Vitadis staat bekend om de kwaliteit van haar producten. Vitadis is is voornamelijk gericht op de gezondheid van de mens. De gezondheid van de mens wordt door hun gestimuleerd door de kwalitatieve producten zoals slowjuices en nog veel meer, die Vitadis op verschillende manieren levert aan haar klanten. Deze Vitadis producten worden via online en offline gezondheidsconcepten gepromote. Vergeleken met andere gezondheidsorganisaties, kunnen we stellen dat Vitadis heel erg modern is. Klanten hebben de mogelijkheid om vanuit huis of op locatie zelf gecoached te worden. Innovatie is één vitadis-app1 van de sleutel woorden waar Vitadis voor staat. Ze gaan altijd opzoek naar nieuwe manieren om haar klanten tevreden te stellen. Dit is ondere andere te merken aan de goed doordachte en werkzame vernieuwingen die ze invoeren, dit alleen om hun klanten zoveel als mogelijk tegemoet te komen. Één van deze vernieuwingen is het Slanker Leven Plan. Dit dieet plan is bij de klanten heel goed ingeslagen, vanwege de realistische werkbaarheid van het plan. Vitadis staat vooral bekend om haar flexibiliteit. Als het je veel moeite kost om in de shop van Vitadis de verschillende producten te halen, hoeft dat helemaal geen probleem te zijn, want door de online diensten is dat proces voor u vergemakkelijkt. U kunt online uw bestelling plaatsen en de producten worden binnen “no time” voor u aan huis geleverd. De klant houdt immers van kwaliteit, maar gemak is altijd welkom. Door de flexibiliteit van Vitadis komen alle type klanten aan hun trekken.

Het is bij Vitadis gebleken dat de online business heel goed werkt voor de klant, omdat het tijd en moeite besparend is. Ook in de online business is Vitadis innoverend en klantgericht bezig geweest. Daarom heeft Vitadis haar bestaande app vernieuwd en veel aantrekkelijker gemaakt voor de klant. De klant kan door deze app de gezondheid beter in balans brengen, door de verschillende mogelijkheden die de app biedt. De gezondheid van de klant staat bij Vitadis immers centraal. We zullen verder in dit artikel bespreken wat de opmerkelijke verschillen tussen de oude en de vernieuwde Vitadis app zijn.

De oude Vitadis app

De Vitadis app is al een tijdje geïntroduceerd voor de Android als de IOS mobiele telefoons. Vitadis gaat voor positieve en klantgerichte vernieuwingen. Door deze doelstelling houden ze de technologische ontwikkelingen heel goed in de gaten. We hebben gemerkt dat de Vitadis app erg is ingeslagen bij klanten. De app heeft bijvoorbeeld alle Vitadis recepten, waardoor het voor in de supermarkt of in de keuken handig is om na te gaan wat er allemaal voor een bepaald “gezond” recept nodig is. Al dat papier en schrijfwerk kan NU, met deze oplossing, naar het rijk der fabelen verwezen worden. Er zijn ook afslanktips opgenomen in de app. Dit is voor veel mensen aantrekkelijk om te hebben, omdat de tips realistisch zijn, waardoor deze op een prettige manier tot uitvoering gebracht kunnen worden door de klanten. In de app is er een BMI meter als belangrijk onderdeel voor de gezondheid opgenomen. De klant kan door deze mogelijkheid makkelijk nagaan wat de status van het lichaam is. Hoe mooi is het niet als je via een app kan na gaan wat de lichaamsverhouding tussen je lengte en gewicht is. De app is hierdoor aantrekkelijk gemaakt voor de klant, omdat je aan de hand hiervan makkelijk kan nagaan wat de gezondheidsrisico’s voor jezelf zijn. Verstandig is natuurlijk om aan de hand van dit resultaat maatregelen te treffen. De oude app had ook de mogelijkheid om op de gebruikelijke wijze bij vragen contact op te nemen met de helpdesk.

De nieuwe Vitadis app

Na het bekijken van de vernieuwde Vitadis app kunnen we met gemak stellen dat deze een hele goede aanvulling is op de oude Vitadis app. Zoals we de oude Vitadis app kennen, had die al zoveel interessante onderwerpen die de aandacht van de klant trokken. Ik was daarom heel erg benieuwd naar wat voor verschil de vernieuwde app zou uitmaken van de oude. Ik vroeg me af welke vernieuwingen er nog meer geplaats zouden kunnen worden in de nieuwe versie van de Vitadis app, omdat de oude Vitadis app al heel erg handig in gebruik was, zijn in de nieuwe app alle functionaliteiten zoals de recepten, de BMI meter en de afslanktips weer opgenomen. De splinter nieuwe Vitadis app is juist aangevuld met nog leukere opties, die de mogelijkheid bieden om met alle zorg uw gezondheid centraal te stellen. Vitadis houdt op een innovatieve manier uw gezondheid in balans. In de nieuwe app zijn er een aantal nieuwe funtcionaliteiten toegevoegd. Deze opties maken het gebruik van de app niet ingewikkelder, maar juist overzichtelijker voor de klant om ermee aan de slag te gaan.

Nieuwe functionaliteiten in de vernieuwe Vitadis app:

  • In de app is het mogelijk gemaakt dat u uw eigen gezondheidsmeter account kan aanmaken. Hierdoor kan je makkelijk je gewicht en BMI berekenen. Op deze manier kan je wekelijks nagaan als je bent aangekomen in gewicht of dat juist het gewicht is afgenomen.
  • Was het minder prettig om zelf opzoek te gaan naar een blog, die je nog graag zou willen nalezen? Vitadis heeft in haar nieuwe app een oplossing hiervoor bedacht. Voortaan zullen alle blog berichten wekelijks op een rijtje staan. Alle blog berichten zijn overzichtelijk gemaakt, waardoor u op elk uur van de dag de informatieve blogs kan lezen.
  • Behalve de uitgebreide website van Vitadis, is er ook flink gebruik gemaakt van andere social media kanalen, zoals facebook en instagram. In deze app zijn ook de links ter beschikking gesteld, waardoor je met één klik op de link meteen doorverwezen wordt naar onze social media sites, waar je upgedate informatie kan vinden.
  • Via de app is er ook toegang tot onze webshop mogelijk, waar u makkelijk vanuit de app onze producten kunt aanschaffen. Dit valt onder de online diensten die steeds aantrekkelijker gemaakt worden voor de klant.
  • Er is verder ook een overzichtelijke pagina met alle verkooppunten van Vitadis producten gemaakt. Je kan zelf nagaan welke verkooppunten voor jou het makkelijkst zijn om je Vitadis producten aan te schaffen.
  • Frequent krijgt Vitadis vragen van klanten over hun producten en diensten. De meest gestelde vragen zijn allemaal op een rijtje geplaatst, waardoor je makkelijk kunt nagaan als de vragen die je wilde stellen al opgenomen zijn in het rijtje. Het biedt op deze manier ook de mogelijkheid om meer te lezen over de producten en diensten van Vitadis.
  • Gezien de klanten centraal staan bij Vitadis, zijn de chat functies ingebouwd met klantenservice en voedingscoaches. Via de nieuwe app kunt u dus ook begeleid worden. Je hoeft dan niet op de gebruikelijke manier contact op te nemen met de helpdesk, maar je wordt nu rechtstreeks in contact gebracht met de voedingscoaches.
  • De app biedt ook de mogelijkheid om speciale aanbiedingen te ontvangen. Je blijft op deze manier van de acties met prijsvoordelen op de hoogte.

Na al deze informatie over de vernieuwde app van Vitadis, rest het aan u om de app uit te proberen en deze informatie te toetsen. Schaf daarom de app zo gauw als mogelijk aan om ook van de gezondheidsvoordelen te profiteren.

De app is via Android en IOS verkrijgbaar met de volgende links:

Itunes / IOS en Google Play Store / Android

Na het installeren van de vernieuwe app, kan je de lancering met Vitadis vieren met de code “VitadisAPP2548”.

Bestellen kan via deze actiepagina.

Gezonde Groeten,

sanne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in