Voel je goed in de winter

In de winter kunnen we allemaal wel wat extra energie gebruiken. De winterkou, regen, wind en donkere dagen zorgen ervoor dat je net iets vatbaarder bent voor allerlei virussen die je ziek kunnen maken. Zeker als je daarnaast ook een dieet volgt, een dieet is namelijk hard werken voor je lichaam waardoor er minder energie overblijft om ziekteverwekkers buiten de deur te houden.

Blijf gezond!

Gelukkig kun je heel veel doen om te voorkomen dat je ziek wordt. Zorg ervoor dat je gezond en voldoende eet, drink veel caloriearme dranken, bijvoorkeur water, thee of koffie, zorg voor voldoende slaap en vermijd stress. Zet daarnaast in de winter ook altijd een raam op een kiertje of op de ventilatie stand. Hoe minder frisse lucht er in een ruimte is hoe prettiger het er is voor virussen en bacteriën. En als laatste maar zeker niet het minst belangrijke, zorg voor voldoende beweging en dan het liefste in de buitenlucht. Veel bewegen houd je fit en vol energie.

Aanvulling

Om in de winter, en ook de rest van het jaar, fit en gezond te blijven is het ook belangrijk om voldoende van alle vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Naast de winter kunnen ook veel andere omstandigheden ervoor zorgen dat je tekort vitaminen en mineralen binnenkrijgt, denk bijvoorbeeld aan een ongezond eetpatroon, stress, roken, ziekte, milieuvervuiling of een onregelmatig leven. Tijdens een (eiwit) dieet worden er minder natuurlijke producten gegeten waardoor er eventueel tekorten kunnen ontstaan. Het is belangrijk om deze tekorten aan te vullen met voedingssupplementen want tekort geeft minder energie en heeft een futloos gevoel als gevolg. SanaSlank heeft een uitgebreid assortiment supplementen, speciaal afgestemd op het eiwitdieet. Met deze supplementen krijg je alle vitaminen en mineralen in ruime hoeveelheden binnen met als gevolg: meer energie!

Meer informatie

Kijk op sanaslankkenniscentrum.nl voor meer informatie over vitaminen en mineralen of kijk op sanaslank.nl voor meer informatie over het eiwitdieet.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in