Vitadis Nederland Faillissement

Bestel Vitadis online en profiteer van korting die kan oplopen tot 75%. Vitadis Consulting is gevestigd in Twente en richt zich op verschillende producten op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Een van de afslankproducten van Vitadis heet Afslank Totaal.

Faillissement Vtiadis Nederland

UPDATE: 8 mei 2017 is er een curator aangesteld om het faillissement van Vitadis Nederland in goede banen te leiden. Vanaf deze datum is het bestellen van Vitadis producten niet meer mogelijk. Naar verwachting zal het faillissement binnenkort worden ingediend bij de rechtbank met als logisch vervolg dat Vitadis Failliet wordt verklaard. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat Vitadis in enige vorm dan ook een doorstart zal maken. Zowel de merknaam Vitadis als de producten verdwijnen van de Nederlandse markt.

Wij van vetvrij.com willen Vitadis Nederland via deze weg hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking die we als zeer prettig hebben ervaren. We wensen alle medewerkers veel sterkte wensen met de afwikkeling van het faillissement en veel succes in de toekomst.

UPDATE: 11 mei 2017 is Vitadis Groep B.V. h.o.d.n. Vitadis te Hengelo (Overijssel) door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard.

​De producten van Vitadis zijn derhalve niet meer leverbaar.

Een goed alternatief voor Vitadis zijn de producten van TimFit.

Het 18 of 36 dagen pakket van TimFit sluit goed aan bij iedereen die een Fase 1 of Fase 2 pakket van Vitadis wil volgen of heeft gebruikt.

Klik hier voor meer informatie en maak ook de overstap naar TimFit!​  >>>>

Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van 10% korting op alle TimFit Producten

Vitadis Kortingscode

Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar die je kunt invoeren tijdens het bestellen in de Vitadis Webshop. Deze code geeft je recht op 1 gratis verzending en extra korting. Deze korting is onbeperkt te gebruiken, ongeacht het aantal producten.

Onlangs kregen we een gratis vitadis fase 1 pakket toegestuurd. Op basis van de producten uit dit pakket heb ik de onderstaande review geschreven. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Dan beantwoord ik ze graag.

Wil je kans maken op een gratis startpakket? Doe dan mee aan de Vitadis Startpakket Winactie. We mogen van Vitadis iedere maand een gratis startpakket weggeven. Lees meer over deze unieke aanbieding die kan oplopen tot een korting van 75% op Vitadis.

Wat is Vitadis Afslank Totaal?

Vitadis Afslank Totaal zijn maaltijdvervangers die gebaseerd zijn op eiwitten en vergelijkbaar met producten zoals Cambridge en Prodimed. Om het beste resultaat te bereiken heeft het de voorkeur om de eiwit afslankproducten te gebruiken onder begeleiding van je een coach. Deze coach is overigens inbegrepen bij het pakket. Het Vitadis proteïnedieet onderscheid zich door een goede persoonlijke begeleiding en de gevarieerde productkeuze. Er zijn meer dan 80 verschillende proteïne producten die je helpen om je streefgewicht te bereiken. Omdat je minder boodschappen hoeft te doen vallen deze kosten tegen elkaar weg. Hierdoor is dit dieet ook financieel aantrekkelijk

Vragen en Ervaringen met Vitadis

Heb je vragen, of ervaringen met Vitadis? Gebruik dan het reactieformulier, of de facebook comment box onderaan deze pagina. Je kunt ook de reacties van andere bezoekers lezen.

Vitadis Fasen

Zoals veel proteïnediëten is ook Vitadis opgesplitst in verschillende fasen. Een fase neemt een kleine twee weken in beslag. Afhankelijk van je doel kun je doorstromen naar een volgende fase, of de fase nog een keer herhalen. Voor iedere fase zijn er pakketten samengesteld die het makkelijk maken om de juiste producten te nemen. Tijdens de eerste fase val je gemiddeld het meeste af.  De vervolg fasen zorgen er hoofdzakelijk voor dat je het behaalde resultaat kunt behouden en niet terugvalt. In totaal bestaat Vitadis uit drie fasen.

Vitadis VIT 1 fase

De eerste fase is de strengste fase. Hierdoor zul je ook het meeste afvallen. Tijdens deze fase eet je gedurende de zes eetmomenten voornamelijk proteïnen. Hiernaast mag je maximaal 40 gram koolhydraten eten / drinken. Het maximum aantal calorieën per dag bedraag ongeveer 1000. Je mag deze fase uiterlijk 6 maanden achter elkaar volgen. Dit is afhankelijk van je streefgewicht. Je mag de maaltijden tijdens deze fase desgewenst aanvullen met groente, vlees, vis of vleesvervangers.

Vitadis VIT 2 fase

Tijdens de tweede fase staan de proteïnen weer hoog in het vaandel. Het verschil met de eerste fase is dat het aantal koolhydraten verhoogd wordt. Ook mag je meer graanproducten en fruit eten. Een pluspunt is dat de Vitadis snacks worden toegevoegd die je de dag door helpen. Tijdens deze fase ga je naar gemiddeld 1200 calorieën per dag.

Vitadis VIT 3 fase

Tijdens de derde fase mag je bijna alles weer eten. Naast de proteïne voedingen van Vitadis mag je weer meer koolhydraten gaan eten. Per dag mag je tussen de 1400 en 1600 calorieën eten.

Vitadis Probeerbox

Wil je eerst kennismaken met de producten van Vitadis? Dan is de probeerbox misschien wel iets voor jou. De probeerbox geeft je de mogelijkheid om Vitadis voor een laag bedrag uit te proberen. Ook als je niet extreem hoeft af te vallen, dan is de probeerbox uitstekend geschikt om een paar kilo overgewicht te verliezen.

Meer dan 60 verschillende producten

Per dag zijn er 6 eetmomenten per dag die ervoor zorgen dat je geen hongergevoel krijgt. De eiwitproducten zijn volledige maaltijden die makkelijk te bereiden zijn. Hiernaast zijn er verschillende aanvullende producten zoals shakes en energie repen. In totaal zijn er meer dan 60 verschillende producten verkrijgbaar. Naast de maaltijdvervangers, shakes en repen is er een uitgebalanceerde lijn met vitaminen.

 • Dr. Vital Multivitaminen
 • Dr. Vital Omega 3
 • Dr. Vital Magnesium
 • Dr. Vital Glucosamine
 • Dr. Vital Calcium
 • Dr. Vital L-Carnitine

Geen extreem dieet

De dagelijkse hoeveelheid calorieën ligt bij Vitadis rond de 1000 calorieën per dag. Dat is minder dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid, maar is een stuk minder extreem dan bij vergelijkbare diëten en hierdoor is het makkelijker vol te houden.

Voordelen Vitadis

 • Volledige uitgebalanceerde maaltijden
 • Nederlands product
 • Geen hongergevoel
 • Als pakket, of los te bestellen
 • Gratis begeleiding
 • Gratis recepten
 • Geen hongermomenten

Nadelen Vitadis

 • Moeilijk te combineren met een gezin
 • Prijzig voor voor de krappe beurs
 • Na afloop discipline nodig om je streefgewicht te behouden

Energie en Lichaamsvet

De elementen waaruit onze voeding bestaat zijn koolhydraten (brandstof), vetten (brandstof) en eiwitten. Energie die je inneemt maar niet direct gebruikt, wordt opgeslagen als reserve energie in de vorm van (lichaams)vet. Wanneer je dit lichaamsvet wilt verbranden om af te slanken, moet je ervoor zorgen dat je tijdelijk geen brandstoffen inneemt met voeding. Je lichaam moet zich dan wenden tot de reserves of te wel de lichaamsvetten en gaat daardoor over op vetverbranding. Eiwitten zijn bouwstoffen, de bouwstenen van ons lichaam. Door de inname van eiwitten te verhogen, blijft de spiermassa behouden.

Dit betekent in tegenstelling tot vele andere vormen van afvallen dat elke kilo dat je afslankt ook voor bijna 100 % aan vet is! En niet met vocht en spiermassa (kracht vermindering) erbij. Tevens zorgen eiwitten voor een verzadigd gevoel waarbij een hongergevoel voorkomen wordt. VITADIS producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten, hiermee kan jouw doelstelling bereikt worden op een gezonde, verantwoorde manier!

Conclusie Vitadis

Ik ben onder de indruk van de producten en de opzet van Vitadis. Het is een compleet programma dat je op een goede manier begeleid naar je steefgewicht. Het is een een stevig Nederlands product dat gedurfd de concurrentie aangaat met gevestigde namen als Prodimed, Cambridge en Powerslim. Het bestaat in tegenstelling tot veel eiwitdiëten niet uitsluitend uit shakes en repen, maar bevat ook complete menu’s die eenvoudig te bereiden en lekker zijn.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelHelloFresh Review
Volgend artikelVoedselzandloper Recepten PDF
vitadis-afslank-totaalAls je de moeite hebt genomen om de gehele review door te lezen weet je waarschijnlijk al wat ik ga zeggen. Ik ben echt ontzettend positief! Werkelijk ieder aspect van dit dieet is perfect uitgewerkt en het gewichtsverlies is echt enorm hoog. Ik moet zeggen dat ik ondertussen (we zijn 3 en een half week verder) wel bijna een halve kilo ben aangekomen maar dit was vlak na dat ik stopte en ik weet uit ervaring dat dit vocht is, ofwel dit is normaal.

21 Reacties

 1. Na lang zoeken en twijfelen had ik een bestelling gedaan bij Vitadis. Nu belde er deze morgen een curator die te zeggen had dat Vitadis in faling is gegaan vorige maandag. Dus dat dieet is niet meer te volgen.

  Nu ben ik totaal het noorden kwijt van welk proteïnedieet ik het best kan volgen vergelijkbaar met Vitadis. Dus met online hulp en een breed assortiment aan producten, zodat ik niet alleen op shakes hoef te leven.

  Kunnen jullie mij enkele hints/tips geven?

  Met vriendelijke groeten,
  Hans Peeters

 2. De rechtbank heeft ook de Vitadis Groep uit Hengelo failliet verklaard. Het aan de Jan Tinbergen gevestigde bedrijf verkoopt afslankproducten en dieetvoedsel. Het gaat om een eigen aanvraag voor een faillissement. Bij het bedrijf in Hengelo werken drie mensen.

 3. ik heb fase 1 besteld kan iemand mij aub uitleggen met wat ik moet beginnen. het is onduidelijk voor mij. alvast bedankt

  • Beste Rella,

   Na je bestelling ontvang je een ’track en trace’ code zodat je precies op de hoogte bent van de verzending van je pakket. Bij het pakket zitten duidelijke instructies. Ook ontvang je per email gegevens waarmee je kunt inloggen op het persoonlijke klantenpaneel. Hier kun je alle informatie, tips en recepten vinden.

   Succes!

  • Hallo Sanne,
   sinds een half jaar eet ik suiker- en glutenvrij. Daardoor ben ik ongeveer 6 kilo kwijtgeraakt. Dat is geweldig en ik voel me er goed bij. Maar een paar kilo meer zeg ik geen nee tegen . Ik ben 1.64m lang (of kort) en weeg nu 69 kilo. Ik ben 75 jaar. Het hoeft geen 60 kilo te worden, maar 64?
   Daarom wil ik starten met de probeerbox. Groet, Martine

 4. Dankzij Vitadis ben ik (anders) gaan eten dus minder koolhydraten en minder lekkere vleessoorten. Ben sinds Februari 2013 16 kilo door anders eten afgevallen woog 88 nu 72 nu stop ik en blijf op gewicht, maar de recepten zijn zo lekker dat ik dit soms ga eten na 1 dag van anders dus vetter eten.
  Bedankt en groetjes cisca

  • Beste Cisca,

   Wat een super resultaat!
   Hoe lang heb je Vitadis gevolgd? En hoeveel kilo verloor je ongeveer per week.

   Groetjes

  • Beste Maria,

   In totaal heb ik ongeveer een maand de producten van Vitadis gebruikt. Je krijgt een voedingsprogramma met recepten en begeleiding. Dit heb ik langer gevolgd, eigenlijk tot vadaag de dag. Ik heb een andere manier van eten aangeleerd.

   Groetjes

 5. De feestdagen staan weer voor de deur en met dat natuurlijk een hele bult lekker eten, een glaasje champagne en natuurlijk goede voornemens.

  Om dat te vieren hebben we een speciale kortingsactie van 20% op ons gehele assortiment.

  Ga naar De Vitadis webshop en vul je kortingscode: slankin2014 in en krijg 75% korting op je bestelling!

  De actie is geldig tot 1 januari 2014.

  Fijne feestdagen!

  Groeten,

  Humphrey

 6. Ik wil graag testen omdat ik net een zware tijd achter de rug heb kom uit een geweldadige situatie ben 21 heb 2 kinderen en nu wij op een veilige plek zittem wil ik overnieuw beginnen en daaro, ook de extra kilos kwijt ik ben er klaar voor om de new me te worden

  • ik volg het vitadis slanker leven plan nu iets meer dan 2 weken aan het volgen. Eerst een fase 1 pakket en daarna met losse producten die me uit het eerste pakket bevielen. Fijn dat je deze met korting als bestaande klant kan bestellen. Ik ben er best wel tevreden over.
   Tot nu toe ben ik ruim 8 kilo kwijt en tot op heden nog geen honger gevoel gehad en moet zeggen dat het ook echt lekker eten is.

   Ik moet nog iets minderd dan 4 kilo (totaal -12) om mijn streefgewicht te bereiken.

 7. Ik ben, wegens het verlies van mijn man, nu 1 jaar geleden, heel erg beginnen eten. Dit resulteerde in een toename van 18 kg (ik weet het, heb het veel te ver laten komen). Ik zou dan ook heel graag in aanmerking komen voor het gratis startpakket. Ik heb vroeger het proteïnedieet gevolgd, met succes, maar ben die zakjes zo beu dat ik er misselijk van word. Ik hoop dan ook dat Vitadis mij verder kan helpen. Met hartelijke groeten, Inez

 8. Hallo, ik heb via facebook begrepen dat je een gratis probeerbox kunt winnen via deze website. Kan iemand me vertellen hoe ik mee kan doen?

  Angela

  • Ik ben erg tevreden over het fase 1 pakket, inmiddels ben ik al 12 kilo afgevallen in een maand tijd! Tevens heb ik gewoon geen honger gehad en heeft het me geen moeite gekost, mijn kinderen hebben wel eens een snack of iets gepikt van me omdat ze het zelf ook lekker vonden.

   Angelique

  • Ik ben 28 jaar 160cm groot en ben 86 kg. Ik wil heel graag afvallen. Ik ben geen persoon die veel eet. Wel eet ik onregelmatig. Ik wil in graag afvallen. Wel wil ik gezond afvallen. Ik wil geen jojo effect meemaken. is vitadis geschikt voor mij?

  • Gezond afslanken met het begeleiding van je eigen online coach. Ontbijt, lunch en tussendoortjes zitten allemaal in het vitadis pakket en avondeten doe je alleen (of met je gezin) volgens de gratis recepten die je van je online coach krijgt. Voor de avondmaaltijden heb je geen toevoegingen of producten nodig. Ze zijn eenvoudig te bereiden en lekkere! Vitadis is een compleet afslankprogramma.

   Melissa

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in