale kennisproducten worden verkocht. Enkele andere succesvolle programma’s van Puur&Fit zijn:

Vitaal en Gezond Zwanger

Ook Het Vitaal en Gezond Zwanger E-book valt onder de Puur&Fit Academie en is net zoals het Meer Energie programma geschreven door Judith Rolf. Zij is een afgestudeerd natuur diëtiste en heeft met haar bedrijf Peer voedingadvies een eigen praktijk waarbij zij mensen begeleidt in het maken van de juiste keuze bij voeding. Naast het e-Book Vitaal en Gezond zwanger verzorgt zij ook het online ‘’Meer Energie Programma’’ van de Puur&Fit Academie.

Het 76 pagina’s tellende e-Book is bedoeld voor zwangere vrouwen die een gezonde basis willen leggen voor de ontwikkeling van hun kind in de baarmoeder. De juiste voeding draagt hieraan bij. In het e-Book staat een 10 stappenplan beschreven waarmee de vrouw zich tijdens haar zwangerschap energieker en fitter zal voelen.

Enkele voorbeelden hiervan: je behoudt je conditie, je komt geen overbodige kilo’s aan, je hebt minder zwangerschapskwalen en ervaart ook minder vermoeidheid. Wij weten dat dit vaak het tegenovergestelde is bij een zwangerschap en daarom is dit e-Book een echte aanrader als je zwanger bent en ook als je dit graag wilt worden.. Ja, want ook bij het zwanger worden speelt voeding een belangrijke rol. De stappen in het e-Book zijn erg praktisch en direct toepasbaar in je leven.

Inhoud van het E-book Vitaal en Gezond zwanger

  • 76 pagina’s met een 10-stappenplan om energieker en fitter zwanger te zijn
  • Complete lijst met wat je wel en beter niet kunt eten als je zwanger bent.
  • Direct toepasbare tips om typische zwangerschapskwaaltjes te voorkomen
  • Als bonus: Meer dan 30 pure recepten voor als je zwanger bent.

Na aanschaf van het e-Book kan je e-Book downloaden via een speciale ledenpagina van de Puur&Fit Academie. Alles is zeer gebruiksvriendelijk opgezet en het downloaden gaat zonder problemen. 

 

Het e-Book ziet er keurig verzorgd uit. Er staat een voorwoord in van Judith (auteur) en hieruit blijkt dat zij op het moment van schrijven zelf in verwachting is van haar tweede kind. De minder plezierige ervaringen van haar eerste zwangerschap waren de reden voor het schrijven dit e-Book. De zwangerschap van haar tweede kind is voor haar een wereld van verschil in vergelijking met de eerste. Zij ervaart nu zelf wat haar eigen advies oplevert. Een heerlijke gelukkige zwangerschap. Dat gunt zij iedereen. 

Als we de verschillende stappen bekijken in het e-Book valt ons op dat dit zeer overzichtelijk en duidelijk wordt beschreven. Judith geeft o.a. advies over:

  • Wat te doen als het niet lukt om zwanger te worden
  • Wat je wel en juist niet moet eten tijdens je zwangerschap
  • Hoe je zwangerschapskwaaltjes kunt voorkomen
  • Hoe je een juiste bloedsuikerspiegel krijgt
  • Hoe je de maaltijden het beste kunt indelen

Dit zijn adviezen die bij veel zwangere vrouwen niet bekend zijn, maar wel erg belangrijk zijn voor het goed en gezond opgroeien van het ongeboren kind.

Als bonus ontvang je meer dan 30 pure recepten voor tijdens je zwangerschap. Dit zijn geen uitgebreide, ingewikkelde recepten, maar juist snelle, gemakkelijke en supergezonde recepten. De recepten zijn voorzien van ingrediënten, bereidingswijze en mooie foto’s. Erg smakelijk allemaal. Zelfs als je niet zwanger bent.

Wat kost het?

Het e-Book is tijdelijk 27 euro. Dit lijkt mij een prima prijs voor wat je krijgt. Een zeer compleet e-Book, waarbij de inhoud zeer professioneel oogt en er aandacht is besteed aan de details. Ook is het lekker vlot geschreven. Bestellen kan op deze pagina.

100% geld terug garantie

Judith is overtuigd van het programma en geeft een 60 dagen geld terug garantie. Dit betekent dat je het e-Book risicoloos kunt proberen. Ben je uiteindelijk niet tevreden met het resultaat dan krijg je gewoon je geld terug. Wat staat je nu nog in de weg om de eerste stap te zetten naar een gezonde en vitale zwangerschap?

Mijn eindoordeel

Nadat ik het e-Book met aandacht heb bestudeerd kan ik concluderen dat het waardevolle informatie bevat voor iedere vrouw die zwanger is of probeert te worden. Het e-Book is uit eigen ervaring geschreven door de auteur en is goed onderbouwd met de juiste professionele kennis.

Zeer positief dus. De kwaliteit van het e-Book is uitstekend. Een duidelijk stappenplan en heerlijke recepten die met zorg en aandacht zijn gemaakt. De persoonlijke aanpak van Judith is ook erg plezierig waardoor het een echte aanrader is voor elke zwangere vrouw.

Gezonde Groeten,

sanne

[thrive_leads id=’45659′]
RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikel7 Tips Voor Succesvol Afvallen
Volgend artikelDikmakers Zonder Calorieën
vitaal-en-gezond-zwangerHet e-Book Vitaal en Gezond zwanger bevat waardevolle informatie voor iedere vrouw die zwanger is of probeert te worden. Het e-Book is uit eigen ervaring geschreven door de auteur en is goed onderbouwd met de juiste professionele kennis. De kwaliteit van het e-Book is uitstekend. Een duidelijk stappenplan en heerlijke recepten die met zorg en aandacht zijn gemaakt. De persoonlijke aanpak van Judith is ook erg plezierig waardoor het een echte aanrader is voor elke zwangere vrouw.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in