Voedselzandloper Kookboek Downloaden

Regelmatig krijg ik de vraag of het Voedselzandloper Kookboek als PDF of epub te downloaden is. Later in dit artikel zal ik hierop terugkomen. Pauline Weuring heeft op basis van De Voedselzandloper een receptenboek geschreven dat onlangs is verschenen. Bekijk alvast een aantal Vodselzandloper Recepten.

voedselzandloper-recepten-kookboek

Kritiek

De Voedselzandloper van arts Kris Verburgh heeft veel stof doen opwaaien. Collega artsen gingen op hun achterste benen staan en er was (en is nog steeds) veel kritiek op de filosofie van Verburgh. Het klakkeloos opvolgen van de adviezen van Kris Verburgh zou zelfs gevaarlijk zijn. ‘Onzin’ zeggen de voorstanders.  De Voedselzandloper zou bewijzen dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. De Voedselzandloper leert je nieuwe voedingsgewoontes  die levensverlengend kunnen werken. Door een nieuw gezond eetpatroon is ook gewichtsverlies mogelijk.

Vragen en Ervaringen

Staat De Voedselzandloper bij jou thuis in de kast? Ben je een echte fan en ren je naar de boekwinkel voor het kookboek van Pauline? Laat een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

Voedselzandloper Kookboek

Pauline Weuring heeft op basis van De Voedselzandloper een kookboek geschreven. Dit kookboek is een welkome aanvulling voor de aanhangers van Verburgh. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en voldoen 100% aan de maatstaven van De Voedselzandloper. Het kookboek bevat niet uitsluitend recepten maar er staan ook nuttige gezondheidstips in. Het boek bevat prachtige foto’s en staat boordevol eenvoudige recepten maar ook feestelijke gerechten ontbreken niet. Een nadeel kan zijn dat er geen bereidingstijd bij de verschillende recepten staan, maar dat mag voor een echte voedselzandloper fan geen belemmering zijn om dit boek aan te schaffen.

Dit kun je verwachten

Het boek bevat recepten in de volgende categorieën:

  • Ontbijt
  • Tussendoortjes
  • Lunches
  • Voorgerechten
  • Avondmaaltijden
  • Toetjes
  • Dranken
  • Gezonheidtips

Kris Verburgh

Kris Verburgh is arts en onderzoeker die op zijn 17e zijn eerste wetenschapsboek publiceerde. Drie jaar later volgde zijn tweede boek. Van jongs af aan is Kris gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.

Pauline Weuring

Pauline Weuring  heeft van kinds af aan een passie voor lekker eten en is tegenwoordig werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair. Pauline heeft met haar boek een mooi naslagwerk samengesteld.

Voedselzandloper Boeken Downloaden

Om De Voedselzandloper of het Kookboek te downloaden klik je op de onderstaande links:

3 Reacties

  1. Ik heb gisteren het boek van kris verburgh gelezen/gescand en vind het een duidelijke en praktische leidraad voor het op een gezonde manier met voeding om te gaan. Wat ik echter mis een een duidelijk uitgebreid overzicht van de voedingsmiddelen uit voornamelijk de buitenlandse keuken die je WEL mag gebruiken. Ik maak nog al eens surinaamse en indonesische gerechten en ik weet bv niet of een cassave nu goed of fout is, zo ook mung bonen en wat te denken van soeoen (glasmie) wat van mungbonen is gemaakt. Zo zijn er ook kanjak noodles gemaakt van de duivels pijlwortel, ze bevatten nauwelijks calorien en al helemaal geen koolhydraten, mogen deze wel? En spelt? Kortom ik zit nog met een heleboel vraagtekens waar ik graag antwoorden op zou willen hebben.

  2. cool dat er nu ook een kookboek is! de recepten die ik tot nu toe maakte waren gabaseerd op de info uit het boek maar dit is superhandig!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in