Voor altijd Jong met Jesse van der Velde

Voor altijd jong, wie wil zich nou niet altijd jong, gezond en prettig voelen? Dat is precies wat verjongingscoach Jesse van der Velde dacht toen hij aan zijn boek ‘voor altijd jong‘ begon. We kennen Jesse al langer van zijn vele succesvolle e-books en seminars. Met dit boek slaat Jesse een nieuwe weg in, een weg naar een ander, jonger en gezonder lichaam.

no-nonsense aanpak

Door de no-nonsense aanpak laat Jesse van der Velde zul je je weer fantastisch voelen. In zijn boek staan adviezen om een heel andere levensstijl te ontwikkelen. De eerste stap is te ontdekken waarom je niet het lichaam en de energie hebt, dat je eigenlijk zou willen. Belangrijk hierbij is het leren (h)erkennen van je mentale denkpatronen. Of zoals Jesse zegt: ‘Je moet eerst weten waarom je iets eet, voordat je kunt veranderen wat je eet.’ De tweede stap is kritisch kijken naar de voeding, want niet alles wat gezond lijkt, is dat ook. De derde stap is beweging. Op een toegankelijke en haalbare manier wordt het nut en plezier van bewegen getoond. Voor altijd jong is een stap-voor-stap plan dat gelijk effect zal hebben.

Voor altijd Jong

Functioneren van je lichaam

Voor altijd Jong geeft je een andere benadering op gewicht en gezondheid waardoor je bewust gemaakt wordt van het functioneren van je lichaam. Daarnaast wordt de invloed van situaties op het mentale deel van je lichaam belicht. Het geeft geen moeilijke richtlijnen maar juist heel eenvoudig beschrijft Jesse hoe je lichaam reageert op een bepaalde manier van leven. Ook de niet te onderschatte invloed van je hormonen op je vetopslag en vetverbranding. Door dit boek te lezen wordt je bewust van jezelf, niet alleen wat je eet, maar ook wanneer en waarom je iets eet. Door zijn inzicht werkt het op een positieve manier op je manier van leven. Het is veel simpeler dan je altijd hebt gedacht.

7 Reacties

  1. Ik vraag me af als vegetariër of het boek ook geschikt is voor vegetariërs. Of er bijvoorbeeld veel vlees suggesties word gegeven in dit boek om jong te blijven. Het lijkt mijn namelijk een heel interessant boek maar als er veel vlees word geprezen heb ik er helemaal niks aan. Weet iemand hier wat meer over de inhoud?

  2. Doordat ik ziek ben (te lang verhaal) mag ik alleen nog maar verse groenten, fruit, noten, kokosolie, olijfolie, kaas,melk of joghurt van geit of schaap en zoete aardappelen, geen nachtschade planten, humus zelf gemaakt ivm conserveringsmiddelen, eieren met mate en vette vis, zilvervliesrijst. Nu zijn dit een hoop koolhydraten. Hoe kan ik dan nog afvallen? Heb een overgewicht van 25 kilo en kan door lichamelijke gebreken niet sporten.

  3. Hey Jesse, gefeliciteerd met je nieuwe boek, ik wist niet eens dat je hiermee bezig was maar zag ‘je kop’ ineens liggen bij de AKO boekwinkel. Heel bijzonder …

    Suzanne x

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in