Vitafi Fat Burner Review en Ervaringen

Fat Burners zijn er in overvloed. Nieuw is de Vitafi Fat Burner, verkocht door de gelijknamige webwinkel. Is de Vitafi Fat Burner anders dan andere vetverbranders? En is het een effectief middel als je af wilt vallen?

Wat is Vitafi Fat Burner?

De Vitafi Fat Burner is een afslanksupplement met zeven verschillende ingrediënten. In de capsules tref je drie plantenextracten aan. Groene thee, cafeïne en bioperine, een speciaal extract van zwarte peper.

Daarnaast zijn er vitaminen en mineralen aan het supplement toegevoegd. Je vindt de vitamines B1 en B12 in de capsules, evenals selenium en chroom.

De Fat Burner van Vitafi komt in een pot met 90 capsules. De aanbevolen dagelijkse dosering van de Vitafi Fat Burner is 3 capsules per dag. Met een verpakking doe je dus een maand.

Vitafi is een Nederlands bedrijf dat verschillende afslank- en gezondheidsproducten verkoopt. Zo heeft het bedrijf ook verschillende maaltijdvervangers en een supplement op basis van collageen. Vitafi is gevestigd in het Limburgse Nieuwstadt.

Voor wie is Vitafi Fat Burner geschikt?

Vitafi vermeldt het niet op de website, maar de fat burner is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, vanwege de hoeveelheid cafeïne. Sommige mensen die last hebben van hart- en vaatziekten moeten ook op last van de dokter cafeïne vermijden. Wil je het product toch gebruiken, neem dan contact op met een arts.

De capsules van Vitafi zijn veganistisch.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Hoe effectief is de Vitafi Fat Burner?

De hamvraag is natuurlijk hoe effectief de Vitafi Fat Burner is. Wij hebben dit tot op de bodem voor jou uitgezocht.

Het ingrediënt met de grootste dosering is groene thee. Als je drie capsules van Vitafi inneemt, krijg je maar liefst 1.5 gram groenethee-extract binnen. Er is erg veel onderzoek gedaan naar het effect van groene thee op het gewicht. In verreweg de meeste studies verloren de mensen die groene thee gebruikten wel meer gewicht, maar dit verschil was vaak klein (bron).

Cafeïne is effectief als het gaat om het verbranden van vet, maar er is veel bewijs dat je hier op een gegeven moment aan gewend raakt (bron). De dosering cafeïne in het supplement is gelukkig niet te hoog. Er lijkt echter geen bewijs te zijn dat zwarte peper helpt om gewicht te verliezen.

Selenium is een mineraal dat invloed kan hebben op het functioneren van de schildklier en daarmee indirect kan helpen bij het afvallen (bron). Er zijn geen studies waarin het effect van de B-vitaminen op het afvallen wordt beoordeeld. Er is wel wat bewijs dat chroom kan helpen bij het afvallen, doordat je minder voedsel inneemt nadat je chroom hebt ingenomen (bron).

Op basis van deze beoordeling verwachten we geen bijzondere resultaten van de Vitafi Fat Burner. Zonder aanpassingen in je levensstijl verlies je mogelijk niet meer dan een kilo aan gewicht.

Wat kost de Vitafi Fat Burner?

Een verpakking van de Vitafi Fat Burner kost €34.95. Als je voor minder dan €50 bestelt in de webwinkel van Vitafi betaal je daarnaast nog eens verzendkosten. Deze bedragen €5.95 bij verzending binnen Nederland.

Voordelen

De reclame-uitingen van Vitafi zijn goedgekeurd door de KOAG Keuringsraad. Dit betekent dat zij alleen gezondheidsclaims voeren die wetenschappelijk bewezen zijn.

Nadelen

De capsules van Vitafi zijn wat aan de grote kant. Sommige mensen krijgen de capsules wellicht niet weg. Het is niet bekend of je de capsules kunt breken om dit probleem op te lossen.

Conclusie

De Fat Burner van Vitafi is vrij prettig in het gebruik. Anders dan bij sommige andere producten, krijg je geen last van een gejaagd gevoel of hartkloppingen. Helaas is bij de meeste ingrediënten de werkzaamheid niet bewezen of valt er slechts een klein effect te verwachten.

Ben je op zoek naar een alternatief dat wél werkt? Lees dan ons artikel over TimFit.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBurnbooster Review en Ervaringen
Volgend artikelRecepten Afslankplan Review

61 Reacties

 1. Ik ben ondertussen al 12 kilo afgevallen op basis van wijzigingen in mijn voeding. Ik ben ook beginnen sporten, maar merk dat ik iets extra nodig heb. Daar dit product gecertificeerd is zou ik het graag een proberen en er een overzicht van bijhouden. Ik kan niet wachten om te zien of het echt werkt en ondersteund.

 2. Hallo,
  Ik zou graag het product uit willen testen. Met mijn hevige overgewicht van 110 kilo op een lengte van 165cm moet ik echt werken aan mijn gewicht. Hiervoor al meerdere fatburners geprobeerd maar nog niet de fatburner gevonden die voegt bij mij. Vandaar mijn nieuwsgierigheid naar dit product. Ben erg benieuwd en hoop dat ik dit product mag uittesten.
  Groetjes Manon

 3. Good evening.
  I would like to test the suppliments because to aid my weight loss . I go to the gym four times in a week but I am still not loosing that must . I would like to try this product as an activators a b d catalyst… I am 32 years old and would like to slim my waistline…

 4. Na het vele thuis zitten tijdens alle Corona maatregelen ben ik 7 kilo aangekomen, die ik er graag weer af wil krijgen.
  Ik kan momenteel de moet niet vonden voir een dieet, daarom dacht ik als er een begin gemaakt wordt, raak ik weer gemotiveerd.

 5. Ik ben sinds ik gestopt ben met hardlopen (als gevolg van een knieblessure) circa 20 kg aangekomen. Dit zit mij zowel fysiek als mentaal in de weg. Ik wil graag eens proberen of het met fatburners lukt om deze gewichtstoename weer terug te dringen. Ik heb via een vriend over Vitafi positieve reacties ontvangen.

 6. Ik wil een paar kilo afvallen maar met enkel het aanpassen van mijn voeding gaat dit erg traag. Ik ben opzoek naar extra ondersteuning die het afvalproces wat versnelt. Ik sta nog een beetje sceptisch tegen over pillen die hierbij kunnen helpen. Waarom horen we hier anders zo weinig over en lopen we allemaal te ploeteren voor een paar kilo minder. Maar sta er zeker voor open om het een keer te gaan proberen!

 7. Ik wil graag 10 kilo afvallen. Heb de reviews gelezen en zou graag dit product proberen om mijn doel te bereiken

 8. Ik zou graag 7 kg afvallen ik beweeg elke dag middels wandelen en fitness. Ik ben 60 jaar en het lukt me niet deze kilo’s kwijt te raken. Ik wil graag testen.

 9. Ik heb alles al geprobeerd, sport me suf, maar val niet af. Zouden fatburners kunnen helpen om een goede start te maken? Ik ben heel nieuwsgierig, zou het graag willen uitproberen en geef graag een reactie op mijn ervaringen.

 10. Ik zou dit product willen proberen bij me man. Hij heeft nu 35 kg overgewicht. Is gestopt met roken en hierdoor nog 10 kg erbij gekomen. Hij heeft al best wat uitgeprobeerd qua diëten maar heel last zonder resultaat.

 11. Goedemiddag ik zou dit product graag willen testen ik ben 30 kilo afgevallen in 2017 maar nu ben ik toch bijna weer 7 kilo aangekomen ik wil graag testen of deze pillen mij erbij kunnen helpen om weer op mijn gewicht te kunnen komen en of ik er daadwerkelijk veel meer energie van kan krijgen want mijn energiepitje ligt nu erg laag hihi het zou mooi zijn als deze pillen met een juiste voeding en beweging me weer gaan helpen en dat ik het voor langere tijd zal kunnen gebruiken

  Groetjes michelle

 12. Beste love health,

  Mijn naam is Wendy Baaima en ik ben erg nieuwsgierig naar het product. Ik ben altijd bezig met mijn gezondheid en wil nog fitter en wat gewicht kwijt.
  Ik loop veel hard alleen en samen met mijn gezin. Ik heb een zoontje van 3 jaar (pelle) en merk dat ik vast loop met mijn gewicht dus hoop met ondersteuning van deze supplementen wat gewicht te verliezen.
  Ik zou het leuk vinden om hieraan deel te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Wendy

 13. Ik moet 30 kilo afvallen van de arts voor mijn rug omdat ik er zo een last van heb. Tijdens mijn zwangerschap ben ik 25 kilo aangekomen en ben niks kwijt geraakt na de bevalling. Met dit gewicht leven is momenteel erg zwaar. Het maakt mij ook erg onzekerheid.

 14. Hoi,

  Ik zou dit heel graag willen proberen. Ook
  Ik heb al vaker van alles geprobeerd maar heb de juiste fatburner nog steeds niet gevonden. Ik had altijd een heel slank figuur maar vanwege omstandigheden en uiteraard Corona vlogen de kilo’s er weer aan. Ondanks dat ik dop een dieet zit en veel beweeg zou ik heel graag nog deze ondersteuning Willem
  Proberen in de hoop dat ik weer gelukkig wordt met mijn lichaam :)

 15. Hallo,
  Ik zou heel graag een proefpakket willen ontvangen. Wil het graag uit proberen
  en kijken of dit voor mij geschikt is. Nooit eerder deze pillen gebruikt.

  Met vriendelijke groet,

  Carol Janssen

 16. Hoi Hoi
  ik zal dit product van vitafi willen proberen ik ben gestopt met roken 8 maanden en ben flink aangekomen in die periode en de corona tijd werkte ook niet echt mee helaas
  ik ben in middels 9 kilo kwijt in 3 maanden tijd door mijn eetpatroon te veranderen en zou dit dol graag willen gebruiken voor mijn laatste 15 kilo die ik kwijt wil ik hoop zo dat het gaat lukken maar 1 ding ik geef niet op

 17. Ik ben 30 jaar, mijn bmi is 36.1.
  Zou graag deze tabletten testen om te kijken of het bijdraagt aan mijn poging tot afvallen.

 18. Ik krijg de kilo’s er maar niet af!
  2 kinderen van 7 en 4 jaar en we eten super gezond, bewegen veel maar helaas gaan de kilo’s er niet af:( straks een bruiloft en zou daar toch willen stralen ipv me schamen. Dus ik ben er klaar voor!

 19. Ik heb als moeder veel last van emo eten!!
  Veel stress en/of werk en hop, eten!
  Ik wil echt een voorzet om die kilo’s binnen te koppen!!!

 20. Na het krijgen van onze zoon heb ik altijd een buikje gehouden. Graag wil ik van de padpak af en bikini proof de zomer in:)! Ik ben nu ook 3 x per week aan het sporten, maar kan wel wat extra energie gebruiken en wat vetjes missen!
  Groetjes Jamilla

 21. Ik ben een 36 jarige mama van 3 meiden, van 8 jaar, 6 jaar de jongste is 7 maanden. Ik sport 3 – 5x fanatiek per week (boksen, krachttraining en circuittraining) en eet gezond (behalve in het weekend), maar die laatste hardnekkige zwangerschapskilo’s willen er maar niet af. Momenteel weeg ik 67 kilo en ik zou graag weer terug willen naar 63 kilo. Dat is het gewicht waar ik mij prettig bij voel. Ik zou dit product graag willen testen en zien wat dit voor mij kan betekenen. Ik heb al verschillende fatburners geprobeerd, maar tot nu toe werkt niets. Of ik krijg er hartkloppingen van en kan niet slapen, of het doet helemaal niets. Ik ben zeer benieuwd!

 22. Op zoek naar een goede fatburner kwam ik bij dit bericht uit en dit klinkt als het product dat precies is wat ik zoek. In het verleden fatburners gebruikt, maar kreeg er altijd een enorm gejaagd gevoel door. Ik sport en eet gezond, maar mijn basale verbranding is ontzettend traag en val bijna niet af. Ik zou graag wat ondersteuning willen om dit omhoog te krijgen.

 23. Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede fatburner, maar heb helaas nog niets gevonden wat bij mij past. Ik ben 24 jaar en heb een semi-actieve leefstijl. In de coronatijd merk ik dat de kilo’s wat sneller opliepen dan normaal. Nu ben ik weer begonnen met sporten en ik zou het super tof vinden om een startboost te kunnen testen.

 24. Goedemorgen ik zou graag het product willen testen. Ben totáál 35 kilo afgevallen puur door de voeding aan te passen. Maar nu na 3 jaar toch weer 10 kilo gegroeid.
  Weeg nu 76 kilo en zou graag weer naar 65 kilo willen. Eet nog steeds gezond geen zoet ,,varkensvlees , vet, saus, enz. Fiets elke dag 30 kilometer en werk in 5 ploegen al 27 jaar. Beweging krijg ik ook genoeg. Het zou mooi zijn als deze capsules werken.
  Groeten aukje

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in