Vitadis Slow Juices

Een gezond leven is natuurlijk iets waarvan iedereen bijna unaniem zegt dat het goed is. Natuurlijk voel je je lekkerder en een gezondere leefstijl leidt vaak ook tot minder kwalen op latere leeftijd. Hoe kan het dan dat veel mensen toch een relatief ongezond leven leiden, terwijl ze zelf toegeven liever gezond te willen leven? Het antwoord heeft te maken met een al te menselijke oorzaak, namelijk gemak en comfort. Gezond eten kost gewoonweg meer moeite en vaak ook meer geld. Dus het is met die reden voor veel mensen niet zo aantrekkelijk om gezond te leven. Denk bijvoorbeeld aan de gezonde smoothies die tegenwoordig erg in trek zijn. Deze zijn gezond en zitten boordevol vitamens en bouwstoffen. Maar om een smoothie te bereiden ben je toch al snel weer een tijdje bezig. Je moet immers veel verschillende groenten en fruitsoorten toevoegen. Deze moet je van te voren vaak schoonmaken of schillen én je moet deze ingrediënten ook nog eens allemaal apart kopen. Dat is veel werk voor één smoothie. Daarom zijn er nu de zogenaamde Vitadis slow juices. Deze hoef je niet zelf te bereiden en kun je direct consumeren. Ideaal dus, want het is zowel gezond als gemakkelijk!

Wat zijn Vitadis slow juices?

De kunst van elk sapje is om er zoveel mogelijk vitamines uit te halen. Vaak heb je te maken met groente en fruit waar veel vitamines in zitten voordat je er mee aan de slag gaat (koken, persen, schillen, hakken enzovoorts). Helaas gaan veel vitamines tijdens dit soort processen verloren. De zogenaamde slow juices zorgen ervoor dat zoveel mogelijk vitamines behouden blijven en dus in je lichaam terecht komen. Slow juices kunnen tot wel 85 % van de maximale hoeveelheid vitamines behouden en dat is veel! Slow juices worden geperst zonder dat er warmte gegenereerd wordt. Alle ingrediënten worden koud geperst via een kneusmethode. De ingrediënten worden dus niet gecentrifugeerd, want daar komt warmte bij vrij. Daarnaast worden slow juices op een langzame wijze geperst en hierdoor blijft de smaak ook nog eens behouden. Vaak is het zo dat hoe gezonder je sapje is, des te minder lekker smaakt het, maar met slow juices is dit geenszins het geval. Slow juices zoals bijvoorbeeld de Vitadis slow juices of de Uzuma slow juices zijn naast gezond ook nog eens erg smaakvol, want door het langzame persproces blijven de smaken gepreserveerd en kun je genieten van een heerlijk gezond sapje.

De voordelen van de slow juices

Het grote voordeel van slow juices die je bestelt via een website is natuurlijk dat je de flesjes thuis krijgt toegestuurd. Je hoeft dus zelf niets te doen, behalve even 1 minuutje van je tijd uittrekken om slow juices van jouw keuze te bestellen. Je kunt slow juices bij verschillende websites bestellen. Welke website het beste is hangt af van je eigen wensen. Als je bijvoorbeeld slow juices bestelt via de Vitadis website dan kun je kiezen voor verschillende boxen. Daarnaast krijg je per box een E-book met daarin alle informatie over slow juices en handige tips om je leven nog gezonder te maken. Een belangrijk voordeel van de Vitadis slow juices ten opzichte van andere sapjes, is dat de Vitadis slow juices vers zijn. Andere merken gebruiken in de regel diepvries producten, zodat ze de flesjes met sap gemakkelijk op kunnen sturen. Dit is altijd net even iets minder gezond, want op het moment dat je de sapjes gaat invriezen en ontdooien verlies je vitamines. Als je via de website van Vitadis bestelt dan heb je zelf de mogelijkheid om te kiezen voor een box met 9, 15 of 21 flesjes. Je kunt dus zelf bepalen hoe fanatiek je gaat beginnen met de Vitadis slow juices.

De verschillende boxen van Vitadis slow juices

Vitadis slow juices zijn te verkrijgen via 4 verschillende start boxen waarmee je direct kunt beginnen met het drinken van Vitadis slow juices. Waarom vier verschillende boxen met Vitadis Slow juices? Dit is omdat elke samenstelling van groente en fruit andere stoffen en vitmines vrij laat komen en die stoffen en vitamines hebben verschillende functies in het menselijke lichaam. Gezondheid uit zich op verschillende manieren. Daarom zijn er de volgende boxen met Vitadis slow Juices te bestellen:

 • De Vitadis Detox box
 • De Vitadis sport box
 • De Vitadis Healthy slim box
 • De Vitadis Booster box

Elke box beschikt over flesjes met verschillende ingrediënten die daarmee het beste het gewenste resultaat teweegbrengen. Zo is het voor bijvoorbeeld detox doeleinden, handig om gebruik te maken van Vitadis slow juices waarin de volgende ingrediënten zijn verwerkt:

 • Venkel
 • Romaine-sla
 • Komkommer
 • Bleekselderij
 • Gember
 • Appels
 • Citroenen
 • Tarwegras

Zo heeft elke box flesjes met verschillende ingrediënten waarvan de combinatie geschikt is voor bijvoorbeeld detox doeleinden of juist beauty, sport en/of power doeleinden.

Wil je serieus aan de slag met je gezondheid en hecht je veel waarde aan verantwoord en lekker eten? Het krachtige TimFit Afslankprogramma richt zich op kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld om naadloos aan te sluiten om de dagelijkse behoeften. Heb je een voedselintolerantie, wil je verantwoord snacken of is afvallen je doel? Dan zijn de producten van TimFit echt iets voor jou!

Gebruik de kortingscode vetvrij en profiteer van 10% korting op het complete assortiment. (verloopt binnenkort)

Gezonde Groeten,

[thrive_leads id=’54708′]

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in