Vitalinea Plan

Het is een realistisch plan, waarbij je een op maat gemaakte voedings- en beweeg-advies krijgt. Het is gebaseerd op je huidig eet- en beweeg-gewoontes.

Het Vitalinea Plan zal je gedurende 12 weken zonder kosten met uitgebalanceerde weekmenu’s en voedingsadviezen ondersteunen. Dit betekent drie maaltijden met de benodigde voedingsstoffen en ook nog tussendoortjes. Je krijgt ook veel informatie over gezond eten, plus een beweegadvies.

Op de Vitalinea Plan-site vul je allereerst een uitgebreide vragenlijst in over je eet- en beweeggedrag. Daarna wordt er met de computer een analyse gemaakt van je huidige gewoontes. Je ontvangt elke week een e-mail met je voedingsadvies en je volledige weekmenu. De twee Vitalinea-producten per dag staan er in om de kleine honger te stillen en om jezelf af en toe te verwennen, want dit is nodig om het vol te houden. Bovendien zitten Vitalinea producten boordevol voedingsstoffen zoals calcium en vitamines. Elke week krijg je nieuwe menu’s en zijn er nieuwe recepten. Maar je moet er wel wat voor doen. Elke week vul je de vragen in die je per mail krijgt toegestuurd.

Voordeel van dit dieet: Naast een voedingsadvies ook een beweegadvies. Makkelijk via Internet te volgen.

Nadeel van dit dieet: Prijzig, want je moet elke dag twee Vitalinea-producten eten.

Meer informatie: http://www.vitalineaplan.nl

Wat is jouw ervaring met dit dieet? Discussieer hier met ons mee of lees hier alle reacties. Reageren kan ook anoniem!

Hartelijk dank voor je bijdrage!

2 Reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in