VitaSvelt Afslankcapsules

VitaSvelt zijn groen witte afslankpillen. Heb jij ervaring met VitaSvelt? laat het dan hier aan ons weten. 1 capsule VitaSvelt zou 3,450kg verse groente bevatten. VitaSvelt capsules zijn onder andere is opgebouwd uit de volgende bestanddelen:

Cynara Scolymus
een extract blad artisjok

Daucus Corota
een extract wortel

Brassica Oleracea
een extract broccoli bloem

Allium Cepa
een extract van uien

Asparagus Officinalis
een extract tuinasperge

Uitsluitend Informatie over VitaSvelt

Voor de duidelijkheid: Op deze pagina kun je informatie en ervaringen uitwisselen over de producten VitaSlim en VitaSvelt. vetvrij.com is op geen enkele wijze betrokken of verantwoordelijk voor de bestelling, levering en werking van deze producten. Wij bieden uitsluitend een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van ervaringen.

Prijzen VitaSvelt

De VitaSvelt capsules worden per flacon verkocht. Hier volgt een prijsoverzicht

 • VitaSvelt 1 flacon (tot 5 kg) 35 €
 • VitaSvelt 2 flacons (tot 10 kg) 48 €
 • VitaSvelt 3 flacons (tot 15 kg) 63 €
 • VitaSvelt 4 flacons (tot 20 kg) 79 €

Negatieve Calorieën

Het principe van de negatieve calorieën is eenvoudig: als u bijvoorbeeld 120 calorieën inneemt, en uw lichaam heeft 350 calorieën nodig om die te verteren, verkrijgt u een resultaat van 230 negatieve calorieën. Dus u verliest automatisch gewicht. VitaSvelt, rijk geconcentreerd aan negatieve calorieën, neutraliseert de calorieën die u met uw voedsel opneemt. Daarom is uw organisme verplicht uit zijn energetische reserves (vetten) te putten om het voedsel te verteren. Het resultaat is logisch: u eet dus u verliest gewicht. Daarom is het totaal overbodig, en zelfs af te raden, om tijdens uw VitaSveltkuur een dieet te volgen.

Update: VitaSlim vs VitaSvelt

Verschillende personen hebben geconstateerd dat er nadat zij een bestelling hadden geplaatst via de website van VitaSlim geen VitaSlim maar VitaSvelt afslankcapsules werden geleverd. Voor de zetten we de prijzen van VitaSlim en VitaSvelt naast elkaar.

Prijzen VitaSlim

 • 1 Flacon VitaSlim voor 30 dagen 39 €
 • 2 Flacons VitaSlim voor 60 dagen 59 €
 • 3 Flacons VitaSlim voor 90 dagen 79 €
 • 4 Flacons VitaSlim voor 120 dagen 89 €

Prijzen VitaSvelt

 • Vitasvelt normale kuur  € 35,-
 • Vitasvelt intensieve kuur € 48,-
 • Vitasvelt versterkte kuur  € 63,-
 • Vitasvelt radicale kuur  € 79,-

Vooralsnog blijken VitaSlim en VitaSvelt een en hetzelfde product te zijn dat verkocht wordt onder twee verschillende namen met verschillende prijzen. Tot slot blijkt het telefoonnummer van VitaSlim en VitaSvelt ook hetzelfde.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Ervaring met VitaSvelt

Heb jij ervaring met VitaSvelt? Laat dan hier jouw reactie achter of lees hier de reacties van anderen.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBelgen hebben ook last van overgewicht
Volgend artikelKilokiller Review en Ervaringen van Gebruikers
vitasvelt-bestellen-en-beoordelenVitaSvelt zijn groen witte afslankpillen. Heb jij ervaring met VitaSvelt? laat het dan hier aan ons weten. 1 capsule VitaSvelt zou 3,450kg verse groente bevatten. VitaSvelt capsules zijn onder andere is opgebouwd uit de volgende bestanddelen: Cynara Scolymus een extract blad artisjok Daucus Corota een extract wortel Brassica Oleracea een...

103 Reacties

 1. ben wielrenner in hart en nieren, na de feestdagen ben ik ook begonnen met Vita svelt, iedere ochtend 1 capsule met groot glas water, een paar pannekoeken en fiets op, na een 15 min wielrennen kreeg ik enkel buikloop en ademhalings problemen, wat ik hiervoor nooit gehad heb, heb het potje na 3 weken en geen gram afgevallen de vuilnis in.
  Mijn sport adviseur heeft me aangeraden om dit te stoppen, omdat het chroom bevat en dit stof houdt enkel de hongerlust op, chroom kan gevaarlijk zijn en voor hartkwalen zorgen.
  Het enige resultaat ik had, was een snellere hartslag en een bruine streep in mijn wielerbroek !
  Heb op aanraden van dokter een theekuur gevolgd, en nu ben ik weer de oude, bloed is weer gezuiverd en hartslag weer normaal + een proper broek !

  Greetz Gino

 2. Ik heb u pillen de Vitasvelt nu 10 dagen geslikt zonder maar een grammetje af te vallen. Ik mag ze terug sturen en dat doe ik ook, maar ik las op een andere pagina dat er mensen zijn die al meer dan een paar maanden wachten op het terugstorting van hun geld. Ik hoop dat dit wat sneller gaat, want 79 euro is toch een behoorlijk bedrag.

  Met vriendelijke groet,
  Sylvia

 3. Zouden jullie mij kunnen helpen aan informatie hoe ik in contact kan komen met Vitasvelt? Tel nr? Ik zie dat er ook bij jullie klachten over zijn gekomen…
  Mijn vader krijgt ‘niets’ maar betaald wel 67,- steeds en het gaat maar door! Hij heeft heel veel stress met mijn moeder o.a. die Alzheimer heeft en hij is zelf ook niet gezond, dus ziet door de bomen het bos niet meer. Ik probeer hem te helpen.
  Hoop dat jullie kunnen helpen.
  Alvast hartelijk dank!

 4. Ik heb 3 weken VitaSvelt geslikt. Geen grammetje er af. Opgebeld om te vragen of zij een antwoordnummer hebben. Neen. De telefoniste zei mij dat er een fout in de postcode zat . I.p.v.
  6202WD moet het zijn 6202 WC. 6,95 euro verzendkosten betaald. Nu precies een maand geleden
  nog geen geld ontvangen. Ik kan het email adres niet vinden van hen. Wie helpt mij daar aan.
  De les die ik er uit trek: eerst reviews bekijken voordat ik met een firma in zee ga.

 5. ik heb op oktober 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
  wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
  jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
  op-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug. wees net zo snel met het geld retour sturen als met er af halen . heb met gebeld en de dame zij dat het goed kwam . maar nog steeds niks geen geld retour stijlloos is dit . adverteer daar dan niet me niet goed geld terug.

 6. ik heb op 26 september 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
  wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
  jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
  op 1-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug.
  u kun het overmaken op giro

 7. Wij gebruiken de pillen nu twee weken en er is bij ons nog geen grammetje vanaf. Wat doen wij fout? Is het de bedoeling dat we minder eten of dat de pillen in de soep moeten worden opgelost? Gaarne uw advies, want tot nu toe werkt het in het geheel niet. Mvrgr.

 8. aan alle personen die dit hebben gebruikt doe aangifte van op lichting en mag ik nog een goede raad geven ga er mee na de tv radar of opgelicht meschijn kunnen zijn dit beter onder zoeken of het wel waar is wat deze site beweert alleen maar soep eten elke dag is zeker niet gezond en je weet niet eens of er wel echt zo veel groente in zo capsule zit als je zelf elke dag ook groente eet val je ook van zelf af zonder dat je het handen vol met geld kost 1 stuk groente twee stukken fruit

 9. Enige tijd geleden bestelde ik via het internet 2 doosjes Vitasvelt afslankcapsules. Ik kocht dit product om enkele kilo’s af te slanken.

  Ik nam gedurende vijf weken consequent iedere ochtend een tablet samen met een grote hoeveelheid water zoals werd voorgeschreven.

  Op vandaag constateer ik dat ik hierdoor nog steeds niets ben vermagerd.

  Gezien het nemen van deze vermageringskuur zonder resultaat bleef, wens ik hierbij beroep te doen op de ‘niet tevreden, geld terug’ garantie.

  Hierbij bezorg ik u mijn rekeningnummer voor de terugbetaling:
  BE39 0630 1724 5019

  Mocht u hiervoor nog andere informatie nodig hebben, kan u mij gerust contacteren via email

  Alvast bedankt.
  Myriam Sergeant

 10. na 1 dag was ik al 300gr. kwijt nie veel maar ik denk dat ge toch best een klein dieetje erbij volgt met negatieve voedingsmiddellen ! bij mij werkt het toch !

  • Ik neem reeds 4 dagen een pil van VITA SVELT en in plaats van af te vallen stijgt mijn gewicht. U beloofde door uw aanbod van 5 kilo af te vallen wel bij mij zijn er 2,5 kilo’s bijgekomen??????
   Met vriendelijke groeten
   Fonny

  • het spijt me al 500 % dat ik ‘er in gelopen ben ‘ met uw geweldige reclame
   om op korte tijd wat te vermageren…
   al uw opbeurende teksten om dit te verkrijgen zijn op zijn zachtst uitgedrukt grote leugens.
   ik neem dan ook de vrijheid en plicht om al mijn vrienden en familie in te lichten over uw praktijken. ik verzoek hen ook om dan hetzelfde te doen als ik zelf zodat een massa mensen hierover worden ingelicht, met de
   echte waarheid.
   doe zo voort…’t zal een tijdje duren !!!

 11. ik heb de capseules van vitasvelt gekocht is dat te vertrouwen in mijn omgeving zeggen ze puur bedrog.Is dat schadelijk voor mijn lever en nieren.Alsook ik dan stop komen mijn kilo’s dan terug of wat ga er gebeuren.

  Graag wil ik antwoord op mijn vragen. Hopelijk kan jij dit

  Mvg Sandra

  Moet ik tijdens die keur mijn drank en eetgewoontes aanpassen

 12. Hey Madhoe,

  ik heb dezezlfde beige pillen ontvangen, ik heb toch 1 van de 2 aangekochte potjes uitgeprobeerd. de eerste 3 dagen moest ik tamelijk veel naar het groot toilet (wat anders nooit zoveel is). maar bij de rest van het potje ondervond ik reeds geen effect meer.

  groetjes Genina

 13. ik heb 3 potjes Vitasvelt pillen besteld. Heb ze ook ontvangen. Maar ik dacht dat het groen/witte capsules waren. Maar ik het zijn beige capsules. Mag ik nog wel vertrouwen dat dit de goede pillen zijn en dat het ook helpt?
  graag uw reactie?

  Met vriendelijke groet,

  Madhoe Sankersing

 14. Beste,
  Mijn ervaring met vitasvelt is nog negatief nog positief. Ik ben niet afgevallen nog bijgekomen… Wat wel raar is is dat zowel op het flacon als op de site wordt gesproken over groen witte capsules terwijl die in de flacon eerder gelig zijn.
  Kunnen jullie dit verklaren?
  Grtjs Hinde

 15. Ik ben door deze capsules 27 kilo kwijt geraakt in vijf maanden tijd.
  Deze capsules werken echt .
  Het is een aanrader voor mensen die willen afvallen echt.
  Top produkt.
  Ik dank de mensen die dit hebben uitgevonden.

 16. mijn verwachting was puur maar helaas na 2potjes nog steeds geen gram afgevallen.
  dit is een ontnuchtering om toch in iets dergelijks te geloven.

 17. Hallo,

  Iedereen die vitasvelt gaat gebruiken probeer eerst eens een mail te sturen naar vitasvelt. Dit lukt niet waar je ook probeert je krijgt geen reactie. De pillen heb ik besteld en gebruikt, ze hielpen niet en heb ze terug gestuurd. Zit op dit moment nog te wachten dat ik mijn geld terug krijg maar krijg niemand van vitasvelt te pakken. Dus ik adviseer jullie begin hier niet aan want als je je geld terug moet krijgen zie je niks meer verschijnen. Pure bedrog!!!!!

 18. Ik was laatst bij mijn vriend en er lag een folder in de bus over de afslank pillen van vitasvelt. ik heb hier 2 potjes van besteld en deze met mijn eigen bankrekening betaald . Helaas de pillen hielpen niet en heb ze teruggestuurd met een briefje erin dat ze mij het geld terug moesten overmaken op mijn rekening, dit is nu 2 maanden geleden en heb tot heden van vandaag nog niks ontvangen. Ik ben hier zeker niet blij mee en zal het er ook niet bij laten zitten. Ik hoop alsnog op een terugbetaling anders ben ik genoodzaak om hiemee verder te gaan.

 19. We zijn er weer ingestonken, ruim 35 euro betaald, geen ons afgevallen. De terugbetalingsgarantie is nep want het adres voor de retourzending bestaat volgens ons postkantoor niet. WEES DUS GEWAARSCHUWD!

 20. Ik gebruik VitaSvelt al 5 weken en ben nog niets afgevallen! Idem dito met Trimatol. En wat betreft garanties en terugsturen???????

  • sorry voor mijn reactie .
   maar mij hebt het echt geholpen 27 kilo in vijf maanden tijd.
   je moet er natuurlijk wel een beetje bij sporten ook .

 21. Ik kreeg “dringende post” hiervan. Met bestellijst. Geen contact of email mogelijk. Ik weeg 52 kilo en doe mijn best niet lichter te worden. waar komt deze achterlijke post vandaan??

 22. Voordat u van plan bent te bestellen, is het handig om eerst even op product te googlen en naam bedrijf. Ook op namen die gebruikt worden in hun brochure of enveloppe. Na 5 minuten onderzoek kom je er al achter dat het niet bestaat, tevens ook hun zogenaamde Nutritoloog!

  Het is pure oplichterij, dat is wat er in hun capsules worden verkocht. Diegene die al pillen hebben, misschien eens wat opsturen naar een lab, om er zo achter te komen wat er echt in zit.

  Laat je niet bedotten, doe eerst onderzoek!

  Elke dag sporten, dat is het enige wat effectief is.

 23. Heb het 3 weken genomen, 0 gram eraf. Puur bedrog en producent is niet bereikbaar of te vinden.
  Wie kent de producent wel? Mail me en kan ik een klacht indienen.

 24. heb een maand geleden 2 potjes vitasvelt gekocht, heb nu 1 potje op, maar ben nog geen gram afgevallen, dat ik jammer vind.
  Krijg ik mijn geld terug ? Ik zal mijn 2 de potje terugsturen.
  Graag hierop een antwoord, met vriendelijke groeten, Carine

  • klotepillen zijn het, weer een desillusie rijker al die pillen recht de vuilbak in klare bedriegerij dank u voor onze centen af te troggelen ben het beu ze allemaal terug te sturen

  • ik heb op 26 september 2 potjes vitasvelt pillen teruggestuurd naar jullie via post.nl
   wat me 6.95 € heeft gekost en zit nu te wachten op mijn geld terug.
   jullie hebben beloofd dat dit teruggestort wordt en ik ga er ook vanuit dat dit ook gebeurd.
   op 1-09-2014 heb ik 52,95 € betaald en dit wil ik graag terug.

  • ik neem al 2 weken die pil nog geen gram af gevallen????????????????????????????????WAT DOE IK VERKEERD

  • Ook ik ben erin getrapt en zelfs aangekomen .Je krijgt er gewoon een hele opgeblazen maag van , weggooien die rotzooi en geld terug vragen lukt niet want ze geven een adres op wat niet te bereiken is Dus om een lang verhaal kort te maken GROTE OPLICHTERS net wat Gerrit schrijft

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in