Na Nederland is Vitadis nu ook verkrijgbaar België, maar wat kun je eigenlijk verwachten van dit vermageringsprogramma?

In dit artikel lees je alles over het  Vitadis Slanker Leven Plan

Vitadis is een medisch verantwoord programma waarbij je niet weinig gaat eten maar werkt aan een goed voedingspatroon en snel gaat vermageren! Dat is uiteindelijk toch wat je wilt! Producten zijn uitsluitend online verkrijgbaar en de nadruk ligt niet op minder eten, maar beter en met meer structuur. Tijdelijk worden er minder koolhydraten en vetten gegeten waarbij je meer eiwitten gaat eten, in de vorm van Vitadis Afslank Totaal producten aangevuld met groente, vlees, vis en zuivel, fruit en gezonde en lekkere snacks.

Vitadis Health Care

Het Slanker Leven Plan is een dieet ontwikkeld door Vitadis Health Care Nederland. Dit is een grote organisatie op de Nederlandse gezondheidsmarkt.

Gratis Vitadis Receptenboek
Gratis Vitadis Receptengids

Het Slank Leven Plan belooft de volgende punten:

 • 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week
 • Makkelijk vol te houden
 • Een goede begeleiding/coaching
 • Verantwoord en gezond gewichtsverlies
 • Helemaal online te volgen
 • Geen jojo effect

Vitadis is een eiwitdieet, wat inhoudt, dat de koolhydraatconsumptie beperkt wordt en je in plaats daarvan meer eiwitten binnen krijgt.

Hoe ziet het programma eruit?

Met de Vitadis producten, kant en klare eetschema’s en recepten leer je belangrijke punten die ervoor zorgen dat je voor altijd die kilo’s kwijtraakt! Je gaat jezelf een aantal dingen afvragen, doelen stellen, leren en vooral… laten afvallen! De elementen waaruit onze voeding bestaat zijn koolhydraten (brandstof), vetten (brandstof) en eiwitten. Energie die je inneemt maar niet direct gebruikt, wordt opgeslagen als reserve energie in de vorm van (lichaams)vet.

Tevens zorgen eiwitten voor een verzadigd gevoel waarbij een hongergevoel voorkomen wordt. Vitadis Afslank Totaal producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten, hiermee kan jouw doelstelling bereikt worden op een gezonde, verantwoorde manier!

Tijdelijk afvallen kan iedereen!

Wanneer je dit lichaamsvet wilt verbranden om af te slanken, moet je ervoor zorgen dat je tijdelijk geen brandstoffen inneemt met voeding. Je lichaam moet zich dan wenden tot de reserves of te wel de lichaamsvetten en gaat daardoor over op vetverbranding.
Eiwitten zijn bouwstoffen, de bouwstenen van ons lichaam. Door de inname van eiwitten te verhogen blijft de spiermassa behouden. Dit betekent, in tegenstelling tot vele andere vormen van afvallen, dat elke kilo die je afslankt ook voor bijna 100% aan (buik)vet is!

Vitadis voorkomt het Jojo-Effect

Regelmatig krijg ik de vraag of Vitadis wel blijvend resultaat geeft. Het antwoord is eenvoudig: ‘JA’! Omdat je met behulp van de eetschema’s en recepten leert, om verantwoord, gezond en regelmatig te eten. In het Fase 1 pakket (dit is het meest effectieve pakket voor starters) zitten meer dan 80 verschillende proteïneproducten. Heb je je streefgewicht bereikt, en ben je bang om weer terug aan te komen? Niet nodig! Zelfs als je stopt met de producten van Vitadis is het eenvoudig om het behaalde resultaat te behouden. De enige voorwaarde hiervoor is dat je de voedingsschema’s die je gratis ontvangt bij het Fase 1 pakket blijft volgen. Alle producten uit het voedingsschema’s zijn gezond en kun je gewoon in de supermarkt kopen.

vitadis-producten

De oorzaak van Overgewicht

Om je streefgewicht te bereiken is het belangrijk om de oorzaak van overgewicht te achterhalen. Overgewicht kan verschillende oorzaken hebben, denk hierbij aan:

 • Verkeerde eetmomenten
 • Te weinig eetmomenten
 • Slechte voeding
 • Weinig beweging
 •  Slecht patroon en ritme
 • Eetmomenten overslaan
 • Veel vet eten
 • (te) Veel koolhydraten nuttigen
 • Niet bewegen (in welke vorm dan ook)
 • Te grote hoeveelheden (porties)

Komen een aantal zaken je bekend voor? Vast wel! Vitadis is de sleutel naar een succesvolle oplossing van deze problemen en gaat jou helpen die overtollige kilo’s kwijt te raken! Hoe? Met behulp van een korte uitleg van de basis en de middelen! We beginnen even bij het begin. Je bent hier niet zomaar, je bent hier omdat je voor jouw gevoel wel wat kilootjes lichter door het leven wilt gaan en dat is niets om je voor te schamen want meer dan 50% van Nederland en België kampt met overgewicht.

Een op comfort gerichte samenleving die ons behoorlijk lui maakt. We zitten in een cyclus, en we kunnen
er niet uit. We kunnen hem wel doorbreken maar dit duurt een tijd en nog belangrijker, het vergt veel doorzettingsvermogen. We missen het doorzettingsvermogen en we vechten een oorlog die we niet snel zullen winnen want we vechten tegen onszelf. We willen geen dieet waarbij we constant honger hebben, we willen niet naar de sportschool en we willen, eigenlijk, diep van binnen geen moeite hoeven doen.

Vitadis in het kort

slanker

Verantwoord Vermageren

Snel vermageren is vrij eenvoudig, verantwoord en blijvend vermageren is een andere verhaal. Vitadis staat voor gezond afslanken met begeleiding van je eigen online coach, aangevuld met lekkere proteïneproducten van Vitadis. 2 in 1 dus, dat is het Vitadis Afslank Totaal programma. Vitadis is een medisch verantwoord programma waarbij je niet weinig gaat eten maar werkt aan een goed voedingspatroon en snel gaat afvallen! Dat is uiteindelijk toch wat je wilt! Je gaat anders eten met meer structuur. Tijdelijk worden er minder koolhydraten en vetten gegeten waarbij je meer eiwitten gaat eten.

Het Mentale Aspect

Vitadis stopt niet bij voeding maar richt zicht ook op het mentale aspect van overgewicht. Overgewicht komt in de meeste gevallen niet alleen door verkeerd maar ook door te veel eten. Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom je te veel eet?

 1. Ik eet omdat ik me verveel
 2. Ik eet omdat ik alleen ben
 3. Ik eet omdat ik me slecht voel
 4. Ik eet omdat ik moe ben
 5. Ik eet omdat ik blij ben

Wat de reden ook is, Vitadis helpt je ook op het mentale vlak om een oplossing te vinden.

Tijdelijk 60% Korting

Wil je graag starten met vermageren? Tijdelijk kun je starten met het slanker leven plan met maar liefst 60% korting.

Vitadis nu ook in België tijdelijk 60% korting Vitadis korting

Speciaal voor inwoners van België zijn de onderstaande betaalmogelijkheden geactiveerd.

logos-bancontact

Doe er je voordeel mee, de actie is van tijdelijke duur.

 

Gezonde Groeten,

sanne

 

8 Reacties

 1. Mijn ideale gewicht, waar ik mij goed mee ga voelen is 70kg.
  Ik ben 1,76 groot. Dus ik moet nu weer 20 kg kwijtgeraken.
  Ik heb echt al alles geprobeerd, maar telkens val ik terug in mijn oude gewoontes.
  Ik ben een emo-eter. Mijn echtgenoot is nu 3,5jaar overleden, en ik heb het daar nog steeds heel moeilijk mee, hij was maar amper 44 jaar. En met momenten voel ik me redelijk, zoals vorig jaar, en dan was ik begonnen met het Bart De Wever prot.dieet. En idd, ik was 20kg afgevallen, maar op een gegeven moment, van zodra ik terug van alles mocht eten, was het naar de botten.
  En nu ben ik terug 15 kg bij.
  En daar heb ik het nou juist ook zo moeilijk mee, je moet altijd maar die moeite doen, en uiteindelijk voor wat….
  Ik ben geen keukenprincess, maak niet veel tijd aan het eten maken, en ben alleen.
  Momenteel eet ik echt wel ongezond, en NU wil ik dit terug veranderen en ik ga starten met Vitadis, want dit heb ik echt nodig.

  Vriendelijke groetjes
  Kitty

 2. In eerste instantie was ik van mening dat Vitadis nogal drastisch leek. Toen ik het gestart was bleek dit niet juist. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb en nog meer met het resultaat dat ik tot nu toe behaalde. Binnen de eerste fase was ik maar liefst 6 kg kwijt. Ik ben dan ook onmiddellijk overgestapt naar Fase 2 en ben content met de voor de handige tips en begeleiding van de Vitadis coach.

  Het is een schitterende plan en voorzien van goede begeleiding. Mama die terug in haar zomerkleedjes past, de kinderen, en mijn
  man kijkt er ook niet ongelukkiger op.

  Dank U

  Louise

 3. Vitadis is super, top, echt iets wat Nederland nodig heeft gewoon. Inmiddels zijn we met zijn allen volop aan de Vitadis in het gezin en we zijn gezamenlijk al 45 kilo afgevallen!!! Ook onze kinderen krijgen complimentjes over hoe ze eruit zien. Helemaal super, ze zagen niet, vallen af en vinden de snacks ook super lekker :D

  Karen

 4. Op dit moment volg ik het Vitadis fase 1 pakket bijna een week. Ik heb stiekem al op de schaal gestaan en ben 3,5 kilo kilo lichter en voel ook dat mijn buikje strakker is waardoor mijn pantalon niet meer knelt. Al met al ben ik content en ga na fase 1 door met de tweede fase. Ik kan deze met korting bestellen als bestaande klant. Goede klantenbinding noem ik dat. Je kunt gewoon blijven eten en hebt dus geen hongergevoel. Hierdoor voel je je fit en val je toch enorm veel af.

  Carmen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in