Vitadis Ervaring van Sylvia

Hallo, ik ben Sylvia en ik ben 44 jaar en ik wil graag mijn ervaring met Vitadis delen. Naar aanleiding van de Vitadis Review die Natascha heeft geschreven heb ik enige tijd geleden besloten om ook te starten. Net als veel andere mensen wilde ik ook graag enkele overtollige kilo’s kwijt raken. Nu ik de 40 ben gepasseerd en alle kinderen al wat ouder zijn, kan ik het iets rustiger aan doen en beter voor mezelf zorgen. Het gaat er niet alleen om dat ik tijdens de zomer weer op het strand kan lopen in een nieuwe bikini, maar ook dat ik me gewoon tevreden voel over mijn eigen lichaam.

cover-vv-3

Bang voor de Weegschaal

Nu ben ik altijd wel redelijk content geweest daarmee, maar de laatste jaren zijn er ongemerkt toch wat kilo’s bijgekomen. In eerste instantie merkte ik het niet echt, tot mijn kleding wat strakker ging zitten. Ik durfde niet op de weegschaal te gaan staan omdat ik bang was dat ik veel was aangekomen. Na een tijdje begon ik het zelfs te zien in de spiegel. Toen werd het voor mij wel serieus tijd om hier eens iets aan te gaan doen. Ik ging op de weegschaal staan en zag de teller oplopen tot 78 kilo, “dat is meer dan 10 kilo te zwaar” dacht ik.

Sporten en Bewegen

In eerste instantie besloot ik om meer te gaan sporten en minder (lees bewuster) te gaan eten. Hoewel dat ook wel iets heeft geholpen, was het niet genoeg om als het ware een aantal jaar terug in de tijd te gaan. Omdat ik in het verleden minder goede ervaringen heb met diëten was ik een beetje huiverig om te staten met een dieet. Toch wist ik dat als ik mijn doel wilde bereiken een dieet moest gaan volgen. Ik wilde het helemaal zelf doen, maar dit ging me niet gemakkelijk af. Ik merkte dat ik af en toe wel flink wat gewicht kon kwijt raken, bijvoorbeeld door een week lang heel weinig koolhydraten te eten, maar het was erg lastig om het vol te houden. Ik kreeg dan ook vaak last van het jojo-effect. De kilo’s die er eerder waren afgevlogen kwamen er weer net zo hard. Het is niet verplicht maar ik wil wel aanraden om naast het volgen van een willekeurig dieet meer te bewegen, en bij voorkeur te sporten. Tot ik via een facebook pagina het verhaal van Natascha las.

[thrive_leads id=’44921′]

Angst voor Honger en het jojo-effect

Voor mij stond diëten synoniem aan het lijden van honger en het jojo-effect. Ik had het al twee keer eerder geprobeerd, maar beide keren was het me niet goed bevallen. Ik at erg weinig gedurende een vrij korte tijd, verloor veel kilo’s, maar die kwamen er later weer net zo hard aan. Daarbij voelde ik me tijdens het diëten slecht, zwak en vooral heel erg moe. Toen een vriendin mij aanraadde om eens het slanker leven plan van Vitadis te overwegen was ik dan ook sceptisch, maar dat was al snel verdwenen.

Ik besloot het toch maar te proberen, onder het motto “baat het niet, dan schaadt het niet”. Al snel kwam ik erachter dat mijn vriendin met geen woord gelogen had. Vitadis en het slanker leven plan werkten geweldig. Ik had nog steeds 6/7 eetmomenten per dag, waardoor ik me altijd fris en energierijk voelde, en ik kon elke dag weer merken dat ik gezonder aan het leven was. Na een week was ik ongeveer 4 kilo kwijt, na 10 dagen ruim 6 kilo.

Dr. Vital Natuurlijke Vet Transporteur

Om de vetverbranding te stimuleren heb ik DR. VITAL Natuurlijke Vet Transporteur gebruikt. Dit is product dat gebaseerd is op L- Carnitine. Dit is een essentiële stof voor het transporteren van vetten in het lichaam en speelt essentiële rol bij vet stofwisseling. Het is niet verplicht om te gebruiken, maar het heeft bij mij voor een beter resultaat gezorgd.

Vitadis Week 2

De 2de week ging het iets minder snel maar ik ben in totaal toch mooi 8,4 kilo kwijt en het was prima vol te houden. Ik moet eerlijk zeggen dat het slanker leven plan me enorm geholpen heeft. Het is echt prima vol te houden en je ziet direct resultaat. Het is ook fijn dat je in de avond gewoon normaal kunt avondeten, ik denk dat dit ook een belangrijke energie boost geeft. Het is goed te combineren met het eetpatroon dat ik gewend was. Mijn man heeft niet gemerkt dat ik een ander eetpatroon volgde. Ik heb de recepten uit de gratis receptenboeken gekookt die je bij het startpakket geleverd krijgt. Ook online via de vitadis coaching website zijn veel recepten te vinden.

Mijn Ervaring met Vitadis

De 10 kilo die ik uiteindelijk minimaal wil afvallen zijn er nog niet af. Desondanks ben ik erg tevreden over het resultaat tot nu toe. In het verleden heb ik vergelijkbare producten gebruikt zoals Prodimed en Powerslim. Het voordeel van Vitadis is dat het effectief is, en dat je niet naar een (dure) consulente hoeft. Het prettige is dat je het zelfstandig kunt doen, maar wel de hulp kan inroepen van een (gratis) online coach. Het afvallen gaat relatief snel, zeker tijdens de eerste fase van Vitadis. Je vorderingen worden overzichtelijk in kaart gebracht en je krijgt ruim voldoende recepten en informatie. Het heeft mij goed geholpen en ik kan het daarom anderen ook aanraden.

Als er mensen zijn die vragen hebben dan beantwoord ik deze graag!

Groetjes,

sylvia2

sylvia

p.s. ik heb een kortingscode voor 60% korting op een fase1 pakket ontvangen. Omdat ik deze fase achter de rug heb kan ik hem niet meer gebruiken. Vitadis 60% kortingscode.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in