Vandaag schrijf ik een review over Vitameals. Vitameals zijn maaltijdboxen die vol zitten met gezonde en kwalitatieve producten. Maaltijdboxen zijn natuurlijk niets nieuws en onbekends, maar Vitameals heeft toch iets wat de rest niet heeft.

Faillissement Vtiadis Nederland

UPDATE 8 mei 2017 is er een curator aangesteld om het faillissement van Vitadis Nederland in goede banen te leiden. Vitameals is een onderdeel van Vitadis en is vanaf deze datum is niet meer te bestellen. Naar verwachting zal het faillissement binnenkort worden ingediend bij de rechtbank met als logisch vervolg dat Vitadis Failliet wordt verklaard. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat Vitadis in enige vorm dan ook een doorstart zal maken. Zowel de merknaam Vitadis als de producten verdwijnen van de Nederlandse markt.

Wij van vetvrij.com willen Vitadis Nederland via deze weg hartelijk danken voor de jarenlange samenwerking die we als zeer prettig hebben ervaren. We wensen alle medewerkers veel sterktewensen met de afwikkeling van het faillissement en veel succes in de toekomst.

Houdt rekening met verschillende wensen van mensen

Vitameals houdt namelijk rekening met verschillende soorten wensen van mensen. Ze hebben namelijk maaltijdboxen voor als je:

  • Een vegetariër bent.
  • Een glutenvrij dieet of paleo dieet volgt.
  • Fanatiek sport en daarbij gezond wilt eten.
  • Geen e-nummers wilt eten.
  • Een koolhydraatarm dieet volgt.

En nog veel meer, voor iedereen is er wel een gepaste box te vinden.

Stel zelf je box samen

Je kunt bij Vitameals ook zelf een box samenstellen op de website, wat mij het meeste aanspreekt. Zo houd ik namelijk zelf in de hand wat ik eet en krijg ik niet iets wat ik niet lekker vind in mijn maaltijdbox.

Wat zit er in een Vitameals maaltijdbox?

In een maaltijdbox zitten niet alleen producten, maar ook bijbehorende recepten waarmee je lekkere en gezonde maaltijden kunt maken. Ik vind het leuk om deze recepten te bewaren als ze mij goed bevallen, zodat ik ze later nog eens kan maken. Je kunt kiezen uit een maaltijdbox voor 1, 2, 4 of 6 personen. In 1 maaltijdbox zitten genoeg producten voor drie avondmaaltijden per persoon.

Gratis bij je thuisbezorgd

Vitameals bezorgt de bestelde maaltijdbox gratis bij je thuis. Dit doen ze alleen op de dinsdag of woensdag. Je kunt dus niet zelf aangeven wanneer je de box wilt laten bezorgen, dat vind ik wel een beetje jammer. Ik zou het fijner vinden als je dit zelf zou kunnen bepalen. vooral omdat ik ook veel werk en daarnaast nog een sociaal leven heb, waardoor ik niet altijd op woensdag en vrijdag thuis ben, maar goed.

Hoeveel kost het?

Je kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen, wat 50 euro per maaltijdbox kost, of zelf telkens  een box bestellen wanneer je dat wilt voor 52 euro. Je kunt trouwens ook een probeerbox bestellen, zodat je kunt kijken of Vitameals je bevalt. Wil je even geen box ontvangen omdat je bijvoorbeeld een paar weken op vakantie gaat? Dan kun je het abonnement gewoon even pauzeren in je Vitameals-account, super handig dus! Het abonnement is via je Vitameals-account trouwens ook makkelijk om te zeggen als je dat wilt.

Mijn eindoordeel

Ik vind het heel goed dat Vitameals rekening houdt met verschillende dieeten en allergien van mensen. Daarnaast richten ze zich ook nog eens op mensen die heel gezond en verantwoord willen eten omdat ze bijvoorbeeld sporters zijn. Een maaltijdboxenservice is natuurlijk heel handig als je zelf te druk bent om boodschappen te doen. Zo eet je toch nog gezond en verantwoord en heb je ook de verleiding niet om die ene reep chocolade mee te nemen die bij de kassa ligt. Ook is het fijn dat je zelf een maaltijdbox kan samenstellen, zodat je wel nog steeds zelf bepaalt wat je eet.

Wat ik wel jammer vind is dat je niet zelf kan kiezen wanneer je de box bij jou thuis wilt laten bezorgen. Dat zou juist handig zijn voor iemand zoals ik, die niet standaard elke woensdagavond thuis is.

Ik had het trouwens ook leuk gevonden als je van tevoren kan zien wat er de komende week in de verschillende maaltijdboxen worden bezorgd. Tot nu toe blijft dat nog even een verrassing als je de box niet zelf samenstelt.

Wil je meer weten over Vitameals of een keer een box proberen? Bezoek dan de website van Vitameals.

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKun je Afvallen met Lightproducten?
Volgend artikelWaarom snel Afvallen niet Gezond is
vitamealsIk vind het heel goed dat Vitameals rekening houdt met verschillende dieeten en allergien van mensen. Daarnaast richten ze zich ook nog eens op mensen die heel gezond en verantwoord willen eten omdat ze bijvoorbeeld sporters zijn. Een maaltijdboxenservice is natuurlijk heel handig als je zelf te druk bent om boodschappen te doen. Zo eet je toch nog gezond en verantwoord en heb je ook de verleiding niet om die ene reep chocolade mee te nemen die bij de kassa ligt. Ook is het fijn dat je zelf een maaltijdbox kan samenstellen, zodat je wel nog steeds zelf bepaalt wat je eet.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in