Slowjuices de ideale en gezonde oplossing bij een druk leven

Een gezond lichaam is afhankelijk van vele factoren. Vitamines zijn één van de factoren die nodig zijn voor een gezond lichaam. Vitamines spelen een grote rol bij de groei en het goed functioneren van het lichaam. Verder dragen ze ook bij aan het herstel van het lichaam. Omdat vitamines onvoldoende door het lichaam worden aangemaakt, moeten we ze uit onze eigen voeding verkrijgen. Het is daarom belangrijk bewust gezond te eten. Men is gauw geneigd om bij een druk leven voor bewerkte of voorgesneden groenten te kiezen. Men kiest graag voor voorgesneden groenten, omdat het snel voorbereid kan worden en door velen wordt het gezien als gezonde voeding. Wie de voor geschiedenis van voorgesneden groenten kent, weet dat het alles behalve gezond is. De voorgesneden groenten gaan door verschillende processen, waardoor het veel minder vitamines bevat dan wanneer je verse groenten zou nuttigen.

Verschillende vitamines en mineralen

Er zijn dertien verschillende vitamines die we weer in twee groepen kunnen onderverdelen. Er zijn negen water oplosbare vitamines en vier vet oplosbare vitamines. Vitamine A, D, E en K zijn de vet oplosbare vitamines en deze komen voornamelijk voor in vet van voedingsmiddelen en worden in de weefsels van het lichaam opgeslagen. De water oplosbare vitamines zijn vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en vitamine C. Deze vitamines zitten in vocht van voedingsmiddelen. Het lichaam kan deze vitamines niet zo goed opslaan, waardoor de vitamines via de urine het lichaam verlaten. Mineralen zijn net als vitamines belangrijke stoffen die nodig zijn ter opbouw van het lichaam. Ze komen voornamelijk voor in eten en drinken.

Al deze genoemde vitamines zijn sterk afhankelijk van wat we eten. Dit duidt weer aan hoe belangrijk het is om “bewust gezond” te eten. Door gezonde voeding te nuttigen, krijgen we voldoende voedingsstoffen naar binnen.

Gebruik van voedingssupplementen als extra vitamine boost

Vitamines zitten vooral in groenten en fruit, maar het is steeds gebleken dat deze nooit voldoende zijn voor ons, omdat we altijd de vitamines, mineralen en enzymen die de groenten bevatten kunnen gebruiken ter opbouw van ons lichaam. Om de vitamines aan te vullen is het gebruik van voedingssupplementen een degelijke optie. Voedingssupplementen komen in verschillende vormen zoals poeder, pilletjes, drankjes en capsules voor. De supplementen zijn niets anders dan een bron van één of meerdere vitamines, mineralen en of andere nutriënten. Een voedingssupplement is geen vervanging op gezonde voeding, maar slechts een goede aanvulling op de normale voeding, die gezondheidsbevordering ten doel heeft. Zijn voedingssupplementen altijd nodig? Aangezien het lichaam niet alle vitamines aanmaakt en wij door onze voeding ook niet alle vitamines naar binnenkrijgen, zijn voedingssupplementen een goede oplossing. Vooral voor sporters zijn voedingssupplementen aan te raden. In de handel zijn er tal van supplementen die je kan vinden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de juiste supplementen gebruikt die je gezondheidstoestand bevorderen en niet het tegendeel daarvan bewijzen.

Slowjuices, de ideale voedingssupplement die gezond en vooral tijdbesparend is

Gezond eten kost vaak meer tijd, geld en moeite. We hebben eerder gesteld dat gezonde voeding zoals groenten en fruit in feite nooit voldoende zijn. Een voedingssupplement die op basis van natuurlijke producten gemaakt is, is veel beter voor de gezondheid. De slowjuice is de ideale oplossing om ondanks een druk leven toch de nodige vitamines naar binnen te krijgen. Een slowjuice is niets anders dan een sapje die op speciale wijze uit groenten geperst wordt. De kunst van zo een groente sapje is dat bij het persen het nog zoveel als mogelijk vitamines bevat. De slowjuices behouden na het persen nog tot ongeveer 85% vitamines. Dat is natuurlijk heel veel vitamine behoud, omdat vitamine verlies al heel gauw optreed. Vitamines zijn heel erg gevoelig voor lucht, vocht en licht invloeden. Bij het schillen van de fruit en groenten treedt er al vitamine verlies op. Daarom is het behoud van vitamines in slowjuices niet zo van zelf sprekend, want ze worden op een speciale langzame manier gekneusd en koud geperst, zodat de originele smaak en ook nog 85% van de vitamines behouden blijft. Vaker zegt men dat hoe gezonder het drankje is, hoe minder lekker het smaakt. De slowjuices zorgen door het langzame pers proces ervoor dat de lekkere smaak behouden blijft. Dit maakt het innemen van zo een drankje veel aangenamer.

De slowjuices zijn vanwege de vele voordelen en vooral de kwaliteit echt een aanrader voor een ieder. In het bijzonder voor mensen die een druk leven hebben.  Het proces is zo makkelijk gemaakt dat u via de website uw bestelling kunt plaatsen en het wordt tot aan huis voor u geleverd. Er zijn tal van merken van slowjuices, maar één belangrijk voordeel van  slowjuices is dat het in vergelijking met andere sapjes ALTIJD van verse groenten en fruit geperst zijn, terwijl de andere merken vaak gebruik van diepvries groenten. Het gebruik van diepvries groenten maakt zo een sapje al minder gezond, vanwege de vitamine verlies die al bij het snijden en verpakken van de groenten opgetreden is.

Wil je serieus aan de slag met je gezondheid en hecht je veel waarde aan verantwoord en lekker eten? Het krachtige TimFit Afslankprogramma richt zich op kwalitatief hoogwaardige voedingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld om naadloos aan te sluiten om de dagelijkse behoeften. Heb je een voedselintolerantie, wil je verantwoord snacken of is afvallen je doel? Dan zijn de producten van TimFit echt iets voor jou!

Gebruik de kortingscode vetvrij en profiteer van 10% korting op het complete assortiment. (verloopt binnenkort)

Gezonde Groeten,

de voordelen van slowjuices De Voordelen van Slowjuices Sanne

[thrive_leads id=’54708′]

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in