Vivèse Senso Duo Oil Review en Ervaringen

Veel mensen krijgen op een gegeven moment in hun leven te maken met haaruitval of kaalheid. Bij veel mannen is dit min of meer erfelijk. Bij vrouwen vindt deze haaruitval plaats als gevolg van hormonale schommelingen. Wat de oorzaak ook is, het liefst wil je zoveel mogelijk volume in je haardos. Vivèse Senso Duo Oil is een haarmousse die je hierbij probeert te helpen.

Wat is Vivèse Senso Duo Oil?

Vivèse Senso Duo Oil
Vivèse Senso Duo Oil

Vivèse Senso Duo Oil is een soort mousse die je aan kunt brengen in je haar om haaruitval tegen te gaan. Het middel belooft dat het binnen de kortste keren je haarvolume met 66% verbetert. Kale plekken worden vrij snel verholpen terwijl bepaalde vormen van schade worden voorkomen. Hierbij kun je denken aan gespleten haarpunten en andere ongemakken. Het mooie is dat dit alles binnen een maand zou moeten gebeuren.

Vivèse Senso Duo Oil komt in een flacon van 40 ml. Je kunt het middel af en toe aanbrengen in je haar en zachtjes inmasseren. De belangrijkste bestanddelen zijn extracten van soja en tarwe, skullcap, arginine en cafeïne.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Vivèse Senso Duo Oil zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Vivèse Senso Duo Oil graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Vivèse Senso Duo Oil Vivèse Senso Duo Oil Review en Ervaringen Vivese senso duo

Voor wie is Vivèse Senso Duo Oil geschikt?

Het product bevat geen middelen die een bewezen negatieve uitwerking hebben op het haar. Dit betekent dat in principe iedereen Vivèse Senso Duo Oil kan proberen als middel om de volume van het haar te verbeteren.

Is Vivèse Senso Duo Oil effectief?

Vivèse Senso Duo Oil recensie
Vivèse Senso Duo Oil recensie

Uiteraard hebben we gekeken of Vivèe Senso Duo Oil is effectief is. Kun je het middel gebruiken als je last hebt van minder haarvolume? Zo ja, werkt het dan of kun je bijwerkingen verwachten?

Skullcap: Skullcap is een plant die van nature voorkomt in Noord-Amerika. De plant wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege de medicinale werking. Skullcap helpt onder andere tegen angst (bron), maar er is geen greintje bewijs dat het middel iets doet om de groei van het haar te stimuleren.

Soja- en tarwe-extract: Sojamelk is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als soja-extract, maar van sojamelk is bekend dat het een slechte uitwerking heeft op het haar (bron). Het vermindert de grootte van de haarfollikels en zorgt voor minder volume.

We kunnen er wel vanuit gaan dat de makers van Vivèse Senso Duo Oil iets anders voor ogen hadden met de soja. Waarschijnlijk was dit een poging om keratine te maken. Echter is uit onderzoeken gebleken dat synthetische keratine niet dezelfde werking heeft als echte keratine (bron).

Vivèse Senso Duo Oil ervaringen
Vivèse Senso Duo Oil ervaringen

Arginine: Arginine is een aminozuur dat soms wordt toegevoegd aan haarkleurmiddelen om het haar te beschermen. Ook als je je haar niet verft heeft arginine een klein voordeel. De circulatie in de bloedvaten in de hoofdhuid verbetert, waardoor voedingsstoffen beter aangevoerd kunnen worden (bron).

Cafeïne: Cafeïne wordt meer gebruikt in shampoos om de groei van het haar te stimuleren. Dit is niet voor niets; het is effectief (bron).

Al met al is er weinig reden om aan te nemen dat Vivèse effectiever is dan andere, vergelijkbare middelen. Er zijn immers veel shampoos op basis van cafeïne op de markt.

Wat kost Vivèse Senso Duo Oil?

Een verpakking met 40 ml kost €71. Het product wordt gratis verzonden. Het is uitsluitend online verkrijgbaar in de officiële webshop (pas op voor namaak)

Voordelen

Er zijn weinig grote voordelen aan Vivèse Senso Duo Oil

Nadelen

Veel van de ingrediënten in Vivèse Senso Duo Oil zijn weinig effectief.

Conclusie

Vivèse Senso Duo oil is op basis van de ingrediënten niet bijzonder effectief. Het enige ingrediënt dat een bewezen groot effect heeft is cafeïne. Echter zijn er heel veel producten met een soortgelijke samenstelling die een stuk goedkoper zijn. Sterker nog, bij de lokale drogist kun je voor de €71 euro die je voor Vivèse betaalt liters aan cafeïnehoudende shampoo kopen.

Mocht je vragen hebben over deze review? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina of gebruik de facebook comments

Vivèse Senso Duo Oil Vivèse Senso Duo Oil Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Product Review Score
Persoonlijke Dieet ErvaringTips om je Vetverbranding te Boosten
Eenvoudig AfvallenPerle Bleue Review en Ervaringen
vivese-senso-duo-oilVivèse Senso Duo oil is op basis van de ingrediënten niet bijzonder effectief. Het enige ingrediënt dat een bewezen groot effect heeft is cafeïne. Echter zijn er heel veel producten met een soortgelijke samenstelling die een stuk goedkoper zijn. Sterker nog, bij de lokale drogist kun je voor de €71 euro die je voor Vivèse betaalt liters aan cafeïnehoudende shampoo kopen.

20 Reacties

 1. Ik heb al veel producten uitgeprobeerd zonder een zichtbaar resultaat. I.v.m. het steeds dunner wordende haar zou ik het heel graag willen testen.

 2. Ik hoor er geode verhalen over en als dit echt een serieuze test is wil ik er aan mee doen. Als het toch werkt zou dat voor heel veel mensen goed nieuws zijn!

 3. Bijna alles geprobeerd. Ik verlies toch niets en mijn haar zal niet erger worden zeker?
  Ik zou graag ook eens willen proberen.
  Ik begon haar verliezen vanaf mijn 18de.
  Nu 50 jaar en is nog erger.
  Artsen hebben geen verstand van.Pease, help me!

 4. Mijn haar wordt steeds dunner naarmate ik ouder word. Ik had al geen dik haar. Ik hoop van harte dat dit product mij kan helpen, maar zou het graag eerst willen proberen. Ook zou dit voor mijn moeder een uitkomst zijn.

 5. Ik ben vrij sceptisch over dit product. Maar ook een vrouw die zich erg schaamt voor haar uitdunnende haar. Ik moet er altijd om denken dat de kalere plekken bedekt zijn. Als dit echt een serieuze test is wil ik er aan mee doen. Als het toch werkt zou dat voor heel veel mensen goed nieuws zijn!

 6. Graag zou ik het product willen testen,
  Ik heb 1 kale plek op mijn hoofd die ik graag wat dichter zou laten groeien

 7. Heb de Vivèse Senso Duo Oil 1 1/2 jaar gebruikt en het werkt inderdaad NIET!Wat ook vreemd is ik heb 2 verschillende olie gekregen in de tijd dat ik het gebruikt heb!De 1 werkte wel, maar de andere deed helemaal niks en raad eend welke olie ik de meeste van de keren bestelt kreeg, … de olie die helemaal niks deed!

 8. Mijn vriend zou dit product graag testen. Hij is nog maar 26 en krijgt een kale plek op zijn hoofd.
  Hij voelt zich hier echt niet goed bij.

  Mvg
  Sarah

 9. 24 jaar, binnen nu en afgelopen jaar een hoop haar verloren, kale plek op t achterhoofd, erg dun en wit haar. Zou het erg graag willen testen. Andere producten hebben tot dusver nog niet geholpen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in