Vitasup Review en Ervaringen

De laatste tijd is het afslankproduct Vitasup voortdurend in het nieuws. Dit is helaas niet omdat het product zo’n revolutionaire werking heeft, maar omdat er veel klachten zijn over het bedrijf dat deze producten op de markt brengt. Vitasup is een detox-supplement. In dit artikel lees je wat er aan de hand is met Vitasup.

Wat is Vitasup?

Vitasup is een voedingssupplement dat het lichaam zou helpen bij het afvoeren van gifstoffen. De enige werkzame stoffen die op de website vermeld worden zijn geelwortel (kurkuma) en choline bitartrate. Hoewel het product in een stazak komt, en je dus een poeder verwacht, krijg je capsules.

Wat zijn de klachten?

Er zijn twee belangrijke klachten over Vitasup. De eerste klacht is dat pakketjes niet aan komen bij de klant. In veel gevallen had de klant dan al betaald (bijvoorbeeld via iDeal). In andere gevallen kregen klanten aanmaningen van AfterPay, een bedrijf dat het mogelijk maakt om achteraf te betalen.

Klanten die het product wel hadden ontvangen, konden het product vaak niet goed retourneren. De retourmeldingen werden vaak zonder opgaaf van reden van afgewezen. De klant kreeg het geld niet terug. Als de klant voor achteraf betaling had gekozen, dan werden er soms ook aanmaningen gestuurd.

Inmiddels heeft Vara Kassa aandacht besteed aan Vitasup. Ook op websites als Klachtenkompas zijn veel klachten binnengekomen. Naar aanleiding van de klachten heeft AfterPay de samenwerking met het bedrijf achter Vitasup beëindigd.

Helaas is het nog wel steeds mogelijk om Vitasup te bestellen. De website is nog gewoon bereikbaar. Hoewel achteraf betalen niet meer mogelijk is, kun je nog wel gewoon betalen met iDeal.

Wie zit er achter Vitasup?

Vitasup is een product van een oude bekende, Ruben van Diermen. Hij kwam eerder negatief in het nieuws met afslankringen.nl. Ook bij deze webwinkel waren allerlei problemen, zoals onterechte incasso’s en spookzendingen naar oude klanten.

De afslankringen werden destijds geïntroduceerd als revolutionair nieuw product om mee af te vallen. Door een ring om je tenen te schuiven zou je stofwisseling verbeteren en zou je af kunnen vallen. Er is nooit enig bewijs gevonden dat een dergelijke ring echt zou helpen. Naast deze afslankringen verkocht van Diermen ook ander dieetproducten via de website, zoals detoxpleisters.

Vitasup is een afslankproduct dat een unieke samenstelling zou hebben. Is het de moeite waard om toch door de klachten heen te kijken en toch gewoon maar voor Vitasup te gaan? Wie weet werkt het product wel fantastisch? Er zijn verschillende redenen om dit niet te doen.

Als eerste is onduidelijk wat er nu precies in Vitasup zit. De officiële website geeft geen officiële ingrediëntenlijst of -tabel. Wel wordt er in de tekst genoemd dat er choline en geelwortel, oftewel kurkuma in zit. Op Bol.com wordt Garcinia Cambogia weer als enige ingrediënt genoemd.

Het niet kunnen weten wat er precies in een product zit, is een no-go. Zeker als je gezondheidsklachten hebt, is het lastig om een product te kopen waarvan je niet precies weet wat het is. Tot slot weet je dus niet of je het product wel goed kunt retourneren als blijkt dat jij een van de ingrediënten niet wil of mag gebruiken.

Maatje Lichter

Een ander product waar de laatste tijd veel klachten over binnenkomen is Maatje Lichter. Dat is geen toeval. Maatje Lichter is ook een product van de eigenaar van Vitasup en de klachten komen dan ook overeen. Producten die niet geleverd worden en retouren die geweigerd worden zonder duidelijke reden. Het enige dat in veel gevallen dus een maatje lichter wordt is de portemonnee van de klant.

Fastor.shop

Op de website Fastor.shop, ook eigendom van Ruben van Diermen, werden in 2018 ook andere afslankproducten verkocht. Ook over dit bedrijf zijn veel klachten binnengekomen die vergelijkbaar zijn met die over Vitasup. Inmiddels is de webwinkel op fastor.shop offline gehaald.

Vermijd Vitasup en Maatje Lichter

Vitasup en Maatje Lichter zijn beide producten die je beter kunt vermijden. Er komen veel klachten binnen over het bedrijf achter het product. In veel gevallen worden bestellingen niet geleverd. Ook weigert het bedrijf veel retouren omdat het product niet goed terug gestuurd zou zijn.

Dit laatste is een groot probleem, omdat het niet mogelijk is om de precieze samenstelling van de producten te achterhalen via de website. Het kan dus best zijn dat je er bij levering van het pakket achter komt dat je het product helemaal niet mag of wilt gebruiken.

Tegelijkertijd zijn Vitasup en Maatje Lichter geen unieke producten. Er zijn voldoende alternatieven beschikbaar van betrouwbare bedrijven. De samenstelling van deze producten is ook nog eens beter. Neem dus geen enkel risico en kies voor een product waarvan bewezen is dat het werkt.

Vitasup gekocht? Wat nu?

Heb je Vitasup gekocht en heb je klachten? Vara Kassa heeft hier onlangs aandacht aan besteed. Een aantal citaten uit het onderzoek:

Tientallen klachten

In de zomer van 2018 ontving Kassa klachten over Fastor.shop en ook op de website klacht.nl staan tientallen klachten over deze webshop. Zo ook die van Kim uit Drunen. Ze heeft diverse diëten geprobeerd, maar niets werkte. Ze kocht daarom in juli afslankcapsules voor €69,95 via Fastor.shop, want wellicht zou dit hét wondermiddeltje zijn. Maar ze ontving het product niet, was haar geld kwijt en kreeg geen contact met Fastor.shop. Ze stuurde vier e-mails, een bericht via Facebook en belde een aantal keer, maar tevergeefs. En tot overmaat van ramp werd Fastor.shop ook nog eens offline gehaald.

Zelfde websites, zelfde eigenaar

Begin januari stromen de klachten binnen over VitaSup.nl en Maatjelichter.com bij klachtenkompas.nl. De klachten zijn hetzelfde als die van Fastor.shop; geen pakketje ontvangen óf geen geld terug ondanks dat het pakketje geretourneerd is. En de herinneringen en aanmaning van Afterpay blijven maar komen. VitaSup verkoopt nagenoeg hetzelfde als Fastor.shop: afslankproducten. De eigenaar achter de websites Fastor.shop, VitaSup.nl, Maatjelichter.com én Maatjeminder.com is een oude bekende van Kassa, namelijk Ruben van Diermen. Hij is óók de eigenaar van afslankringen.nl en daar besteedde Kassa al twee keer eerder aandacht aan, vanwege ongevraagde pakketjes naar oud-klanten en onterechte incasso’s

Neprecensies

Kassa kwam erachter dat op de websites van VitaSup en Maatjelichter diverse recensies staan met zogeheten stockfoto’s. Dat zijn foto’s die iedereen gratis of voor een bepaald bedrag kan downloaden. Volgens De Koning mag dat niet en valt het onder misleiding. “Je mag een stockfoto gebruiken, maar je mag niet doen alsof het een foto is die een klant heeft ingestuurd. Anders moeten ze dat erbij vermelden.”

Afterpay beëindigt samenwerking

Veel consumenten gebruiken achteraf betalen via Afterpay. Dat was voorheen ook mogelijk op VitaSup.nl en Maatjelichter.com, maar Afterpay heeft de samenwerking inmiddels beëindigd. Zij ontvingen namelijk ook erg veel klachten. “Dit is niet hoe wij willen dat consumenten ervaring hebben met onze betaalmethode. Een van de vereisten die wij stellen richting de webwinkel is dat ze bereikbaar moeten zijn. We hebben in overleg besloten niet langer samen te werken met deze webwinkels.”

bronnen en meer informatie via de website van vara kassa 

Jouw ervaringen?

Heb jij ook klachten over Vitasup of Maatje Lichter? Of heb jij de producten zelf wel ontvangen en gebruikt? Laat een reactie achter met je ervaringen.

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelSlaapmiddelen Met en Zonder Recept
Volgend artikelReducera Afslankspray Review en Ervaringen
vitasupVitasup en Maatje Lichter zijn beide producten die je beter kunt vermijden. Er komen veel klachten binnen over het bedrijf achter het product. In veel gevallen worden bestellingen niet geleverd. Ook weigert het bedrijf veel retouren omdat het product niet goed terug gestuurd zou zijn.Dit laatste is een groot probleem, omdat het niet mogelijk is om de precieze samenstelling van de producten te achterhalen via de website. Het kan dus best zijn dat je er bij levering van het pakket achter komt dat je het product helemaal niet mag of wilt gebruiken.Tegelijkertijd zijn Vitasup en Maatje Lichter geen unieke producten. Er zijn voldoende alternatieven beschikbaar van betrouwbare bedrijven. De samenstelling van deze producten is ook nog eens beter. Neem dus geen enkel risico en kies voor een product waarvan bewezen is dat het werkt.

52 Reacties

 1. Hoi Liesbeth & Tinneke,
  Ik ben ook ingetrapt.December 2021 moest ik 11 euro betalen.Niks ontvangen.Afgelopen dagen mail gekregen met dreigingen incasso/deurwaarder en BKR.Ze reageren niet op mijn mailtjes en ik krijg wel mailtjes met dreigingen.
  Ik ga niks betalen.

  Mvg Cindy

 2. Ik heb mij ook laten vangen. 5 december via actie maatje lichter besteld. 11 euro netjes betaald maar tot op heden nog niks ontvangen. Nu wel blijven mailen om te betalen voor een halfjaarlijks abonnement. Dit zou in de algemene voorwaarden gestaan hebben. Nu dreigen met incasso enzo maar niks ontvangen. Je kan dit abonnement voor de helft van het geld afkopen maar als je hierover mailt krijg je geen antwoord. Heb klacht ingediend bij de politie en ga indien nodig rechtsbijstand inschakelen. Na wat opzoek werk zie ik dat er veel gedupeerden zijn. Die 11 euro hoef ik niet terug maar ik zou wel willen dat die mails stoppen. Want ik lees reacties van mensen die hun abo afkopen en toch nog lastig gevallen worden. Ben benieuwd naar de afloop.

  • Hoi, ik ben er ook ingetuind helaas.
   Heb al 2 mail naar hun gestuurd dat ik mijn abonnement wil annuleren, en dat dit duidelijk is aangegeven.
   Natuurlijk geen antwoord en ook nog niks gekregen.
   Nu vandaag een mail dat mijn bestelling onderweg is en natuurlijk nu al een rekening van ongeveer €100
   Heb geen idee wat ik verder moet doen, maar ga in geen geval betalen.
   Grt.Tineke

  • Cindy 22 januari 2022 At 09:41
   Hoi Liesbeth & Tinneke,
   Ik ben ook ingetrapt.December 2021 moest ik 11 euro betalen.Niks ontvangen.Afgelopen dagen mail gekregen met dreigingen incasso/deurwaarder en BKR.Ze reageren niet op mijn mailtjes en ik krijg wel mailtjes met dreigingen.
   Ik ga niks betalen.

   Mvg Cindy
   REAGEER

 3. Deze firma is echt onbetrouwbaar ! Nadat ik mijn kredietkaart geblokkeerd heb blijven ze met nieuwe aanbieding achter mijn gegevens te komen !

  • Hoi mag ik weten hoe dit afgelopen is bij u. Heb mij ook laten vangen. Via actie 11 euro netjes betaald maar niets ontvangen. Nu krijg ik mails dat ik mijn maandelijks abonnement moet betalen. Weet hier niks van maar het zou in de voorwaarden gestaan hebben. Ik heb dit nog niet betaald maar ze dreigen met incasso. Lees ook dat er mensen zijn die hun abo afkopen maar daarna toch nog lastig gevallen worden. Weet dus niet goed wat doen nu. Heb natuurlijk wel klacht ingediend bij de politie. Grtjs Liesbeth

 4. Pretpakket besteld . Nu hang ik vast aan een abonnement . Beantwoorden geen mails . Halen het geld van míjn rekening . Heb melding gedaan bij officiële instellingen

  • Goedemorgen,
   Ik heb ook hetzelfde probleem als u … mijn bank is ervan op de hoogte, maar het geld blijft eraf gaan.
   Heb jij al een oplossing gevonden?

 5. Hallo,
  Ik was eerst tevreden over Vitasup, helaas merkte ik vandaag dat er onterecht 2 x een bedrag van 69 euro en 39,95 van mijn rekening afgeschreven is. Terwijl mijn laatste bestelling 5 januari was en deze heb ik meteen via IDEAL betaald.
  Is het wijsheid om de bestelling terug te boeken?
  Graag hoor ik tips van u allemaal.
  Mvg Lisa

 6. In December iets besteld was een actie van49,95 naar 28,95. Netjes gekregen. Nu 2 Februari halen ze zomaar 59,95 van mijn rekening zonder dat ik wat weet heb alles terug gestuurd. Waar ik eigenlijk gewoon al 28,95 voor had betaald. Kijk uit want het zijn gewoon oplichters. Telefoon nemen ze niet op en op mijn email geven ze geen reactie

 7. Via MinusXXL (let op; twee x) op Facebook besteld. Kreeg mailtjes dat de levering door corona langer duurde. Toen ik levering wilde annuleren, werd daar niet op gereageerd. Toen ik dreigde met de Consumentenbond en melding bij politie kreeg ik het pakketje een week later. Maar inmiddels zijn we zeker 5-6 weken verder. Niet origineel, maar met stickers op witte zakken. Geen idee wat erin zit. Naar de €59,90 kan ik fluiten, dat weet ik nu al. Maar reken maar dat ik dit hoger op neem. Levensgevaarlijke praktijken!

 8. Hallo beste mensen, jullie reacties kan ik niet kopiëren waarschijnlijk uit privacy instellengen. Daarom heb ik een verzoek aan degene die dat willen jullie reacties naar mij te mailen dan kan ik in mijn dossier opnemen en deze uitbreiding bij de Politie in Emmeloord in het proces-verbaal laten opnemen en hun verzoeken een strafrechtelijk onderzoek te beginnen naar Ruben van Diermen en zijn websites en naar de rol die Klarna daar in speelt.
  Met vriendelijke groet, Ruud

  • Hoihoi ik hanny pieters heb ook problemen met vitasup.Ik had een aanbieding besteld,en direct betaald.Niks gekregen wel allemaal mails dat ik een abonnement zou hebben en achter loop met betalen.Na vele mails terug gestuurt te hebben,zonder antwoord terugsturen ze mij dan toch een pakje. DIT GAAT GELIJK RETOUR. Nu willen ze van mijn rekening gaan afschrijven.

 9. Die Ruben kan gewoon door blijven gaan met zijn criminele praktijken. Werkt nu samen met Klarna Bank, after pay. Waren in augustus 2020 in Limburg op vakantie. Ben een spelletje aan het spelen op mijn tablet, krijg een afslankreclame te zien. Gratis uit proberen, alleen verzendkosten betalen. Die stonden nergens vermeld. Om er toch achter te komen had ik gegevens ingevuld, nog niks. Weer een keer geprobeerd, helaas. Bij thuiskomst bleek ik 2 aanvragen ingevuld te hebben want er kwamen 2 rekeningen binnen van €59,90 per potje.
  Heb daar gelijk op gereageerd dat ik niets heb ontvangen en ook niets wil ontvangen voor die prijs. Ben nu nog steeds bezig met Klarna, want die heeft dit doorgespeeld naar Alektum Group. Ga toch echt mijn zuurverdiende geld niet zomaar weggeven aan een oplichter.
  Dus mensen ben gewaarschuwd en kijk uit!!!!!!!!!!!

  • Beste Mary, ik hoorde voor het eerst van Ivita Pura via Facebook gratis te proberen Weight loss formula pro, ik het is gratis dus waarom niet, dat was dus fout want ik kreeg 3 weken later een herinnering van een factuur van Klarna terwijl nooit eerder een factuur gehad heb. dan de aanmaningen van Segoria incasso van Klarna. Ik heb aangifte gedaan bij politie en met de informatie die ik de politie gegeven heb kwamen zij tot de conclusie in het proces-verbaal dat Klarna verdacht is van een poging tot fraude / oplichting (poging omdat ik niet betaald heb en dus geen schade heb opgelopen) wegens grote drukte bij de politie is het nog niet urgent genoeg, dus ligt het even op de plank, tot er meer informatie binnen komt. Ik raad je dus aan ook aangifte te doen bij de politie samen staan we sterker. Met vriendelijke groet, Ruud de Lijster.

 10. Hoi , ik heb in augustus besteld voor 87,80€ . Ik heb inmiddels 12,95 € terug .
  Omdat ze zeggen dat het binnen de tijd van 14 dagen zat . Oke 1 pakje zij ik hoef ik niet terug omdat ik die eerder had besteld .
  Maar 49,90€ krijg ik nog eerst is er een rianne en nu Elysa due zegt nee u bent te laat maar sorry zij wachten zolang met antwoord . Later ook gekeken op de wesite
  Maar wat een oplichtiings zaak ene robert
  Is de eigenaar . Ze veranderen zelf de foto’s
  Dikker maken dunner maken en er zit een dikmaker in de capsules . Ze doen niets of is gevaarlijk voor bepaalde mensen .
  Je betaald eerst dan duurt het een paar weken voor dat je bericht krijgt . Excuses
  Dat ze te weinig in de zakjes hadden gedaan . En dat wil je toch niet beste annemieke u krijgt 60 capsules inplaats van 30 detox .zo gaat het maar door .
  Ook al ben je een week later zij zijn zelf zolaat met antwoorden . Maar je kunt praten als brugman je bent je geld kwijt .
  Ik hoop dat er gerechtelijke stappen word ondernomen want anders gaat hij maar door met zijn praktijk . Een schandaal dit .
  Erg toch 87,80€ betaald en 12,95 € terug krijgen . Ik heb hier weer van geleerd .
  Ik hoop 1 ding dat hij gepakt word en een flinke boete krijgt schandalig .
  Groet Annemieke

  • Email adres niet meer bereikbaar en website van Ivita Pura niet meer te vinden.
   Indien ze doorgaan haal ik mijn gelijk wel in de rechtbank. En dan de rechter vragen het dossier aan de Politierechter door te sturen.

  • Ik had in augustus ook z’on pakketje besteld en netjes optijd die € 59,90 betaald. Tot ik in oktober een aanmaning kreeg per brief. Contact met klarna gehad, eerste x verliep niet vlot, maar de tweede x had ik een vriendelijke dame aan de telefoon en die vertelde mij dat ik een screens hot van mijn betaling kon maken en als ik weer mail van hum kreeg kon ik dat screens hot sturen, maar ik hoorde niets meer van ze. Dacht dus zo goed geregeld. Tot vandaag, weer mails met dacht ik niet betaald had en dat ik een tweede levering gehad zou hebben.
   Nu maar dat screen hot verstuurd. Hopen dat het nu hier bij blijft. Geen zaken met Invita Pura meer. Zeker niet nu ik dit allemaal lees.

 11. Detox 30dagen besteld via bol gelijk 2 zakjes
  Wel mooi ontvangen maar geen boekje dat er zou bij zitten er heen gemaild en ze zouden het opsturen big steeds geen gehad
  Het werkte langs geen kanten
  Ik kwam enkel bij echt zen domper als je zoveel moeite doet
  En ik kreeg er bubbels /puistjes van dus wil niet weten wat er allemaal inzit

 12. Hier ook 2 zakjes besteld, ik kreeg een klein doosje toegestuurd. Maar na de reviews te lezen had in het direct geannuleerd nog voor het verzonden was, maa nu meer dan 9 maand nog steeds mijn59,95€ niet terug na meerdere mails. Klacht ingediend bij de politie , via de bank geprobeerd maar te vergeefs. Nog steeds niets.

 13. Op de Facebookpagina van Maatje slimmer als je daar de reacties gaat lezen zijn het bijna allemaal Franse slanke dames.
  En mocht er een negatief bericht worden geplaatst dan wordt direct verwijderd volgens een onderzoeksbureau.

 14. heb het product na 2 week terug gestuurd maar tot op heden mijn geld niet terug ontvangen. dit is nu een week of 5 geleden

 15. mijn vrouw had er ook besteld, deze is idd keurig geleverd maar het geeft geen enkel resultaat, steker nog, het gewicht neemt alleen toe! heb nu een bericht achter gelaten via hun site om mij terug te bellen dus ben benieuwd. advies, eerst alles goed lezen of nakijken voordat je de bestelling gaat plaatsen!!
  de 3 sterren zijn zeker door hun zelf gegeven!? lol

 16. ik in december besteld en correct teruggestuurd.de aanmaningen bleven komen,telefonisch is vitasup niet te bereiken en op mails werd niet gereageerd.talloze mails dan maar naar afterpay en na enkele telefoons heeft afterpay besloten dat ik de 58 euro die ze eisen niet hoef te betalen.met dank dus aan afterpay.telkens ik nu een advertentie zie reageer ik om mensen te waarschuwen,wordt wel telkens verwijderd maar degene die het gelezen hebben zijn toch gewaarschuwd

 17. Maatje lichter besteld, ik las nadien de slechte reacties, bestelling was keurig op tijd, maar heb deze meteen volgens hun regels en met bewijzen geretourneerd, nu 3weken later en na 3mails nog steeds geen centen terug of geen antwoord! Ben niet enkel mijn 39.90€ kwijt maar ook nog eens de verzendkosten van 16€! Gedreigd met testaankoop maar geen baat, wat moet ik nu doen?

 18. Pff shit, … Ik heb net de bestelling geplaatst voor de kuur van 60 dagen.
  Na dagen twijfelen of ik het wel zou doen.
  En zie nu pas dat het pure oplichterij is.
  Ik ga dus morgen met een bang hartje de brievenbus opendoen.
  Ik ben anders altijd zooo voorzichtig, maar wil 10 kg kwijt en lukt met niet met diëten en sporten.
  Hopelijk krijg ik morgen mijn pakketje, anders ben ik 60 EUR lichter
  PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFttttttttttt , hoe is het mogelijk dat zoiets kan.

  • Ik heb vandaag ook net besteld. Ik baal hiervan. Ik had ook alles gelezen. Heb ook 59,95 betaald. Ik ben altijd heel voorzichtig maar dacht vanwege de positieve reacties laat ik het maar proberen. Maar helpt dus niks. Bah ben ik dus opgelicht ????????

 19. ik heb ook besteld maar naar hun rekening betaald nu vraagt afterpay hun geld maar is betaald aan vistasup das al maanden bezig en ik betaal geen 2 keer er zijn al mails gestuurd maar nog geen reactie van afterpay regelmatig maar die doen ook niet veel eentje heeft een mail gestuurd das al das de laatste keer nooit meer

 20. ook mijn geld kwijt 59-95 via Vita sup b.v via Mollie de bank kan het helaas niet terug halen weg geld dus Smeerlappen zijn het

 21. Ja ook ik ben er in getrapt pffff en dan te denken dat, dat mij niet overkomt! Ik had 2 kuren besteld, 1 detox en de andere maatje minder. De detox heb ik ontvangen, de andere niet! Bellen, mailen, via messenger het heeft allemaal geen zin! Opgelicht dus..

 22. ik heb me eergisteren ook laten vangen, soms kun je betwisten via, http://www.mijn kaart.be zal in nl ook wel bestaan, en de bank gaat proberen, maar ik bestel NOOIT niks meer ,afzetterij ,bah

  • Mijn bank zei ook om klacht in te dienen bij de politie, dan kan de bank proberen om je geld terug te krijgen. en dan pv doorsturen naar de bank..

 23. Ook besteld en betaald, niks ontvangen! Beginnen zoeken en er op uit gekomen dat het oplichterij is ! Heeft al een paar andere dingen opgestart zoals die shakes, maatje minder enz . Ik ga dit aanpakken want dit moet stoppen, is gemakkelijk rijk worden he! Ga maar eens kijken op you tube! Ik zou zeggen KOOP DIT NIET !

  • Mijn bank zei ook om klacht in te dienen bij de politie, dan kan de bank proberen om je geld terug te krijgen. en dan pv doorsturen naar de bank..

 24. Ik heb pakje vandaag gekregen was fout afgeleverd door bpost bij iemand 2 straten verder.
  Dus sorry over mijn vorige klacht dat ik het niet had aangekregen.
  Nu hopelijk nog een goed resultaat vd vitasup.

 25. Ik krijg elke dag bericht dat het pakje geleverd is maar heb niets ontvangen. Ligt dit nu aan bpost of aan de verdeler ???
  Telkens stuur ik antwoord dat ik niets heb ontvangen. Heb er ook geen vertrouwen meer in. Spijtig dat ik de review niet eerst had gelezen.

 26. Ik heb 3 weken geleden maatje lichter besteld en wel binnen gekregen, heb het nu 2 weken gebruikt, maar val niks af, dus stop ermee.Ik had de advertentie gezien op fb.

 27. Oh wat erg!! Ik heb net een uur geleden besteld en betaald, had ik dit maar eerder gelezen!! wat kan ik nog doen om dit ongedaan te maken? Waarschijnlijk ben ik dus mijn geld kwijt en krijg ik niks?

  • Hoi Christa, ik heb zojuist besteld en ik lees nu pas deze pagina. Balen!! Heb jij de bestelling al gekregen? of reactie van deze pagina gekregen wat je kan doen?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in