Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Volkoren vermindert de kans op ziektes

Volkoren vermindert de kans op ziektes

1
Volkoren vermindert de kans op ziektes


Het eten van volkoren brood is goed voor de spijsvertering en vermindert de kans op ziektes. Maar slechts een kwart van de Nederlanders weet waar volkoren voor staat en 36 procent weet wanneer brood volkoren mag heten. Wat is volkoren nu precies? En eten we met zijn allen wel genoeg volkoren brood?

Drs. Jan-Willem van der Kamp

In deze online video vertelt Drs. Jan-Willem van der Kamp van TNO uit wat volkoren brood is en vertelt hij welke stoffen uit volkoren zo goed voor je zijn.

Roy van der Ploeg

Daarnaast zien we Roy van der Ploeg, hij is woordvoerder van het Voedingscentrum en hij legt uit hoe je het eten van voldoende volkoren gemakkelijk kunt toepassen in je eigen eetpatroon.

Vragen over volkoren

Heb je naar aanleiding van deze video vragen? Stel ze dan hier, of bezoek het voedingsforum.

Vorig artikel Carbuloss Lipo 13 Koolhydraten Blokker
Volgend artikel Stemmen Foodwatch Gouden Windei
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

1 REACTIE

  1. Ik heb in het verleden een lezing van Drs. van der Kamp bij mogen wonen en vind het leuk om hem terug te zien in deze video. Duidelijk verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987