Vitaepro Review en Ervaringen

Je kunt ze bijna niet gemist hebben, de reclames met oud Olympisch kampioen Erben Wennemars. In deze advertenties prijst hij VitaePro aan, een Noors voedingssupplement.

VitaePro belooft jouw spieren en gewrichten te ondersteunen. Is het de moeite waard om VitaePro te kopen, of zijn andere producten beter?

Hier ga ik je in deze review alles over uitleggen

Vitaepro review
Vitaepro review
 • Wat zijn de ingrediënten van VitaePro ?
 • Word VitaePro goed getest ?
 • Is er een VitaePro Forum ?
 • Wat is VitaePro Plus ?
 • Kun je VitaePro los kopen ?
 • Wat zijn de VitaePro beoordeling ?
 • Hoe kan ik VitaePro opzeggen ?
 • Is VitaePro een abonnement ?

Wat is VitaePro?

VitaePro is een supplement met 4 vitamines (B12, C, D3 en E), een mineraal (seleen), omega 3 vetzuren, een plantenextract (Boswellia) en een aantal anti-oxidanten. Het supplement is bedoeld ter ondersteuning van de spieren en gewrichten, al geven de makers zelf aan dat er een aantal positieve ‘bijwerkingen‘ zijn. De stoffen in het supplement zijn immers niet alleen goed voor de spieren en gewrichten.

VitaePro komt in een capsulevorm. Je kunt zelf kiezen of je een enkele of een dubbele dosering neemt op een dag. Je neemt deze dosering in tijdens een maaltijd met een glas water.

VitaePro is een product van het Noorse bedrijf VitaeLab. Dit is een onderdeel van een groter concern, genaamd NutraQ. VitaePro wordt vooral in Scandinavië veel verkocht. Het bedrijf heeft ook een kantoor in Amsterdam, van waaruit de Nederlandse markt wordt bediend.

Vitaepro review en ervaring
Vitaepro review en ervaring

Testpersonen Gezocht (gratis en geen abonnement)

Nog 42 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is VitaePro geschikt?

Bij medicijngebruik dient de arts geïnformeerd te worden over het gebruik van VitaePro. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen.

Is VitaePro effectief?

We hebben VitaePro aan een onderzoek onderworpen om te kijken of het de belofte waarmaakt. Helpt het middel echt om de spieren en gewrichten soepel te houden?

Van alle vitaminen in VitaePro is op een of andere manier wel bewezen dat zij bijdragen aan gezonde spieren en gewrichten. Zo draagt vitamine D bij aan sterkere spieren, vooral bij oudere proefpersonen (bron). Ook het mineraal seleen is effectief en kan helpen tegen het ontstaan van ontstekingen in de gewrichten (bron).

https://www.youtube.com/watch?v=pWr5py2MadE

Een ander actief bestanddeel zijn de Omega 3 vetzuren. Deze kunnen helpen bij het tegengaan van ochtendstijfheid en gewrichtsklachten (bron).

Een belangrijk ingrediënt in VitaePro is Boswellia. Uit een onderzoek met meer dan 30 verschillende plantenextracten kwam naar voren dat Boswellia een van de meest effectieve extracten is voor de gewrichten (bron). Waar je de andere ingrediënten ook wel uit multivitamine pillen of visolietabletten kunt halen, is Boswellia echt een unieke toevoeging.

Vitaepro review
Vitaepro review

Wat kost VitaePro?

VitaePro komt in een abonnementsvorm. De eerste twee maanden betaal je €19.90 inclusief verzendkosten.

Iedere volgende zending kost €38.35. Het is niet altijd makkelijk om een abonnement als deze te beëindigen. Wil je het abonnement toch stopzetten, doe dit dan zo snel mogelijk nadat je een zending hebt ontvangen.

VitaePro vermeldt wat ons betreft niet duidelijk genoeg dat je voor deze prijzen slechts één capsule per dag in kan nemen. Wellicht wil je liever twee capsules en dan gaan bovengenoemde prijzen keer twee.

Een verder nadeel aan de abonnementsvorm is dat je het product niet flexibel in kunt nemen. Als je af en toe een keer wat extra ondersteuning voor je spieren of gewrichten wilt, dan blijf je zitten met een grote voorraad.

Voordelen

Het supplement is niet zo duur. Je kunt zelf een vergelijkbaar supplement samenstellen, maar dat levert niet heel veel voordeel op.

Nadelen

VitaePro heeft een hele aggressieve marketingcampagne opgezet. Het bedrijf gebruikt steeds terugkerende advertenties vanaf het moment dat jij interesse hebt getoond in het product. Deze advertenties kunnen erg hinderlijk zijn.

Als je jezelf van deze advertenties wilt verlossen, dan moet je de cookies op je computer, tablet of mobiele telefoon wissen.

Conclusie

VitaePro maakt zichzelf niet geliefd met de irritante advertenties en de abonnementsvorm. Ergens is dit wel jammer. Het supplement is echt zo slecht niet en heeft dit soort praktijken dus niet echt nodig. De meeste ingrediënten helpen gewoon om je spieren en gewrichten te ondersteunen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAfvallen met gezond en lekker eten
Volgend artikelPremium Glucosamine+ Review en Ervaringen
vitaeproVitaePro maakt zichzelf niet geliefd met de irritante advertenties en de abonnementsvorm. Ergens is dit wel jammer. Het supplement is echt zo slecht niet en heeft dit soort praktijken dus niet echt nodig. De meeste ingrediënten helpen gewoon om je spieren en gewrichten te ondersteunen.

24 Reacties

 1. Hallo. Ik ben een man die al jaren last van strak/stijf spieren heeft. Ik neem magnesium daagelijks maar, het doet eigenlijk niets voor mij. Ik wil graag deze alternatief proberen!

 2. ik wil dit product wel graag proberen – gezien mijn leeftijd
  lijkt mij goed voor mijn spieren en gewrichten

  met vriendelijke groet

 3. Zou Vitaepro graag eerst eens uitproberen, alvorens over te gaan op een abonnement. Heb al veel geprobeerd, helaas zonder resultaat. Heb pijnlijke knieën, voeten, nek en rug. Artrose? Versleten, leeftijd, wie zal ’t zeggen?
  Ik ben 63, doe 3x per week pilates, loop dagelijks gemiddeld 10.000 stappen en veel trappen. In A’dam alles op de fiets en een volkstuin, dus beweeg met mooi weer soms meer dan ik zou willen ;-)

 4. Hallo
  Woon in België en heb al 2 jaar alles geprobeerd,maar ja niks
  Ben nu echt op zoek naar een product dat werkt en zag jullie publiciteit en dacht dat moet ik proberen
  Dus graag wil ik proefpersoon zijn heel graag zelf
  Staa te popelen op een proefpakket.
  Paul

 5. zou dit product graag uitproberen
  Ben een vrouw van 52.
  Zit in een laag energie niveau en heb erg last van stijve spieren en gewrichten. Ben op zoek naar een goede balans. Zou mooi zijn als dit product mij hierbij zou kunnen helpen.

  • Ik heb ze al een half jaar maar om eerlijk te zijn merk ik er niks van ben dus ook van plan om het op te zeggen zonde van het geld

 6. Ik zou graag proefpersoon zijn. Ik ben 59 jaar en heb last van stijve spieren, ondanks dat ik voor mn werk dagelijks 10.000+ stappen loop.

 7. Ben 67 j. en heb al een hele tijd weinig beweging. Waardoor ik klachten heb z.a. spierpijn (soms krampen in de benen) graag zou ik Jullie product (vitaepro) willen testen, omdat de kritieken zeer positief zijn. Mvg. Jan

 8. Ik zou het graag willen proberen. Ik ben 53 jaar en heb artrose in mijn knieën.
  En hoop dat het helpt en ik weer op de racefiets weg kan.

 9. Ik ben 68 jaar en heb een actief leven. Ik beweeg veel en eet gezond. Toch heb ik dagelijks pijn in mijn spieren en in mijn gewrichten. Vooral de gewrichten in mijn handen spelen op. Ze zijn stijf en af en toe kan ik ze niet bewegen. Ik zou graag VitaePro willen gebruiken om uit te vinden of mijn lichamelijk ongemak op te lossen is.

 10. Wij zijn een echtpaar van 66 jaar oud, en merken sinds kort dat het met onze gewrichten en spieren niet zo soepel meer gaat. Bij holland in beweging hoor je dan het gekreun. Auw auw!! Bij het lopen en fietsen wat we proberen te doen merken we het ook. Die spieren en gewrichten zijn net zo belangrijk als voeding. We hadden een bewegelijke baan en nu we gepensioneerd zijn merken we het dat we niet meer zo soepel gaat, vandaar zouden we in aanmerking willen komen voor uw Vitapro spieren en gewrichten . Als dit de oplossing is bespaard het ons heel veel geld met het kopen van al die losse vit. Want bij u als ik het goed heb gelezen zitten de belangrijkste delen in 1 pil. We zijn hoopvol. Gr. Joan en Hajo

 11. Iedere dag zie ik de reclame aan mij voorbij gaan , en heb grote interesse om het te gebruiken, ben al op leeftijd en sport, wandel heb een hond, maar merk dat het met de gewrichten toch wat minder gaat, graag zou ik het willen testen eerst zonder abonnement, vriendelijke groet, willemijn.

 12. Ik ben 72 jaar en heb vreselijke last van mij spieren . Ik heb een electronische stimulator om het te verlichten ,maar dat kastje is lastig om op je zij te dragen.
  Daarom wil vitaprol proberen.

 13. Ik ben en vrouw van 62 en heb al heel lang last van mij gewrichten op mijn handen en spieren .Ik zou graag vitaepro willen proberen .
  MVG.
  Ana Mihl

 14. Ik ben en vrouw van 62 en heb al heel lang last van mij gewrichten op mijn handen en spieren .Ik zou graag vitaepro willen proberen andere producten hebben niet geholpen .
  MVG.
  Ana Mihl

 15. Ik zou graag dit product willen proberen
  Heb hele slechte knieën veel pijn
  Gewrichten in handen doen ook pijn
  Hobby is haken zou dat graag blijven doen

 16. Gespannen been en teen Spieren ???? zijn belastend, het niet soepel verlopen van de stoelgang is op zijn zachtst gesproken lastig, vandaar is VitaePro hiervoor de oplossing.

 17. Heb al heel lang last van mijn gewrichten en spieren, heel veel producten werken niet.
  Zal dit heel graag uit willen proberen, klinkt heel goed wat ik gelezen heb over jullie producten. Juist ook voor andere mensen die daar ook last van hebben en van alles al geprobeerd hebben, wil ik het graag proberen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in