Vitalinea Plan

2
Vitalinea Plan

Het is een realistisch plan, waarbij je een op maat gemaakte voedings- en beweeg-advies krijgt. Het is gebaseerd op je huidig eet- en beweeg-gewoontes.

Het Vitalinea Plan zal je gedurende 12 weken zonder kosten met uitgebalanceerde weekmenu’s en voedingsadviezen ondersteunen. Dit betekent drie maaltijden met de benodigde voedingsstoffen en ook nog tussendoortjes. Je krijgt ook veel informatie over gezond eten, plus een beweegadvies.

Op de Vitalinea Plan-site vul je allereerst een uitgebreide vragenlijst in over je eet- en beweeggedrag. Daarna wordt er met de computer een analyse gemaakt van je huidige gewoontes. Je ontvangt elke week een e-mail met je voedingsadvies en je volledige weekmenu. De twee Vitalinea-producten per dag staan er in om de kleine honger te stillen en om jezelf af en toe te verwennen, want dit is nodig om het vol te houden. Bovendien zitten Vitalinea producten boordevol voedingsstoffen zoals calcium en vitamines. Elke week krijg je nieuwe menu’s en zijn er nieuwe recepten. Maar je moet er wel wat voor doen. Elke week vul je de vragen in die je per mail krijgt toegestuurd.

Voordeel van dit dieet: Naast een voedingsadvies ook een beweegadvies. Makkelijk via Internet te volgen.

Nadeel van dit dieet: Prijzig, want je moet elke dag twee Vitalinea-producten eten.

Meer informatie: http://www.vitalineaplan.nl

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Vorig artikel Slank Klup
Volgend artikel Uit de ban van eetbuien
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987