Update: Vitadis Groep Nederland is 11-05-2017 failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt echt van afslanken en diëten.

Het Vitadis Slanker Leven Plan is een eiwitrijk dieet waarmee je op een verantwoorde manier kunt afvallen. In deze uitgebreide review ga ik dieper in op de voor- en nadelen van Vitadis. Tevens deel ik mijn ervaring met Vitadis Slanker Leven. Tot slot ben ik benieuwd naar jouw ervaring. Wil je profiteren van extra korting? Bestel Vitadis dan online en gebruik de kortingscode VETVRIJ

timfit korting

Faillissement Vtiadis Nederland

UPDATE: 8 mei 2017 is er een curator aangesteld om het faillissement van Vitadis Nederland in goede banen te leiden. Vanaf deze datum is het bestellen van Vitadis producten niet meer mogelijk. Naar verwachting zal het faillissement binnenkort worden ingediend bij de rechtbank met als logisch vervolg dat Vitadis Failliet wordt verklaard. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat Vitadis in enige vorm dan ook een doorstart zal maken. Zowel de merknaam Vitadis als de producten verdwijnen van de Nederlandse markt.

Wij van vetvrij.com willen Vitadis Nederland via deze weg hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking die we als zeer prettig hebben ervaren. We wensen alle medewerkers veel sterkte wensen met de afwikkeling van het faillissement en veel succes in de toekomst.

UPDATE: 11 mei 2017 is Vitadis Groep B.V. h.o.d.n. Vitadis te Hengelo (Overijssel) door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard.

​De producten van Vitadis zijn derhalve niet meer leverbaar.

Een goed alternatief voor Vitadis zijn de producten van TimFit.

Het 18 of 36 dagen pakket van TimFit sluit goed aan bij iedereen die een Fase 1 of Fase 2 pakket van Vitadis wil volgen of heeft gebruikt.

Klik hier voor meer informatie en maak ook de overstap naar TimFit!​  >>>>

Gebruik de kortingscode VETVRIJ en profiteer van 10% korting op alle TimFit Producten

Dit leer je in deze review:

 1. Wat is Vitadis
 2. Hoe werkt een eiwitdieet?
 3. Een voorbeeld van een vitadis dieet schema
 4. Hoe ziet een Vitadis Recept eruit?
 5. En nog veel meer…

Inleiding

Het doorbreken van je huidige levenspatroon is niet eenvoudig. Alle leuke en lekkere dingen moeten aan de kant worden gezet voor een strikt dieet waarin je eigenlijk bijna niets mag. Het duurt lang, je hebt constant trek in een vette hap en het vergt enorm veel discipline. Vooral dit laatste is toch vaak best vervelend voor mensen met een paar kilootjes meer, we hebben moeite om de drang van lekker eten te weerstaan.

Gelukkig hoeft een dieet anno 2017 niet meer zo vervelend en moeilijk te zijn, zelfs niet als je een echte Bourgondiër bent

De wetenschap heeft ons de laatste jaren veel gebracht, ook op het gebied van gezondheid en doordat we ons lichaam en ons metabolisme beter zijn gaan begrijpen, zijn er een paar sluiproutes ontstaan waardoor afvallen opeens een stuk aantrekkelijker is geworden.

Binnen 14 dagen op streefgewicht

Je leest het goed, het kan zo snel gaan…

De nodige kilo’s zitten er bij vaak sneller aan dat ze er afgaan en nee, hier ben ik niet zo blij mee. Gelukkig zijn er tegenwoordig een aantal methodes om erg snel op gewicht te komen, vandaag review ik een afslankmethode waar we de laatste jaren veel van hebben gehoord in afslankland.

Een dieet dat honderden van onze lezers met succes hebben gevolgd en waarmee je 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week kunt realiseren.
vitadis crackers Snel van die overtollige kilo’s af en nee, het is niet ongezond en nee, het is geen crashdieet.

We hebben het hier over het Vitadis Slanker Leven Plan is een wetenschappelijk bewezen afslankmethode zonder hongergevoel en met minimale inspanning.

Het Slanker Leven Plan, 3 tot 6 kilo gewichtsverlies per week

Het Slanker Leven Plan is een dieet ontwikkeld door Vitadis Health Care, een bekende speler op de Nederlandse gezondheidsmarkt.

Het dieet valt onder het klassement eiwitdieet wat inhoudt dat koolhydraat consumptie beperkt wordt en je in plaats daarvan meer eiwitten binnen krijgt. Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en gaan het hongergevoel tegen, veel van de bekende diëten als PowerslimCambridge en Prodimed zijn hierop gebaseerd.

Hoewel het aantal koolhydraten dat je binnenkrijgt flink beperkt wordt is het eten zo gestructureerd dat je ver boven de lijn van een crash dieet blijft.

Hongergevoel blijft uit door de eiwitten en een jojo effect wordt voorkomen.

Dag 1: De Bestelling

Na aankoop van het startpakket wordt je gelijk doorgestuurd naar een registratie formulier waar je een aantal gegevens invult, dit duurt ongeveer 1 minuut. Je krijgt hierna direct toegang tot je eigen persoonlijke afslank account. In het account kun je verschillende dingen bijhouden waaronder je progressie en het aantal eetmomenten. vitadis sport

Verder kun je van hieruit al je digitale producten zoals , een variëteit aan recepten, gidsen, sportoefeningen (voor de liefhebber) en al het materiaal dat je in feite nodig hebt, gebruiken. Ook vind je hier de instructie voor het downloaden van de app voor Android en Apple. In de app vind je alle recepten en bereidingswijzen (handig voor in de supermarkt of in de keuken) en kun je vanuit je mobiel inloggen op je persoonlijke account.

Verder kun je van hieruit al je digitale producten zoals het ebook Slanker leven, een variëteit aan recepten, gidsen, sportoefeningen (voor de liefhebber) en al het materiaal dat je in feite nodig hebt, gebruiken. Ook vind je hier de instructie voor het downloaden van de app voor Android en Apple. In de app vind je alle recepten en bereidingswijzen (handig voor in de supermarkt of in de keuken) en kun je vanuit je mobiel inloggen op je persoonlijke account.

Er is overigens ook altijd een chat optie actief in je account zodat je direct contact op kunt nemen met de afslank coaches als je vragen hebt. So far so good, alles werkt naar behoren en is zeer overzichtelijk. Ik log in op mijn email en zie dat ik een mailtje heb van mijn afslank coach.

’ Dag Natascha, we hebben je bestelling in goede orde ontvangen en het pakket wordt nu naar je toegezonden. Over 3 dagen starten we met het dieet, elke ochtend (6.00u.) stuur ik je tips en begeleid ik je naar een slanker lichaam, ook doe ik gezellig met je mee zodat ik je tips kan geven over de bereiding van het eten en mocht je vragen hebben, ik sta tot je beschikking!’

Klinkt goed! Ik ga terug naar mijn afslank account en verdiep me nog iets verder in de informatie.

Dag 2: Het Fase 1 Pakket is binnen

Vandaag verwacht ik mijn bestelling. Helaas heb ik verschillende afspraak waardoor ik bang ben dat ik de pakketdienst mis zal lopen, en dat klopt. Als ik ’s middags thuis kom is de postbode geweest om het pakket af te leveren. Op het kaartje wat hij door de brievenbus heeft gegooid lees ik dat er twee opties zijn. 1. Hij komt een dag later vitadis snacks nogmaals langs, of 2. Ik kan het pakket ophalen bij een afhaalpunt in de buurt. Omdat ik een drukke agenda heb kies ik voor de tweede optie. De volgende dag ga ik in tijdens mijn lunchpauze naar het winkelcentrum, ik eet een heerlijk broodje tonijnsalade (zou dit voorlopig het laatste broodje zijn?) en ik haal het pakket op. Als ik na mijn werk thuis kom maak ik een kopje thee, open de verpakking en controleer de inhoud. Alles zit erin, een nette en vooral snelle bezorging, ik heb het pakket twee dagen eerder besteld. Wederom een positief punt. Overigens een kleine toevoeging: Het is best fijn dat je nog een volledige dag hebt om alles rustig door te nemen, ik houd niet van overhaast handelen.

De Producten van Vitadis

Ergens op de informatie pagina over het dieet zag ik staan dat gevarieerd eten als hoofduitgangspunt is genomen bij de samenstelling van het dieet. Dit zie je terug in de producten uit het pakket en dit is echt een enorm pluspunt. De meeste eiwitdiëten zijn gebaseerd op repen en shakes, en hier ben ik nooit een fan van omdat je vaak honger krijgt en de shakes je na een tijdje de neus uitkomen. Ik heb behoefte aan meer variatie!

In het startpakket dat ik nu thuis heb gekregen zit echter van alles, ik zie een paar shakes en repen maar vooral koekjes, brownies, nootjes, chips, crackers, soepen, omeletten, pannenkoeken en nog veel meer. Variatie, een enorm pluspunt. Als ik verder zoek op internet over de smaak van de producten vind ik alleen maar positieve reacties.

Het Begin van het Vitadis Dieet

Uit eigen ervaring weet ik, de eerste 2 dagen van een dieet zijn het zwaarst. Je lichaam moet wennen aan het dieet maar ook aan de hoeveelheden. Bij meerdere diëten heb ik in het verleden last gehad van vitadis repen een hongergevoel of lusteloosheid, vooral bij de diëten met extreem lage calorie inname is dit een veel voorkomende kwaal. Tot mijn verbazing heb ik na 2 dagen nog geen enkel zwaar moment beleefd, alleen de eerste dag had ik vlak voor het avondeten een beetje een moe gevoel maar dit kan ook door het werk komen, ik had een drukke dag.

De smaak van de producten is erg goed, en hier komt mijn favoriet: je kunt gewoon blijven avondeten! In het afslank account staat een aantal uitgebreide receptengidsen met honderden verschillende recepten. De meeste zijn erg gemakkelijk te bereiden en voor mensen met een gezin biedt dit een uitkomst want iedereen kan mee eten (vermenigvuldig het recept door het aantal eters). Er zitten echt heel leuke recepten tussen en de porties zijn ruimschoots genoeg.

Online Begeleiding

Elke ochtend krijg ik een email van mijn afslank coach met de punten waarop ik moet letten maar ook met tips over de bereiding van de producten. Het leuke hiervan is dat als je geen zin hebt om een maaltijd planner te maken, je gewoon je dag in kunt vullen zoals je coach je dat voorschrijft (dit heb ik ook gedaan).

Het scheelt je tijd en de balans is ook perfect.

vitadis buik

De coaching is goed en leuk om door te lezen. Ik vermoed echter wel dat de mails van te voren zijn opgemaakt want ik kan me niet voorstellen dat ze bij elke klant een coach mee laat diëten (wat zullen ze daar anders slank zijn met zijn allen. Maar dit maakt natuurlijk niets uit, het gaat om de kwaliteit van het product.

Wel test ik de begeleiding door een mail terug te sturen met een aantal vragen, ik heb binnen het uur een uitgebreide reactie terug. In de rest van de week blijf ik een aantal mails terug sturen maar er komt altijd snel, behulpzaam en vriendelijk contact terug.

Er wordt me zelfs gevraagd of ik het leuk vind om een gratis afspraak in te plannen bij een vestiging voor alleen metingen. Ik ben hier niet op ingegaan want ik was slechts van plan om de review over het product te doen.

Gelukkig krijg je ook online coaching via internet! Wil je kennis maken met het online programma? Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben over de klantenservice en coaching, een dikke plus!

Vandaag is het dag 6 en het grootste deel van de week zit erop. Het is tijd voor een kleine samenvatting van de afgelopen week. Hoe kritisch ik ook ben geweest, ik heb werkelijk niets om over te zeuren. Ik heb geen honger gehad, nog geen enkel moment en ook geen energieverlies terwijl het een normale werkweek was. Het eten is lekker, het avondeten is ronduit heerlijk en mijn online coach is super behulpzaam. Je kunt proeven dat de recepten met zorg zijn samengesteld, om een indruk te krijgen kun je het Vitadis Receptenboek gratis downloaden.

Het online afslank account werkt ook helemaal naar behoren en is erg handig. 1 enkel punt waar ik misschien een beetje over kan drammen, de klanten login vanuit de app is niet vitadis brood mobiel geoptimaliseerd wat inhoudt dat dit deel van de app werkt als met je telefoon naar een normale site gaan. Eerlijk gezegd interesseert me dat totaal niet want ik vind het niet storend maar heb het nog wel even nagevraagd bij de klantenservice.

update: ik heb een berichtje ontvangen van de klachtenservice met de mededeling dat de app inmiddels is verbeterd.

Het Resultaat

Judgement day, we zijn ruim een week verder en het is tijd om de weegschaal op te zoeken. Ik kan zien en voelen dat ik gewicht kwijt ben, de vraag is alleen hoeveel. Ik heb geen metingen tussendoor verricht omdat het het beste is om je niet vaker dan 1 keer per week te wegen. Dit geeft het duidelijkste beeld. Ik zet de weegschaal aan en de teller loopt op…..4,6 kg lichter! Een glimlach verschijnt op mijn gezicht.

Een prima prestatie terwijl ik de hele week geen moment het gevoel heb gehad dat ik aan het diëten was.

Wat kost Vitadis 2.0 ?

Het Fase 1 pakket kost 87 euro. Dit lijkt in eerste instantie wellicht veel maar het staat garant voor een aanzienlijk gewichtsverlies en de onderstaande rekensom leert dat de kosten per dag enorm meevallen! 3 tot 6 kilo afslanken voor maar 3,70 euro per dag!

Vitadis Vitadis Slanker Leven Plan Review Vitadis prijzen

Als we het vergelijken met vergelijkbare diëten zoals Protislank, Prodimed en Novashops zie je dat het Slanker Leven Plan toch al gauw 20 tot wel 30 euro goedkoper is en bovendien veel betere, en lekkere producten bevat. Ean ander pluspunt is dat je gratis toegang krijgt tot een uitgebreid online begeleidingssysteem. Coaches, recepten en een persoonlijk (eet)dagboek zijn slechts een aantal features.

Persoonlijke Kortingscode

Mocht je eraan zitten te denken om te starten met afslanken heb ik overigens een leuk nieuwtje voor je. Omdat Vitadis als beste dieet van 2016 is verkozen door haar klanten hebben ze een tijdelijke kortingsactie opgezet.

Hier kun je starten met het Vitadis slanker leven plan met maar liefst 60% korting.

Vitadis Abonnementen

Naast de reguliere pakketten kun je Vitadis als abonnement afnemen. Dit is handig voor iedereen die gestructureerd wil afvallen en op gewicht wil blijven. Alle abonnementen gezond en verantwoorde producten bevatten. Die kunnen je zelfs helpen met afvallen (als je ernaast veel bij beweegt natuurlijk).

Ik moet altijd vroeg naar mijn werk en heb dan helemaal geen zin om een ontbijt te maken. Scheelt ook weer tijd waardoor ik langer in bed kan blijven liggen. Maar het is natuurlijk niet zo goed om niet te ontbijten, het ontbijt is zo’n beetje de belangrijkste maaltijd van de dag. Oeps! vitadis salade

Maar gelukkig voor mij heeft Vitadis een Ontbijt abonnement. Je kiest online welke ontbijten je lekker lijken, bestelt ze en ze worden gratis bij je thuisbezorgd. Super handig! Ik kan gewoon nog steeds wat langer in bed blijven liggen en daarna een ontbijtje pakken. Ze zijn namelijk al gewoon klaar om te eten.

Gezonde tussendoortjes zijn natuurlijk ook heel fijn. Maar vaak lijkt iets een gezonde snack en is dat helemaal niet zo. Wil je voorkomen dat je per ongeluk voor een ongezond tussendoortje kiest? Dan kun je het snack abonnement nemen. Heel fijn ook dat er in alle snacks geen suiker zit!

Wat ik ook een heel handige abonnement vindt is het recept abonnement. Je kunt zelf kiezen hoeveel recepten je per week van Vitadis ontvangt, met een minimum van drie recepten. Je ontvangt deze recepten in je mailbox. Je kiest uit welke je wat lijkt en de bijbehorende ingrediënten worden door Vitadis gratis bij je thuisbezorgd. Dat is nog eens makkelijk!

Het volgende abonnement dat Vitadis heeft is het Blijf op Gewicht abonnement. Die is speciaal in het leven geroepen voor mensen die het lastig vinden om na het afvallen op hun streefgewicht te blijven. Vaak kom je toch nog wat kilo’s aan na een dieet. Dit abonnement zal je erbij moeten helpen dat te voorkomen. Hij is niet op mij van toepassing, dus ik heb het niet uitgeprobeerd en weet het fijne er niet van. Maar voor mensen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij het behouden van een gezond gewicht lijkt mij dit een erg handige abonnement.

Al met al heeft Vitadis echt wel hele leuke en handige abonnementen. Je kunt wel aan Vitadis merken dat ze alles eraan doen om het de klant zo makkelijk als mogelijk te maken om gezond bezig te zijn. Leuk hoor!

Vitadis Vifit Activity Tracker

In 2017 heeft Vitadis op basis van ervaringen en suggesties van haar klanten Vitadis 2.0 gelanceerd. Bij Vitadis 2.0 kun je ervoor kiezen om een Vifit Activity Tracker bij je Slanker Leven Plan pakket te nemen. Met behulp van deze unieke activity tracker kan je onder andere: vitadis tracker

 • Slaapritme en rust checken
 • Hartslag meten
 • Stappenteller
 • Calorie verbrander

De coaches van Vitadis 2.0 helpen je hiermee op een breder vlak dan alleen gezonde voeding en het behalen van je gewicht. De activity tracker laad je gegevens veilig in je eigen Vitadis account waar ook alle recepten, e-books en resultaten te vinden zijn.

De Voordelen van Vitadis 2.0

 • Effectief en eenvoudig vol te houden
 • Vifit Activity Tracker
 • Online begeleiding met recepten met doelstellingen.
 • Gevarieerde en lekkere producten
 • Op dit moment 60% Korting

De voornaamste reden van de enorme populariteit van het Slanker Leven Plan is te danken is aan het feit dat het een dieet is dat werkt. Duizenden positieve ervaringen die we meekrijgen kan het niet anders dat het de moeite waard is.

Vitadis bestaat uit eigen maaltijden die je zelf kunt bepalen en maaltijden die je meekrijgt. Met Vitadis 2.0 en de Vifit Activity Tracker haal je een effectief pakket in huis

Conclusie

Als je de moeite hebt genomen om de gehele review door te lezen weet je waarschijnlijk al wat ik ga zeggen. Ik ben echt ontzettend positief! Werkelijk ieder aspect van dit dieet is perfect uitgewerkt en het gewichtsverlies is echt enorm hoog. Ik moet zeggen dat ik ondertussen (we zijn 3 en een half week verder) wel bijna een halve kilo ben aangekomen maar dit was vlak na dat ik stopte en ik weet uit ervaring dat dit vocht is, ofwel dit is normaal. (het wordt zelfs uitgelegd door de coach)

Je kunt duidelijk merken dat het dieet samen is gesteld door specialisten en als ik het nuchter bekijk is het een verbetering van het bekende eiwitdieet. Het eten is erg goed en het feit dat je het hele dieet vanuit huis kunt volgen (je hoeft niet langs een dieet consulent) maakt het uiterst flexibel. Bij vetvrij.com hebben we vrijwel elk dieet bekeken dat er is, het Vitadis Slanker Leven Plan staat echter in mijn ogen met stip op 1.

Wat vinden anderen?

Ook de reviews op de onafhankelijke review website Kiyoh zijn erg positief. Hoe kan het dat dit dieet al zoveel jaar zo populair is? Is het echt zo makkelijk vol te houden? En nog belangrijker, zijn alle beweringen over dit dieet waar?

Vitadis-dieet-review

De ervaring van Talisa

Vandaag ontving ik het onderstaande bericht van Talisa (miss earth Netherlands) . Haar ervaring  wil ik je niet onthouden!

Hoi Natascha, Deze week zijn er al minstens 10 mensen op me af gekomen die vinden dat ik er anders uit zie, dat ik een beter figuur heb gekregen en dat ik goed bezig ben voor de finale zaterdag. Zoals je  weet werk ik op een sportschool (Racket & Fit Center Borne) en hier vitadis talisa verkopen we sinds kort ook de producten van Vitadis Groep – Healthcare. Normaal ben ik altijd een beetje sceptisch tegenover producten waarvan wordt beweerd dat je er gegarandeerd en snel vet mee verliest, maar toen ik de één na de andere sporter gewoon supersnel zag transformeren op de sportschool dacht ik van heee dat wil ik ook!

Aangezien ik nog maar anderhalve week tot de finale had… Ging ik het gewoon proberen. Het voordeel van een proteïnedieet is dat je je spiermassa behoud maar wel vet gaat verliezen (en dat willen we!). Ik heb het Startpakket Fase 1, met dit pakket begin je en deze is ook gelijk het zwaarste, maar ik heb echt geen moment honger gehad, ik schrok er zelfs nog al van wat je allemaal mocht eten (Vitadis Chocola / Caramel repen, lékker!!!), ideaal dus. Supermakkelijk vol te houden en het werkt écht. Believe me.

In dit pakket zit alles wat je mag eten (behalve avondeten), dus ontbijt, lunch, tussendoortjes, drankjes, alles. Ook gezonde supplementen. Je hoeft bijna geen boodschappen meer te halen (ook pluspunt). Voor de mensen die dit ook willen proberen, op de website van Vitadis staat heel veel informatie, tips en lekkere recepten. Ook krijg je elke dag mail van een motiverende coach. Ik hoop dat anderen er net zo veel aan hebben als ik!

Groetjes van Talisa

Wat een geweldig bericht om te lezen! Ik word er zelf helemaal vrolijk van! Fijn om te lezen dat Talisa net zoals ik enthousiast is over het Vitadis Slanker Leven Plan!

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Effectief
Verantwoord
Haalbaarheid
Prijs
Persoonlijke Dieet ErvaringHet Meer Energie Programma
Eenvoudig Afvallen7 Tips Voor Succesvol Afvallen
vitadis-slanker-leven-planAls je de moeite hebt genomen om de gehele review door te lezen weet je waarschijnlijk al wat ik ga zeggen. Ik ben echt ontzettend positief! Werkelijk ieder aspect van dit dieet is perfect uitgewerkt en het gewichtsverlies is echt enorm hoog. Ik moet zeggen dat ik ondertussen (we zijn 3 en een half week verder) wel bijna een halve kilo ben aangekomen maar dit was vlak na dat ik stopte en ik weet uit ervaring dat dit vocht is, ofwel dit is normaal.

96 Reacties

 1. Ik weeg nu 62 en mijn ideale gewicht is 50 of 52. Maar na zwangerschap van alles geprobeerd pillen minder eten sporten Niks helpt. Het mislukt doordat ik s ochtends minder eet en ga naar werk en ’s avond heb ik dan honger en eet ik te veel en af en toe snoep ik ook tegen verveling waarvan ik later spijt krijg. ik wil me weer gelukkig voelen en vertrouwen krijgen in mezelf. Met vitadis hoop ik mijn doel te bereiken.

  bakhsi

 2. Ik wil graag mijn ervaring met vitadis delen. Ik ben begin mei begonnen en nu dus inmiddels zes maanden bezig. Eerst heb ik me goed ingelezen via de website en heb ik een proefpakket besteld. Dit heb ik ongeveer week gevolgd om te kijken of het goed aansluit bij mijn eetpatroon. Ik was tijdens deze week ongeveer 3 kg afgevallen. Ik moet er wel bij vertellen dat ik hou van het dieet 98 kg woog, en ik ben 1.79 lang. Mijn doel was om minimaal 20 kg af te vallen. Na het proefpakket heb ik een stopweek ingelast en vervolgens ben ik gestart met fase één. Dit pakket is goed voor ongeveer 10 dagen. Ik heb me voorgenomen om eenmaal per week te wegen, in het begin ging afvallen redelijk snel met wel 3-4 kg per week. Na twee keer een fase één pakket te hebben gevolgd ben ik overgestapt op fase twee. Het effect was dat hij binnen twee maanden de 20 kg was afgevallen. Online heb ik begeleiding aangevraagd om te stabiliseren. Ik heb goede weekmenu’s ontvangen en ben hiermee aan de slag gegaan. Af en toe nog eens een product dat ik in de webshop bestel, maar hoofdzakelijk eet ik normale maaltijden in mijn achterhoofd de richtlijnen van vitadis. Inmiddels ben ik vier maanden op mijn streefgewicht van 74 kilo. Het kost me dankzij de weekmenu’s geen enkele moeite op mijn streefgewicht vast te houden. Ik heb geen hongergevoel en een keer per week eet ik lekkere dingen zoals pannenkoeken of patat. Ondanks deze ‘junkdag’ blijft mijn gewicht stabiel . Het voelt heerlijk dat ik zo meteen in januari weer afvallen als goed voornemen op mijn lijstje hoef te zetten. Ik heb dankzij vitadis mijn streefgewicht bereikt, en zal ervoor zorgen dat ik nooit meer terugval en zal ervoor zorgen dat ik niet meer terugval. Als er vragen zijn dan beantwoord ik ze graag.

  Elise

  • Hallo

   Ik ben zeer geintresseerd om het Vitadis prograama te volgen , als ik nu de bestelling doe met de 60% korting en ik wil dan later nog een 2de pakket bestellen is het dan ook nog aan de 60% korting of betaal ik dan de volle pot ?

   Mvg Krissy

  • Sandra, dank je voor je update, het ziet er naar uit dat het je voor de wind gaat, ga zo door!

   @Christofer, mannen mogen dit absoluut niet hebben!:O
   Grapje natuurlijk, ja dit dieet is voor zowel voor mannen als voor vrouwen.
   Het feit dat je veel op de weg zit hoeft hier geen probleem te zijn.
   Zorg dat je je eten vast voorbereid in de ochtend, je kunt het gemakkelijk meenemen.
   Ook is het makkelijk om veel dingen onderweg te eten en te bereiden.

   Groetjes,

   Sanne

 3. hallo sanne, bedankt voor de recepten ik heb ze nog niet uitgeprobeerd want ik ga eerst met vakantie en ik wil daarna misschien met vitadis beginnen maar ik wilde wel eens zien wat ik dan kan eten maar vast bedankt.

  Yvonne

 4. Ik ben nu bijna 3 maanden geleden overgestapt van powerslim naar vitadis. Afgezien van de prijs van de producten is de smaak beter. Het effect is hetzelfde maar door de goedkopere producten, het zelfstandig online kunnen volgen en de betere smaak geef ik vitadis de voorkeur bover powerslim.

 5. Mijn ideale gewicht, waar ik mij goed mee ga voelen is 70kg.
  Ik ben 1,76 groot. Dus ik moet nu weer 20 kg kwijtgeraken.
  Ik heb echt al alles geprobeerd, maar telkens val ik terug in mijn oude gewoontes.
  Ik ben een emo-eter. Mijn echtgenoot is nu 3,5jaar overleden, en ik heb het daar nog steeds heel moeilijk mee, hij was maar amper 44 jaar. En met momenten voel ik me redelijk, zoals vorig jaar, en dan was ik begonnen met het Bart De Wever prot.dieet. En idd, ik was 20kg afgevallen, maar op een gegeven moment, van zodra ik terug van alles mocht eten, was het naar de botten.
  En nu ben ik terug 15 kg bij.
  En daar heb ik het nou juist ook zo moeilijk mee, je moet altijd maar die moeite doen, en uiteindelijk voor wat….
  Ik ben geen keukenprincess, maak niet veel tijd aan het eten maken, en ben alleen.
  Momenteel eet ik echt wel ongezond, en NU wil ik dit terug veranderen en ik ga starten met Vitadis, want dit heb ik echt nodig.

  Vriendelijke groetjes
  Kitty

 6. Heb nu de 1e fase gehad en ben 3 kilo afgevallen. Ik start zondag met cyclus 2. Maandag start mijn werken weer, ben dus de hele dag op kantoor. Als ik de lunch voorbeelden zie lijkt het me erg moeilijk dit op mijn werkplek te realiseren. Heb je goede tips voor mij?
  Mag ik bijv. Een enkele keer al een volkorenboterham nemen? Met fruit en yoghurt?
  Alvast bedankt voor de evt. reactie. Met vr. groet Martha

  • Heel veel succes! Vitadis heeft mij enorm geholpen om te starten. Inmiddels ben ik bijna 10 kilo kwijt. Ik gebruik geen producten meer maar nog wel de recepten van vitadis.

  • Dank je wel Karin, ik ben nu pprecies een maand bezig en heb 2x een fase pakket gevolgd. Het is goed vol te houden (geen honger) en het voordeel is dat je ’s avonds gewoon met je gezin mee kan eten. De producten zijn eenvoudig mee te nemen naar je werk (van te voren bereiden) en het resultaat na een maand ….

   – 11 kilo !!!

   Ik ben super trots :)

  • Vitadis is volledig koolhydraatvrij.

   Je hebt 5 eetmomenten op een dag:

   – ontbijt
   – tussendoortje
   – lunch
   – tussendoortje
   – avondeten

   Op het avondeten na maak je gebruik van vitadis producten die je soms combineert met andere producten. ’s avonds eet je een lekkere, gezonde EN koolhydraatvrije maaltijd volgens een recept dat je kunt vinden in het gratis vitadis receptenboek.

   Na de maaltijd is er in veel gevallen ruimte voor een dessert van vitadis of hartige snack. Dit staat allemaal duidelijk beschreven in de vitadis handleiding.

   Natascha

 7. Ik heb de potjes mito slim foodsupplement en nuvo cleanse dietaty supplement. Kan ik deze ook in combinatie met een ander willekeurig dieet gebruiken zoals bijvb. Dr frank dieet of sonja bakker dieet.

  janneke

  • Hallo Janneke,

   Voor het beste resultaat wil ik je adviseren om supplementen van verschillende dieten niet door elkaar te gebruiken
   en te starten met Vitadis Fase 1.

   Als je vragen hebt, dan hoor ik het graag.

   Natascha

 8. Voor mij heeft vitadis goed gewerkt. Ik ben met het fase 1 pakket gestart en na de eerste week was ik ongeveer 2 kilo kwijt. Ik was enigszins teleurgesteld maar in de tweede week ging het ineens supersnel! Ik heb het fase 1 pakket 2x gevolgd en daarna 1x het fase 2 pakket. Ik verloor elke week weer meer gewicht. Na 2 maanden was ik 14 kilo kwijt (met in totaal 3 pakketten). Ik heb geen moment last gehad van een hongergevoel en inmiddels heb ik mijn streefgewicht alweer 2 maanden bereikt, en behouden dankzijn de voedingsschema’s die ik gratis heb ontvangen. Je hoeft dus als je je streefgewicht hebt bereikt geen pakketten of producten meer te gebruiken maar volgt puur de schema’s Deze schema’s bestaan uit maaltijden die je met producten uit de supermarkt kan maken en die iedereen lust. Op een gegeven moment weet je het uit je hoofd en kun je lekker eten, en op gewicht blijven. Hierdoor krijg je geen jojo-effect.

  Ellen

 9. ik volg het vitadis slanker leven plan nu iets meer dan 2 weken aan het volgen. Eerst een fase 1 pakket en daarna met losse producten die me uit het eerste pakket bevielen. Fijn dat je deze met korting als bestaande klant kan bestellen. Ik ben er best wel tevreden over.
  Tot nu toe ben ik ruim 8 kilo kwijt en tot op heden nog geen honger gevoel gehad en moet zeggen dat het ook echt lekker eten is.
  Ik moet nog iets minderd dan 4 kilo (totaal -12) om mijn streefgewicht te bereiken.

 10. Ik ben nu 5 dagen bezig en tot nu toe meer dan 3 kilo afgevallen ( op dag 4 gewogen) 3cm van taille kwijt, en van heupen en buik beide 2cm Benen ook ruim 1cm,.. Heb geen mega overgewicht, wil gewoon ca 5 kg kwijt. Vitadis is goed vol te houden, meeste producten goed te eten. Ik lust geen havermout dus dat is het enige product dat ik niet lekker vind maar voel me eigenlijk geen moment hongerig of slap.

  Mocht je een goed en makkelijk dieet willen dan kan ik vitadis aanbevelen. Van nature ben ik nogal sceptisch over diëten en maaltijdvervangers maar aangezien dit goed bevalt wilde ik dit delen.

  Pauline

 11. Ik twijfel of ik er goed aan doe om via maaltijdvervangers af te gaan vallen of via anders eten. Hoe graag ik ook 6 kilo in 10 dagen wil afvallen, het klinkt voor mij niet als haalbaar. Is het wel gezond en kom je geen belangrijke voedingsstoffen tekort?

  groeten Heidi

 12. Hoi Natasha,

  voordat ik definitief voor Vitadis ga kiezen, heb ik toch nog 1 vraag: zijn alle pakketten geschikt voor vegetariërs?

  • Hoi Daphne,

   Het pakket bestaat uitsluitend uit vegetarische producten. De receptengidsen bevatten echter wel recepten met vis en vlees. Het is goed mogelijk om deze recepten aan te passen en het vlees en vis te vervangen voor andere gezonde producten naar keuze. Dit is uitsluitend van toepassing op de avondmaaltijden. De rest van de gerechten zijn kant en klaar en geschikt voor vegetariërs.

   Natascha

  • Vitadis sluit goed aan op mijn drukke levensstijl. Sporten en bewegen is altijd mooi meegenomen maar is niet perse nodig (maar helpt wel voor een nog beter resultaat). De recepten zijn eenvoudig klaar te maken en het smaakt echt lekker. Wat mij vooral bevalt is dat ik ’s avonds ‘gewoon’ lekker warm mag eten met mijn gezin. Overdag heb ik het gemakt van lekkere gerechtjes die ik met de producten uit het vitadis pakket eenvoudig zelf kan bereiden. Naast de coaching en goede begeleiding die je krijgt is het ook mogelijk uit de receptenboeken te blijven koken, wat de kans op het jojo effect echt heel klein maakt.

 13. Hoi Natascha!

  Ik wil graag het Vitadisdieet proberen, maar ik heb er eigenlijk nog twee vragen over: is het mogelijk om meerdere pakketten tegelijk te kopen en dan 1 keer verzendkosten te betalen? Want voor zover ik het heb gezien op de site, is dat niet mogelijk. En is het mogelijk om 2 of meerdere keren fase 1 te kopen, ook al is het voor 1 persoon? Of moet je eigenlijk meteen na 1x fase 1 overgaan op fase 2?

  • Hoi Daphne,

   Ik heb het voor je nagevraagd. Als je meerdere pakketten tegelijkertijd besteld dan betaal je in eerste instantie over iedere pakket de verzendkosten. Als je na het bestellen mij een berichtje stuurt dan zal ik ervoor zorgen dat de teveel betaalde verzendkosten gecrediteerd worden zodat je maar een keer de verzendkosten betaald.

   Bestellen kan via deze actiepagina

   Je mag fase 1 meerdere keren herhalen. Dit is afhankelijk van je doel (streefgewicht) Tijdens de online coaching en begeleiding van fase 1 krijg je hier duidelijke uitleg over.

   Succes!

   Natascha

 14. Zojuist heb ik het fase1 pakket besteld en ik begin zodra ik het heb ontvangen. Mijn bevindingen zal ik hier plaatsen en ik hoop dat ik jullie (en mezelf) niet teleur stel.

  marjan

  • Beste Lisanne,

   Wil je snel resultaat en het liefst ook zo veel mogelijk? Kies dan voor het hoofdpakket of ook wel ‘Fase 1’ genoemd. In Fase 1 valt je het meeste af, dit komt omdat Fase 1 het compleetst is, het bevat de grootste hoeveelheid producten, het beste coaching programma en de meeste informatie. Mocht je Fase 1 volledig doorlopen hebben en ben je van mening dat je nog meer gewicht wilt verliezen? Geen probleem, de startpakketten zijn gewoon te combineren, de producten en methodes zijn uiterst gezond en anders dan bij bijvoorbeeld het ‘crashdieet’ kun je Vitadis voor langere tijd blijven volgen. Geen terugval meer, geen jojo effect maar makkelijk en bewust afvallen, net zoveel als je zelf wilt.

   Meer vragen (en antwoorden) kun je vinden op het Vitadis Forum.

   Natascha

 15. Ik heb erg veel interesse in het dieet. Ben ook al veel aan het rondneuzen over het dieet. Ik begrijp dus dat je kunt beginnen met fase 1 van €87,- voor 10 dagen. Maar hoe gaat het dan verder? Moet je dan weer een nieuwe fase bestellen met dezelfde kosten of kan je ook op “eigen houtje” verder gaan met dezelfde recepten.
  Groetjes Michelle

  • Beste Michelle, Een fase 1 pakket duurt ongeveer 10 dagen. Tijdens deze periode val je snel af. Ben je van mening dat je nog meer kilo’s wilt verliezen? Je kunt er gewoon opnieuw een fase achteraan plakken. Wil je na fase 1 geleidelijker afvallen, kies dan voor het fase 2 pakket. Je kunt ook zelfstandig doorgaan met de recepten en online coaching die je ontvangt tijdens de eerste fase. Ben je tevreden met het resultaat? De coaching en de gezonde recepten gaan zorgen voor kleine aanpassingen in je leven waardoor je ook daadwerkelijk op gewicht blijft.

   Natascha

   Veelgestelde vragen over vitadis kun je overigens vinden op het vitadis forum

  • Ik ben begonnen met het vitadis dieet.
   Ik ben maandag begonnen, en ben al 2kg verloren. Dit is een goed begin hé.

   Maar ik heb in het verleden ook nog een prot.dieet gedaan, en dat ging ook goed.
   Toen was ik 20kg afgevallen, maar na een 6 maanden waren er al 15kg terug bij :-(

   Nu begin ik met volle moed, én met jouw steun aan een nieuwe poging.
   En ik heb het gevoel dat het nu wel zal lukken :-)

   Maar nu was mijn vraag:kan ik ook gewoon aparte produkten bestellen, of is het alleen met het starterspakket ?
   Of stel jij voor om toch maar te beginnen met het starterspakket ? Daar zit meer info bij zeker?

   En is het dan duidelijk wat ik enkel in fase 1 mag eten?
   Want nu heb ik wel af en toe trek.

   Kitty

  • Beste Kitty,

   Dank je voor je email, en goed om te lezen dat je al twee kilo kwijt bent!

   Het verschil van Vitadis ten opzichte van andere (proteïne) dieten is de samenstelling en de recepten. Het is belangrijk om de recepten zo strikt mogelijk te volgen. Ik heb Vitadis zelf ook gevolgd (-12 kilo in bijna 2 maanden) en ik herken je vraag over de losse producten. Gelukkig heeft Vitadis een een webshop waar je losse producten kunt bestellen.

   De webshop is erg handig omdat je er door de standaard pakketten achterkomt welke producten je lekkerder, of juist minder lekker vind. Door de webshop te gebruiken kun je zelf bepalen wat je besteld en eet, handig!

   Als je honger hebt dan adviseer ik je om een extra reepje te nemen, deze werken verzadigend (= minder honger).

   Met Gezonde Groeten,

   Sanne

 16. Dag Mala,

  Alle dagelijkse eetmomenten zitten in het startpakket behalve het avondeten.
  Omdat je veel eetmomenten over de gehele dag hebt is het avondeten echter een kleine portie, hierdoor ook een stuk goedkoper dan een normale avondmaaltijd.
  Het startpakket is voor 1 persoon, bestel je echter 2 pakketten tegelijkertijd dan betaal je maar 1 keer verzendkosten.

  Mocht je verdere vragen hebben kun je gerust even contact met onze helpdesk opnemen, we helpen je graag verder!

 17. Hey Natascha,

  Dank je voor je uitgebreide review.
  Ik heb Vitadis al eens gevolgd en kan me echt goed inleven in je verhaal.
  Het is een super dieet (heb het overigens wel met een coach gedaan, er zit een consulent bij mij in de buurt) en het is prima vol te houden!

  Ik ben in 5 weken tijd ruim 16 kilo kwijt geraakt.
  De eerste weken gaat het erg snel, daarna stabiliseer je maar het is helemaal afhankelijk hoeveel je ervan af wilt hebben.
  Ik baal alleen wel een beetje dat er nu pas een kortingsactie is, ik heb het volle pond betaald.

  Ik kan het in ieder geval aanraden top bedrijf en top product!

  Groetjes Fleur

 18. Ik heb bijna twee jaar powerslim gevolgd via een consulente bij de sportschool. Het ging super en de begeleiding was goed. Ik heb veel geleerd en ben best veel afgevallen. Ik ben gestopt met powerslim omdat het me ging tegenstaan dat ik overal voor moest betalen, ook het consult. En de prijzen van de producten zijn absurd. Ik heb sinds kort een online vitadis account en zie dezelfde dingen terug die ik bij powerslim heb geleerd. Dit kost me niets en de producten zijn ook veel beter betaalbaar. Ik ben meteen ingestroomd in fase 2 en ondanks dat ik bij powerslim stil stond ben ik nu weer langzaam aan het afvallen.

  Een aanrader!

  Anne

  • Al meer dan 2,5 jaar lang ben ik die oude Barbara niet meer. YES! Confronterende foto voor mij maar het voelt goed om te laten zien aan jullie. Ik begrijp namelijk hoe het voelt om kilo’s kwijt te willen en ook daadwerkelijk te verliezen! Mijn vitadis begeleiding komt daardoor voort uit oprechte ervaring. Bekijk hier mijn foto’s

  • Een dieet dat hoog is in proteïne kan grote schommelingen in de bloedsuikerspiegel doen afnemen. Hierdoor is het, in gematigde vorm en bij langdurige toepassing, uitermate geschikt voor mensen met hypoglykemie of diabetes.

 19. Dit ligt dat helemaal aan je intenties. Wil je snel resultaat en het liefst ook zo veel mogelijk? Kies dan voor het hoofdpakket of ook wel ‘Fase 1’ genoemd. In Fase 1 valt je het meeste af, dit komt omdat Fase 1 het compleetst is, het bevat de grootste hoeveelheid producten, het beste coaching programma en de meeste informatie. Mocht je Fase 1 volledig doorlopen hebben en ben je van mening dat je nog meer gewicht wilt verliezen? Geen probleem, de startpakketten zijn gewoon te combineren, de producten en methodes zijn uiterst gezond en anders dan bij bijvoorbeeld het ‘crashdieet’ kun je Vitadis voor langere tijd blijven volgen. Geen terugval meer, geen jojo effect maar makkelijk en bewust afvallen, net zoveel als je zelf wilt.

  Natascha

 20. Een pakket duurt ongeveer een week (of langer), in deze week val je snel af. Ben je van mening dat je nog meer kilo’s wilt verliezen? Je kunt er gewoon opnieuw een fase achteraan plakken. Ben je tevreden met het resultaat? De coaching en de gezonde recepten gaan zorgen voor kleine aanpassingen in je leven waardoor je ook daadwerkelijk op gewicht blijft.

  Er is al een pakket vanaf 27 euro. Het pakker van 236 euro is tijdelijk met 60% korting verkrijgbaar voor 87 euro. Meer informatie en bestellen kan via deze link

  Natascha

 21. Hallo,

  Het dieet is me toch niet helemaal duidelijk. Hopelijk kan me iemand verduidelijking geven.

  Ik begrijp dat je dus 3 maaltijden en 3 tussendoortjes moet eten, allemaal vitadisproducten.
  Hoe zit het met fruit en groente? Mag dit onbeperkt gegeten worden, of sommige fruit en groente wel en sommige niet?
  En welke dranken mag je wel of niet? Zoals koffie? light-drank? Zuivel?
  Wat combineer je bijvoorbeeld met de museli van Vitadis? of de crackers? Mag er beleg op?

  Hoe doen jullie het met je werk?
  Ik werk fulltime en het liefst wil ik niet met potjes en pannetjes aankomen. Het moet praktisch en gemakkelijk zijn.

  Ik hoor graag meer van de ervaringsdeskundige onder ons.

  gr. Meidje88

  • Beste Meidje88,

   Vitadis voorziet je naast producten van uitgebreide documentatie, recepten en een online gebruikerspagina waar je kunt inloggen. Hier kun je zien wat toegestaan is en worden je vorderingen bijgehouden. Je kunt hier ook rechtstreeks contact opnemen met een vitadis coach. Klik hier voor het demoaccount om een indruk te krijgen.

   Vitadis is praktisch, effectief en goed te combineren met een full-time job.

   Natascha

  • ik heb maandag het vitalis startpakket vazen en besteld. gisteren stond de koerier al voor de deur met het pakket. ik had niet gedacht dat het niet door de brievenbus zou passen dus ik was helaas niet thuis. via de website kom ik er voor kiezen om de corea nogmaals langstraat laat komen op een afgesproken tijd, of ik kon kiezen voor een afhaalpunt bij mij in de buurt. ik heb ervoor gekozen om het pakket naar een boekwinkel bij mij in het dorp te laten brengen. naar mijn werk ga ik het daar ophalen. ik wil volgende week maandag beginnen. zijn er hier mensen die een dagboek je hebben bij gehouden? ik ben benieuwd naar ervaringen van anderen denk dat ik mij zal motiveren. in totaal wil ik bijna 10 kilo afvallen.

   wish me luck!

   Jacqueline

  • vitadis gaat goed bij mij.
   Ben laatst op de weegschaal geweest en woog 67 kg
   Dus ik ben in ongeveer 1 maand 8 kg afgevallen, woog voorheen 75 kg.
   dus het gaat goed.

   Groet,
   Lydia

  • @patrick, normaalgesproken wordt het de volgende werkdag verzonden, in jou geval is dat maandag. Je hebt het pakket dan dinsdag in huis. Je ontvangt via email een ’tracke & trace code’ van de post waarmee je het pakket kunt volgen. Tevens ontvang je een inschrijving voor de online coaching. Het is allemaal erg goed geregeld. Via het portal krijg je toegang tot coaching en recepten en via email krijg je motiverende mails met tips en extra informatie. Je kunt rechtreeks vragen stellen aan een persoonlijke coach.

   gerlinda

  • Ik heb het fase 1 en fase 2 pakket achtereenvolgend gevolg. Wat mij goed bevalt ten opzichte van andere dieten is dat je geen hongergevoel hebt gedurende het dieet. Dit is namelijk iets waar ik in eerste instantie namelijk wel tegenop. Ik had geen zin om mezelf een tijdlang uit te hongeren om zo de kilo’s kwijt te raken, en ik weet uit ervaring dat ik het met hinger niet vol ga houden. De zeldzame momenten dat ik ‘lekkere trek’ had op vrijdag of zaterdagavond kon ik goed invullen met een zakje verantwoorde snacks die in het vitadis pakket zitten (ideaal). Ook was ik bang voor het jojo-effect. Dat wilde ik allemaal zien te voorkomen. Omdat je bij het slanker leven plan van vitadis liefst 5 eetmomenten per dag hebt is er totaal geen honger en nu ik inmiddels 4 maanden op mijn streefgewicht zit heb ben ik ook overtuigd dt het jojo-effect niet gaat komen. Conclusie: Het overgewicht gaat er gemakkelijk, snel en blijvend vanaf.

   Patricia

  • Mijn naam is Johan en ik ben 24 jaar. Ik zit niet lekker in mijn vel en wil daar graag iets aan doen. Het lukt mij alleen niet. Tussen mijn 9e en 19e levensjaar heb ik altijd fantiek gevoetbald. Na een zware knie blessure ben gestopt met voetballen. Ik heb redelijk aanleg om snel zwaarder te worden. Ook mijn eetpatroon is verre van gezond. Ik probeer vaak om dit te veranderen en er ook bij te sporten, maar ik val steeds weer terug in het oude verkeerde patroon. Het probleem is dat ik mij enorm onzeker voel wat betreft mijn uiterlijk. Sommige vrienden zien er top uit terwijl die ook erg slecht eten. Ik ben op dit moment 96 kg. Ik ben 1.81 lang. Ik ben helemaal geen obese geval, maar ik voel mij niet lekker. Ik krijg nu echt een buikje en daar ben ik erg verdrietig van. Ik wil ook lekker mijn shirt uit kunnen doen zonder dat ik mij schaam. Nu heb ik wel op internet gekeken naar sportschema’s en gezonde eetpatronen. Nu vind ik het heel vervelend dat er zoveel verschillende meningen zijn op internet wat je zou moeten doen. Mijn vraag aan : heeft u een aantal tips voor mij hoe ik hiermee om kan gaan? Is er een schema waarvan u zegt; gebruik het en je gaat resultaten zien. Inmiddels heb ik een abonnement afgesloten op de sportschool dus dat is een begin.

   Kan vitadis mij helpen?

   Alvast bedankt,

   Johan

  • Ik heb fase 1 en 2 gevolgd waardoor ik bijna 10 kilo ben afgevallen. Ik wil nog een paar kilo kwijt en weet door de twee fases precies hoe het werkt en wat ik nodig heb. Kan ik ook losse producten bestellen? in de standaard pakketten zitten te veel dingen voor mij.

   Lisa

  • Ik ben een vrouw van 41 jaar en ik heb al heel wat gedaan om af te vallen. Ik heb op 1 februari 2013 een maagverkleining laten doen waarmee ik 60 kilo ben afgevallen, maar ik zou zo graag nog 10 a 15 kilo kwijt willen. Ik merk nu dat ik stil kom te staan in het afvallen en ik wil heel graag nog afvallen. Ik wil geen crashdieeten meer, maar een verdere gezonde levensstijl. Ik ga 2 keer per week naar de sportschool.

   Met vriendelijke groet,
   Angelique

  • Ik ben 8,8 kilo afgevallen dmv de vitadis en de app my fitness pal.

   Dankzij vitadis ben ik er achter gekomen dat sommige week menu’s van sonja bakker laag in calorieën zitten. Dus vulde het aan met extra fruit , boterham of yoghurt.

   Nu ik op mijn streefgewicht zit , eet ik zo rond de 1600 a 1700 calorieën.
   Vanaf morgen ga ik het proberen zonder app en calorieën tellen maar met de recepten van vitadis
   Ik weet wat ik ongeveer kan eten op een dag.

   suus

  • Ik ben tot nu toe 8kg kwijt en begin de stabilisatie en volhardingsfase. Graag zou ik niet meer afvallen en momenteel heb ik weinig energie (verzuurde spieren). Ik vraag dus het volgende: Moet ik de twee eetlepels haverzemelen nog verder gebruiken want die geven volgens mij de verdere afvalling.
   Graag een antwoordje;
   Met achting en groetjes.
   Joke

  • Ik wil graag starten met Vitadis. Mijn probleem is dat ik heb last van overgewicht ik ben 93 kilo en ik wil naar de 80 kilo wat moet ik doen om gezond en afvallen me vriend en ik hebben een kinder wens ik moet ook afvallen van de gynocoloog hij adviseerd mij om met vitadis te beginnen. Ik heb zojuist besteld en ga maandag starten. Wens me veel succes!

  • Sanne,

   Misschien dat ik even bij jouw mijn vraag kan neerleggen. Wij zijn samen succesvol aan het afvallen en willen straks ook samen het fase 2 pakket bestellen. Alleen vind ik het heel vervelend dat je geen 2 pakketten in één keer kunt bestellen en ook steeds dubbel verzendkosten moet betalen.
   Misschien kun je hier uitleg over kunt geven en/of misschien dat er eventueel een tegemoetkoming in de kosten kan plaatsvinden als we fase 2 gaan bestellen. Ik denk namelijk dat ons geval niet vaak voorkomt.

   Met vriendelijke groet,

   Anette

  • Beste Anette,

   Allereerst mijn complimenten dat jullie zo goed bezig zijn!

   Als je de volgende keer meerdere pakketten besteld, stuur me dan nadat je besteld hebt een berichtje via het contactformulier. Ik zorg er dan voor dat de teveel betaalde verzendkosten worden gecrediteerd. Zorg er wel voor dat je besteld via deze link.

  • Vitadis spreekt me aan. ik zou een mooi voorbeeld kunnen zijn van veel beweging en toch zeker niet afvallen opletten om tenminste niet aan te komen. Helaas manlief woont in Heemskerk woon zorg dag en nacht ik beloof te komen en ga naar hem. Jammer misschien volgende keer? Nu is mijn man eer nog en ziet me graag Dementerend je weet niet hoelang op dit niveau Dan maar geen wespentaille meer, ruime kleding mijn zus zou gezegd hebben: het bovenste kleed bedekt het onderste leed.Sanne mijn dank voor de uitnodiging Hartelijke groet Jeanne

  • Sandra’s Vitadis Slanker Leven Plan dagboek

   Catchy naam he;)

   Even een kleine update van mijn kant, deze week ben ik begonnen met het Slanker leven Plan.
   Ik ben nu 2 dagen op weg en eigenlijk gaat het best goed.
   Ik had verwacht toch wel meer honger momenten te hebben (ben een persoon die onder het motto ‘eerst zien dan geloven’ leeft maar dit gaat best goed.
   Zelf denk ik dat het komt omdat je echt vaak wat eet op een dag, normaal eet ik meestal 3 keer per dag en dan veel, nu eet je ong. 6 keer per dag en een stuk minder.

   De producten in het dieet zijn prima te eten, ik gebruik de bijgeleverde shakebeker niet maar gebruik een staafmixer voor de shakes ed.
   De receptengidsen zijn duidelijk en staan vol met makkelijk te bereiden gerechten. Overigens ook wel fijn, mijn man eet gewoon mee en heb geen klachten gehoord.
   Iedere avond krijg ik een email van de online coach met een eetdagboek, dit maakt het dieet makkelijk te volgen, ik gebruik gewoon precies dezelfde volgorde.
   Wel een eerste minpuntje ontdekt, de app voor Android vind ik niet echt super veel toevoegen, het online account is wel handig om progressie bij te houden.

   Ik heb me nog niet gewogen, dit ga ik over 2 dagen doen.

   Groetjes,

   Maia

  • Mijn ideale gewicht is 56 à 60 kg.

   Ik heb al verscheidene dieten geprobeerd, maar helaas nooit volgehouden, wegens constant hongergevoel, appelflauwte gevoel.
   Nood aan suikers.

   Zwaar werk moeten verrichten met heel weinig voedsel of voedsel die mij geen verzadiging geven; opgeven.
   Sporten heb ik helaas geen tijd voor en wegens hernia in de rug ( al 23 jaar lang) ben ik al heel tevreden dat ik mijn zwaar werk nog kan doen.

   Met vriendelijke groeten,
   Ingrid

  • Sandra’s Vitadis Slanker Leven Plan dagboek

   Nou 2 dagen verder en de eerste weging, na in totaal 4 dagen diëten blij verrast. 3,4 kilo kwijt!
   Mijn coach gaf al wel direct aan dat je in het begin ook veel vocht verliest dat het lichaam vasthoudt dus dit moet ik meerekenen maar dit maakt me eerlijk gezegd niet uit.
   Ik kan het direct zien in mijn taille, broek zit een stuk losser en dit is zo’n motivatie boost!!!

   Verder betreffende het dieet, ik had gister een beetje een dipje aan het einde van de dag maar had er vandaag geen last meer van.
   De eiwitrijke producten smaken echt prima, vooral de repen zijn lekker en ook de speciale producten als choco muesli, pannenkoeken etc.
   Ik heb er vertrouwen in dat ik dit gemakkelijk vol kan blijven houden dus daar ben ik best wel blij mee, had het dieet wel wat zwaarder ingeschat.
   Een ding dat is wel mis is brood maar ja, je moet er wat voor over hebben en natuurlijk kun je zo nog wel even verder gaan. (patat, kroketten, pizza hahaha)

   Over een paar dagen kunnen jullie weer een update van me verwachten.

   Groetjes,

   Maia

  • Ik ben 46 jaar en vecht al mijn hele leven tegen overgewicht. Ik was 7 jaar toen ik voor t eerst op dieet ben gezet en vanaf dat moment ben ik het voorbeeld van het jojoeffect. Ik ben al vaker flink wat kilos afgevallen. 20 jaar geleden viel ik 50 kilo af omdat ik heel graag een kindje wou en heb daar een prachtige dochter aan over gehouden die nu 19 jaar is. Maar met haar had ik ook mijn 50 kilo er weer bij op. Omdat ik heel graag een broertje of zusje voor haar wou en het lijnen niet meer lukte heb ik 16 jaar geleden een maagband gekregen. Weer had ik er een jaar later een prachtige dochter bij en mooier nog in de 5 jaar na mijn maagband kreeg ik 4 prachtige kinderen 2 jongens en 2 meisjes. Ik ben in die jaren meerdere keren rond de 130 kilo geweest en meerdere keren afgevallen tot onder de 100 kilo maar steeds zat t er sneller weer bij op dan t er af ging. De laatste keer heb ik een half jaar op camebridge shakes geleefd en ben toen 60 kilo afgevallen. Maar toen ik stopte zat dat er in 3 mnd weer bij op. Ik heb t een beetje opgegeven na die poging. Ik ben nu sinds een half jaar bezig met vitadis en tot nu toe bijna 30 kilo afgevallen. Het verschil is dat ik door Vitadis heb geleerd welke keuzes ik moet maken en ook nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt heeft de online coach me tips gegeven die me helpen om mijn behaalde resultaat te behouden. Vitadis is een aanrader voor iedereen die het niet op eigen kracht kan of bang is voor het jojo-effect.

   Sandra

   Liefs Sandra

  • Mijn ideale gewicht is 54 kg en ik heb al geprobeerd gezonder te eten , herbalife, LR shakes. het loopt telkens mis aangezien ik dit niet volhoud ik haat het elke dag zo’n shakes te moeten drinken die gewoon niet lekker zijn maakt eigenlijk niet echt uit ik probeer gewoon dit omdat het ook niet zo heel duur is en hopelijk dat het ook werkt en dat het beter vol te houden is zodat ik terug wat kan afslanken.

  • Ik vind geen info over wat het dieet nu precies inhoudt. Ik vind enkel terug wat het niet is…
   Een koolhydraatarm dieet is voor mij moeilijk daar als ik een hypoglycemie heb ik sowieso KH moet innemen.

   Proteïnedieet (KH-arm) op basis van shakes zet dan de nieren te veel onder druk wat ook afgeraden wordt bij diabetespatiënten.

   Ik wil eindelijk breken, met het tussendoor snoepen en zo, ik heb geen overgewicht, maar voel me gewoon slecht in mijn vel. En zou graag die laatste 6 kg afvallen, maar het karakter ontbreekt me om een dieet vol te houden.

   Vandaar mijn vraag kan ik als diabetespatiënt uw dieet volgen en waarom zou dit wel lukken waar andere diëten falen?
   Want ik weet maar al te goed wat goed is en wat slecht, maar daarom doe je het nog niet….

   Alvast bedankt voor uw feedback.

   Met vriendelijke groeten,
   Ester

  • Graag wil ik vier kilo afvallen, ideaal gewicht is dan 59 kg
   Ik wil weer gemotiveerd worden. Het lukt me steeds niet die laatste kilo’s weg te krijgen. Twee jaar geleden is me dat wel gelukt door zelf goed op te letten.
   Wel een verkeerde periode om te starten is het niet?

   met vriendelijke groeten

   Toos ten Kate

  • Ik ben 1,60 m en voor mijn twee zwangerschappen woog ik 55kg op het einde van mijn laatste zwangerschap woog ik 79,8. Gelukkig heb ik op mijn eigen kracht en de sportschool er al flink wat kilo,s afgekregen en weeg ik nu 59,8. Het liefst wil ik nog een kilo of 5 afvallen,maar de laatste kilo,s zijn toch het moeilijkste om eraf te krijgen. Ik eet verder gezond en niet teveel, wandel ook veel met de kinderen. Het moeilijkste is toch wel het hongergevoel en kan daarmee toch wel wat ondersteuning gebruiken om nog een paar kilo af te vallen. Daarom zou ik heel erg graag vitadis willen uitproberen, om te zien of ze ook echt een goede ondersteuning zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Roxanne

  • ik had 3 weken in een luxe resort op bali kunnen zitten van al het geld dat ik heb uitgegeven aan diëten, hypnotherapie, begeleid sporten, levensgevaarlijke druppels uit België etc. En waar het telkens op misloopt is dat ik mijn mindset niet goed krijg en uiteindelijk steeds wanhopiger wordt..

   Ik weet heus wel dat ik niet obese ben maar ik wil van het feit af dat ik dagelijks bezig ben met mijn gewicht. ik volg nu het online programma van vitadis. Dit voelt goed en het is ook beter vol te houden dan alles wat ik in het verleden heb gebruikt. De afgelopen maand ben ik iets meer dan 5 kilo kwijt. Nog maar 2 te gaan! Vitadis is voor mij eindelijk iets dat werkt!

   Esther

  • Beste Sanne,

   Hartstikke bedankt voor de trouwe mails die ik altijd krijg.
   Ze zijn voor mij erg waardevol. Zeker ook het dieet wat ik volg van Vitadis geweldig 17 kilo afgevallen.
   Toch viel mij iets in onderstaande mail op.

   In verband met bepaalde reden heb ik geen Facebook. Betekend dit dat dat ik niet kan winnen.?? En als ik win ;-)) eh krijg ik dit dan ook persoonlijk te weten?

   ik zie je antwoord gaarne tegemoet

   gr DIDI

  • Ik ben 12 januari gestart met het dieet. Ik ben 2kilo vermagerd op 1 week. Mijn vraag is: ik werk als thuisverpleegkundige en hierdoor ben ik veel onderweg. Ik start ’s morgens om 6u30 en ben meestal klaar rond 13u met werken. Heeft u handige tips voor een gemakkelijk ontbijt, tussendoortje? Als ik om 5u30 opsta heb ik nog geen zin in eieren en etc.. met als resultaat dat ik meestal de hele voormiddag niets eet omdat ik er geen tijd voor heb. Zijn eventueel proteïne repen een oplossing?

  • Ik ben een vrouw van 54 jaar.
   Mijn huidige gewicht is 84 kg en ik ben 176 cm. Ruim 7 jaar geleden gestopt met roken, daarna flink aangekomen. Mijn streefgewicht is 75 kg. Ik wil graag ongeveer 10 kg kwijt, maar ook blijvend kwijt houden! Dat is dus het probleem.. Eerder was ik met een koolhydraat arm dieet 7 kg kwijt, maar als je weer ‘normaal’ gaat eten, zitten die kilootjes er zo weer aan! Zo ook ooit afgevallen met behulp van Herbalife.. Maar ook na het stoppen hiermee, weer gaan groeien.. Ik ben twee weken geleden gestart met vitadis en dit bevalt me goed. Geen honger en een goed resultaat.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in