Vitasana Supplements Review en Ervaringen

In deze review testen we niet één middel, maar vier. We testen de vier verschillende producten uit de Vitasana Weightloss & Fatburner lijn. Deze producten kun je prima los gebruiken, maar er is ook een bundel beschikbaar waarin je de verschillende onderdelen in een keer koopt. Wij hebben de hele bundel getest, want dan test je ook gelijk de losse onderdelen mee.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Vitasana Fatburner zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Vitasana Fatburner  graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Wat is Vitasana Weightloss & Fatburner?

Het pakket Vitasana Weightloss & Fatburner bevat vier verschillende producten.

Afslankdruppels: In de afslankdruppels zitten verschillende kruiden die de vetstofwisseling zouden moeten ondersteunen. Belangrijkste ingrediënten zijn guarana en yerba maté. Twee maal daags neem je dertig druppels in met een half glas water.

DIM: DIM staat voor di-indylol-methaan. Dit is een stof die van nature voorkomt in sommige soorten groente, zoals broccoli en spruitjes. Naast deze stof vind je choline en bioperine, een peperextract. Dagelijks neem je vier capsules in.

Weightloss support: Deze capsules (drie per dag) bevatten een mix van onder andere groene thee, cactusvijgen en chroompicolinaat.

Fatburner: De fatburner werkt op basis van groene thee. Ook vind je in dit supplement een aantal vitaminen en mineralen en kruiden, waaronder een extract van de krulwilg. Dagelijks slik je drie capsules van de fatburner.

Vitasana is een product van een bedrijf van uit Bilthoven. Het bedrijf heeft een aantal verkooppunten bij sportscholen en wellness centra op de Nederlandse Antillen. Naast het Weightloss & Fatburner pakket vind je ook nog tal van andere supplementen bij Vitasana, waaronder supplementen die je moeten helpen om je beter te kunnen concentreren.

Voor wie is Vitasana Weightloss & Fatburner geschikt?

Sommige onderdelen van het pakket zijn niet voor iedereen geschikt. Zo bevatten de afslankdruppels cafeïne en een hele kleine hoeveelheid alcohol. De Weightloss support capsules bevatten chitosan afkomstig van schaaldieren. Over het algemeen zijn de producten echter veilig te gebruiken voor iedereen.

Hoe effectief is Vitasana Weightloss & Fatburner?

We hebben de werking van de belangrijkste ingrediënten op het gebied van afvallen onderzocht.

Guarana: heeft mogelijk een licht remmende invloed op het ontstaan van vetcellen. Deze invloed is klein en bestaande vetcellen worden er niet door geraakt (bron).

Groene thee: komt in veel supplementen voor en dat is omdat het een licht positief effect heeft op gewichtsverlies (bron). Voor de wetenschappers onder ons; het effect is niet significant. Dit betekent dat het verschil heel klein is en dat het een andere oorzaak kan hebben.

DIM: Geen studies bekend.

Bioperine: Er is onderzoek bij ratten waaruit blijkt bioperine de vetverbranding kan stimuleren, maar de ratten in deze studie kregen 40mg bioperine per kilo lichaamsgewicht (bron). Veel meer dan je krijgt als je Vitasana aanschaft. Tot slot zat er ook nog een andere stof in het dieet van de ratten.

Cactusvijg: Heeft invloed op de bloedsuikerwaarden, maar voor zover bekend niet op het gewicht (bron).

Krulwilg: Bij krulwilg treedt een probleem op dat we ook bij andere bestanddelen zien; de dosering is te laag. Ratten in dit veelbelovende onderzoek kregen 570mg krulwilg per kilo lichaamsgewicht (bron). Als jij Vitasana Fatburner neemt, krijg je maar 200 mg.

Na afloop van onze studie verwachtten we geen wonderen van de supplementen van Vitasana. Er zitten een paar veelbelovende ingrediënten in, maar deze hebben een te klein effect of de dosering is te laag.

Test met proefpersonen

We konden dan ook niet wachten tot we onze test met proefpersonen konden uitvoeren. Acht mensen kregen van ons een Vitasana Weightloss & Fatburner pakket. Deze hebben ze dertig dagen lang gebruikt. Of in het geval van de afslankdruppels, totdat ze op waren. De proefpersonen is gevraagd om verder niets aan hun leefstijl te veranderen gedurende deze periode. Op deze manier kunnen we het beste bepalen of het product echt werkt. De proefpersonen hebben allemaal een BMI van tussen de 26.1 en de 30.3 (bij aanvang).

Over het algemeen voelden de deelnemers zich tijdens het gebruik van de producten iets beter. Gedurende de eerste dagen hadden een aantal van de deelnemers eerst even last van iets gejaagd gevoel, mogelijk veroorzaakt door de guarana. Naarmate de potjes verder leeg raakten, hadden zij het gevoel dat hun energieniveau iets toenam. Er zijn door de proefpersonen geen andere bijwerkingen genoteerd. Sommige proefpersonen vonden het wel lastig om rekening te houden met de verschillende innamemomenten van de producten.

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat is er gebeurd met het gewicht? Gemiddeld waren de proefpersonen 1.8 kilo kwijt. Een persoon verloor rond de 2.5 kilo, terwijl er ook proefpersonen waren die slechts 1.4 kilo verloren. Dit is een redelijk resultaat als je meeweegt dat de deelnemers verder niet gezonder zijn gaan eten of meer zijn gaan bewegen.

Wat kost Vitasana Weightloss & Fatburner?

Het gehele Vitasana Weightloss & Fatburner pakket kost €64.50. De losse onderdelen zijn te koop voor een totaalprijs van €71.80.

 • Afslankdruppels: €12.50
 • DIM: €26.90
 • Weightloss Support: €13.50
 • Fatburner support: €18.90

Bij verzendingen van meer dan €100 rekent Vitasana geen verzendkosten. Bestel je minder, dan betaal je €5.50 voor de verzending.

Meer informatie en bestellen kan via de website van Vitasana

Voordelen

Vitasana bevat een aantal nieuwe ingrediënten die mogelijk, met andere doseringen, goed zouden kunnen werken. Krulwilg is hier een goed voorbeeld van

Hoewel het hele Vitasana Weightloss & Fatburner pakket wat duur is, met €64,50 per maand, zijn de losse onderdelen van het pakket netjes geprijsd.

Nadelen

De afslankdruppels gaan een stuk harder dan de rest. Met de drie andere capsules kun je dertig dagen doen, maar de afslankdruppels waren na een dag of twintig wel op bij de meeste proefpersonen. Deze druppels moet je af en toe los kopen (of extra bijbestellen als je het product langer wilt gebruiken.

Conclusie

Als je het gehele pakket afneemt, dan krijg je een groot aantal verschillende ingrediënten binnen. Er ontbreekt binnen het pakket echter een knaller; een ingrediënt dat echt zoden aan de dijk legt. Zodoende vallen de resultaten een beetje tegen.

Daar staat tegenover dat de proefpersonen deze resultaten hebben behaald zonder dat ze iets aan hun verdere leefstijl hebben veranderd. Op zich is een gewichtsverlies van iets minder dan twee kilo gemiddeld zeker niet slecht. Alleen je verwacht meer als je zoveel uitgeeft aan een batterij capsules en druppels.

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAQ Slim Review en Ervaringen
Volgend artikelSlaapmiddel zonder Bijwerkingen

19 Reacties

 1. Graag wil ik het adres om retour te zenden nergens te vinden .op de verpakking staat Invite Sana 4906 CR Krombraak 4 waar is dat in godsnaam???? Heb meteen na bestelling af gezegd.Toch zending ontvangen.Gukkig nog niets betaald.Vraag antwoord
  Bedankt FIA de Jong .fiadejong @ hotmail.com

 2. Ik heb een zakje aangekocht en kan zeggen na een week gebruik. Het doet helemaal NIETS….
  We zullen het nog maar netjes 3 weken gebruiken en dan zullen we wel zien.

 3. Ik heb het uitgetest en kwam alleen maar aan. Nadat ik 2 1/2 potje terug gezonden heb, krijg ik al in mijn eerste herinnering tot betalen een herinneringskost van 13, 50 euro te betalen, met de vermelding dat ondanks herhaalde verzoeken tot betalen er nog niet betaald is.
  Meteen heb ik de kosten voor 3 potjes voldaan. Echter krijg ik nu een herinnering om de herinneringskosten te voldoen. Dit riekt naar oplichting.
  U bent gewaarschuwd.

 4. Ik zou dit product graag willen testen, omdat ik echt wel 50 kilo moet afvallen.
  Eigenlijk geloof ik niet zo in dit soort producten en denk ik altijd dat alleen mijn portemonnee er van afvalt.
  Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als het wel zou werken.
  Dus ik wil het heel graag voor jullie testen.

 5. Ik zou dit product graag willen testen, omdat ik echt wel 50 kilo moet afvallen.
  Eigenlijk geloof ik niet zo in dit soort producten en denk ik altijd dat alleen mijn portemonnee er van afvalt.
  Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als het wel zou werken.
  Dus ik wil het heel graag voor jullie testen.

 6. R.brouwer.ik heb de wicht los formule pro nu 2 weken en merk nog niet veel van .geen nl beschaving hoe te handelen met dit product wanneer neem je dat in voor je ochtend eten of er na…graag reactie

 7. Hallo, ik ben wellicht niet de enige die al vaak op advertenties inging om gemakkelijk wat gewicht te verliezen.
  Er is helaas nog nooit waar voor het geld geweest, terwijl ik sport en gezond eet. Een voedingssupplement dat die extra boost geeft, heb ik nog niet gevonden. Graag zou ik dit gratis voor jullie willen testen. Als het werkt, zal ik een goede recensie schrijven.

 8. Ik heb een zakje met 60 capsules gekocht.
  Ivitasana Weight loss formula pro
  Hoeveel capsules moet je per dag nemen en hoe moet je ze innemen?
  Graag antwoord daarop.

  Met vriendelijke groet ,
  Rudi

 9. Goeiemiddag
  Ik heb de pillen 1week in gebruik..
  Maar helaas geen gram af in tegendeel 500gram erbij ja..dus vraag me af of die verhalen kloppen die over dit produkt geschreven worden

  Mvg.patricia

 10. Ik heb nu een maand deze afslankpillen gebruikt
  En ik ben nog geen ons nee zelfs geen gram afgevallen ????
  Maar ik heb nog voor 2mnd dus wie weet

 11. Ik zou het heel graag willen testen voor jullie. Ik ben sinds eeuwen het zwaarst voel me daardoor niet fit en lekker in me vel ik wil dat buikje kwijt en die extra kilo’s ik was al op zoek naar een product dat mij hier ondersteuning in kan bieden. Als ik het via deze weg kan proberen en resultaat kan boeken en daar mensen tevens over te adviseren en stimuleren top !!ik hou me zeker aan bevolen.

 12. heb vandaag mijn bestteling thuisgekregen het is weight loss formula pro maar hoeveel er per dag gebruiken staat in enkele talen op het zakje maar niet in het nederlands wilt u mij mailen hoe ik die moet gebruiken voor een goed resultaat

 13. Goedendag

  Ik zou dit product graag willen testen omdat ik na 4 kinderen mijn oude lichaam wel weer eens terug zou willen.

  Mvg

 14. ik heb dit product thuis nu ik wil weten of product getest is
  en kan je dat zomaar innemen zonder complicaties.
  wat zijn de bijwerkingen is het veilig
  dat wil ik graag weten.

  groet en dank j.m.p. mingels

 15. Graag zou ik dit product willen uittesten!
  Ik ben na veel afvallen vast gelopen op mijn gewicht. En Kan een extra boost wel gebruiken.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in